Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo Šejkina

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo Matice Srpske Trosoban U lepom delu Mirijeva, na samo 5min od Bulevara Kralja Aleksandra, nov stan u kvalitetnoj zgradi, poseduje dve spavaće sobe, dnevno-trpezarijski deo, kuhinju, kupatilo, wc i dve terase. Stan je na visokom prizemlju, veoma funkcionalan i pun dnevne svetlosti, male mesečne režije, uknjižen 1/1 i može na kredit, parking oko zgrade i cela infrastruktura. Kontakt - 0641297977 GREJANJE - Etažno, sprat VPR/3, NOVOGRADNJA ID oglasa: 8033.
Novi Beograd Arena (blok 24 i 25) BUlevar Arsenija Čarnojevića Jednosoban izdavanje jednosoban stan do sada korišćen kao kancelarija Kuhinja izmeštena na lođu kao čajna kuhinja i dve prostorije koje su prostrane . Kupatilo i ormar ispred kupatila ugradni Zgrada sa liftom , U blizini javnog prevoza. Može da se rentira i kao namešten( uz dogovor) Useljiv odmah
Rakovica Vidikovac Vidikovačka padina Garsonjera 17. oktobra stan OPIS NEKRETNINE: U ponudi nekretnina koja je pozicionirana u ulici 17. oktobra, u neposrednoj blizini raskrsnice sa ulicom Sretena Mladenovića Mike. Stan istočno orijentisan, svetao, sunčan. U procesu ozakonjenja, poseduje svu potrebnu dokumentaciju za realizaciju i overu kod notara. Samo za keš kupovinu. Mogućnost kupovine stana sa kompletnim nameštajem. Nisu potrebna dodatna ulaganja. PROSTORIJE: predsoblje, soba, čajna kuhinja, kupatilo, lođa. Agencijska provizija 2%.
prodaja Novi Beograd Hotel Yu i Stari merkator Novi Beograd Blok 11c (Stari Merkator) Troiposoban Luja Adamiča OPIS NEKRETNINE: Odličan, dvostrano orijentisan troiposoban stan. Kompletno renoviran bez ulaganja. Uknjižen na 85kvm (terasa od 9kvm nije ušla u kvadraturu). Stan se nalazi na odličnoj lokaciji u neposrednoj blizini Instituta za majku i dete, škole, vrtića, autobuske stanice, parka, prodavnice. Za svaku preporuku. PROSTORIJE: hodnik, dnevna soba, kuhinja, trpezarija, tri spavaća soba, dva kupatila, terasa. Agencijska provizija 2%.
Dvosoban prodaja Beograd Rakovica Vidikovac Vidikovačka padina Prvoboraca OPIS NEKRETNINE: Svetao dvostrano orijentisan stan, nalazi se u neposrednoj blizini škole, prodavnice, i autobuske stanice. PROSTORIJE: predsoblje, kuhinja, trpezarija, dnevni boravak, spavaća soba, kupatilo, lođa. Agencijska provizija 2%.
Beograd izdavanje Zemun Naselje Save Kovačević Zemun (Save Kovačevića) Mića Radakovića Dvosoban OPIS NEKRETNINE: Odličan dvosoban stan na izuzetnoj lokaciji u mirnom delu naselja. Stan kompletno renoviran i kvalitetno opremljen. Blizina prevoza, prodavnica, škola, obdaništa. Plaćanje, prva kirija i depozit. Orijentacija, zapad- sever. PROSTORIJE: predsoblje, trpezarija, kuhinja, dnevni boravak, soba, kupatilo, garderober, terasa. Agencijska provizija se plaća u iznosu od 50% + pdv dogovorene jednomesečne zakupnine.
Rakovica Petlovo Brdo Omladinsko šetalište Dvosoban prodaja OPIS NEKRETNINE: Odličan, funkcionalan dvosoban stan u prizemlju sa pripadajućim dvorištem, stan je u odličnom stanju, nije potrebno dodatno ulaganje. Nalazi se u mirnom delu Petlovog brda u blizini Maksija, pošte, škole, vrtića. Stan za keš kupce. PROSTORIJE: hodnik, dnevna soba, kuhinja, trpezarija, spavaća soba, kupatilo, ostava, terasa. Agencijska provizija 2%.
Vračar Hram Hram Sv. Save Četvorosoban Katanićeva stan 4.0, 109m2 (plus dve lođe i terasa, ukupno 11m2), 3/7, CG, lift, telefon, interfon, internet, Ktv, ostava, podrum. Pored najlepšeg pravoslavnog Hrama svetog Save u neposrednoj blizini Karadjordjevog parka, između Krušedolske i Makenzijeve nalazi se Katanićeva ulica. Svojom fantastičnom pozicijom tik do predivnog Vračarskog platoa koji je i zaštitni simbol Vračara, predstavlja mesto vrlo poželjno za stanovanje. U prilici smo da vam ponudimo, na ovoj izuzetnoj lokaciji, strukturno dobar četvorosoban stan na trećem spratu zgrade sa lifto izgrađene 1993 godine. Sedmospratna zgrada (fasada pikovani kamen) koja ima samo tri stana po spratu je očuvana i održavana, vrlo kvalitetno rađena sa prostranim i lepim ulazom. Sam stan je trostrano orijantisan, izuzetno svetao i izneneđujuće bez buke, sa dve lođe i jednom terasom. Koncepcijski odlično osmišljen, vrlo komforan, svih prostorija dobrih veličina, odlikuje ga klasičan idealno funkcionalan raspored. Spavaći deo sa tri spavaće sobe je odvojen od dnevnog dela. Konforu dodatno doprinose i dva mokra čvora (kupatilo i toalet). Struktura stana podesna je za podelu na dve stambene jedinice. Sanje stana je izvorno i pedantno održavano. Vrlo korisna ostava je u stanu, grejanje je centralno. Deo hodnika zgrade ispred ulaza u stan je pripojen stanu i pretvoren u ulazni praktični hodnik. Na tržištu nekretnina jedna od najtraženijih lokacija, pa se kupovina ove nekretnine, koja se nalazi na samom početku ulice, može smatrati odličnom investicijom. Od prostorija: predsoblje, kuhinja, dnevni boravak spojen sa velikom trpezarijom, povezujući hodnik, tri spavaće sobe, ostava, kupatilo, toalet, dve lođe (jedna je zastakljena), terasa. Uknjižen na 109m2, po rečima vlasnika stana merena površina sa lođama i terasom je 120m2. Brzo useljiv. Kontakt: 065/233 52 60 R-ID: #4634 Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Izvorno stanje. Stara gradnja.
prodaja Vračar Neimar Troiposoban Mlade Bosne 3.5, 85m2(lođa), vpr/1, EG, interfon, internet, klima, ktv, salonac, dva ulaza Mirna, jednosmerna ulica Mlade Bosne je smeštena na padini između ulica Južnog bulevara i Gospodara Vučića, sa kojima je paralelna. Spaja ulice Maksima Gorkog i Vladimira Karića. Nepokretnost se nalazi u delu ulice bliže Maksima Gorkog, ali dovoljno udaljena da se ne oseti uticaj saobraćajne gužve. Ova lokacija je infrastrukturno kompletno pokrivena, uključujući i brzu saobraćajnu vezu sa ostalim delovima grada. U prilici smo da Vam ponudimo komfornu troiposobnu nepokretnost, salonskog tipa, na visokom prizemlju jednospratene kuće iz tridesetih godina prošlog veka. Fasada je renovirana pre 7 godina, kada je urađena i dodatna izolacija. Stan je na pravom visokom prizemlju, skoro kao prvi sprat, sa donjom ivicom prozora na preko 3m od nivoa terena. Kuća se nalazi u pripadajućem dvorištu i dodatno je povučena od ulice. Stan zauzima ceo nivo i ima dva ulaza. Trostrana orijentacija pruža dnevnu svetlost tokom celog dana. Raspored prostorija je vrlo funkcionalan pa je iz prostora izvučen maksimum. Nedavno je kompletno i detaljno renoviran (PVC stolarija sa AL roletanama i komarnicima, unutrašnja stolarija, elektro i vodovodne instalacije, halogena rasveta, itd) pa nisu potrebna nikakva ulaganja. Tokom renoviranja plafoni su spušteni na 2,9m. Grejanje je na inverter klime (5 komada), što pruža mogućnost racionalizacije troškova. U stanu je ostao i sistem etažnog grejanja na stuju, koji može lako da se vrati u funkciju po potrebi. Stanu pripada i ostava od oko 5m2, deo objekta u dvorištu od 7m2, kao i pravo korišćenja okućnice ispred i iza zgrade na parceli od 3,8ara, kao zajednička svojina vlasnika stanova. Dva ulaza, od kojih je jedan bočno preko zastakljene lođe, ga čini i vrlo pogodnim za proslovni prostor (ordinacije, salone, kancelarije, itd.), a pruža mogućnost deljenja na dve manje jedinice. Od prostorija: antre, hodnik, dnevna soba, tri spavaće soba, kuhinja, kupatilo, toalet i lođa. Stan je uknjižen ( površina u katsatru nije evidentirana). Površina stana, po rečima vlasnika, je 85m2. Kontakt:065/233 52 60 R-ID: #4635 Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Salonski stan. Stara gradnja.
Dvosoban prodaja Beograd Zvezdara Bulbuder Bulbulder Marka Oreškovića 2.0, Bulbuder, Marka Oreškovića, 53m2, 1/3, EG, terasa, lođa, parking. Prodaje se stan u zgradi iz 2013.godine, Dvostrano je orijentisan sa parkingom ispred zgrade. Dobro je očuvan. U blizini je zvezdarske šume i centar grada. Idealan je za život porodice. U fazi knjiženja. Provizija. 2% Biljana Stepanović 062/ 32 8-634 R-ID: #2076 U fazi knjiženja Izvorno stanje.
Beograd prodaja Novi Beograd Hotel Yu i Stari merkator Hotel Jugoslavija Aleksinačkih rudara Petosoban Novi Beograd, Hotel Jugoslavija - Aleksinačkih rudara 5.0, 110m2, 3/5, terasa, CG, ostava, intefron, parking. Prodaje se stan koji je u izvornom stanju sa potrebnom adaptacijom. Poseduje pet soba, kuhinju, kupatilo, wc, ostavu i terasu. Raspored je takav da mogu da se smeste dve porodice, u dve različite celine. Zgrada se nalazi u mirnom delu, u blizini osnovne škole. Ispred zgrade je parkić za decu koji je skroz preuređen. Iza zgrade se nalazi parking. Uknjižen. Agencija Imovina plus: 011/32-41-547 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (notara) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #2293 Interfon, Za adaptaciju Izvorno stanje. Ostava
Vračar Hram Hram Sv. Save Katanićeva Četvorosoban prodaja Vračar, Hram Sv. Save - Katanićeva 4.0,. 109m2 (terasa 20m2), 3/7, lift, CG, ostava. Trostrano orijentisan stan, odličnog rasporeda kod Hrama Svetog Save. Poseduje dnevnu sobu sa trpezarijom sa izlazom na dve lođe, kuhinju sa ostavom, postranu spavaću sobu, gostihnjski wc. Takođe poseduje izdvojen spavaći blok sa dve spavaće sobe, lođom i kupatilom. Odličan i sređen ulaz. Porodičan stan, koji je pogodan i kao poslovni prostor. Za svaku preporuku. Uknjižen na 109m2. Agent: Violeta Gašparević 062/270-945 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (troškove overe kod notara plaća kupac) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #2294 Izvorno stanje. Ostava
Palilula Hala A Nikolić Hala Pionir Dvoiposoban Dragoslava Srejovića stan Bogoslovija, Dragoslava Srejovića, 2.5, 62m2, lođa, III/3, bez lifta, norveški radijatori, klima. Uknjižen bez zabeležbi i tereta. Stan iz 1998.godine urađen na zgradi iz 1935.godine (zgrada salonskog tipa) sa renoviranom fasadom pre 6 godina. Kompletna izolacija stana je urađena, 5cm dodatna izolacija (stiropor) na svim zidovima, krovni pokrivač je crep. Nema krovnih prozora, kosine samo bočne do 170cm minimum visine. Stan je uredan i lepo održavan, investicije po želji kupca. Stan je odličnog rasporeda, odvojen spavaći blok, komforan dnevni boravak, velika kuhinja sa trpezarijom iz koje se izlazi na zastakljenu lođu, kuhinja je pregrađena pultom sa visokim sedenjem i tako odvojena od predsoblja, kupatilo sa prirodnom ventilacijom. Fantastična pozicija, blizina kompletne infrastrukture. Trg Republike udaljen 2,2km. Razne opcije gradskog prevoza. Cena: 120 000evra Agent prodaje Ivana Todorović: 064 116 20 85 Agencijsku proviziju od 2% plaća kupac. R-ID: #395 Klima, Kablovska, Internet, Interfon, Stara gradnja. Može na kredit
prodaja Voždovac Pašino i Lekino brdo Lekino Brdo Jednosoban Rada Končara Voždovac, Lekino Brdo, Rada Končara, garažno mesto na nivou -1 u garaži zgrade. Nalazi se na donjoj klackalici, visina parking mesta 153cm. Ulaz u garažu – rampa, bez auto-lifta! Zgrada novogradnja iz 2021.godine. Uredna dokumentacija. Izuzetno uredan ulaz. Agencijska provizija 500evra Agent prodaje Aleksandar Milaković 060 332 02 66, 064 610 36 93 R-ID: #396
Jednosoban prodaja Beograd Vračar Crveni krst Crveni Krst Kajmakčalanska Vračar, Crveni Krst, Kajmakčalanska, garažno mesto na nivou -2 u garaži zgrade. Nalazi se na donjoj klackalici, visina parking mesta 150cm. Auto lift. Zgrada novogradnja iz 2021.godine. Uredna dokumentacija. Mogućnost kupovine dva donja garažna mesta. Cena jednog garažnog mesta 18 000evra + 20% PDV Agencijska provizija 600 Agent prodaje Aleksandar Milaković 064 610 36 93, 060 332 02 66 R-ID: #397
Beograd izdavanje Vračar Južni bulevar GOSPODARA VUČIĆA Trosoban Izdaje se polunamešten trosoban stan od 55m2 sa nameštenom kuhinjom i kupatilom na Vračaru, u mirnom delu ulice Gospodara Vučića: Stan je pogodan za poslovni prostor ili za stanovanje. Izdaje se na duže vreme i poseduje garažno mesto. Grejanje je centralno. Stan se izdaje na duže vreme, cena je 700e plus depozit. AG PROVIZIJA 50%Veš mašina, Frižider, Šporet, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
Vračar Hram Hram Sv. Save Dubljanska Trosoban prodaja Prodaje se stan na jednoj od najpopularnijih lokacija u Beogradu. Vodi se kao poslovni apartman. Kvalitetna gradnja, odlična investicija. AG PROVIZIJA 2% Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
Vračar Hram Hram Sv. Save Trosoban Mačvanska stan Prodaje se stan u starioj gradnji, u veoma dobro održavanoj zgradi, sa predivnom terasom. Stan je izgrađen kao dupleks u dva nivoa sa povišenom visinom u dnevnom boravku i otvorenom galerijom. Veoma funkcionalni raspored u stanu donji nivo površine 51m2 - dnevna soba, kuhinja sa delom za ručavanje, toalet, velika terasa na mirnoj strani ka dvorištu; gornji nivo površine 32m2 - kupatilo, dve spavaće sobe, galerija i manja ostava. Ukupna kvadratura stana je 83m2. Postoji mogućnost dogovora oko nameštaja. AG PROVIZIJA 2%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Stara gradnja.
izdavanje Novi Beograd Hotel Yu i Stari merkator Hotel Jugoslavija Trosoban Džona Kenedija Novi Beograd, Hotel Jugoslavija - Džona Kenedija 3.0, 74m2 (lođa 4m2), 6/8, CG, lift, parking Funkcionalan trosoban stan, na odličnoj lokaciji. Dvostrano je orijentisan i svetao, u urednoj i održavanoj zgradi. Nalazi se u neposrednoj blizini reke, obdaništa, škola i parking prostora. Poseduje dobru infrasturkturu i odlično je povezan sa svim delovima grada, što čini da ovaj deo grada bude omiljeno mesto za život velikom broju naših sugrađana. Agencijska provizija 50%. Agent Maja Isak: 063/75-77-729 (licenca br. 1562) Nije prizemlje Nije poslednji sprat Gradska kanalizacija
Troiposoban prodaja Beograd Vračar Južni bulevar Mlade Bosne Vračar, Južni bulevar - Mlade Bosne 3.5, 85m2 (lođa 6m2), VPR/1, EG, telefon, interfon, podrum Luksuzan salonac u mirnoj ulici sa puno zelenila. Renoviran 2015. godine: postavljena spoljna PVC stolarija, urađene nove elektro i vodovodne instalacije, renovirano kupatilo i toalet. Svaka soba je klimatizovana (nove klime). Grejanje na struju sa sopstvenim kotlom. Ima dva ulaza od kojih je jedan sa ulice, a drugi sa bočne strane. Prostorije: hodnik, ulazni antre, dve velike spavaće sobe od po 18m2 i jedna manja od 6m2, dnevni boravak sa izlazom na zastakljenu lođu, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo i wc. Stan ima svoju šupu, kao i pomoćni objekat u dvorištu koji mogu da koriste svi stanari. Pogodan je za stanovanje i poslovni prostor. Uknjižen na 0m2, po poreskom rešenju kvadratura iznosi 72m2, a stvarna merena površina je 85m2. Agencijska provizija 2% Agent Sava Vuletić: 062/14-57-616 Licenca br.3573 Interfon, Telefon, Klima, Nije poslednji sprat Može na kredit Salonski stan. Stara gradnja. Gradska kanalizacija
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane