Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

poslovni prostor Beograd prodaja Stari Grad Dorćol gornji DORCOL Jelisavete Nacic

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) BLOK 61 Jurija Gagarina Jednoiposoban AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. Uknjizen, izvorno jednosoban, adaptiran u jednoiposoban, kompletno renoviran, dvostrano orjentisan, svetao, odmah useljiv. Zgrada uredna, okruzena parkom. Kuhinja:da, Dnevna soba:da, Spavaca soba:da, Terasa:da, Hodnik:da, Mokri cv.:da uknjizen MILOS LUKOVAC br. licence 4190, 062/1500615 Poslovnica Autokomanda 011/2450110 063/623484 10/11 Jurija Gagarina || dokumentacija : uknjizen
Čukarica Čukarička padina Radnicka Četvorosoban izdavanje Izdaje se 4.0 stan od 90m2, prazan (samo kuhinja bez bele tehnike), useljiv, kao stambeni ili poslovni prostor na duze vreme. Tri spavace sobe, dnevna soba, kuhinja, trpezarija, hodnik, dve terase, kupatilo i wc. Infostan je 16,000 dinara, plus struja. Za preporuku! Depozit u visini jedne kirije. Visina kirije je od 600-800 EUR -a u zavisnosti od nacina placanja. 600 EUR-a za placanje 12 meseci unapred 650 EUR-a za placanje 9 meseci unapred 700 EUR-a za placanje 6 meseci unapred 750 EUR-a za placanje 3 meseca unapred 800 EUR-a za placanje mesecno. prostorije dokumentacija MILOS LUKOVAC br. licence 4190 Poslovnica Autokomanda 011/2450110 063/623484 1/6 Radnicka || opremljenost : Prazan || dokumentacija : dokumentacija
Voždovac Voždovačka Crkva Trosoban VOJVODE STEPE stan Veoma svetao i funkcionalan trosoban duplex sa prelepim pogledom na grad. Stan se sastoji od dnevnog boravka, dve spavaće sobe, galerije, dva kupatila i tri terase. U cenu stana uračunato je natkriveno parking mesto i nalazi se iza zgrade. Mogućnost kupovine garažnog mesta po ceni 18.000e. Uknjižen na korisnu površinu stana 98m2. Agencijaka provizija 2%. uknjižen STEVAN, licenca br.2749 062/8860356 6/6 VOJVODE STEPE || dokumentacija : uknjižen
prodaja Vračar Hram Patrijarha Varnave Lokal na Vračarskom platou, pored Hrama Svetog Save. Nalazi se u zgradi kvalitetne novije gradnje, sa velikim izlogom , posebnim ulazom, mokrim čvoromi čajnom kuhinjom. Poseduje jednu veliku celinu koja se po potrebi može pregraditi u više manjih . Pogodan za sve vrste uslužnih delatnosti : za apoteke, ordinacije, salone, laboratorije, galerije, razne delatnosti kancelarijskog i agencijskog tipa a pogodan je i kao investicija. Mogućnost preuzimanja zakupca. Može se korigovati i u stambeni prostor. Kontakt agenta: 0637791095 Kupac placa proviziju 2%
Dvoiposoban izdavanje Beograd Rakovica Vidikovac Emila Zole Namešten, 2.5, 99m2, I/II, GAS po utrošku, parking, terasa. Moderan, renoviran, luksuzno namešten stan u maloj zgradi sa još tri stana, u mirnoj ulici, okružen drvećem u mirnom kraju. Grejanje je na gas i plaća se po utrošku. Parking mesto je ispred zgrade i rezervisano za stanare. Internet paket sa kablovskom uračunat u cenu zakupnine. Stan je na predivnom mestu, na 10 minuta od Košutnjaka, blizu Ade Ciganlije i Ada Mall-a. Agenc. provizija 50% od prve rente Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com DS06 .
Beograd izdavanje Savski venac Senjak Koste Glavinića Salonski stan u predratnoj vili u ulici Koste Glavinića na Senjaku, pored vile Gospava. Površina stana 120m2, 5 soba, terasa, visina plafona 3.2m. Zgrada ima ukupno 4 stana. Stan se nalazi na 1 spratu. Kompletno sređen i spreman za useljenje. Izuzetno svetao i pogodan za obavljanje poslovne delatnosti ili život. Mesečno plaćanje + jedna kirija u depozitu. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Maja Vodovar br.licence 3684 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 MV04 .
Zemun Naselje Save Kovačević Sava Burića Jednoiposoban prodaja Sava Burića, 6/12, dva lifta, lođa, funkcionalan, uspešno adaptiran u jednoiposoban stan, izuzetno svetao i sunčan, zapadno orijentisan, soba sa kuhinjom i izlazom na lođu, komotna spavaća soba, kupatilo renovirano pre šest godina, potrebna manja ulaganja koja ne iziskuju veće troškove, aluminijumska ulazna vrata, okruženje uredno sa dosta parking mesta, objekata za snabdevanje, u blizini autobuskih linija 15, 78, 18, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Palilula Krnjača Laze Simića kuca Pr+I+ptk, stambena zgrada izgrađena 2004. godine na 6 ari placa, površina zgrade 533m2, dimenzija 16,48mx11,10m. Sastoji se od šest stanova (dva dvosobna i četiri trosobna), po dva stana na svakom spratu. Svaki stan ima posebno dvotarifno brojilo za struju, kupatila sa prirodnom ventilacijom, parket, ugrađene klime, ostave, a stanovi na spratu imaju terase. Upotkrovlju je izlivena ploča i urađena izolacija, zgrada je novije gradnje, fasada je nova i održavana. 150m udajena od Zrenjaninskog puta. Ulicom je prošao gas, postoji mogućnost priključenja, ceo plac je ograđen, ima mesta za parking. Blizina sedam autobuskih linija GSP-a, dobra povezanost sa svim delovima grada, pogodna za hostel, Dom za stara lica, porodice sa više domaćinstava. Jedinstvena ponuda, ozakonjena kao stambena zgrada sa šest stambenih jedinica. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
izdavanje Zvezdara Mirijevo I II III IV Dvosoban Ljube Tadića Ljube Tadića, 43+40m2 bašta, kompletno opremljen, veoma svetao, na odličnoj poziciji, u ograđenom dvorištu sa još 3 zgrade, nov, sa pripadajućom baštom 40m2 i parking mestom. Zakup na mesečnom nivou, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Dvosoban izdavanje Beograd Zvezdara Mirijevo I II III IV Ljube Tadića Ljube Tadića, 51+40m2 bašta, kompletno opremljen, veoma svetao, na odličnoj poziciji, u ograđenom dvorištu sa još 3 zgrade, nov, namešten, sa pripadajućom baštom 40m2 i parking mestom. Zakup na mesečnom nivou, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV Ljube Tadića Dvosoban Ljube Tadića, 2/3, odličan stan, u kvalitetnoj novogradnji, veoma svetao. Sastoji se od dnevno trpezarijskog dela sa kuhinjom i lođom, spavaće sobe, kupatila i hodnika. Prelep pogled ka gradu. Nalazi se u zgradi koja je sa još tri zgrade u ograđenom kompleksu sa sopstvenim parkingom. U mirnom delu naselja a u blizini velike saobraćajnice i svih objekata za snabdevanje. Za preporuku, odmah useljiv. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Zvezdara Mirijevo I II III IV Ljube Tadića 7,0 soba prodaja Ljube Tadića, 2/3, duplex, veoma svetao sa prelepim pogledom na ceo grad. Nalazi se u zgradi koja je sa još tri zgrade u ograđenom dvorištu tako da je kompletno zaštićen kompleks. Sam stan ima dva ulaza, tako da može da funkcioniše kao dve odvojene stambene jedinice. Donji nivo ima 76m2 koji se sastoji od 2 spavaće sobe, 2 lođe, 2 kupatila i dnevno trpezarijskog dela sa kuhinjom. Gornji nivo ima 166m2 i sastoji se od 4 sobe, od kojih je jedna odvojena kao radni deo, kupatilo, hodnik sa odvojenim ulazom, na gornjem nivou je i terasa od 40m2. Kvalitetna novogradnja, grejanje na sopstveni kotao koji je na pelet i tri inverter klime. U mirnom delu naselja a nadomak velike saobraćajnice i svih objekata za snabdevanje. U cenu uračunata 2 parking mesta. Odličan odnos cene i kvaliteta. Za preporuku, odmah useljiv. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Zvezdara Mirijevo I II III IV 7,0 soba Ljube Tadića stan Ljube Tadića, 2/3, duplex, veoma svetao sa prelepim pogledom na ceo grad. Nalazi se u zgradi koja je sa još tri zgrade u ograđenom dvorištu tako da je kompletno zaštićen kompleks. Sam stan ima dva ulaza, tako da može da funkcioniše kao dve odvojene stambene jedinice. Donji nivo ima 76m2 koji se sastoji od 2 spavaće sobe, 2 lođe, 2 kupatila i dnevno trpezarijskog dela sa kuhinjom. Gornji nivo ima 166m2 i sastoji se od 4 sobe, od kojih je jedna odvojena kao radni deo, kupatilo, hodnik sa odvojenim ulazom, na gornjem nivou je i terasa od 40m2. Kvalitetna novogradnja, grejanje na sopstveni kotao koji je na pelet i tri inverter klime. U mirnom delu naselja a nadomak velike saobraćajnice i svih objekata za snabdevanje. U cenu uračunata 2 parking mesta. Za preporuku, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Čukarica Žarkovo Dvoiposoban Galipoljska 2.5, 51m2, EG, lift, IV/V, telefon, interfon, parking, lođa. Uknjižen Kompletno namešten stan u novom kompleksu zgrada. stan je ušuškan sa svih strana se nalaze stanovi. ima otvoren pogled sa lođe. Parking od zgrade ima rampu. Agent Mirjana 063/770-8837 Agencijska provizija 2%
prodaja Beograd okolina Barajevo Barajevo okolina Lipovica - Stara Lipovica Partizanska 22 Oaza mira i tisine u slepoj, asfaltiranoj ulici, na nadmorskoj visini od 298m. Idealna lokacija za mirniji zivot. Parcela 142/8 (KO Barajevo - Barajevo) je celom svojom povrsinom gradsko gradjevinsko zemljiste, u blagom padu (4 - 5%) ka jugozapadu, sa frontom 31m i sa izuzetnim pogledom od 360 stepeni. Na svim okolnim placevima su izgradjeni objekti, tako da, u buducnosti, nema gradjevinskih "iznenadjenja". Parametri gradnje po informaciji o lokaciji : max izgradjenost 0,6 (1.016 m2), zauzetost 30% ( 508 m2), kroz max. nadzemnu spratnost (Po) + P + 2 + Ps. Gradski vodovod i gas na samoj frontalnoj granici parcele i asfalta. Bandera za struju i kablovsku u uglu placa. Plac se nalazi na 19 km od Autokomande i na tacno 2 km od izlaska sa Ibarske magistrale. BUS stanica 534 (Vidikovac) na 350m, gde se nalazi i prodavnica. Vlasnistvo 1/1 bez tereta. Kontakt na 063/209-787, Branko. KOORDINATE: 44 38 22.70 N 20 26 39.40 E
Beograd prodaja Voždovac Ripanj Barajevo - Lipovica - Stara Lipovica Partizanska 22 Oaza mira i tisine u slepoj, asfaltiranoj ulici, na nadmorskoj visini od 298m. Idealna lokacija za mirniji zivot. Parcela 142/8 (KO Barajevo - Barajevo) je celom svojom povrsinom gradsko gradjevinsko zemljiste, u blagom padu (4 - 5%) ka jugozapadu, sa frontom 31m i sa izuzetnim pogledom od 360 stepeni. Na svim okolnim placevima su izgradjeni objekti, tako da, u buducnosti, nema gradjevinskih "iznenadjenja". Parametri gradnje po informaciji o lokaciji : max izgradjenost 0,6 (1.016 m2), zauzetost 30% ( 508 m2), kroz max. nadzemnu spratnost (Po) + P + 2 + Ps. Gradski vodovod i gas na samoj frontalnoj granici parcele i asfalta. Bandera za struju i kablovsku u uglu placa. Plac se nalazi na 19 km od Autokomande i na tacno 2 km od izlaska sa Ibarske magistrale. BUS stanica 534 (Vidikovac) na 350m, gde se nalazi i prodavnica. Vlasnistvo 1/1 bez tereta. Kontakt na 063/209-787, Branko. KOORDINATE: 44 38 22.70 N 20 26 39.40 E
Novi Beograd Sava centar (Blok 19 do 23) Antifašističke borbe Trosoban prodaja Oglašivač Vlasnik Tip objekta Stara gradnja Stanje objekta Lux Grejanje CG Sprat 4 Ukupna spratnost 5 Mesečne režije 200 € Dodatno Uknjižen Nije poslednji sprat Ostalo Terasa Klima Podrum Topla voda Telefon KATV Internet Interfon Parking Dodatni opis Stan se nalazi na jednoj od najboljih lokacija na Novom Beogradu, u neposrednoj blizini Arene, Palate Srbije i TC Ušće. Trosoban, potpuno renoviran (uradjene potpuno nove instalacije vode, struje i hidroizolacije), ugradjena je keramika najviseg kvaliteta, parket tamni hrast prve klase, pvc stolarija najviseg standarda. Stan se prodaje potpuno opremljen modernim namestajem visoke klase, sa ugradnim ormarima i kuhinjom po meri. U stanu su takodje ugradjeni najkvalitetniji elektricni uredjaji kao i klima uredjaji u svakoj prostoriji, rasveta najviseg standarda. Dvostrano orijentisan, svetao, sastoji se od 2 spavace sobe, kupatila, gostinskog toaleta, hodnika, velike dnevne sobe koja je povezana sa kuhinjom i trpezarijom, kao i veoma prostrane terase. Ulazna sigurnosna vrata sa tri brave. U samom bloku su dva vrtica, osnovna skola, kao i Deseta Beogradska gimnazija.
Palilula Profesorska kolonija Jednosoban Ljubomira Stojanovića stan Oglašivač Vlasnik Tip objekta Stara gradnja Stanje objekta Izvorno stanje Grejanje CG Sprat 5 Ukupna spratnost 5 Mesečne režije 40 € Dodatno Odmah useljiv Uknjižen Ostalo Klima Topla voda KATV Internet Interfon Dodatni opis Prodaje se garsonjera na prestižnoj lokaciji blizu svega - centra grada, fakulteta, škole, obdaništa, stanice… Idealna kako za život tako i za izdavanje, za studente i mlade. Stan se nalazi u Profesorkoj koloniji na petom spratu u ulici Ljube Stojanovic sa pogledom na igralište. Prirodno osvetljen sa citavim zidom u prozorima. Stan je po strukturi garsonjera ukupne površine 20 m2. Minimalno ulaganje u renoviranje. Okruženje je veoma lepo i mirno sa dosta zelenila kao i dosta mesta za parking. Stan gleda na park i otvorenu teretanu, i nalazi se na odličnoj lokaciji u neposrednoj blizini linija autobusa 23, 33, 48, 79… Samo ozbiljni kupci i samo poziv.
Bez provizije i posrednika.
prodaja Zvezdara Konjarnik Dvoiposoban Rudo BR.3 Oglašivač Vlasnik Tip objekta Stara gradnja Stanje objekta Izvorno stanje Grejanje CG Sprat 7 Ukupna spratnost 27 Mesečne režije 100 € Dodatno Odmah useljiv Uknjižen Ostalo Terasa Internet Video nadzor Parking Dodatni opis Stan od 71 m2, Izvorno stanje, sve u funkciji, prvi i jedini vlasnik stana, Stan ima tri sobe, jedna je mala 10m2, veliko predsoblje, kupatilo , kuhinja sa trpezarijom i vratima prema dnevnom boravku. Mogucnost adptacije stana tako da se dobije veliki dnevni boravak i dve sobe. Stan ima dve terase ( obe su zastakljene) jedna na juznoj druga prema zapadnoj strani. Orjentacija stana J/Z - jugo-zapad. Pogled od AVale do Fruske gore. Zgrada pod video nadzorom ( 3 lifta do sprata ( jedan je teretni), Parking oko zgrade ojko 250 mesta. Na 200 m od zgrade, vrtic,Skola , autobuska ( 31,17), tramvaj ( 7,5) trzni centar Aviv, Park I zeleni pojas izmedju drugih zgrada.Zgarantovan pogled , i cistiji vazduh od drugih delova grada( koji se ujutru vidi).
Dvosoban prodaja Beograd Zemun Nova Galenika Svetozara Papica Prodaja Kategorija: Dvosoban stan Kvadratura: 51 m² Stanje nekretnine: Kompletna rekonstrukcija Pozicija: Mirna lokacija Ukupan broj soba: 2 Broj kupatila: 1 Spratnost: 5 Ukupan broj spratova: 9 Dodatna opremljenost Spoljno parking mesto Javni parking Lift Pristup bez barijera Terasa Balkon Garderoberi Ostava Podrum Toplotna izolacija Sigurnosni uređaji Tehnička opremljenost Internet Kablovska TV Telefon Satelitska televizija Optička mreža Sigurnosna oprema Sigurnosna vrata Video nadzor / Interfon Ostalo Grejanje: Centralno grejanje Topla voda: Toplana Gradski prevoz: Autobuska stanica, Železnička stanica Opis Prodajem stan u mirnom delu Zemuna, u naselju Galenika, u ulici Svetozara Papica, u neposrednoi blizini osnovne skole i vrtica. Zgrada se odrzava, ima dva lifta i video nadzor. Stanovi u zgradi ne poseduju pripadajuce bojlere vec se topla voda doprema iz toplane 24h dnevno. Po strukturi je dvosoban stan, terasa je zastakljena. Stan je uknjizen na 51m2 povrsine (7m2 je zastakljena terasa) i na 44m2 korisne povrsine, bez tereta i zabelezbi, mogucnost kupovine putem stambenog kredita. Stan je renoviran 2014.godine, promenjene su vodovodne i kanalizacione cevi, elektroinstalacije, keramika. Stan se prodaje sa namestajem
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane