Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Voždovac Voždovac lokacija Vojvode Stepe

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Zemun Meandri Sremskih boraca Jednoiposoban 1.5, 36m2, CG, lift, VI/VI,telefon, interfon, podrum. Uknjižen. U prilici smo da Vam ponudimo kompletno renoviran jednoiposoban stan na dobroj lokaciji. U blizini se nalaze svi sadržaji i objekti značajni za svakodnevni život. Na spratu se nalazi vešernica koju koriste dva stana, a u prizemlju se nalazi podrum od 8m2 koji pripada stanu. Stan se prodaje kompletno opremljen sa svim stvarima. Agent Pavle 060/74 62 000 Agencijska provizija 2%
Vračar Vračar lokacija Bulevar kralja Aleksandra Trosoban prodaja Oglašivač Vlasnik Tip objekta Stara gradnja Stanje objekta Izvorno stanje Grejanje EG Sprat 2 Ukupna spratnost 4 Dodatno Odmah useljiv Uknjižen Nije poslednji sprat Ostalo Terasa Klima Topla voda Telefon Internet Interfon Dodatni opis Salonac u centru grada nadomak Vukovog spomenika. Dve spavace sobe, dnevni boravak, kupatilo, trpezarija, veseraj, kuhinja, balkon sa pogledom na Bulevar Kralja Aleksandra i park kod Vukovog spomenika. Odlicna povezanost gradskog javnog prevoza i blizina fakulteta. Lokacija stana je takva da kracom setnjom brzo stizete do svih centralnih delova grada.
Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Jednoiposoban Gandijeva stan Oglašivač Vlasnik Tip objekta Stara gradnja Stanje objekta Izvorno stanje Grejanje CG Sprat 3 Ukupna spratnost 6 Dodatno Uknjižen Ostalo Francuski balkon Lift Podrum KATV Internet Interfon Dodatni opis Stan na odlicnoj lokaciji u neposrednoj blizini pijace,doma zdravlja i tc Piramida. Po strukturi jednoiposoban, svetao, juzno orjentisan na trecem spratu sa pogledom na deciji park. Stan je i izvornom stanju. Uknjizen .
prodaja Novi Beograd Hotel Yu i Stari merkator Dvosoban Bulevar Nikole Tesle Oglašivač Vlasnik Grejanje CG Sprat 4 Ukupna spratnost 4 Dodatno Uknjižen Ostalo Lođa KATV Dodatni opis Stan na izuzetnoj lokaciji, za renoviranje.
Trosoban prodaja Beograd Novi Beograd Naselje Dr Ivan Ribar Mileve Marić Ajnštajn Oglašivač Vlasnik Tip objekta Stara gradnja Stanje objekta Lux Grejanje CG Sprat 6 Ukupna spratnost 7 Dodatno Uknjižen Ostalo Terasa Lođa Klima Lift KATV Internet Interfon Video nadzor Dodatni opis GDS zgrada, 2014. godiste. Ususkan, svetao stan, sa pogledom na zelenu povrsinu, prema nasipu. Sastoji se od dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom (open space), pored kojih je velika terasa, dok je spavaci deo odvojen - tamo su decja i spavaca soba, terasa i kupatilo. Na samom ulazu je dodatni wc i garderobni deo, celom duzinom hodnika. Po sobama su americki plakari. Stan je bez ulaganja, dvostrano orjentisan i svetao. Pored zgrade je parkic. Parking je zajednicki, nismo imali potrebu za garazom (moguce ju je zasebno kupiti). Nismo zainteresovani za prodaju preko agencije - samo fizicka lica.
Beograd prodaja Čukarica Banovo brdo Požeška Jednosoban Požeška, 42 m2, drugi sprat ne gleda na ulicu, cg, nema lift, odvojena kuhinja sa trpezarijom i soba, sve adaptirano novo sa stvarima,105000
Palilula Karaburma Vlašićka prodaja Prodajem sređenu i potpuno opremljenu garsonjeru idealnu za izdavanje. Prodaje se kompletno sređena, cena je sa nameštajem. Cena fiksna, samo ozbiljni keš kupci.
Čukarica Velika Moštanica Moštanica plac Agencijski ID : 1692. Prodaje se šuma 43 ara na izlazu iz Moštanice ka Ostružnici. Agencijska provizija 750 evra
izdavanje Voždovac Pašino i Lekino brdo Jednoiposoban Gospodara Vučića Agencijski ID : 1694. Odličan stan na Lekinom brdu u ul.Gospodara Vučića u blizini Kruševačke ulice, stan jednoiposoban, prvi sprat, nova zgrada, stan sa ugradnom kuhinjom cg. lift, lođa 4m2, stan ima odvojenu sp.sobu. U blizini OŠ, Vrtić, marketi, tržni centar, gradski prevoz, odlična povezanost sa drugim delovima grada. Stan ima i pripadajući podrum u zgradi oko 6m2. Na duže vreme, mesečna renta: 400e+depozit Agencijska provizija 50% od prve kirije U zgradi ima lift.
Trosoban izdavanje Beograd Zvezdara Lion Bulevar kralja Aleksandra Agencijski ID : 1693. Prelep kompletno renoviran stan na dobroj lokaciji, neposredna blizina Batutove ulice, Cvetkove pijace, gradskog prevoza, marketa, OŠ. Stan ima novu ugradnu kuhinju sa novom belom tehnikom i kupatilo sa veš mašinom. Sunčana strana sa prelepim pogledom ka Avali, sve prostorije komforne. Odflična povezanost sa celim gradom. Stan se izdaje prazan ili namešten, moguć svaki dogovor. Agencijska provizija 50% od prve kirije. Poseduje 2 mokra cvora. U zgradi ima lift.
Beograd prodaja Novi Beograd Arena (blok 24 i 25)
Zemun Kalvarija i naselje Marija Bursać Kalvarija Vladimira Nikiolića Garsonjera prodaja OBUSTAVLJENA PRODAJA DO MARTA 2023 godine Garsonjera sa mogućnošću adaptacije u jednosoban stan. Na podovima hrastov parket, radjena struja i voda. hodnik, soba sa kuhunjom, ostava, kupatilo renovirano dvstrano orjentisan istok - jug. U dogovoru sa stanarima vlasnik stana koristi dvorište zgrade Ispod nivoa zemlje oko 1,2m. Stan veoma udoban za stanovanje.. Iseljiv odmah po isplati. Postoji mogiućnost da prodavac ostane u zakupu narednih 8 meseci
Čukarica Cerak Jednosoban Mojkovačka stan OPIS NEKRETNINE: Retko u ponudi. U mirnom kraju Ceraka, jednosoban stan na visokom prizemlju sa terasom i podrumom, renoviran, uknjižen. Prodaje se sa stvarima, odmah useljiv. U zelenilu, zgrada sa četiri stana. PROSTORIJE: predsoblje, kuhinja sa trpezarijom, soba, kupatilo, terasa. Agencijska provizija 2%.
izdavanje Čukarica Banovo brdo Četvorosoban Kirovljeva OPIS NEKRETNINE: Izdaje se četvorosoban stan u funkciji poslovnog prostora, četiri sobe, čajna kuhinja, kupatilo. Grejanje je na sistemu toplotne pumpe. Izdaje se sa jednim parking mestom. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja preduzeća.
Garsonjera izdavanje Beograd Stari Grad Dorćol donji Donji Dorćol Visokog Stevana OPIS NEKRETNINE: Lep opremljen i namešten stan na odličnoj lokaciji, blizina Cara Dušana, prevoza, i prodavnica. Obavezan depozit. PROSTORIJE: soba, kuhinja, kupatilo, terasa Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja preduzeća.
Beograd prodaja Zvezdara Zvezdara lokacija Zvezdara Bulevar kralja Aleksandra Trosoban Stan se nalazi u ulici Bulevar Kralja Aleksandra u zgradi od crvene fasadne cigle. Dvostrano orijentisan. Veoma komforan u izvornom stanju. U blizini su brojne prodavnice, restorani, škole i parkovi, što čine ovu lokaciju prelepom za život i boravak. Prostorije: predsoblje, kuhinja, dnevni boravak sa trpezarijom, dve spavaće sobe, kupatilo, terasa Agencijska provizija 2%
Rakovica Resnik Pod Avalom prodaja OPIS NEKRETNINE: Uknjižen plac od 20ari, gradsko građevinsko zemljište. Priključak za struju i vodu udaljen na 500m od placa. Nalazi se u mirnom delu Resnika, u blizini okretnice autobusa 94, doma zdravlja i vrtića. Agencijska provizija 2%.
Rakovica Resnik Petosoban Slavka Miljkovića kuca OPIS NEKRETNINE: Kuća na odličnoj lokaciji u Resniku, u blizini glavne ulice, škole, autobuske stanice, Maksija, pijace. Kuća je uknjižena na 132kvm i pomoćna kuća na 47kvm. Pac je ograđen, izlazi na dve ulice. Na placu se nalazi sazidana pušnica, kotlarnica kao i garaža (pomoćni objekat) u dva nivoa. PROSTORIJE: I NIVO- hodnik, kuhinja, trpezarija, dnevni boravak, kupatilo i terasa II NIVO: tri spavaće sobe Agencijska provizija 2%.
prodaja Rakovica Miljakovac Miljakovac I Dvoiposoban Borska OPIS NEKRETNINE: svetao, dvostrano orijentisan, novogradnja, nalazi se u centru naselja i u neposrednoj bliziniprodavnica, škole i autobuskog stajališta. PROSTORIJE: I NIVO: predsoblje, kuhinja, trpezarija, dnevni boravak i kupatilo II NIVO: dve spavaće sobe i mokri čvor Agencijska provizija 2%.
Jednosoban izdavanje Beograd Vračar Čubura Cerska 100m2, lokal, dva ulaza, EG (toplotne pumpe),PR/5 Vračar je centralna, najmanja i jedna od najlepša beogradska opština koja svojim istorijskim, kulturnim i zabavnim sadržajima, zelenim površinama kao i kompletnom infrastukturom čini zaokruženu urbanističko ambijentalnu celinu. Zbog toga je jedna od najtraženijih lokacija na tržištu nekretnina pa time i sigurna investicija. Cerska ulica se proteže od ulice Maksima Gorkog do Jadranske ulica i seče padinu ka Južnom bulevaru celom dužinom. Ovaj deo grada se u poslednjih desetak godina intenzivno izgradio i razvio. U prilici smo da Vam ponudimo u zakup lokal u prizemlju petospratnice u novogradnji, sa urednom dokumentacijom i sa rokom završetka u novembru ove godine. Lokal je ulično orijentisan celom dužinom. Nalazi se na uglu dve ulice, a ulaz je na samom uglu. Sporedni ulaz je ka garaži u zgradi što omogućava prilaz vozilima za istovar. Od ulice, od koje je niži oko 2m, se spušta širokim stepeništem na uglu. Prostor od ulice do lokala, širine oko 3,5m, pripada lokalu i može se koristiti npr. za baštu. Sem kompletno opremljenog toaleta, nudi se u zakup u sivoj fazi. Centralni deo je jedan prostor, koji se po potrebi može pregrađivati u zavistnosti od namene. Postoji mogućnost izvođenje završnih radova od strane zakupca ili zakupodavca, po dogovoru. Grejanje je na toplotne pumpe, što je najekonimičniji vid grejanja. I pored velike gustine naseljenosti u neposrednoj blizini nema prodavnica pa je pogodan za tu namenu. Osim toga, pozicija ga čini povoljnim za mnoge druge delatnosti (ugostiteljski objekti, firme, ordinacije, rekreacija, itd.). Od prostorija: centralni deo, toalet. Objekat je u izgradnji. Površina lokala po projektu je 100m2. Kontakt:065/233 52 60 R-ID: #4588 Interfon, Internet, Kablovska, Klima,
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane