Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Voždovac Braće Jerković I II

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Stari Grad Knez Mihailova i Studentski trg Knez Mihailova Četvorosoban U prilici smo da Vam ponudimo prelep stan u najstrožem centru Beograda,u Knez Mihajlovoj ulici.Stan se nalazi u pešačkoj zoni,na prvom spratu,okrenut ka dvorištu,izolovan od buke. Izuzetno je prostran,sastoji se od dva velika salona, dve spavaće sobe, ,trpezarije i kuhinje,hodnika ,kupatila,ostave i velike terase koja je natkrivena.Ima 2 klime,interfon,internet,video nadzor.Grejanje je na kaljeve peći na struju i na klime. Stara gradnja,izuzetno debeli zidovi,leti je prijatno a zimi toplo.Stilski nameštaj.Zgrada izuzetno dobro održavana.Niski režijski troškovi.Može biti i poslovni prostor,u tom slučaju cena je 1500 eura. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Slađana Čađenović, br. licence:4198 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 SC05 .
Vračar Hram Skerlićeva Dvosoban prodaja Ovaj predivni stan nalazi se na najlepšoj lokaciji na Vračaru, sa pogledom na Hram Sv Save, u Skerlićevoj ulici na trećem spratu, ukupne površine 50m2. Stan je po strukturi dvosoban, poseduje kuhinju sa trpezarijom, dnevnu sobu, spavaću sobu sa izlazom na terasu i kupatilo. Stan je potpuno renoviran i prodaje se opremljen. Poseduje i pripadajući podrum. Stan je uknjizen. Agencijska provizija 2% Agent: Olivera Bjekić, br. licence:4178 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com OB05 .
Vračar Vračar lokacija Dvosoban Skerlićeva stan Ovaj predivni stan nalazi se na najlepšoj lokaciji na Vračaru, sa pogledom na Hram Sv Save, u Skerlićevoj ulici na trećem spratu, ukupne površine 50m2. Stan je po strukturi dvosoban, poseduje kuhinju sa trpezarijom, dnevnu sobu, spavaću sobu sa izlazom na terasu i kupatilo. Stan je potpuno renoviran i prodaje se opremljen. Poseduje i pripadajući podrum. Stan je uknjizen. Agencijska provizija 2% Agent: Olivera Bjekić, br. licence:4178 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com OB05 .
izdavanje Stari Grad Centar i Terazije Terazije Izdaje se zubarska ordinacija na vrlo atraktivnoj lokaciji , na Terazijama, između Hotela Moskva i Knez Mihajlove. Nalazi se na četvrtom spratu, 43 m2 sa liftom, cg na toplanu, , interfon, klima. Prostor se koristi za zubarsku ordinaciju, tako da je prilagođen toj nameni, ima sprovedene instalacije za dve zubarske stolice. Može se koristiti za slične delatnosti. Troškovi infostan 5500 dinara , struja po potrošnji. Stan je odmah dostupan. Agencijska provizija 50 % vrednosti jedne mesečne zakupnine. Agent: Milica Cagić broj licence 241 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd, Reg. br. 339 011/4016-236 011/4016-236 www.artnekretnine .
Trosoban izdavanje Beograd Novi Beograd Sava centar (Blok 19 do 23) Bulevar Milutina Milankovića Namešten, 3.0, VII/XII, klima, terasa, lođa, 2 lifta, internet. Veoma prijatan, lepo sređen trosobni stan, sa kupatilom i odvojenim wc-om, terasom i lođom. Stan je komforan, ima dve spavaće sobe, kuhinju i trpezariju i prostran dnevni boravak. Odmah useljiv. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Olivera Bjekić, br. licence:4178 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 OB05 .
Beograd izdavanje Vračar Krunski venac Krunska Četvoroiposoban Rezidencijalni kvart, najčuvenija predratna vila, Lux renoviran 4.5 stan na VPR u centru Beograda. Stari salonski koncept nekretnine je u savršenom izdanju, izuzetno osvetljen jer je trostrano orijentisan. Upravo renoviran u kombinaciji sa najmodernijim materijalima i rešenjima sa veštim građevinskim i dizajnerskim umećem. Privilegija: Živeti i raditi u prostranoj, modernoj, osvetljenoj, savršenoj nekretnini u centru grada. Mikrolokacija prostora; Ambasade, Vlada, restorani, kafići, pravni I tehnički fakulteti, Slavija, Krunski venac, Kalenić Nekretnina površine 120m2 sa visokim balkonskim prozorima. Prostrane i izuzetno osvetljene, visine od 3,40m, prostorije čine ovaj prostor jako luksuznim i komfornim. Više mokrih čvorova i savremena prostrana kuhinja. Vašu životnu aktivnost u najvećoj Balkanskoj metropoli ova jedinstvena nekretnina će učiniti ekskluzivnom, uspešnom i nezaboravnom. Srpski i inostrani klijenti su dobrodošli. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Marina Dojćinović br. licence: 4334 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
Zemun Zemun centar Karađorđeva Trosoban izdavanje Sjajan, moderno opremljen 3.0 stan na Zemunskom Keju na 800m od Hotel Yugoslavija. Stan se sastoji od: prostrane dnevne sobe, sa novom ugaonom garniturom, trpezarije povezanom sa modernom kuhinjom i spavaćeg bloka. Uz dnevni boravak je i gostinski taolet. Kuhinja je potpuno opremljena novom tehnikom i sitnim inventarom. Predsoblje odvaja dnevni od spavaćeg dela koji čine: glavna spavaća sobe sa bračnim krevetom i manja dečija/radna soba kao i prostrano kupatilo. Svaka soba ima izlaz na terasu a trpezarija na ekonomsku zastakljenu lodju. Stan ima centralno grejanje, 2 klime, ktv, internet, dva lifta. Prednosti: *Odlična lokacija *blizina reke *funkcionalan stan sa velikom terasom. Stan je odmah useljiv. Dobrodošli studenti, domaći i strani klijenti. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Marina Dojćinović br. licence: 4334 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 MD04 .
Vračar Vračar lokacija Trosoban Resavska stan Odličan, sređen i vrlo udoban stan u u srcu Beograda. Zgrada iz 30-ih godina XX veka sa divnim ulaznim vratima zašticenim kao kulturno dobro i prekrasnim holom u Resavskoj, ulici najužeg centra. Stan, dvostrano orijentisan sa dnevnim boravkom, trpezarijom i kuhinjom okupanim svetlošću koji gledaju na dvorišnu stranu. Stan poseduje 2 mokra čvora, gostinski toalet i porodično kupatilo. Spavaći deo je izdvojen i čine ga dve sobe opremljene nameštajem, jedna kao roditeljska i druga sa dva jednokrevetna lezaja za spavanje, i prostrano kupatilo. Stan ima terasu, podrumske prostorije, interfon, internet, klima uređaje i CG. Smešten u jednoj od najboljih ulica, tik ispod Skupštine a naspram čuvene crkve Sv.Marka na koju se gleda sa terase. Privilegija: Premijum gradska lokacija, udoban trosoban stan na II spratu se izdaje na jednu godinu. Useljiv odmah, dobrodošli i stranci i studenti. Depozit obavezan. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Marina Dojćinović br. licence: 4334 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 MD04 .
izdavanje Zemun Zemunske kapije Jednoiposoban Šumadijska Šumadijska, pr/7, lift, lođa, opremljen nameštajem rađenim po meri, u spavaćoj sobi je zidni krevet tako da soba može biti radna, kompletno nameštena kuhinja sa novim aparatima (šporet, frižider, mašina za sudove), moderno kupatilo sa veš mašinom i mašinom za sušenje veša, u cenu je uračunato garažno mesto u suterenu zgrade. Odmah useljiv. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Jednoiposoban prodaja Beograd Voždovac Braće Jerković I II Jovana Bijelića Jovana Bijelića, sut/4, stan za kompletno renoviranje, ulaz u zgradu dobar, održavan, blizina škole, pijace, prevoza, uknjižba u toku. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Voždovac Voždovac lokacija Vojvode Stepe Četvorosoban Specijalna ponuda retko u prodaji ultralux PENTHAUS U stambenom objekatu novogradnje se nalazi ova impozantna nepokretnost u neposrednoj blizini rezidencijalnog dela opštine Voždovac Mikrolokacija je odlično saobraćajno povezana sa ostalim delovima grada što olakšava mreža novih gradskih saobraćajnica. U neposrednoj blizini objekta nalazi se nekoliko internacionalnih škola i vrtića, pijaca, marketi, veliki broj restorana i kafića. Zgrada sa malim brojem stanova visokog kvaliteta gradnje sa modernom fasadom u ograđenom dvorištu trostruko obezbeđena .Na samom ulazu u objekat vas dočekuju stepenice, podest i hol od granitnog kamena, a unutrašnji stepenišni prostor od granitne keramike.Lift Vas vozi do samog ulaska u stan koji je sam na poslednjem spratu orjentisan istok-zapad (BOSAL blindirana sigurnosna vrata sa ukrasnim panelom i ino bravom). Široki ulazni hodnik vas vodi u prostrani open space produženi dnevni boravak koji odiše udobnošću i toplinom trpezarijrijom gde će te razgovarati sa svojim ukućanima ili gostima, opuštati se i smejeti iz hranu piće koju možete pripremiti u kuhinji gde je spojena esttetika i funkcionalnost. Konfor ovog prostora se vidi I kroz svedeni spavaći blok od tri spavaće sobe od kojih se svaka može koristiti I u druge namene. Dva kupatila ( jedno čini celinu sa Master spavaćom sobomsa) sa tuš kabinama su izuzetno lepa i odišu funkcionalnošću dobijenom kroz izabrane boje i podržano toplim materijalima tako da deluju opuštajuće a keramika sanitarije I sanitarna galanterija je italijnske, nemačke I španske proizvodnje.Gostinski toalet I odvojen garderober ovom stanu daju više nego potreban kponfor Aluminijum spoljašna stolarija sa aluminijumskim roletnama i velikim oknima tako da je obezbeđen mali koeficijent ulaza I izlaza toplote, odlično je zvučno izolovan, inokeramika na podovima terase sa koje se pruža predivan pogled, kvalitetnim podovima hrastov višeslojni parket koji je namenjen za podno grejanje koje omogućavaju toplotne pumpe I razveden system zagrejanje I hlađenje FANCOOLER-ima ,U dnevnom boravku visina plafona od preko 6+ metara daje mogućnost izgradnje galerije. Retko u ponudi atraktivna nekretnina koja pruža pun konfor za višečlanu porodicu.postoji mogućnost kupovine više parking mesta u garaši objekta. Kupac plaća proviziju 2%
Zemun Meandri Sremskih boraca Jednoiposoban prodaja 1.5, 36m2, CG, lift, VI/VI,telefon, interfon, podrum. Uknjižen. U prilici smo da Vam ponudimo kompletno renoviran jednoiposoban stan na dobroj lokaciji. U blizini se nalaze svi sadržaji i objekti značajni za svakodnevni život. Na spratu se nalazi vešernica koju koriste dva stana, a u prizemlju se nalazi podrum od 8m2 koji pripada stanu. Stan se prodaje kompletno opremljen sa svim stvarima. Agent Pavle 060/74 62 000 Agencijska provizija 2%
Vračar Vračar lokacija Trosoban Bulevar kralja Aleksandra stan Oglašivač Vlasnik Tip objekta Stara gradnja Stanje objekta Izvorno stanje Grejanje EG Sprat 2 Ukupna spratnost 4 Dodatno Odmah useljiv Uknjižen Nije poslednji sprat Ostalo Terasa Klima Topla voda Telefon Internet Interfon Dodatni opis Salonac u centru grada nadomak Vukovog spomenika. Dve spavace sobe, dnevni boravak, kupatilo, trpezarija, veseraj, kuhinja, balkon sa pogledom na Bulevar Kralja Aleksandra i park kod Vukovog spomenika. Odlicna povezanost gradskog javnog prevoza i blizina fakulteta. Lokacija stana je takva da kracom setnjom brzo stizete do svih centralnih delova grada.
prodaja Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Jednoiposoban Gandijeva Oglašivač Vlasnik Tip objekta Stara gradnja Stanje objekta Izvorno stanje Grejanje CG Sprat 3 Ukupna spratnost 6 Dodatno Uknjižen Ostalo Francuski balkon Lift Podrum KATV Internet Interfon Dodatni opis Stan na odlicnoj lokaciji u neposrednoj blizini pijace,doma zdravlja i tc Piramida. Po strukturi jednoiposoban, svetao, juzno orjentisan na trecem spratu sa pogledom na deciji park. Stan je i izvornom stanju. Uknjizen .
Dvosoban prodaja Beograd Novi Beograd Hotel Yu i Stari merkator Bulevar Nikole Tesle Oglašivač Vlasnik Grejanje CG Sprat 4 Ukupna spratnost 4 Dodatno Uknjižen Ostalo Lođa KATV Dodatni opis Stan na izuzetnoj lokaciji, za renoviranje.
Beograd prodaja Novi Beograd Naselje Dr Ivan Ribar Mileve Marić Ajnštajn Trosoban Oglašivač Vlasnik Tip objekta Stara gradnja Stanje objekta Lux Grejanje CG Sprat 6 Ukupna spratnost 7 Dodatno Uknjižen Ostalo Terasa Lođa Klima Lift KATV Internet Interfon Video nadzor Dodatni opis GDS zgrada, 2014. godiste. Ususkan, svetao stan, sa pogledom na zelenu povrsinu, prema nasipu. Sastoji se od dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom (open space), pored kojih je velika terasa, dok je spavaci deo odvojen - tamo su decja i spavaca soba, terasa i kupatilo. Na samom ulazu je dodatni wc i garderobni deo, celom duzinom hodnika. Po sobama su americki plakari. Stan je bez ulaganja, dvostrano orjentisan i svetao. Pored zgrade je parkic. Parking je zajednicki, nismo imali potrebu za garazom (moguce ju je zasebno kupiti). Nismo zainteresovani za prodaju preko agencije - samo fizicka lica.
Čukarica Banovo brdo Požeška Jednosoban prodaja Požeška, 42 m2, drugi sprat ne gleda na ulicu, cg, nema lift, odvojena kuhinja sa trpezarijom i soba, sve adaptirano novo sa stvarima,105000
Palilula Karaburma Vlašićka stan Prodajem sređenu i potpuno opremljenu garsonjeru idealnu za izdavanje. Prodaje se kompletno sređena, cena je sa nameštajem. Cena fiksna, samo ozbiljni keš kupci.
prodaja Čukarica Velika Moštanica Moštanica Agencijski ID : 1692. Prodaje se šuma 43 ara na izlazu iz Moštanice ka Ostružnici. Agencijska provizija 750 evra
Jednoiposoban izdavanje Beograd Voždovac Pašino i Lekino brdo Gospodara Vučića Agencijski ID : 1694. Odličan stan na Lekinom brdu u ul.Gospodara Vučića u blizini Kruševačke ulice, stan jednoiposoban, prvi sprat, nova zgrada, stan sa ugradnom kuhinjom cg. lift, lođa 4m2, stan ima odvojenu sp.sobu. U blizini OŠ, Vrtić, marketi, tržni centar, gradski prevoz, odlična povezanost sa drugim delovima grada. Stan ima i pripadajući podrum u zgradi oko 6m2. Na duže vreme, mesečna renta: 400e+depozit Agencijska provizija 50% od prve kirije U zgradi ima lift.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane