Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Vračar Crveni krst METOHIJSKA

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Rakovica Stari Košutnjak Pere Velimirovića Četvorosoban Odličan 4,00 stan površine 134 m2 sa 3 terase. U dva nivoa sa dva mokra čvora (kupatila). Kompletno renoviran 2022. godine. Stan u prvom nivou ima prelep dnevni boravak objedinjen sa trpezarijom i kuhinjom, površine 75 m2 i 3 terase koje su pozicionirane u istom nivou. Izuzetno je svetao, dvostrano orjentisan, sa 3 klime, ugradnim plakarima u hodniku i spavaćoj sobi. U istom nivou je spavaća soba i kupatlo sa tuš kabinom. U drugom nivou stana pozicionirene su još 2 spavaće sobe i prostrano kupatilo sa velikom ovalnom kadom. Gornji novo je tekođe podne površine 75 m2, maksimalno iskorišćenog prostora sa ugradnim plakarima u spavaćim sobaama (u kosinama koje nisu ušle u korisnu površinu stana). Gipsani radovi na plafonu, halogena rasveta. Odlično adaptiran i sa ukusom opremljen stan za svaku preporuku. Stan ima pripadajuće parking mesto s trouglom ispred zgrade.
Zvezdara Cvetkova pijaca Bulevar Kralja Aleksandra Dvoiposoban prodaja Lux dvoiposoban, namesten sa garaznim mestom, moguća kupovina na kredit U neposrednoj blizini TC Aviv park Zvezdara i Bulevara kralja Aleksandra, u zgradi ciji se visok kvalitet vidi kako spolja, tako i u ulazu, hodnicima, besumnim Sindlerovim liftovima. i sigurnosnim vratima. Stan je izuzetno dobro organizovan i opremljen. Sastoji se od: dnevna soba sa trpezarijom (19,66m2), kuhinja (4,47m2), 2 spavaće sobe (11,40m2 i 7,90m2, 1 kupatilo (4,60m2), 1 toalet (1,95m2), 1 terasa (2,67m2) (na terasu se izlazi iz dnevne sobe i iz male spavaće sobe). Posebne pogodnosti stana su kupatilo sa kadom, posebni gostinski toalet, grejanje – centralno gradsko sa ugrađenim kalorimetrima, kao i mogućnost da se kupe 2 garazna mesta .Prodaje se kompletno namesten (nameshtaj+tehnika; od tehnike je sve Bosch-ovo, svaki komad tehnike je energetske klase A+++. Ugradni nameshtaj je radjen po meri sa kvalitetnim nemackim mehanizmima. Kupac placa proviziju 2%
Grocka Grocka okolina Savska plac Vrčin- Gradjevinsko zemljiste - 4 parcele po 10 ari Prodaje se gradjevisko zemljiste u Vrčinu, 4 parcele po 10ari. Postoji mogućnost priključka na struju i vodu. Informacije o lokaciji se nalaze na slikama. Ag.provizija je 2%
prodaja Stari Grad Politika Kondina Prodaje se lokal u strogom centru grada, u Kondinoj ulici. Lokal je sređen, potrebna su minimalna ulaganja. Ima 24m2 i sastoji se od jedne veće prostorije, jedne manje prostorije kao čajna kuhinja i toaleta. Ima klimu, rešetke na ulazu, i ima izlog do ulice. Nalazi se u polusuterenu. Uknjižen. Agencijska provizija je 2% Agent: Slađana Čađenović, br. licence:4198 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 SC05 .
Dvoiposoban prodaja Beograd Palilula Poštanska štedionica-Tašmajdan Stanoja Glavaša U blizini Poštanske štedionice, u urednoj i održavanoj zgradi iz 1959. godine, na prvom spratu, nalazi se ova delimično renovirana nepokretnost. Dvostrano orijentisan, od prostorija poseduje : ulazni hodnik, dnevni boravak, sa trpezarijom i kuhinjom odvojenom pultom, dve prostrane sobe, dva mokra čvora spojena u jedno kupatilo, dve lođe i pripadajući podrum. Korisna površina stana je 67m2, zajedno sa dve lođe ima 74m2. Visina plafona je 2.90m. Grejanje je na struju (TA i kaljeva peć), ali je u zgradu uvedeno i centralno grejanje. Agenc. provizija 2% Agent: Marina Stefanović br. licence 4018 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620-734 MS03 .
Beograd izdavanje Zvezdara Vukov spomenik Bulevar Kralja Aleksandra Dvosoban Izuzetan salonac, renoviran i opremljen novim, savremenim nameštajem. Zgrada je smeštena u dinamičnom trgovinskom, kulturnom, administrativnom i univerzitetskom jezgru, u blizini Đerma, Opštine Zvezdara i Vuka. Stan je opremljen, garderober je smešten u ulazni hol, tako da su sobe komotne i izuzetno sunčane. Grejanje je sa dve inverter klime. Dvostrano je orijentisan, sobe su okrenute ka Bulevaru, a ulazni hol i kuhinja sa trpezarijom ka dvorištu. Stan sadrži ulazni trem, centralni hol iz koga se ulazi u dnevnu, spavaću sobu sa terasom, kupatilo, kuhinju sa trpezarijom. Topao i udoban stan pogodan za porodicu, studente, zaposlene, odmah je useljiv. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 ZB06 .
Vračar Kalenić Resavska Trosoban izdavanje Izdaje se trosoban stan u Resavskoj ulici. Ima dnevni boravak,trpezariju i kuhinju,dve spavaće sobe,kupatilo,malu terasu i ostavu. Grejanje je centralno. Ima klimu. Sprat peti od šest ukupno. Ima lift,interfon. Lokacija je odlična. Dozvoljeni su kućni ljubimci. Depozit u visini jedne zakupnine. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Slađana Čađenović, br. licence:4198 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 SC05 .
Vračar Južni bulevar Trosoban Braće Radovanović stan Vračar, "Kapije Vračara", nov, lux, useljiv, garažno mesto, 3,0, 68m2, terasa, I/VII, lift, cg. U prilici smo da vam ponudimo odličan trosoban stan u novom stambeno - poslovnom objektu, uknjižene površine 68m2, na prvom spratu u zgradi sa dva lifta nove generacije, fizičkim obezbeđenjem i video nadzorom 24/7. Stan je dvostrano orijentisan, svetao i sunčan. Sastoji se od ulaznog antrea, dnevni boravak, kuhinja i trpezarija su open space, odvojen spavaći blok sa dve spavaće sobe, kupatilo, toalet i terasa. Zgrada je izgrađena po najsavremenijim standardima i materijalima (termo i zvučna izolacija, stolarija alu-drvo, Villeroy & Boch sanitarijama, italijanska keramika, grejanje je centralno sa kalorimetrima). Stan se prodaj kompletno opremljen novim nameštajem, ugradnom kuhinjom i belom tehnikom. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz stan. U blizini je svih infrastukturnih objekata neophodnih za miran i udoban život. Agenc. provizija 2% Agent: Violeta Drobac Bucalo br. licence 755 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
prodaja Vračar Crveni krst Dvosoban Radivoja Koraća Radivoja Koraća, 3/4, na odličnoj lokaciji u blizini SC Vračar, odlična struktura stana: velika dnevna soba sa pripojenom zastakljenom lođom (može se vratiti u prvobitno stanje), odvojena kuhinja sa prirodnom ventilacijom, predsoblje, spavaća soba, kupatilo u izvornom stanju (zahteva renoviranje), orijentisan ka dvorištu, mirno, zaštićeno od buke, uredna i održavana zgrada, parking za stanare u dvorištu, atraktivan kao investicija za izdavanje, za svaku preporuku, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Dvosoban izdavanje Beograd Vračar Čubura Černiševskog Černiševskog, 1/3, odličan, kompletno namešten, renoviran, funkcionalan, salonskog tipa (visoki plafoni), svetao, dvostrano orijentisan, pogodan za parove, manju porodicu ili studente, niski režijski troškovi, odmah useljiv, odlično pozicioniran, uknjižen, 450eur mesečno+kirija+obavezan depozit. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Voždovac Braće Jerković I II Garsonjera Miljana Miljanića, 7/7, lift, lođa, na odličnoj lokaciji u novoj kvalitetnoj zgradi, svetao, prodaje se kompletno opremljen (ugradna kuhinja rađena po meri), niski režijski troškovi, izuzetna ponuda kao i investicija za izdavanje, za svaku preporuku. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Vračar Čubura Černiševskog Dvosoban izdavanje Černiševskog, 1/3, lepa terasa od 16m2, odličan, kompletno renoviran i namešten, odmah useljiv, funkcionalan, dvorišno orijentisan, salonski (visoki plafoni), puno ugradnih plakara, niski režijski troškovi, idealan za manju porodicu, za preporuku, uknjižen, mesečno plaćanje 550eur+kirija+depozit. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Palilula Krnjača Pakračka plac Prodaje se plac u Krnjači 23ara. 150m2 od Zrenjaninskog puta. Uknjižen. Cena je po aru! Agent Snezana 064 8132 137 Agencijska provizija 2%
prodaja Zvezdara Bulbuder Dvosoban Madridska 2.0, 49m2(terasa 4m2), CG, lift, II/V, telefon, interfon. Novija gradnja. Uknjižen. Sređen stan na odličnoj lokaciji, 50 metara od Bul. Kralja Aleksandra.U sklopu zgrade se nalazi park i dvorište. Stan ima kaliometre tako da grejanje tokom grejne sezone iznosi 2000dinara. Stan za svaku preporuku. Agent Skokna Snežana 064/8132 137 Agencijska provizija 2%
Trosoban izdavanje Beograd Palilula Višnjička banja Višnjička Banja Višnjički venac Odlicno pozicioniran stan 87m2 sa terasom, (crvena fasadna cigla) na najboljem mestu u Visnjickom vencu, u blizini OS Barili, vrtic Mali Suncokreti, marketa, pekara, taxi stanice. Izdaje se sa elementima u kuhinji, ormarom u dnevnoj sobi i ugaonom garniturom. Na 4.spratu se nalazi toalet i spavaca soba, a na 3.spratu dnevna soba, spavaca soba, ostava/lodja, trpezarija, kuhinja, kupatilo, terasa. Video zapis na upit....... Agencijska provizija 50% od prvog mesečnog zakupa. Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Nije prizemlje Nije poslednji sprat Odmah useljiv Stara gradnja. Gradska kanalizacija
Beograd prodaja Čukarica Sremčica Sremčica Dvoržakova Troiposoban Stan 87m2 podeljen na 2 manja funkcionalna dvosobna stana od 46m2 i 41m2, renoviran prostor , stavljena pvc stolarija sa roletnama i komarnicima, pogodno za dve manje porodice. Funkcionalna dva stana koja mogu da se vrate u prvobitno stanje ako neko želi veći stan, grejanje na TA i Invereter klimu, mali komunalni troškovi. Stan se nalazi na 4 spratu u zgradi bez lifta. Kosine u stanu suu male, najniža kosina je na 175cm. Odlična lokacija u centru u neposrednoj blizini škole, obdaništa, pijace i javnog prevoza. Za svaku preporuku..... Agencijska provizija 2% od ugovorene kupoprodajne ceneKuhinjski elementi, Internet, Kablovska, Klima, Nije prizemlje Može na kredit Odmah useljiv Stara gradnja. Gradska kanalizacija
Novi Beograd Bežaniska kosa (1 2 3) Bežanijska kosa 2 Marka Čelebonovića Jednosoban izdavanje Novi Beograd, Bežanijska kosa II, Marka Čelebonovića, jednosoban, 46m2 + lođa, 4/6, lift, interfon, CG, KTV, namešten, USELJIV od 12. maja Stan je dvostran, svetao u zelenilu, mirno okruženje. Blizina osnovne škole, vrtića, tržnih centara, pijace, auto puta i ostalih sadržaja za udoban život. Slobodna parking zona. Prostorije. hodnik, veliki dnevni boravak sa izlazom na veliku lođu, odvojena trpezarija , kuhinja, ostava, kupatilo. Stan je u izvornom stanju, izdaje se kompletno namešten. Idealna povezanost sa svim delovima Grada. Linije gradskog prevoza: 65, 70, 72, 74, 75, 613, 708. Zakupac plaća troškove infostana i struje. Izdaje se na duži vremenski period, USELJIV. od 12. maja 2023. Mesečno plaćanje + depozit. Agencijska provizija 50% od prve mesečne zakupnine. R-ID: #375TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska,
Čukarica Cerak Troiposoban PETEFIJEVA stan Troiposoban, renoviran stan sa centralnim grejanjem i toplom vodom. Nalazi se u mirnom delu Ceraka na I spratu. Ima 4 sobe, kuhinju, trpezariju, terasu, zastakljenu lođu, wc i kupatilo. Sigurnosna vrata, interfon, PVC stolarija i ugradni plakari. AG PROVIZIJA 2% Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Stara gradnja.
prodaja Rakovica Miljakovac Dvosoban Čelebićka ODLIČAN KOMPLETNO RENOVIRAN STAN Prodaje se dvosoban stan na Kanarevom brdu u ulici Čelebićkoj. Površina stana je 60m2 i ima terasu površine 4m2. Kompletno je renoviran. Nalazi se na drugom spratu u zgradi bez lifta. Zapadno je orjentisan i uknjižen je. Odlična lokacija u blizini kompletne infrastrukture neophodne za udoban i kvalitetan život. Ag.provizija je 2%.
Trosoban prodaja Beograd Vračar Vračar lokacija Gospodara Vučića Oglašivač Vlasnik Stanje objekta Lux Grejanje CG Sprat 3 Dodatno Odmah useljiv Uknjižen Može zamena Ostalo Terasa Klima Lift Topla voda Telefon KATV Internet Interfon Garaža Parking Dodatni opis Lux stan sa gipsarskim radovima u mirnom delu Vračara, površina 86m2 poseuje i garažno i parking mesto u dvorišu. Poseduje i 2 teresa, odmah useljiv.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane