Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

kuca Beograd izdavanje Grocka Grocka Dr Aleksandra Kostića

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Vračar Karađorđev park Kneginje Zorke Trosoban Prostran i vrlo funkcionalan 3,0 stan na prvom spratu odlične zgrade u ulici Kneginje Zorke, u neposrednoj blizini Karađorđevog parka. Privilegija: stan je savršeno funkcionalan, dvostrano orijentisan sa potpuno opremljenom kuhinjom, prostranim renoviranim kupatilom i 3 sobe; dnevna i 2 prostrane sobe - kancelarije, divnom zastakljenom lođom i francuskim balkonom. Mikrolokacija prostora; Karađorđev park, KCS, Hram Sv.Save, Sud, Vračar, Slavija, Čubura, Zgrada ima predivno unutrašnje dvorište/ prava zelena oaza u srcu Starog Beograda. Stan je savršen za poslovni prostor, na I je spratu u blizini KCS I privatnih klinika, kao i Sudova. Uostalom to je administrativni, kulturni i medicinski centar Beograda. Odmah useljiv. POZOVITE ODMAH SAVRŠEN STAN ZA dugorocni najam. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Marina Dojčinović br. licence: 4334 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com MD04 .
Vračar Južni bulevar Generala Horvatovića Jednosoban izdavanje Namešten studio/ 1.0 stan, nove, vrlo kvalitetne zgrade iz 2018, lociran u mirnoj urbanoj eriji na tromedji Vračara, Crvenog Krsta i Šumica. Dvorišno orijentisan stan, koji funkcionalno ima visinu I sprata I krajnje je bezbedan I siguran. Mikrolokacija prostora; ipak I samo Vracar, šoping centri, BDP, škole, vrtići, KCS, Neimar sa svojom paletom rezidencijalnih vila I restorana. Studio stan, sa prostranom sobom koja je povezana sa kompletno opremljenom modernom kuhinjom I trpezarijom. U nastavku je dnevni deo sa TV I sofom I deo za spavanje. U produzetku sobe je divna terasa sa pogledom na zelenu baštu. Ulazni hol sa prostorom za odlaganje garderobe I savršenim kupatilom. Stan je slobodan od 01.07.2022. POZOVITE ODMAH SAVRŠEN STAN ZA zaposlenu osobu ili studenta. Agenc. provizija 50% prve rente Agent: Marina Dojčinović br. licence: 4334 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com MD04 .
Novi Beograd Genex (blok 37 i 38) Dvoiposoban Bulevar Arsenija Čarnojevića stan Uknjižen, polunamešten, 2.5, cg, kompletno renoviran, 11/14, dva lifta, terasa, podrum U prilici smo da ponudimo izuzetan stan na Novom Beogradu u Ulici Bulevar Arsenija Čarnojevića u mirnom i lepom kraju. Stan se nalazi u lepo očuvanoj zgradi sa 2 lifta na 11. od četrnaest spratova. Kompletno je sređen i renoviran, tako da nisu potrebna nikakva ulaganja, sastoji se od predsoblja, kuhinje trpezarije, dnevne i 2 spavaće sobe, kupatila i terase. Poseduje podrum. Deo nameštaja ostaje i ulazi u cenu stana. Stan je za svaku preporuku. Agencijska provizija 2% Agent: Ljiljana Grujić Br. licence 3157 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 LG .
prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV Trosoban Vitezova Karađorđeve Zvezde Funkcionalan, trosoban stan, odličnog rasporeda. Dvostrano orijentisan, svetao. U izvornom, održavanom stanju, bez mnogo ulaganja. Etažno grejanje na struju. Prostorije: ulazni hodnik, kupatilo, kuhinja sa trpezarijom, dnevna soba, dve spavaće sobe i terasa koja se prostire duž celog stana. Stan je uknjižen i useljiv. Agenc. provizija 2% Agent: Biljana Babić br. licence 3992 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620734 BB01 .
Garsonjera prodaja Beograd Savski venac Beograd na vodi Bulevar Vudroa Vilsona Useljiv, nov, 0.5, cg sa kalorimetrima, 2/24, tri lifta, terasa BW Verde, useljiv stan savršen za investiciju. Zgrada je u trćem redu do reke, a u blizini svih sadržaja : TC Galerija, Apollo SPA centar, škola, vrtić, Promenada. Stan je sa funkcionalnom sobom, kupatilom, prostorijom za veš, terasom, kuhinja je smeštena u okviru ulaznog hodnika. Agencijska provizija 2% Agent: Ivanka Bogosav br. licence 640 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 0642486996 .
Beograd prodaja Zemun Zemun Gornji grad Banijska Dvoiposoban Stan,Beograd,Zemun,Banijska,2.5,63 m2,129500 eur Prodaja stana,Zemun,Banijska, u izgardnji-na izuzetnoj lokaciji,blizu ,marketa,doma zdravlja,škole,vrtića,autobusa i restorana. Stan,2.5,63 m2 se nalazi na II/III sprata u novoj zgradi sa liftom i sastoji se iz predsoblja,dnevne sobe sa trpezarijom,kuhinje,dve spavaće sobe,kupatila i terase.Grejanje je etažno. Zgrada ima video interfon a stanu je ugrađen tarket prve klase,italijanska keramika,pvc stolarija i klima uređaj.Mogućnost kupovine parking mesta i garažnog mesta. *cena stana je 2050 eur/m2 i može i za kreditne kupce. *Garažno mesto-12000 eur +PDV(20%) . Agencijska provizija 2%
Voždovac Braće Jerković I II Dvosoban prodaja Mate Miloševića, 4/4, lift, duplex u novijoj održavanoj zgradi iz 2016., odlične strukture. I nivo: dnevna soba, kupatilo, kuhinja i mala terasa, II nivo: spavaća soba, u odličnom stanju, bez ulaganja (hrastov parket, italijanska keramika, pvc stolarija), istočno orijentisan, prodaje se kompletno opremljen i namešten, u blizini dva veća trgovinska lanca, Više ekonomske škole, okretnice 26L, mogućnost korekcije cene i parking mesta, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Zemun Sutjeska Dvoiposoban Sremskih boraca stan Sremskih boraca, 5/6, lift, lođa, očuvan, izvorno stanje, adaptiran u 2.5, centralno grejanje sa toplom vodom, lociran uz Bačku ulicu, u blizini TC Ideja, gradskog prevoza i ostalih objekata za sabdevanje, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Čukarica Cerak vinogradi Jednoiposoban Jasenova Jasenova, 1/6, lift, odličan, kvalitetno renoviran stan, sa velikom lepom terasom, lođom, u naselju pod zaštitom države, u cenu uračunata kompletna kuhinja (bez frižidera), topla voda, pripadajući podrum, bez ulaganja, puno zelenila oko zgrade, u blizini svih infrastrukturnih objekata i prevoza, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Jednoiposoban izdavanje Beograd Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Jurija Gagarina Jurija Gagarina, 9/11, lift, lođa, komforan stan, svetao, izvorno u održavanom stanju, na odličnoj lokaciji, u krugu od 100m se nalazi pijaca, Dom zdravlja, marketi, stajališta gradskog prevoza za sve pravce u gradu, škola, vrtić, Savsko šetalište, izdaje se kompletno opremljen na duži period, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Vračar Crveni krst Metohijska Garsonjera Metohijska, pr/5, lift, poslovni prostor u funkciji garsonjere, na odličnoj lokaciji, na 50m od Vojislava Ilića, idealan kao investicija za izdavanje stana na dan, mesečni zakup ili poslovne namene (kancelarijski prostor, kozmetički salon), niski režijski troškovi, za preporuku, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Novi Beograd Hotel Yu i Stari merkator Aleksinačkih rudara Trosoban izdavanje Stan na odličnoj lokaciji, u blizini reke, odlično povezan sa svim delovima grada. Dvostrano orijentisan, delimično renoviran, kompletno namešten. Od prostorija: hodnik, kuhinja sa trpezarijom, dnevna soba, dve spavaće sobe, kupatilo, toalet, ostava, terasa, dve klime. Izdaje se na duži period. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine u koju je URAČUNAT INFOSTAN. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Stari Grad Centar i Terazije Trosoban Stevana Sremca stan U ponudi trosoban stan, koji će ispuniti potrebe višečlane porodice, nalazi se na odličnoj lokaciji u neposrednoj blizini pešačke zone centra grada, sve što je bitno za ugodan život u gradu nalazi se na dohvat ruke. Odlična povezanost sa ostalim delovima prestonice. U veoma dobro održavanom ulazu nalazi se lift koji će Vas poneti do druge etaže gde Vam se otvaraju sigurnosna vrata iza kojih se krije ova impozantna nepokretnost. Na ulasku je izdvojen i svetao salon iz koga se ulazi u prelep prostran dnevno-radni deo . Dve velike spavaće sobe od kojih se svaka može koristiti I u druge namene. Trpezarija i kuhinja sa dosta prostora i lepim dizajnom učiniće svaki obrok posebnim iskustvom i velikom terasom sa predivnim pogledom, ovaj prostran, dvostrano orijentisan stan odgovaraće svačijem ukusu i čine ovaj stan mestom u kome ćete uživati u svakom trenutku. Kupatilo sa kadom odiše udobnošću i deluje veoma opuštajuće. U dvorištu z se nalazi ppripadajuće parking mesto gde možete parkirati vašeg četvorotočkaša. Kupac plaća proviziju 2%
prodaja Stari Grad Skadarlija Dunavska U ponudi na prodaju opremljen lokal sa galerijom i baštom koji se nalazi u stambeno-poslovnom objektu koji je dugo i temeljno pripreman projekat, kojim je predviđena izgradnja LUX objekta u skladu sa savremenim standardima i tehnologijama, uz upotrebu najkvalitetnijih materijala trenutno dostupnih na tržištu. Fasada je kombinacija elemenata od prirodnog kamena, staklenih panela i savremenih plemenith maltera. Spoljna stolarija - aluminijmski profili + niskoemisiona stakla punjena argonom. akustik blok, između stanova sa zvučnom izolacijom od čak 54 Db. Objekat ispunjava sve predvidjene uslove energetske efikasnosti u skladu sa Pravilnikom. Smart-key, kartični sistem za pristup garažama. Video nadzor celog objekta i garaža .Fasada, prilazi, zejednički prostori, dvorišni deo objekta i stepenište su osvetljeni LED rasvetom
Četvorosoban prodaja Beograd Stari Grad Skadarlija Dunavska Predivan dvostrano orjentisan stan od 143m2 sa krovnom terasom od 35m2 (funkcioniše kao dve stambene jedinice) koji se nalazi u stambeno-poslovnom objektu koji je dugo i temeljno pripreman projekat, kojim je predviđena izgradnja LUX objekta u skladu sa savremenim standardima i tehnologijama, uz upotrebu najkvalitetnijih materijala trenutno dostupnih na tržištu. Fasada je kombinacija elemenata od prirodnog kamena, staklenih panela i savremenih plemenith maltera. Spoljna stolarija - aluminijmski profili + niskoemisiona stakla punjena argonom. akustik blok, između stanova sa zvučnom izolacijom od čak 54 Db. Objekat ispunjava sve predvidjene uslove energetske efikasnosti u skladu sa Pravilnikom. Smart-key, kartični sistem za pristup garažama. Video nadzor celog objekta i garaža .Fasada, prilazi, zejednički prostori, dvorišni deo objekta i stepenište su osvetljeni LED rasvetom. Ulazna sigurnosna, protivpožarna, blind vrata za svaki stan. Unutrašnja vrata su vrhunskog kvaliteta sa skrivenim šarkama. Visina plafona u stanu je 300cm. Stan je klimatizovan zasebnim klima uređajima - split system. Električni putnički lift nosivosti do 630kg. Centralno daljinsko grejanje preko toplana, sa ugrađenim kalorimetrima za kontrolu potrošnje. Kvalitetni podovi hrastov višeslojni parket E klase brodski pod. Vrhunska granitna keramika. Bešumne kanalizacione cevi, ugradni vodokotlići i baterije visokog kvaliteta. Elektro oprema - modularna serija visokog kvaliteta. Dva trosobna stana sa po dva kupatila i dva toaleta. Mogućnost kupovine I izbora više parking mesta gde možete parkirati vašeg četvorotočkaša. Kupac plaća proviziju 2%
Beograd prodaja Stari Grad Skadarlija Dunavska Četvorosoban Predivan dvostrano orjentisan stan od 143m2 sa gratis krovnom terasom od 143m2 (izvedeni priključci za struju, vodu, kanalizaciju, internet) koji se nalazi u stambeno-poslovnom objektu koji je dugo i temeljno pripreman projekat, kojim je predviđena izgradnja LUX objekta u skladu sa savremenim standardima i tehnologijama, uz upotrebu najkvalitetnijih materijala trenutno dostupnih na tržištu. Fasada je kombinacija elemenata od prirodnog kamena, staklenih panela i savremenih plemenith maltera. Spoljna stolarija - aluminijmski profili + niskoemisiona stakla punjena argonom. akustik blok, između stanova sa zvučnom izolacijom od čak 54 Db. Objekat ispunjava sve predvidjene uslove energetske efikasnosti u skladu sa Pravilnikom. Smart-key, kartični sistem za pristup garažama. Video nadzor celog objekta i garaža .Fasada, prilazi, zejednički prostori, dvorišni deo objekta i stepenište su osvetljeni LED rasvetom. Ulazna sigurnosna, protivpožarna, blind vrata za svaki stan. Unutrašnja vrata su vrhunskog kvaliteta sa skrivenim šarkama. Visina plafona u stanu je 300cm. Stan je klimatizovan zasebnim klima uređajima - split system. Električni putnički lift nosivosti do 630kg. Centralno daljinsko grejanje preko toplana, sa ugrađenim kalorimetrima za kontrolu potrošnje. Kvalitetni podovi hrastov višeslojni parket MEISTER PREMIUM Vrhunska granitna keramika. Bešumne kanalizacione cevi, ugradni vodokotlići i baterije visokog kvaliteta. Elektro oprema - modularna serija visokog kvaliteta. Široki ulazni hodnik vas vodi u prostrani open space produženi dnevni boravak sa trpezarijrijom (60m2) gde će te razgovarati sa svojim ukućanima ili gostima, opuštati se i smejeti iz hranu piće koju možete pripremiti u kuhinji. Konfor ovog prostora se vidi I kroz svedeni spavaći blok od tri spavaće sobe svaka sa svojim kupatilom od kojih se svaka može koristiti I u druge namene I odvojen toalet kao četvrti mokri čvor. Mogućnost kupovine I izbora više parking mesta gde možete parkirati vašeg četvorotočkaša. Kupac plaća proviziju 2%
Zlatibor Potoci Potoci prodaja Na prodaju parcela od 9 ari na oko 1 km od centra Zlatibora. Plac se nalazi na lepom položaju. Struja i voda su dovedeni do placa. Cena je 9.000 evra/ar. Kontakt 069/108 79 85 Agencijska provizija 2%
Stari Grad Dorćol donji Trosoban Venizelosova stan 3.0, 70m2(terasa 2 m2), CG, lift, IX/X, telefon, interfon, parking, podrum. Uknjižen. Lux renoviran stan na Dorćolu. Dvostrano orijentisan sa pogledom na Dunav. Prostran i svetao stan sa dve odvojene sobe, radnom sobom, dnevnim boravkom, kuhinjom, dva kupatila i terasom. Stan se prodaje kompletno namešten. U cenu je uračunato i parking mesto koje se nalazi u zajedničkom dvorištu, sa rampom na daljinsko otključavanje. Zgrada poseduje novi lift i video nadzor. Kontakt 065/20 70 123 Agencijska provozija 2%
prodaja Savski venac Savski venac lokacija SLAVIJA Trosoban Kralja Milutina Trosoban dvostrano orjentisan jugoistok severozapad sa visokim plafonima. Do stana provedena instalacija za CG ali nije uvedena u stan. Zgrada bez lifta ali su stepenice dosta položene. Velika natkrivena terasa 15 kvm duz severozadadne strane stana sa izlaskoim na istu iz trpezaruje Prostorije: Dnevni boravak, kuhunja sa trpezarijom i ostavom, dve spavaće sobe, kupatilo, i ulazni hodnik, terasa . U neposrednoj bluzini KC Srbije UDK Tirsova, i Slavije Korekcija cene moguća useljiv odmah
prodaja Beograd Stari Grad Dorćol donji Visokog Stevana Lokal sa velikim izlogom, Dorćol, 37 m2, CG, odlična lokacija! Izuzetno povoljna pozicija lokala na Dorćolu, u srcu Starog grada, dvostrane orijentacije sever-jug, sa dva izlaza i velikim izlogom! Poseduje dve prostorije, čajnu kuhinju i toalet. Lokal je pogodan za dostavu i ketering, agencije, apoteke, ordinacije, salon, maloprodaju i sve uslužne, trgovinske i kancelarijsko-administrativne delatnosti. Izuzetna investicija, izdaje se lako i brzo! Agencijska provizija 2 % Agent: Daniela Mladenović , licenca 2837 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/4016-237 011/4016-236 .
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane