Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Stari Grad Skadarlija Bulevar despota Stefana

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Palilula Višnjička banja Višnjička Banja Slanački put Trosoban 3.0, 66m2 (terasa), 1/5, lift, CG, novogradnja, interfon, internet, Ktv. Višnjička banja je urbano naselje na istoku Beograda, smešteno između Karaburme, reke Dunav, Višnjice i Lešća. Jedinstvena lokacija za stanovanje i jedno od retkih naselja u neposrednoj blizini centra grada. Iako je od Trga republike udaljena svega nekoliko kilometara, Višnjička Banja obiluje zelenilom i parkovima, uz odličan kvalitet vazduha. Obala Dunava je deo Beograda koji će se ubrzano razvijati narednih godina, na sličan način na koji se sada razvija obala Save. Višnjička Banja poseduje idealan odnos između blizine centra i blizine prirode. U prilici smo da Vam ponudimo trosobnu nepokretnost na prvom spratu od pet, nove zgrade koja se nalazi u sklopu naselja Sunnyville. Novo urbano naselje, infrastrukturno uređeno, sa divnim pogledom na Dunav, kompleks se nalazi na terasi koja se spušta ka Dunavu i predstavlja jednu od najviših tačaka u okolini. Stan je jednostrano orijentisa, komforan sa funkcionalnim rasporedaom prostorija i svetao. Obzirom da je još u izgradnji planirana je spoljnja aluminijumska stolarija, tarket podne površine, kvalitetna keramika, blindirana ulazna vrata, grejanje sa kalorimetrima. Po zvaršetku će biti potpuno nov i neuseljavan. Parking dostupan svim stanarima u okruženju zgrade. Cena je sa PDV-om. Preporuka za starije osobe kao i kupce koji vole prednosti koje donosi život u mirnom okruženju. Od prostorija: hodnik, dnevni boravak sa trpezarijom i diskretno izdvojenom kuhinjom, dve spavaće sobe, kupatilo, terasa, Po građevinskom projektu 66.26m2. Završetak radova planiran za septembar 2022 godine. Kontakt 065/233 52 60 R-ID: #4503 Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Izvorno stanje.
Zemun Zemun polje centar Plavi Horizonti Mihajla Bandura Dvosoban prodaja 2.0, Plavi Horizonti, Mihajla Bandura, 60m2, 2/4,invert klima, terasa, lođa, parking, NOV. Stan se nalazi u novijoj zgradi sa odličnom izolacijom i opremom( italijanska keramika, parket,podna obloga, invert klima). Stan se sastoji od predsoblja, dve sobe, kuhinje sa trpezarijom, kupatilo, velika lođa i terasa. Dvostrano orjentisan, uknjižen na vlasnika 1/1. U neposrednoj blizini je autobuska stanica i supermaket. Stan se prodaje sa ugrađenom kuhinjom i plakarima. Uknjižen. Provizija 2%. 063/11-55-084 Jelica Počuča R-ID: #2009
Palilula Višnjička banja Jednoiposoban Despotovačka stan Završena novogradnja. Može na kredit. Vrlo dobro zidano. Odmah useljivo. Duplex, dole uknjiženih 35m2 (kupatilo sa tuš kabinom, kuhinja sa trpezarijom, soba, terasa) i gore je soba pod kosinom i krovnim prozorima, od 18m2. Odlična izolacija i stolarija. Cena nije fixna. Agencijska provizija 2% Agent: Antonio Burkeljc br. licence 2896 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
izdavanje Vračar Slavija Dvosoban Hadži Ruvimova Izdaje se komforan dvosoban stan u mirnoj ulici na Vračaru, nedaleko od Slavije. Stan ima ulazni hodnik, dnevni boravak, trpezariju sa kuhinjom, spavaću sobu, kupatilo, 2 terase, dosta plakara, klimu, pvc, internet, centralno grejanje. Nalazi se na četvrtom spratu od ukupno pet spratova. Zgrada ima interfon i lift. Depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Slađana Čađenović, br. licence:4198 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 SC05 .
Trosoban izdavanje Beograd Stari Grad Dorćol gornji Strahinjića Bana Namešten, 3.0, cg, 3/6, lift, dve terase U samom centru grada na odličnoj lokaciji izdajemo trosoban stan Stan je dvostrane orjentacije. Sastoji se od prostranog ulaznog antrea koji vodi u sve prostorije, dnevnog boravka sa izlaskom na veliku terasu, odvojene kuhinje, trpezarije iz koje se izlazi na manju terasu, dve spavaće sobe, garderobera, kupatila i toaleta. Izdaje se namešten. Depozit obavezan. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine. Agent: Violeta Drobac Bucalo br. licence 755 Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
Beograd izdavanje Voždovac Autokomanda Autokomanda Jednosoban Izdajem stan od 30 m2 kod Autokomande za jednu osobu Cena 300 evra sa info infostanom. Depozit. Tel: 0643100124
Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Jurija Gagarina Dvosoban prodaja Oglašivač Vlasnik Tip objekta Novogradnja Stanje objekta Lux Grejanje CG Sprat 2 Ukupna spratnost 7 Dodatno UknjiženNije poslednji spratNije stan u kući Ostalo TerasaLođaKlimaLiftTopla vodaKATVInternetInterfonVideo nadzorGaražaParking Dodatni opis Prodajemo luksuzan dvosoban stan na uglu ulica Gandijeve i Jurija Gagarina u Sun City naselju, na lokaciji sa kompletnom infrastrukturom i blizinom potrebnih sadržaja za udoban i miran život. Stan se sastoji od hodnika, kupatila, spavaće sobe, dnevne sobe, trpezarije, kuhinje i terase. Stan je orijentisan ka atrijumu sa dosta zelinila, zaklonjen od saobraćajne buke. Uz stan se prodaje i pripadajuće garažno mesto u okviru zgrade po ceni od 26000EUR-a (nivo -1). Po svojim karakteristikama, ovaj stan je idealna prilika za kupce koji traže moderno i bezbedno okruženje bez dodatnih ulaganja. Uknjižen. Retko u ponudi! Bez posrednika i provizije.
Zvezdara Olimp Dvosoban Valterova stan Oglašivač Vlasnik Stanje objekta Lux Grejanje Norveški radijatori Sprat 1 Ukupna spratnost 3 Mesečne režije 30 € Dodatni opis Samo KEŠ KUPCI Prodaje se lux KOMPLETNO opremljen stan u mirnom delu grada. Stan je u neposrednoj blizini sume i ima odlicnu komunikaciju saobracaja. Uz stan ide i PODRUM od 8m2 i ispred zgrade uvek ima PARKING mesta a NIJE ZONA. Srecna kupovina AGENCIJE NE ZOVITE!!!!
prodaja Stari Grad Knez Mihailova i Studentski trg Četvoroiposoban Cara Lazara Agencijski ID : 1671. Strogi centar, pešačka zona, ul.Cara Lazara, salonac, visina plafona 3.2m, 4.0, 1/5, cg, lift, zgrada gradnja 1937g, izuzetno sređeni prilaz i ulaz u zgradu, stan je svetao, funkcionalan, dva mokra čvora, svaka prostorija ima prirodnu ventilaciju, trostrano orjentisan, lođa zastakljena, stan je većim delom orjentisan prema ulici, sa prelepim pogledom. Iz centralnog salona ulaz u tri spavaće sobe, kuhinjsko trpezariski prostor, hodnik iz kog je ulaz u gostinski toalet, kupatilo i devojačku sobu, iz tog hodnika je izlaz na lodju. Stan je izuzetan za porodicu kao i za poslovni prostor. Stan je uknjižen na 128m2, grejna površina sa devojačkom sobom je140m2 Agencijska provizija 2% Poseduje 2 mokra cvora. U zgradi ima lift.
Dvosoban prodaja Beograd Palilula Višnjička banja Dečja Oglašivač Vlasnik Tip objekta Novogradnja Stanje objekta Renovirano Grejanje Norveški radijatori Sprat 3 Ukupna spratnost 3 Mesečne režije 60 € Dodatno Odmah useljivNije stan u kući Ostalo TerasaKlimaTelefonKATVInternetInterfonVideo nadzorParking Dodatni opis Prelep stan sa vrhunskim pogledom - na Dunav. Stan se nalazi u zgradi na 200m od najblize prodavnice, 400m od Amana, 600m od benzinske pumpe, 800m od O.S. Milena Pavlovic Barili, 2km od Rospi Cuprije, 3km od Big Fashion centra, 4km od Bogoslovije, 7km od Trga Republike. Stan je 38m2 plus terasa 5m2. Izvorno je bio jednosoban sa 1 spavacom sobom od 7,5m2 i dnevnom sobom sa kuhinjom i trpezarijom - open space. Da bi dete imalo svoju sobu a mi sa bebom nasu, pregradili smo kuhinju i tu dobili deciju sobu od 6,5m2. Zgrada ima odlicnu izolaciju 10 ili 15cm stiropor, a stan je jugo-zapadno orijentisan tako da je suncan i topao tokom cele godine. Rezije za stan su u proseku 5.000 din struja zimi i 3.000 din leti, 1.000 din infostan i 3.500 din SBB televizija, internet i telefon. U zgradi pored SBB postoji i izvucena optika do svakog sprata pa ko zeli moze da se prikljuci na MTS ili Telenor optiku. Ja sam elektricar pa sam ugradjivao pametnu kucu - prekidace, uticnice, svetla, led trake i sl. Uz stan idu 2 klime (12 i 9 btu) kao i komplet kuhinja sa pripadajucim elektricnim uredjajima, osim frizidera za koji je moja zena emotivno vezana :) Ugradna indukciona ploca i sudo masina su stare 2 meseca a aspirator sa izvlacenjem vazduha napolje i rerena 4 godine. Zanemarite prenatrpanost stvarima i igrackama jer u ovom stanu trenutno zivi 4-clana porodica :) Najbitnije sam zaboravio: Stan nije uknjizen ali je predat na legalizaciju i poseduje broj. U istoj zgradi na istom spratu je pre 2 meseca prodat stan preko notara a pre par dana je drugi komsija prodao stan na punomocje. Takodje, po legalizaciji postoji mogucnost nadgradnje jer su svi ostali stanari sa sprata takodje zainteresovani za ovaj vid prosirenja.
Beograd prodaja Novi Beograd Novi Merkatora (blok 29 30 33) Bulevar Zorana Đinđića Četvoroiposoban Oglašivač Vlasnik Tip objekta Stara gradnja Stanje objekta Izvorno stanje Grejanje CG Sprat 2 Ukupna spratnost 7 Mesečne režije 140 € Dodatno Odmah useljivUknjiženNije poslednji spratNije stan u kući Ostalo Francuski balkonLođaKlimaLiftPodrumTopla vodaInterfonVideo nadzor Dodatni opis Stan na izuzetnoj lokaciji, orjentisan istočno, južno i zapadno. Veoma osvetljen. Nov parket. Odmah useljiv. 89 kvadrata + 4 kvadrata terasa. Zajednicko pretsoblje sa ugradjenim plakarom, podrum, uknjižen na vlasnika.
Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Jurija Gagarina Jednoiposoban prodaja Oglašivač Vlasnik Tip objekta Stara gradnja Stanje objekta Renovirano Grejanje CG Sprat 10 Ukupna spratnost 11 Dodatno Odmah useljivUknjiženNije poslednji spratNije stan u kući Ostalo TerasaKlimaLiftPodrumTelefonKATVInternetInterfonParking Dodatni opis Na prodaju stan u bloku 61, jedinstvena nekretnina koja je retko u prodaji. Dvostrano orijentisan (jugoistok), jako svetao i renoviran stan. Nalazi se na 10. spratu od 11 i poseduje ogromnu terasu od 16kvadrata (obzirom da je terasa natkrivena, moguće je proširenje stambenog prostora). Na 100 metara se nalazi MZ Kozara (Maxi, mesara, apoteke, prodavnice, mini pijaca…), kao i vrtić, park i ogroman zajednički parking. Stan sadrži veliku dnevnu sobu, hodnik sa ugradnim plakarima, kupatilo, kuhinju, spavaću sobu i veliku terasu. Ulaz je renoviran i redovno se održava, ima 2 lifta koji su kompletno sređeni pre nekoliko godina. Nekretnina ima i pripadajući podrum. Stan ima realnih 65 kvadrata, ali je, kao i svi ostali stanovi ovog tipa u blokovima, uknjižen na 53 iz razloga što se terasa (koja je izvorno bila nenatkrivena) pri uknjiženju računala kao 30% kvadrature. Stan je uknjižen 1/1, bez tereta. Po dogovoru, moguće je da stan bude prodat zajedno sa stvarima. U stanu se trenutno nalazi stanar, tako da ukoliko novi vlasnik želi da nastavi sa izdavanjem, postoji i ta mogućnost. Stan prodajem lično, tako da, ukoliko baš ne želite, ne morate da plaćate agencijsku proviziju. Srećno sa kupovinom!!!
Novi Beograd Sava centar (Blok 19 do 23) Jednoiposoban Milentija Popovića stan Oglašivač Vlasnik Tip objekta Stara gradnja Stanje objekta Izvorno stanje Grejanje CG Sprat 5 Ukupna spratnost 5 Dodatno Uknjižen Ostalo TerasaLođaKlimaLiftPodrumTelefonKATVInternetInterfon Dodatni opis Prodajemo 1.5 stan u Milentija Popovića, odličan za manju porodicu ili izdavanje. Uknjižen je na 43m2, priključen na centralno grejanje. Dvostrano orijentisan, svetao, funkcionalnog rasporeda sa pogledom na unutrašnjost bloka. U stanu je zamenjena sva spoljna stolarija. Struktura: antre, hodnik, trpezarija, kuhinja, kupatilo, dnevna soba, manja spavaća soba, lođa, terasa. Stanu pripada podrumska prostorija na istom spratu. Pristup zgradi direktno iz Milentija Popovića, sređen i održavan ulaz sa liftom. Neposredna blizina Sava Centra, autoputa, vrtića, škole, pošte, prodavnica, sportskih terena... VLASNIK
prodaja Novi Beograd Belvil (A blok) Blok 67 (Belvil) Troiposoban Đorđa Stanojevića Oglašivač Vlasnik Tip objekta Stara gradnja Stanje objekta Lux Grejanje CG Sprat 13 Ukupna spratnost 13 Dodatno Odmah useljivUknjiženNije stan u kućiPenthouse Ostalo TerasaKlimaLiftTelefonKATVInternetInterfonVideo nadzorGaraža Dodatni opis Stan se nalazi u naselju Belvil na 13. spratu. Po strukturi je troiposoban ukupne površine 94,26 m2, a u šta je uključena i terasa površine 5,17 m2. Stan pored dnevnog boravka, kuhinje i trpezarije koji čine jednu celinu ima tri spavaće sobe u odvojenom spavaćem bloku i dva kupatila. Iz stana se pruža lep pogled na panoramu gotovo celog grad, te zahvaljujući njegovoj dvostranosti dobro je osvetljen. Visina plafona ide i do 4,8 m što daje prijatan osećaj tokom boravka, ali i mogućnost za pravljenje galerije. Uz stan je moguće kupiti i garažno mesto u garaži koja je pod 24h sigurnosnim nadzorom. U neposrednoj blizini zgrade je tržni centar Delta City i trim staza sa igralištem za decu.
Četvorosoban prodaja Beograd Savski venac Beograd na vodi Bulevar Vudroa Vilsona Oglašivač Vlasnik Tip objekta Novogradnja Stanje objekta Lux Grejanje CG Sprat 12 Ukupna spratnost 23 Dodatno Odmah useljivUknjiženNije poslednji spratNije stan u kući Ostalo TerasaKlimaLiftPodrumKATVInternetInterfonVideo nadzorGaražaParking Dodatni opis Stan se nalazi u novousljenoj zgradi Aurora u okviru naselja Beograd na vodi i nije useljavan. Po strukturi je četvorosoban ukupne površine 118,08 m2, ima dva balkona, dva kupatila od kojih je jedno u master bedroom, jedan toalet i vešernicu. Uz stan se dobija i ostava u garažnom delu zgrade na nivou -1 veličine 2 m2. Takođe, uz stan je moguće kupiti garažno mesto. Stanje svetao zahvaljujući velikim staklenim površinama, ima lep pogled na centralni park i reku. Više informacija o zgradi na: https://www.belgradewaterfront.com/en/property/bw-aurora/
Beograd prodaja Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Blok 70 (kineski tržni centar) Jurija Gagarina Jednoiposoban Oglašivač Vlasnik Tip objekta Stara gradnja Stanje objekta Izvorno stanje Grejanje CG Sprat 6 Ukupna spratnost 12 Mesečne režije 80 € Dodatno Odmah useljivUknjiženNije poslednji sprat Ostalo TerasaKlimaLiftPodrumInterfon Dodatni opis Prodajem jednoiposobni stan 48 m2 u ulici Jurija Gagarina br.55 , blok 70, Novi Beograd. Vlasnik
Savski venac Savski venac lokacija Prokop Zvečanska Jednoiposoban prodaja Oglašivač Vlasnik Tip objekta Stara gradnja Stanje objekta Izvorno stanje Grejanje CG Sprat 5 Ukupna spratnost 6 Mesečne režije 70 € Dodatno Odmah useljivUknjiženNije poslednji sprat Ostalo KlimaLiftPodrumInterfonParking Dodatni opis Lokacija: Stan se nalazi u Zvečanskoj ulici, na obodu Savskog venca, kod Prokopa. Lokacija je odlična sa aspekta zelenila, besplatnog i uvek slobodnog parkinga ispred zgrade! Miran kraj, kako za samce, tako i za porodicu. Iako je ulica izolovana od gradske buke, stan se nalazi vrlo blizu autoputa i mosta Gazela, na 10 minuta hoda je Klinički centar, Hyde park, Autokomanda, stadion Partizana... Organizacija i kvalitet stana: Stan je orijentisan jugo-zapadno, u pitanju je 5. sprat, sa pogledom na ulicu, zgrada poseduje lift. U stanu postoji klima i koristi se u manjem periodu leti, jer je zbog zelenila u okolini i dobre gradnje u stanu uvek prijatno. Stan je jednoiposoban - hodnik, dnevna soba, kupatilo, kuhinja i trpezarija. Trenutno je organizovan tako da je dnevna soba odvojena od kuhinje i trpezarije, međutim raspored prostorija i oblik stana je odličan i pogodan za različite kombinacije, na primer, ukidanjem zida između trpezarije i dnevne se može dobiti lep otvoren prostor sa šankom koji povezuje dva prostora. Ima dovoljno prostora za ormane (odlaganje stvari), a svaki stan poseduje i mali podrumski ostavinski prostor. Kuhinja i kupatilo su orijentisani ka atrijumskom prostoru zgrade, dakle takođe imaju prirodnu ventilaciju. Stan je u dobrom stanju, može se renovirati samo u slučaju potrebe za modernijim opremanjem. Stan uknjižen 1/1 i prodaje ga vlasnik stana. Za sva pitanja i informacije pozvati broj u oglasu. Radovan
Vračar Čubura Dvosoban Maksima Gorkog 29 stan Prodaja Kategorija: Dvosoban stan Kvadratura: 45 m² Uknjiženo: Da Godina izgradnje: 2017 Stanje nekretnine: Lux Pozicija: Centar Ukupan broj soba: 2 Broj kupatila: 1 Spratnost: 6 Ukupan broj spratova: 7 Dodatna opremljenost Lift Terasa Toplotna izolacija Tehnička opremljenost Optička mreža Internet Kablovska TV Sigurnosna oprema Kamera Sigurnosna vrata Video nadzor / Interfon Ostalo Grejanje: Podno grejanje Topla voda: Bojler Gradski prevoz: Autobuska stanica, Trolejbus Opis Prodajemo ekskluzivan dvosoban stan na izuzetnoj lokaciji, u samom srcu Vračara. Nalazi se prekoputa Čuburskog parka, sa velikolepnim pogledom na Hram Svetog Save i u neposrednoj blizine Kalenić pijace. Stan prodaje se opremlen namestajem. Podno grejanje. Prodaje vlasnik, bez proviziji. Lokacija Srbija Grad Beograd Beograd Vračar (Centar) Maksima Gorkog 29
prodaja Stari Grad Dorćol donji Dvosoban Knićaninova Prodaja Kategorija: Dvosoban stan Kvadratura: 50 m² Godina izgradnje: 2022 Stanje nekretnine: Lux Pozicija: Centar Ukupan broj soba: 2 Broj kupatila: 1 Spratnost: Visoko prizemlje Ukupan broj spratova: 5 Dodatna opremljenost Garaža Garažno mesto Javni parking Lift Pristup bez barijera Balkon Lođa Garderoberi Ostava Podrum Toplotna izolacija Sigurnosni uređaji Tehnička opremljenost Telefon Optička mreža Internet Ostalo Satelitska televizija Kablovska TV Sigurnosna oprema Alarm Kamera Sigurnosna vrata Video nadzor / Interfon Elektronska vrata Ostalo Grejanje: Podno grejanje Topla voda: Bojler Gradski prevoz: Autobuska stanica, Tramvajska stanica Opis Stari grad,Centar,Dorcol,Knicaninova ulica. Stambeno-poslovni prostor u luksuznoj zgradi na odlicnoj lokaciji uzeg centra grada . Blizina vrtica,skola,parkova,prevoza,prodavnica,restorana. Ulica Kneza Mihaila,Kalemegdan,25Maj svega na par minuta od stana. Mogucnost kupovine parking mesta i ostave. `Za vise informacija pozovite.
Trosoban prodaja Beograd Čukarica Cerak Opis Trosoban lux stan sa centralnim grejanjem na gas. Nalazi se na 3 spratu stambene zgrade zbog čega je spoljašnja i unutrašnja izolacija posebno ojačana. Stan se nalazi u završnoj fazi radova, pa je stoga jednostavna izmena u dogovoru sa kupcem. Pored objekta se nalazi pripadajuće dvorište od 50m2. Postoji mogućnost ugradnje panorama lifta. Cena varira od zahteva kupca. Pozovite za više informacija. Kategorija: Nekretnine Grupa oglasa: Stanovi Osnovne informacije Tip gradnje Novogradnja Broj kupatila 1 Dodatne informacije Može zamena checked Nekretnina sadrži Parking mesto checked Klima checked Interfon checked Video nadzor
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane