Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Zvezdara Cvetkova pijaca OLGE JOVANOVIĆ

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Voždovac Banjica Josipa Slavenskog kuca se nalazi na izuzetnoj lokaciji.Knjizeno 103 m2 a 280m koriscena kradratura kuce.Kuca poseduje 4kupatila, i 4terase. u potkrovlju se nalazi soba za odmor sa bilijarskim stolom. U prizemlju kuce sa ulaza se nalazi garaza. Sa zadnje strane kuce u prizemlju je stan. U dvoristu je zidan prostor za ostavu i rostilj. Tu je i montazni bazen kuca je sva u zelenilu sa zasadjenim vocem.Na idealnom mirnom mestu.
Zvezdara Olimp Prote Đurića prodaja Porodična kuća na prestižnoj lokaciji u blizini SC Olimp, škola, vrtića, Cvetkove pijace. Odlična povezanost sa svim delovima grada. Kuća je uknjižena na 176m2. Sa podrumom i garažom ukupna bruto površina je 280m2. Nalazi se na 2.5 ari placa. U prizemlju je veliki dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinjom, kupatilom i izlazom na terasu. Na prvom spratu je spavaći blok sa 4 sobe i kupatilom. Kuća je renovirana vrhunskim materijalima i za svaku je preporuku. Grejanje: na pelet i struju. Ag.provizija je 2% Za više informacija kontakt telefon 063/1944-289 Dragana
Rakovica Vidikovac Četvorosoban Patrijarha Joanikija stan Luks stan sa terasom od 120 m2 Luksuzan I moderno opremljen duplex u manjoj poslovno-stambenoj zgradi na odličnoj lokaciji. U nivou prizemlja je poslovni prostor a na spratu stambeni prostor. Izdaje se kompletno opremljen najsavremenijim nameštajem I tehnikom. Stan poseduje terasu od 120m2 sa raznim mogućnostima za uživanje, kao I dva parking mesta u ogradjenom dvoristu. Dobra saobraćajna povezanost sa svim delovima grada U blizini sva potrebna infrastruktura. Agenc. provizija 50% od prve zakupnine Agent: Snježana Brašnjović br. licence “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
izdavanje Vračar Gradić Pejton Dvosoban Mačvanska Renovirani salonac na uglu Mačvanske i Graničarske, odmah useljiv. Sastoji se od ulaznog salona, dve prostrane sobe (jedna ima balkon), kupatila, ostave i kuhinje koja ima zajedničku terasu. Stan je svetao na idealnoj lokaciji, blizina Hrama čini ga jos atraktivnijim. Depozit obavezan. Pet friendly. Agencijska provizija 50% od prve rente Agent: Olivera Bjekić, br. licence:4178 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 OB05 .
izdavanje Beograd Vračar Južni bulevar Južni Bulevar Izdaje se garažno mesto u garaži koja se nalazi u neposrednoj blizini ulice Maksima Gorkog. Normalan ulaz u garažu, bez auto lifta. Mereno, ima 15m2. Garažno mesto je komforno i izolovano, sa dosta prostora i za velika vozila ili odlaganje stvari. Minimalna agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja Agent : Jelena Milutinović br. licence 3856 "Art nekretnine " d.o.o. Beograd Reg br. 339 011/4016-236 011/4016-237 .
Beograd izdavanje Čukarica Banovo brdo Udbinska Dvoiposoban Izdaje se namešten stan na odličnoj lokaciji na Banovom brdu,u blizini Košutnjaka i svih drugih sadržaja bitnih za život,stan je idealan za porodicu ima dve odvojene spavaće sobe,kao i veliki dnevni boravaka. Kućni ljubimci su dozvoljeni,depozit u visini mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miodrag Resanović br. licence 2009 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 MGO6 .
Stari Grad Dorćol donji Mike Alasa Trosoban prodaja Odličan funkcionakan trosoban stan, moderno organizovan, veliki otvoreni prostor kuhinja, trpezarija i dnevna soba, sa izlaskom na terasu. Spavaći blok odvojen sa dve komforne sobe i kupatilom, koje ima prirodnu ventilaciju. Stan ima 2 mokra čvora, zgrada održavana, 2 lifta, odličan prilaz ulazu, zgrada iz 1981, topla voda 24h. Uknjižen na 77m2, plus dve terase od kojih je jedna pretvorena u radnu sobu. Agencijska provizija 2% Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
Voždovac Kumodraž I II III Trosoban Janićija Živanovića stan Janićija Živanovića, 2/6, svetao, lep, na mirnoj lokaciji, u novijoj zgradi, sastoji se od dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe, kupatila, stan ima maksimalno iskorišćen prostor, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Zvezdara Učiteljsko naselje Paje Jovanovića Paje Jovanovića, pr+ptk, kuća u izvornom stanju, na zajedničkom placu (samo za keš kupce), za rušenje, koncipirana kao duplex stan, na jako dobroj lokaciji, u blizini Cvetkove pijace i Beo shopping centra, uknjižena. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Jednosoban izdavanje Beograd Savski venac Zeleni venac Jug Bogdanova Jug Bogdanova, vpr/4, veoma lep, lux namešten stan, potpuno opremljen, na izuzetnoj lokaciji, u samom centru Beograda, povezan sa svim delovima grada, za preporuku, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd izdavanje Voždovac Braće Jerković I II Piva Karamatijevića Garsonjera Piva Karamatijevića, 1/4, funkcionalna garsonjera, renovirana, nov nameštaj, useljiv od 15.06., obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Palilula Cvijićeva Cvijićeva Dvosoban prodaja Cvijićeva, 1/5, lift, dve lođe, svetao, trostrano orijentisan, kvalitetna gradnja, započeto renoviranje, kompletno zamenjena elektro, vodovodna i kanalizaciona instalacija, stavljena nova ulazna vrata, izvorno dvosoban, iz hodnika se ulazi u sve prostorije, poseduje dve lođe, na jednu se izlazi iz dnevne sobe, a na drugu iz kuhinje i trpezarije, lokacija odlična, neposredno u blizini Ruzveltove ulice, svih objekata za snabdevanje, gradskog prevoza, tehničkih fakulteta, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Zemun Altina Ugrinovački put poslovni prostor Ulični lokal od 150m2 na odličnoj lokaciji sa parkingom. Pogodan za razne delatnost. Agent Pavle 060/7462-000 Agencijska provizija 50%
izdavanje Zemun Altina Ugrinovački put Ulični lokal od 190m2 na odličnoj lokaciji sa izlogom i parkingom. Pogodan za razne delatnosti. Agent Pavle 060/7462-000 Agencijska provizija 50%
Jednoiposoban prodaja Beograd Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Blok 61 Jurija Gagarina Oglašivač Vlasnik Tip objekta Stara gradnja Stanje objekta Renovirano Grejanje CG Sprat 4 Ukupna spratnost 9 Mesečne režije 100 € Dodatno Odmah useljivUknjiženNije poslednji spratNije stan u kući Ostalo TerasaFrancuski balkonKlimaLiftPodrumTelefonKATVInternetInterfonVideo nadzorParking Dodatni opis Kompletno opremljen i renoviran jednoiposoban stan na 4 spratu u bloku 61. Nalazi se u urednoj zgradi sa dva lifta (velikim teretnim i malim putnickim), uknjizen na 45 kvm i sastoji se od tpezarije, kuhinje, terase, dnevnog boravka, kupatila, malog hodnika i spavaće sobe, a uz stan ide i podrum mesto na istoj vertikali, kao i ekskluzivno pravo koriscenja ostave preko puta na istom spratu. Stan je lociran u neposrednoj blizini vrtića, a nedaleko od MZ Kozare, Maxi, Idea i ostalih prodavnica, kafića, restorana, obliznjeg TC Enjub i na samo par minuta hoda do pijace, Doma Zdravlja i Savskog keja. Zgrada je okruzena zelenilom, sa klupama i decjim igralistima, uz javni parking velike povrsine u neposrednoj blizini. Stan je topao i svetao, okrenut ka jugo-zapadu, tako da je osuncan preko celog dana, a uz to i ususkan izmedju dva druga stana na vertikali, pa je vrlo topao zimi. Na terasi, kao i u dnevnoj sobi ima roletne, koje prave neprocenjiv hlad leti, pored klima uredjaja. Stan je odmah useljiv, a uz njega ide kompletno sve sto vidite na slici.
Beograd prodaja Zvezdara Zvezdara lokacija Kluz Kisela voda Jednosoban Oglašivač Vlasnik Tip objekta Novogradnja Stanje objekta Izvorno stanje Grejanje CG Sprat PR Ukupna spratnost 4 Mesečne režije 50 € Dodatno Odmah useljiv Ostalo PodrumTopla vodaParking Dodatni opis Jednosoban funkcionalan stan se nalazi u vojnoj zgradi na dobroj lokaciji. Površina garsonjere je optimalno iskorišćena. Prostorije su prema rasporedu od ulaza: hodnik, kupatilo, kuhinja i kombinovana soba. Stan je odmah useljiv. Može biti za stanovanje ili za iznajmljivanje. Stan ima pripadajući podrum i slobodan parking ispred zgrade. Autobusko stajalište je iznad zgrade a tramvaji su na Bulevaru K.Aleksandra. Stan je u procesu uknjižbe. Prodavac Darko. Mobilni 061-669-47-94
Voždovac Pašino i Lekino brdo Lekino brdo Miklošićeva Trosoban prodaja Oglašivač Vlasnik Tip objekta Stara gradnja Stanje objekta Lux Grejanje CG Sprat 1 Dodatno Odmah useljivUknjiženNije poslednji spratNije stan u kući Ostalo TerasaLift Dodatni opis Prelep stan na Lekinom brdu, potpuno LUX sređen, na idelanom prvom spratu
Palilula Karaburma Garsonjera Husinskih rudara stan Oglašivač Vlasnik Grejanje CG Sprat 2 Ukupna spratnost 8 Ostalo Lift
prodaja Zemun Naselje Save Kovačević Dvoiposoban Save Burića br. 10 Opis Smešten je u mirnom delu Zemuna, udaljenosti 2.3 km od centra. Zgrada poseduje video nadzor, interfon, rampu za invalide i dva lifta. Stan se nalazi blizu Doma zdravlja, autobuske stanice, Maxi-a, banke, apoteke, raznih sportskih klubova, pošte, pijace, dečijeg igrališta. Smešten je na visokom prizemlju, ima struju, vodu, centralno grejanje(dobru izolaciju), kablovsku, telefon i podrum. Prostire se na 70m² što uključuje hodnik, dve prostrane sobe i jednu manju, kuhinju zadovoljavajuće kvadrature, kupatilo i manju staklom ograđenu terasu. Zbog svog dobrog rasporeda prostorija, pogodan je za stanovanje, kao i za agencije, kancelarije ili neku vrstu zdravstvene ordinacije. Stan je uredno uknjižen (1 ∕ 1) i ima svu potrebnu dokumentaciju. Za sve ostale informacije pozovite broj 064 ∕ 25-88-776. Kategorija: Nekretnine Grupa oglasa: Stanovi Prikaži manje Osnovne informacije Tip gradnje Starogradnja Broj kupatila
Trosoban izdavanje Beograd Zemun Zemun Gornji grad Gornji Grad Železnička Zemun, Gornji grad - Železnička 3.0, 75m2 (dve terase 5m2), 3/4, EG, parking Odličan dupleks sa otvorenim dnevnim boravkom, dve spavaće sobe i dve terase. Stan je opremljen posuđem i posteljinom. Stanu pripada i rezervisano parking mesto u dvorištu. Agencijska provizija 50%. Agent Ivana Cicvarić - Holjević: 060/61-62-904 (licenca br. 3101) Nije prizemlje Nije poslednji sprat Gradska kanalizacija
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane