Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

kuca Beograd prodaja Rakovica Resnik Trinaestog oktobra

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Novi Beograd Ledine NBGD Dvosoban U prilici smo da Vam ponudimo odlicnu novogradnju u blizini Holivuda .Stan je dvosoban,dvostrano orijentisan i nalazi se u pr zgrade.Zavrsetak radova ocekuje se u septembru.Grejanje je etazno. Od prostorija stan ima predsoblje,sobu,kupatilo,kombinovanu sobu(kuhinja,trpezarija,dnevni boravak)sa izlazom na lodju.Mogucnost kupovine iz kredita Rok za završetak i useljenje je kraj 08/2022 Svi stanovi su sa terasom koja nije ušla u kvadraturu stanaa, klimom, opremljenim kupatilom, parketom i parking mestom. Cena stanova je 1750 eur/m2 sa PDV-om Ima stanova od 47m2 i 57m2 na prvom i drugom spratu. Ag.provizija je 2% Kontakt: 0603572030
Novi Beograd Ledine NBGD Dvoiposoban prodaja Rok za završetak i useljenje je kraj 08/2022 Svi stanovi su sa terasom koja nije ušla u kvadraturu stanaa, klimom, opremljenim kupatilom, parketom i parking mestom. Cena stanova je 1750 eur/m2 sa PDV-om Ima stanova od 37m2 i 57m2 na pr, prvom i drugom spratu. Ag.provizija je 2% Kontakt: 0603572030
Novi Beograd Ledine NBGD Trosoban Rene Magrita stan Odličan trosoban stan u novogradnji može biti Vas za sam 1750e po m2.u cenu je uračunat pdv. Stan je dvostrano orijentisan sa odličnim rasporedom prostorija. Dve spavace sobe, kupatilo,hodnik i kombinovana soba(dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom). Iz ove sobe izlazi se na terasu. Grejanje je etazno na struju Odmah useljiv Stan je sa terasom koja nije ušla u kvadraturu stanaa, klimom, opremljenim kupatilom, parketom i parking mestom. Ag.provizija je 2% Za više informacija kontakt telefon 060/3572-030 Gordana
prodaja Zvezdara Đeram Četvorosoban Đuke Dinić Jedinstven stan na odličnoj lokaciji pored Bulevara Kralja Aleksandra, u blizini prodavnica, vrtića, škola, svih vrsta gradskog prevoza. Veoma svetao, sunčan, tih, dvostrano orijentisan stan sa puno potencijala. U stan se ulazi na trećem spratu. Iz prostranog ulaznog hola pristupa se desnom i levom krilu stana. Sa desne strane nalazi se dnevna soba sa izlaskom na terasu, kuhinjsko-trpezarijski deo, ostava i kupatilo. U levom delu stana se nalazi velika spavaća soba, kupatilo i višenamenska prostorija. Stan trenutno funkcioniše kao dvosoban ali ga je moguće lako prilagoditi u trosoban ili četvorosoban, ili podeliti u dve stambene jedinice. Stan nema krovne prozore i krov je urađen kompletno nov pre 15 godina sa kvalitetnom izolacijom. Grejanje na struju, odlična PVC stolarija i parket, održavan stan bez velikih ulaganja Agencijska provizija 2%
Dvoiposoban prodaja Beograd Zemun Zemun Gornji grad Hercegovačka 2.5, 54m2, terasa, 2/3, EG, telefon, interfon, podrum, parking. Uknjižen. Kompletno sređen, uknjižen stan u novijoj gradnji na odličnoj lokaciji izuzetno funkcionalnog rasporeda prostorija. Stan poseduje veliki podrum, kao i pripadajuće parking mesto u dvorištu zgrade koje je uračunato u cenu. Prodaje se kompletno opremljen. Agent Pavle 060/7462 000 Agencijska provizija 2%
Indjija prodaja Indjija Indjija okolina Prodaje se plac u Novim Karlovcima, na odličnoj lokaciji, površine 1456 m2. Kroz ulicu prolazi voda, struja i dr.
Indjija Indjija okolina prodaja Prodaje se kuća na 29 ari placa koja se u strukturi sastoji od hodnika, kupatila, kuhinje sa trpezarijom i dnevnim boravkom, dve spavaće sobe i ostave. Na kući je promenjen nov crep, kupatilo je novo, renovirano, patosi su u laminatu i keramici. Stolarija je drvena. Kuća se nalazi na lepom placu, sa velikom baštom, širine od oko 16 metara. Vlasništvo 1/1.
Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Novi Beograd Blok 64 Garsonjera Gandijeva stan OPIS NEKRETNINE: odličan, kompletno renoviran stan, sa novim i kvalitetnim nameštajem i tehnikom, istočno orijentisan, u Bloku 64, blizina, Lidla, autobuskih stajališta, IMO centra i prodavnica. Stan se izdaje isključivo na minimum 12 meseci, mesečno plaćanje, obavezan depozit u visini jedne mesečne kirije. PROSTORIJE: predsoblje, kuhinja, soba, kupatilo i lođa. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja preduzeća.
izdavanje Vračar Južni bulevar Jednoiposoban Južni bulevar OPIS NEKRETNINE: Sjajan stan na atraktivnoj lokaciji u blizini svih potrebnih sadržaja. Dobro povezan sa centrom i drugim delovima grada. Potpuno namešten i opremljen stan kvalitetnim nameštajem i tehnikom. Odlična zgrada sa pouzdanim liftom. PROSTORIJE: predsoblje, kuhinja, trpezarija, dnevni deo, soba, kupatilo, terasa. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja preduzeća.
prodaja Beograd Čukarica Cerak Partizanske vode OPIS NEKRETNINE: Prodaje se lokal na dobroj lokaciji u prizemlju zgrade na Ceraku. Pogodan je za više delatnosti: knjigovodstvena agencija, advokatska kancelarija, kozmetički salon... Lokal nije preknjižen na sadašnjeg vlasnika. Prostorije: poslovni prostor, mokri čvor. Agencijska provizija 2%.
Beograd prodaja Severni bulevar Nerodimska Jednoiposoban OPIS NEKRETNINE: Poseduje pripadujuće dvorište od 15kvm. PROSTORIJE: predsoblje, kuhinja, trpezarija, dnevni boravak, spavaća soba, mokri čvor, dvorište. Agencijska provizija 2%.
Palilula Profesorska kolonija Profesorska Kolonija Kopernikova Dvoiposoban prodaja 2.5, 55m2, 4/4, EG, renoviran, klima, interfon, internet, ktv. Kopernikova ulica smeštena u srcu Profesorske kolonije, spaja ulice Zdravka Čelara i ulicu Jaše Prodanovića. Ovaj kraj koji je zadržao izgled predratnog Beograda, prepoznatljiv je po uređenim starim vilama, održavanim baštama, parkovima, kao i paviljonima koji su izgrađeni pedesetih godina prošlog veka. Nadomak centra, kompletno razvijene infrastrukture, a posebno je izuzetna povezanost sa ostalim delovima grada mnogobrojnim linijama gradskog prevoza. U prilici smo da Vam ponudimo komforan dvoiposoban stan na četvrtom, poslednjem spratu, kvalitetne zgrade bez lifta održavanog ulaza i hodnika, u najboljem delu Profesorske kolonije. Sam stan je nastao kao nadogradnja postojeće zgrade 2000-te godine, nakon čega je dobro održavan te ne zahteva dodatna ulaganja. Funkcionalnog rasporeda prostorija, dvostrano orijentisan, svetao i bez buke, izgrađen sa građevinskom dozvolom po svim zahtevanim standardima. Vrlo uredno i šarmantno potkrovlje, sa krovnim prozorima, a sve prostorije u stanu imaju maksimalnu iskorišćenost visine. Grejanje je etažno na struju što omogućava racionalizaciju troškova. Odlična je prilika za kupovinu jer osim kao životni prostor, može biti dobra i sigurna investicija za rentiranje. Od prostorija: ulazni hodnik, dnevni boravak objedinjen sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe, kupatilo. Uknjižen na 55m2 i brzo useljiv. Kontakt: 065 233 52 60 R-ID: #4475 Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Stara gradnja.
Stari Grad Centar i Terazije Centar Dvosoban Stevana Sremca stan 2.0, 41m2 (terasa), 2/5, podno grejanje, lift, telefon, interfon, internet, ktv, podrum U srcu opštine Stari Grad, na par minuta hoda od Narodne skupštine, Glavne pošte i Terazija, spajajući Svetogorsku ulicu i Džordža Vašingtona, tik do Ateljea 212, prostire se mirna ulica Stevana Sremca. Zbog svoje lokacije predstavlja jednu od traženijih i atraktivnijih ulica za stanovanje u Beogradu. U prilici smo da vam ponudimo dvosobnu nepokretnost u dobroj zgradi, održavanog ulaza, građenoj sedamdesetih godina. Stan je dvostrano orijentisan. Svetao i sunčan, visine plafona 2.60m, bez buke, u očuvanom stanju, renoviran kompletno 2009. godine. U spavaćoj sobi je garderober, a pregradni zid između sobe i dnevnog boravka je gipsani blok, koji sa jedne strane ima pregrade pa služi kao polica. U celom stanu je postavljeno podno grejanje. Ugrađena su sigurnosna vrata i aluminijumska stolarija. Sam prostor je izuzetno adaptibilan i ostavlja budućem vlasniku mogućnost da ga uredi po svojoj želji. Zbog svoje lokacije stan je pogodan što za život što kao investicija za rentiranje. Poseduje zasebno parking mesto ispred zgrade. Od prostorija: ulazni deo, spavaća soba, kuhinja objedinjena sa trpezarijom i pripojena dnevnom boravku, kupatilo, terasa. Uknjižen na 41 m2 i odmah useljiv. Kontakt: 065/ 233 52 60 R-ID: #4480 Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Stara gradnja.
prodaja Vračar Vračar lokacija Vračar centar Trosoban Resavska 3.0, 101m2(dve lođe), 2/6, lift, CG, interfon, internet, telefon, ktv Resavska ulica spaja Bulevara kralja Aleksandra i Višegradsku ulicu kod Kliničkog centra Srbije. Nepokretnost se nalazi na samom početku ulice, prekoputa Tašmajdanskog parka i Crkve Svetog Marka. S obzirom da se nalazi u najužem gradskom centru, lokacija pruža sve prednosti koje uz to idu, a najpre razvijenu kompletnu infrastrukturu i predstavlja jednu od najatraktivnijih lokacija za stanovanje u gradu. U prilici smo da vam ponudimo odličnu nepokretnost na drugom spratu šestospratne zgrade građene 1956-te godine. Zgrada je građena kvalitetno po uzoru na predratne zgrade, reprezentativna za taj period gradnje. Raspored prostorija u stanu je vrlo funkcionalan, visina plafona je tri metra. Dvostrana orijentacija mu pruža dosta dnevnog svetla. Sve prostorije su komotnih dimenzija i svaka ima prozor. Komotno se može koristiti kao trosoban stan, jer je lođa koja je bila uz sadašnju trpezarijom i kuhinjom je pripojena grejnoj površini. Time je dobijena velika prostorija koja može biti dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom. Kupatilo je renovirano. Dve lođe su čitavom širinom stana (obe zastakljene), na jednoj je napravljena ostava. Prodaje se sa kompletnom opremom i nameštajem. Stan je, kao i cela zgrada za svaku preporuku. Od prostorija: predsoblje, kuhinja i trpezarijom, dnevni boravak, spavaća soba, hodnik, kupatilo, dve lođe. Uknjiženo na 101m2. Odmah useljiv. Kontakt: 065/233 52 60 R-ID: #4481 Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Izvorno stanje. Stara gradnja.
7,0 soba prodaja Beograd Barajevo - Lipovica Lux Hacienda 433m2, vrhunskog kvaliteta gradnje, granitna keramika, hrastov parket, šestokomorna PVC stolarija sa komarnicima i roletnama, kompletno ograđeno dvorište sa ulične strane betonskim zidom, video nadzor koji pokriva ceo objekat sa parcelom od 142 ara. Odlična lokacija u neposrednoj blizini Ibarske magistrale i javnog prevoza, na samom obodu grada. U prizemlju objekta je velika garaža sa dva parking mesta i ostavom, stambeni deo je open space, veliki dnevni boravak sa trepezarijom i kuhinjom, 2 spavaće sobe, kupatilo i velike terasa sa prelepim pogledom. Visoko potkrovlje sa 4 komforne spavaće sobe, kupatilom i dve terase sa divnim pogledom. Grejanje je etažno, kombinacija podno, radijatori i inverter klime. Postoje 2 el.brojila za prizemlje i sprat. Dvorište je kultivisano, razvedena je voda po celoj parceli za navodnjavanje i ostavljeni priključci za mogućnost postavljanja bazena. Izuzetan stambeni i dvorišni prostor, sve kompletno uređeno, nepotrebno ikakvo ulaganje. Lux hacienda na prelepom delu na uzvišenju, uknjižena, retko u ponudi, za svaku preporuku. Videozapis na upit.... Agencijska provizija 2% od ugovorene kupoprodajne cene.Mašina za sudove, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Vila Može na kredit Odmah useljiv
Beograd prodaja Čukarica Banovo brdo Golf Naselje Izvorska Dvoiposoban 2.5, Golf naselje, Izvorska, 60m2+17m2(2T), garaža, ostava Izuzetno lep stan, odlične gradnje, u zelenoj oazi Košutnjaka, sa bogatim sadržajima za odmor i rekreaciju U izgradnji i završnim radovima korišćeni najkvalitetniji materijali. Stolarija i parket su hrastovi, keramika i sanitarije španske, rasveta italijanska i nemačka. Visok energetski razred, sendvič zid, grejanje na gas. Stan je po strukturi dvoiposoban, ima 2 terase sa kojih se pruža velelepan panoramski pogled. Dvostrano je orijentisan. Sastoji se iz predsblja, dnevnog boravka sa terasom, kuhinje, dve spavaće sobe sa izlaskom na zajedničku terasu, 2 kupatila. Stan ima sopstveni krovni prostor od 15m2 sa 2 Veluksova krovna prozora, krovna izolacija je odlična, na podu je parket prve klase, te se može koristiti kao stambeni proctor, ostava, soba za igru. Interfon, internet, kablovska. Stanu pripada pokriveno parking mesto. Uknjižen. Provizija 2% 063/1811002 Zorana Petrović R-ID: #1988 Internet, Kablovska, Klima, Može na kredit
Voždovac FON Bulevar oslobođenja Trosoban izdavanje 3.0, FON, Bulevar oslobođenja, 85m2, 2/3, CG, terasa. U zgradi novije gradnje izdaje se namešten trosoban stan. Idealan za porodice. Trostrano orjentisan, ima terasu, dva mokra čvora. Nalazi se kod Banjičke šume. Preporuka. Uknjižen. Provizija 50%. Biljana Stepanović 062/328-634 R-ID: #1989
Palilula Bogoslovija Jednoiposoban Višnjička stan Palilula, Bogoslovija - Višnjička 1.5, 50m2, TA, lift, 4/5, interfon, klima Novija zgrada iz 2012. godine, na dobroj lokaciji između Karaburme i Bogoslovije. Severno - zapadno orijentisan sa direktnim pogledom na Dunav. U neposrednoj blizini zgrade se nalaze škole, vrtići i veliki broj supermarketa. Prevozi: 25,25p, 74, 16. Urađena je kompletna PVC stolarija, mediapan, unutrašnja stolarija i hrastov parket. Stan je lepo koncipiran i sastoji se od: Kuhinjsko - trpezarijskog dela, dnevnog boravka iz kog se izlazi na veliku terasu, kupatilo sa mestom za veš mašinu i jedne sobe. Velika terasa od 25m2 od koje je u knjižnu kvadraturu ušla sa 5m2. Uknjižen. Agent: Danko Komljen 060/566-11-11 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (troškove overe kod notara plaća kupac) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #2161
izdavanje Zvezdara Lion Troiposoban Bulevar kralja Aleksandra Odlican, troiposoban, porodican stan na Lionu, u zgradi od crvene fasadne cigle. Stan je komforan, lepog rasporeda, pravilnih prostorija. Dvostran, divno osuncan, jugo-zapadno orijentisan. Kuhinja je fizicki odvojena na koju se nadovezuje trpezarija, divan dnevni boravak, odvojen savaci blok sa tri savrsene spavace sobe. Iz dnevne sobe se izlazi na prostranu lodju koja ima 6kvm. Dva mokra cvora (kupatilo i toalet), sigurnosna vrata, kao i ostava, upotpunjuju sliku o stanu. Spoljna stolarija je promenjena (ALU), unutrasna veoma ocuvana, kao i parket, kupatilo i toalet. Pogodan je za viseclane porodice sa decom, studente, poslovne ljude, a sve zbog dobre komunikacije sa razlicitim delovima grada. U neposrednoj blizini je savrsena prateca infrastruktura potrebna za svakodnevni zivot. Infrastruktura koju nudi ovaj kraj je besprekorna: blizina centra grada, Djeram i Cvetkove pijace, osnovnih, visokoskolskih ustanova i fakulteta, niz poznatih kafica, restorana, pozorista, doma zdravlja, super marketa, apoteka... Stanice gradskog prevoza se nalaze na par minuta, pa je lokacija odlično povezana sa ostatkom grada. Parking prostor iza zgrade. Cena podlozna korekciji. Stan je sa urednom vlasnickom dokumentacijom, UKNJIZEN i moze da se kupi preko kredita banke. R-ID: #337 Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Nije prizemlje Nije poslednji sprat Može na kredit Stara gradnja. Ostava
Troiposoban izdavanje Beograd Novi Beograd Novi Merkatora (blok 29 30 33) Blok 29 Bulevar Arsenija Čarnojevića Izdaje se prazan stan za poslovni prostor kod Novog Merkatora. Slobodan parking ispred zgrade. Odmah useljiv AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Sudopera, Kuhinjski elementi, Internet, Telefon, Kablovska, Stara gradnja. Odmah useljiv Ostava
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane