Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Vračar Neimar Južni Bulevar

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Stari Grad Dorćol gornji Gospodar Jevremova Trosoban 3.0, 67m2, terasa, 2/4, CG, telefon, interfon. Uknjižen. U prilici smo da Vam ponudimo odličan, uknjižen trosoban stan u užem centru grada. Stan je u dobrom stanju i ne zahteva veća ulaganja. Odlikuje ga funkcionalan raspored prostorija. Agencijska provizija 2% Agent Pavle 060/7462 000
Vračar Kalenić Kalenić pijaca Nevesinjska Trosoban prodaja Nevesinjska, odlično organizovan, izvorno stanje, 2.5, 63 m2, terasa od 1.5 m2, 8. od 9 spratova, CG, lift, uknjižen. Uredno održavana zgrada iz 1973. godine očuvane fasade i spoljašnjosti. Odličan, osvežen ulaz. Očuvana stolarija i hrastov parket. Na spratu su svega dva stana. Lift je na međuspratu čime je eliminisana buka. Sam stan dvostrano orijentisan, vrlo svetao i bez buke zbog svoje spratnosti. U izvornom je stanju, savršenog i vrlo funkcionalnog rasporeda prostorija, zbog čega postoji velika mogućnosti adaptacije. Prednost je što se iz hodnika ulazi u sve prostorije. Sve prostorije imaju prirodni izvor svetlosti. Veće sobe su 19 m2 i 17 m2, a najmanja soba 6 m2. Kuhinja je sasvim komforna površine 9,5 m2. NAŠA TOPLA PREPORUKA! Agencijska provizija 2%. Kontakt telefon 064 129 79 77. GREJANJE - CG, sprat 8/9, LIFT, TERASA, INTERFON, VIDEO NADZOR ID oglasa: 7927.
Ruma Ruma Centar Trosoban stan Izuzetno lep, komforan, kvalitetan dvosoban stan u centru Rume. Stan je na četvrtom spratu , zgrada bez lifta. Poseduje lepu veliku dnevnu sobu, kuhinju sa sopstvenom terasom i ostavom, dva predsoblja, kupatilo, velika spavaća soba koja je pregrađena radi manjeg radnog prostora koji ima izlaz na drugu terasu.
prodaja Zemun Zemun Gornji grad Gornji Grad Dvosoban Šilerova 2.0, 48 m2(lođa) + pripojeni hodnik 5m2, 2/3, EG, klima, interfon, internet, ktv. Šilerova ulica nalazi se u delu Zemuna zvanom Gornji grad. Proteže se od Ugrinovačke ulice do raskrsnice sa ulicom Dragana Rakića. Ovu saobraćajnicu karakteriše čitav niz novoizgrađenih zgrada i porodičnih kuća. U prilici smo da Vam ponudimo izuzetno komfornu dvosobnu nepokretnost koja se nalazi na drugom spratu od tri dobro održavane stambene zgrade bez lifta. Nalazi se u mirnom kraju, na odličnoj lokaciji, u neposrednoj blizini je škola, vrtić, marketi, stadion. Jednostrano je orijentisan (zapad), funkcionalnog rasporeda prostorija (iz hodnika se ulazi u sve prostorije), sunčan, svetao i bez buke. Kuhinja i kupatilo poseduju prirodnu ventilaciju. Sam stan poseduje lođu od 3m2 na koju se izlazi iz dnevnog boravka, sa pogledom na ulicu. Grejanje je etažno, što garantuje minimalne troškove. U stanu nisu potrebna dodatna ulaganja. Uz saglasnost stanara stanu je pripojen deo hodnika u kom su ugrađeni plakari. Odličan i za život i za izdavanje. Pravo korišćenja parking mesta u dvorištu zgrade. Od prostorija: predsoblje, hodnik, dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, spavaća soba, kupatilo, lođa. Uknjižen na 48m2, po rečima vlasnika stana sa pripojenim hodnikom mereno 53m2. Agent: Jelica Ilić 064/111 62 16 R-ID: #4474 Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Izvorno stanje.
prodaja Beograd Obrenovac - Draževac Veverički kraj Obrenovac, Draževac - Veverički kraj plac, 46a , struja, voda. Izuzetan građevinski plac u Draževcu (naseljenom delu). Plac se nalazi pored puta (front 26m2). Agent: Violeta Gašparević 062/270-945 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (troškove overe kod notara plaća kupac) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #2154
Beograd izdavanje Savski venac Dedinje Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića Četvorosoban Dedinje - Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića lokal, 4.0, 100m2, TA. Predstavljamo vam izuzetan lokal na Dedinju sa dozvolom za medicinske usluge. Lokal ima izlog širine 3m, trokrilna vrata i visoke plafone. Ulazni deo je veoma prostran dok se u ostatku nalaze tri odvojene veće prostorije i jedna manja. Sve prostorije imaju prozore. Dva mokra čvora. Postoji mogućnost zakupa još jednog lokala pored od 40m2, u tom slučaju bi cena bila 1.800e. Moguć dogovor oko plaćanja. Agent: Ognjen Nikolić 064/415-01-03 R-ID: #2158
Zvezdara Mirijevo I II III IV Jovanke Radaković Dvoiposoban izdavanje Izdaje se kompletno opremljen stan u ulici Jovanke Radaković,stan se sastoji iz dnevnog boravka sa kuhinjom i dve odvojene spavaće sobe. Parking mesto je obezbedjeno za stanare zgrade i uračunato u cenu.Kućni ljubimci nisu dozvoljeni,ugovor o zakupu na godinu dana,depozit u visini mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miodrag Resanović br. licence 2009 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 MGO6 .
Vračar Crveni krst Jednoiposoban Sazonova stan Sazonova, pr/4, lift, kompletno namešten, na odličnoj lokaciji u mirnom delu ulice, novogradnja, izuzetna zgrada sa video nadzorom, recepcijom u holu zgrade, odvojena spavaća soba, odvojena kuhinja sa ugradnim elementima, grejanje centralno sa kalorimetrima, SBB priključak za kablovsku i internet, posebna pogodnost je deo dvorišta zgrade od 26m2 sa pravom raspolaganja za ovaj stan, useljiv od 01.06.2022., za svaku preporuku, uknjižen, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Voždovac Braće Jerković I II Trosoban Andre Stevanovića, 3/3, zastakljena lođa, lux renoviran, funkcionalan stan, dvostrano orijentisan, zgrada iz 2008., od prostorija: veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, manja prostorija kao ostava/vešeraj, adaptacijom su dobijene dve sobe koje se nalaze na galeriji sa malim kosinama, u blizini škole, autobuskog stajališta 26, 50, za svaku preporuku, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Trosoban prodaja Beograd Voždovac Banjica I II Paunova Paunova, 1/5, lift, lođa, održavan stan, dva mokra čvora, topla voda, pripadajući podrum, u blizini okretnice 40, 41, 78, pošte, marketa, Paunovog brega, predato za preknjižbu. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Novi Beograd Belvil (A blok) Blok 67 - Belville Bulevar Crvene Armije Jednoiposoban 1.5, 52m2 (lođa 2.45m2), 12/13, CG, lift, video nadzor, telefon, interfon, internet, ktv. Belvil je kompleks stambeno poslovnih zgrada u bloku 67 na Novom Beogradu. Sastoji se od četrnaest stambenih i dve poslovne zgrade. U samom središtu bloka se nalazi tržni centar Delta city. Kompleks je oivičen ulicama Jurija Gagarina, Đorđa Stanojevića i Španskih boraca. Ono što ga čini posebnim, osim gotovo savršene lokacije jeste inovativnost u načinu gradnje, funkcionalnost, savremena tehnička rešenja i nesvakidašnji sistem uređenja površina u samom naselju. U prilici smo da Vam ponudimo jednoiposoban stan na dvanaestom spratu, kvalitetne zgrade sa dva lifta novije gradnje. Ulaz je uredan i čist, sa video nadzorom i interfonom. Stan je jednostrano orijentisan, izuzetno svetao, bez saobraćajne buke. Prostor je funkcionalan i maksimalno iskorišćen u skladu sa modernim trendovima u projektovanju. Zbog opreme i visoko kvalitetnih materijala po kojima su stanovi u naselju poznati, proizilazi da budući kupac nema nikakvih ulaganja. Stanu pripada i korišćenje ostave koja se nalazi u nivou garaža. Uz stan se prodaje i parking mesto u garaži po ceni 27000€. Odlična je prilika za kupovinu jer osim kao životni prostor, može biti dobra i sigurna investicija za rentiranje. Od prostorija: ulazni hodnik, kuhinja, trpezarija, dnevni boravak, spavaća soba, kupatilo, lođa. Uknjižena površina je 52m2 (na investitora). Brzo useljiv. Kontakt: 065/ 233 52 60 R-ID: #4473 Video nadzor, Video interfon, Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Ostava
Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Blok 62 Jurija Gagarina Dvoiposoban prodaja 2.5, 71m2(lođa),1/11, CG, lift, podrum, interfon, telefon, ktv. Stan u južnom delu bloka 62 koji se proteže duž ulice Jurija Gagarina, između ulica Nehruove i Dušana Vukasovića. Nalazi se u blizini TC Univer, Roda i Tempo, kao i osnovne škole, pijace i Doma zdravlja. Odlikuje ga više zelenih površina i parkova sa dečijim igralištima sa dovoljno mesta za parkiranje. Odlično je povezan sa gradom linijama gradskog prevoza. U prilici smo da Vam ponudimo komforan dvoiposoban stan, u zgradi održavanog i čistog ulaza sa dva lifta, kvalitetne vojne gradnje početkom osamdesetih godina. Svetao, zapadno orijentisan u mirnom delu bloka bez buke. Nepokretnost je u izvorno održavanom stanju sa potrebnim ulaganjima po želji kupca. Od prostorija: predsoblje, dnevni boravak povezan sa trpezariskim delom i izlaskom na lođu, manja spavaća soba takođe sa izlaskom na lođu,kuhinja, povezujući hodnik, kupatilo i veća spavaća soba. Uknjižen na 71m2 korisne površine i brzo useljiv. Kontakt: 065 233 52 60 R-ID: #4477 Interfon, Telefon, Kablovska, Izvorno stanje. Stara gradnja.
Voždovac Pašino i Lekino brdo Lekino Brdo Trosoban Vojvode Toze stan 3.0, 60m2, EG, klima, internet, intefon, ktv, namešteno i opremljeno. Lekino ili Pašino brdo je smešteno između Vračara i Dušanovca, na samo par kilometara od centra grada. Zbog svog položaja i razvijene infrastrukture postaje sve traženija lokacija za stanovanje. Mirna ulica Vojvode Toze se nalazi na Voždovačkoj strani Lekinog brda, podeljena je na dva dela. Nepokretnost se nalazi u kraćem i mirnijem delu, koji spaja ulice Bakićevu i Belimarkovićevu. U prilici smo da Vam ponudimo trosoban sta u prizemlju kuće sa ukupno tri stana. Kuća je kompletno rekonstruisna i dorađena 2007. godine. Stan je vrlo komotan i funkcionalan. Svaka prostorija ima prozor. U obe sobe može da stane bračni krevet. Uz veću sobu se nalazi vrlo koristan garderober. Kupatilo je komotno sa bideom. Iza kuće je lepo i prostrano dvoriše skriveno od okoline, sa fontanom i delom za montažni bazen. U dvorišnom delu se nalazi zidani roštiljem i peć za pripremu raznih specijaliteta. Dvorišni deo je na raspolganju zakupcima uz dogovor sa vlasnikom kuće. Etažno grejanje na čvrsto gorivo ili struju, sa centralnim bojlerom koji je smešten u zasebnoj kotlarnici je uključeno u cenu zakupa, kao i kablovska televizija sa internetom, pa zakupcima od troškova ostaje samo potrošena električna energija koja se plaća po potrošnji koja se očitava na kontrolnom brojilu. Stan se izdaje kompletno namešten i opremljen. Iznos depozita je u visini jedne mesečne zakupnine. Preferira se duži rok zakupa, a minimum šest meseci. Od prostorija: dnevno-kuhinjsko-trpezarijski deo, dve spavaće sobe, garderober, kupatilo i terasa. Kontakt: 065/233-52-60 R-ID: #4478 Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Nije poslednji sprat Izvorno stanje.
izdavanje Savski venac Dedinje Dedinje - 25. maj Četvorosoban Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića 4.0, 100m2, pr/pr, TA, klima, parking, internet, ktv. Bulevar kneza Aleksandra počinje od Bulevara vojvode Putnika do ulice Neznanog junaka. U neposrednoj je blizini rezidencijalnog dela Dedinje, muzeja 25.maj kao i železničke stanice Prokop. U prilici smo da vam ponudimo lokal u prizemlju na uličnoj strani objekta. Lokal je višenamenski, pregradni zidovi su gipsani te se može prilagoditi svakoj delatnosti. Poseduje sanitarni čvor je sa dva zasebna toaleta. Ispred objekta nalazi se parking prostor za dva vozila. Obavezan depozit u visini dva mesečna najma, za duži vremenski period i plaćanje unapred moguća korekcija visine najma. Od prostorija: ulazni prostor, tri kancelarije, kuhinja, sanitarni čvor. Po merenju vlasnika površina 100m2. Kontakt: 065/233 52 60 R-ID: #4479 Internet, Kablovska, Klima, Izvorno stanje. Stara gradnja.
prodaja Beograd Surčin Surčin naselje Boljevci Ulica Mira Surčin, Boljevci - Ulica mira 1160m2 ( hangar 60m2), plac 1400m2, septička jama, dva sprata, parking, garaža, EG, GAS. Masivno zidana zgrada za proizvodnju organske hrane, prvobitno namenjeno za proizvodnju gljiva Shiitaka. Koriste se i u farmaceutskoj industriji. Potencijalnom kupcu mogu ustupiti brošuru svih faza proizvodnje sa edukacije u Belgiji. Proizvodnja nije teška, treba poštovati higijenu.Zgrada ima industrijski priključak za struju i industrijski priključak gas. Šleperski prilaz. Može i da ima i druge namene kao sto je magacin. Uknjižen i odmah useljiv. Agent: Ognjen Nikolić 064/415-01-03 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (troškove overe kod notara plaća kupac) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #2145 Odmah useljiv
Beograd prodaja Palilula Borča Dragovićka Dvoiposoban Palilula, Borča - Dragovićka 2.5, 55m2, PR/1, parking, klima. Stan se nalazi u tipskom naselju jednospratnih porodičnih zgrada sa dva ulaza. Ono što bitno razlikuje ovaj stan od stanova u velikim stambenim zgradama jeste zaseban ulaz i dvorište koje koristi samo ovaj stan. Pored stana, bočno je uradjena nadstrešnica kompletnom površinom bočnog dvorišta koja pravi ugodnu senku u letnjim mesecima. Stan čine ulazno predsoblje, kupatilo, dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe. Postoji mogućnost kupovine i kompletnog nameštaja koji je noviji uz dogovor oko cene. U dvorištu je ostava površine 7m2. Uknjižen na 51m2, mereno ima 55m2. Useljiv po dogovoru. Agent Mira Anušić: 060/32-39-507 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (notara) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #2159 Klima,
Surčin Surčin naselje Boljevci Ulica Mira prodaja Surčin, Boljevci - Ulica mira 1160m2 ( hangar 60m2), plac 1400m2, septička jama, dva sprata, parking, garaža, EG, GAS. Masivno zidana zgrada za proizvodnju organske hrane, prvobitno namenjeno za proizvodnju gljiva Shiitaka. Koriste se i u farmaceutskoj industriji. Potencijalnom kupcu mogu ustupiti brošuru svih faza proizvodnje sa edukacije u Belgiji. Proizvodnja nije teška, treba poštovati higijenu.Zgrada ima industrijski priključak za struju i industrijski priključak gas. Šleperski prilaz. Može i da ima i druge namene kao sto je magacin. Uknjižen i odmah useljiv. Agent: Ognjen Nikolić 064/415-01-03 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (troškove overe kod notara plaća kupac) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #2160 Odmah useljiv
Stari Grad Dorćol gornji Dorćol Dvoiposoban VENIZELOSOVA stan Stan sa dve spavace sobe u novoizgradjenom kompleksu Novi Dorcol. Centralno grejanje po utrosku, multisplit klima razvedena po svim sobama, u oba kupatila CG + elektricno podno. Smart, roletne svetla klima i td, upravljanje preko telefona ili prekidaca. Izdaje ce kompletno namesten, u cenu je ukljuceno garazno mesto. Ugovor na minimalno 6 meseci, depozit jedna kirija. Kucni ljubimci nisu dozvoljeni. Stan gleda na Cvijicevu ulicu, veoma mirna lokacija u centru grada. Kompletno opremljen, masina za pranje + susenje, masina za sudove, u manjoj sobi je ubacen radni sto. Internet optika (trenutno SBB paket). Ispred zgrade postoji i parking koji je besplatan. U prizemlju se nalaze market,kafic,kladionica. Zgrada ima fizicko tehnicko obezbedjenje 24/7, recepciju od 7-19h. Odrzavanje zgrade se placa oko 50e, ostalo po potrosnji. U sklopu kompleksa se nalazi bazen, teretana, sauna, bazen koji su na raspolaganju stanarima zgrade uz doplatu. AG PROVIZIJA 50%TV, Mašina za sudove, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Salonski stan.
izdavanje Vračar Hram Hram Sv. Save Jednoiposoban PODGORIČKA LUX STAN NA TOP LOKACIJI! AG PROVIZIJA 50%TV, Mašina za sudove, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
prodaja Beograd Zvezdara Zeleno brdo Ilindenska Plac se nalazi na Zvezdari u delu poznatom kao Zeleno brdo. na lokaciji predviđenoj za porodičnu gradnju. Gradsko građevinsko zemljište, površine 4,85 ari. Maksimalni indeks zauzetosti na parceli je 30 %, planirana spratnost P+2+Pk/Ps. Agenc. provizija 2% Agent: Milica Cagić broj licence 241 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br. 339 011/4016-236 011/4016-237 .
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane