Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Zemun Retenzija Zemun Retenzija Prve pruge

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Stari Grad Kosančićev venac Maršala Birjuzova Dvoiposoban Stari grad, Kosančićev venac - Maršala Birjuzova 2.5, 52m2 (terasa 2m2), EG, lift, 2/4, telefon, klima. Dvoiposoban, potpuno renoviran stan na jednoj od najprestižnijih lokacija na Kosančićevom vencu. Stan je dvostrano orijentisan, sa podnim grejanjem i mermernim radijatorima. Zgrada je pod zaštitom zavoda, kompletno rekonstruisana fasada. U blizini Knez Mihailove i garaže na Obilićevom vencu. Prostorije: Dnevna soba, kuhinja, dve spavaće sobe i kupatilo. Uknjižen. Agent: Violeta Gašparević 062/270-945 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (troškove overe kod notara plaća kupac) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #2149 Telefon, Klima,
Zemun Naselje Save Kovačević Sava Kovačević Prvomajska Četvorosoban prodaja Zemun, Sava Kovačević - Prvomajska HITNA PRODAJA! 4.0, 86m2 (lođa), 5/5, TA, telefon, interfon, podrum. Luksuzan četvorosoban stan, veoma funkcionalan i osvetljen, dvostrano orijentisan. Stan je potpuno sređen i kompletno je urađena zvučna izolacija. Zgrada nema lift. Idealna pozicija sa kompletnom infrastrukturom. U neposrednoj blizini nalazi se škola, vrtić, pijaca, pošta, autobusko stajalište. Prostorije: dnevna soba sa trpezarijom, kuhinja, hodnik, tri spavaće sobe, kupatilo, toalet. Spavaći deo je hodnikom odvojen od dnevno-trpezarijskog dela. Visina plafona je od 3m do 4m. Uknjižen na 85m2. Agent: Aleksandra Dobrijević 065/227-17-07 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (notara) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #406 Interfon, Telefon,
Zvezdara Konjarnik Garsonjera Ustanička stan U ponudi je garsonjera koja se nalazi u Ustaničkoj ulici na Konjarniku, uknjižene površine 27m2 na petom spratu u zgradi sa liftom i centralnim grejanjem. Odlična kako za život tako i za izdavanje. Blizina prevoza i kompletne infrastrukture. Ima pripadajući podrum. Cena stana je 60.000 eur. Ag.provizija je 2% Kontakt: Vladimir Jevtić 063384428
prodaja Barajevo Barajevo Bogoljuba Petkovića Kuća izgrađena 2018. godine, površine 71m2 plus terasa 11m2, na 52 ara placa. Nalazi se na 1400m od glavnog puta gde prolazi prevoz. Ag.provizija je 2% Kontakt: Vladimir Jevtić 063384428
Dvosoban prodaja Beograd Rakovica Vidikovac Vidikovački venac Vidikovački venac, vpr/2, odličan stan, blizu svih infrastrukturnih objekata na Vidikovcu, zbog konfiguracije terena stan ima visinu 1. sprata, bez puno ulaganja, okružen sa dosta zelenila, ispred zgrade puno mesta za parkiranje, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Vračar Vračar lokacija Resavska Četvorosoban Izuzetno retko u ponudi, stan na odličnoj lokaciji u blizini crkve Svetog Marka, nekoliko minuta hoda do centra grada i biznis zone, održavana zgrada sa uređenom fasadom koja odražava duh starog Vračara i pod zaštitom je grada. Delimično renoviran i održavan, funkcionalan za život u viđenom stanju, struktura je izuzetna sa velikim prostorijama, visina plafona od 3,20m, ima dva posebna ulaza, dva strujna brojila, dva mokra čvora (mogućnost podele na dve stambene jedinice). Odlična je investicija i za poslovne aktivnosti (hostel, apartmane za izdavanje, ordinacije, kancelarije, javno beležničke i izložbene prostorije i ostale delatnosti). Za svaku preporuku, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Čukarica Banovo brdo Izvorska Jednosoban prodaja Izvorska, pr/3, luks novogradnja u završnoj fazi, rok za završetak radova 1. jun. 2022, zgrada sa samo 4 stana. Na najlepšem delu Banovog brda, Košutnjaka sa jedne strane i svih infrastrukturnih pogodnosti za udoban život sa druge strane. Visok kvalitet gradnje, granitna keramika, tarket pod I klase, pvc stolarija, dizajnerski odlično urađeni stanovi. U ponudi imamo stanove od 56m2 i 87m2. Za preporuku, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Čukarica Banovo brdo Četvorosoban Izvorska stan Izvorska, 3/3, luks novogradnja , zgrada sa samo 4 stana. Na najlepšem delu Banovog brda, Košutnjaka sa jedne strane i svih infrastrukturnih pogodnosti za udoban život sa druge strane. Visok kvalitet gradnje, granitna keramika, tarket pod I klase, pvc stolarija, dizajnerski odlično urađeni stanovi. Za preporuku, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Blok 63 Dvoiposoban Gandijeva Oglašivač Vlasnik Tip objekta Novogradnja Stanje objekta Lux Grejanje CG Sprat 4 Ukupna spratnost 5 Mesečne režije 95 € Dodatno Odmah useljivUknjiženNije poslednji spratNije stan u kući Ostalo TerasaKlimaLiftPodrumTopla vodaInternetInterfon Dodatni opis Na prodaju stan u 63. bloku, 75 kvm, kompletno renoviran i opremljen, dvostrano orijentisan i svetao. Zgrada izgradjena 2003. godine, u blizini osnovne skole, pijace i doma zdravlja. U blizini od 50 m decije igraliste, muzicka skola, supermarket i apoteke, 200 m od TC Piramida i Immo Centar. Nov namestaj i novi svi kucni uredjaji. Dva mokra cvora, dve spavace sobe, dnevna soba sa trpezarijom, velika kuhinja i velika ustakljena terasa sa prirodnim kamenom. Stan opremljen dekorativnim osvetljenjem, spustenim plafonima i gipsanim gredicama, komarnici na prozorima. Dosta prostora za odlaganje sa tri ugradna plakara i fiokama ispod kreveta. Odlicno grejanje tokom grejne sezone i odlican pritisak vode. Ulaz u zgradi i stubiste uredni i redovno odrzavani.
Troiposoban prodaja Beograd Stari Grad Centar i Terazije Obilićev venac Obilićev venac Oglašivač Vlasnik Tip objekta Stara gradnja Stanje objekta Za renoviranje Grejanje TA Sprat 5 Ukupna spratnost 5 Dodatno Odmah useljivUknjiženSalonski Ostalo TerasaLiftPodrumKATVInternetInterfonVideo nadzor Dodatni opis Salonski stan u strogom centru grada, sa pogledom na Knez Mihajlovu i Savsku terasu (Beograd na vodi). Dva ulaza. Površine 128m2. Stan se prodaje u izvornom stanju. Potrebno je renoviranje
Beograd prodaja Novi Beograd Belvil (A blok) Blok 67 (Belvil) Jednoiposoban Oglašivač Vlasnik Tip objekta Novogradnja Stanje objekta Izvorno stanje Grejanje CG Sprat 12 Ukupna spratnost 13 Dodatno UknjiženNije poslednji spratNije stan u kućiPod hipotekom Ostalo TerasaKlimaLiftPodrumTelefonKATVInternetInterfonVideo nadzorGaraža Dodatni opis Veoma zanimljiv raspored prostorija čini ovaj stan pogodnim za mlade bračne parove koji planiraju proširenje porodice kao i za one koji nameravaju da provedu prijatne trenutke u poznim godinama. Pored prostrane dnevne sobe, koja sa trpezarijom čini jednu celinu, nalaze se kuhinja, spavaća soba i kupatilo. Mogućnost kupovine parking mesta u garaži, cena 27.000€.
Novi Beograd Ledine NBGD Vojvođanska prodaja Opis: Izdaje se savremen ful opremljen lokal - novo izgrađenog objekta ukupne površine 550m2. USELJIV OD 01.08.2022 god. Poslovni prostor- Lokal se nalazi u ulici Vojvođanskoj broj 383 , na uglu sa ulicom Neznanog Junaka . Lokacijski na jednoj od najfrekvetnijih drumskih saobraćajnica u neposrednoj blizini aerodroma i autoputeva. Objekat je obložen termo i hidro izolovan protivpožarnim panelima debljine 10cm najnovije generacije-uvoz iz Grčke ; profili za stakla uvozni-Grčki ; segmentna ulazna vrata uvozna-Švedska ; keramika I klasa Italijanska; kompletno osvetljenje-led-uvozna Turska; protivpožarni kablovi kompletna instalacija i e-instalacija uvozna Šnajderova , sa rekom ; kompletna protivpožarna zaštita i hidrantska mreža sa prikljucima u samom objektu kao i sa prednje i zadnje strane objekta. Objekat je klimatizovan. Lokal površine 550m2 dimenzija 14 x 40m visine 4,90 m sa zasebnim ulazom direktno iz Vojvođanske ulice i šleperskim ulazom sa zadnje strane objekta.Lokal je otvorni prostor širokih mogućnosti (lokal, prodajni, skladišni,kancelarijski itd. ) ima skladišni prostor sa kancelarijom, svlačionicom i prostorom za kuhinju, dva mokra čvora od kojih je jedan sa tuš kabinom. Kancelarija je povezana i ima mogućnost praćenja svih kamera video nadzora kako unutrašnjosti tako i spoljašnosti i oba parking prostora.,.Veliki parking za posetioce je sa direktnim pristupom iz Vojvođanske ulice ,ograđeni manipulativno-distributivni parking površine 600 m2 je sa zadnje strane objekta. Oba parkinga asfaltirana, osvetljena i sa video nadzorom. Zakup je 4.950.EURa mesečno plus PDV. Obavezan depozit u visini dva mesečna zakupa.
Novi Beograd Paviljoni i Institut za majku i dete Dvosoban Sremskih odreda stan Dvosoban stan u klasičnom prizemlju, do dna prozora oko 2.14m. Za kompletno renoviranje. Prostorije: ulazno predsoblje ( P= 6,95m2 ) iz koga se ide u sve prostorije, kuhinja ( P=7.46m2 ) sa ostavam ( 1,6 m2 ), dnevna soba ( 16.72m2 ), spavaća soba ( 12.14 m2 ) i kupatilo. Visina plafona 3m. Orijentisan dvostrano ka zelenim površinama. Zgrada sa interfonom na ulazu, korektno održavana. Uknjižen na pedhodnog vlasnika, iza koga je urađena ostavina. Kontakt: 064/ 11 08 392 Agencijska provizija je 2%.
prodaja Voždovac Voždovac lokacija TC Stadion Trosoban Zaplanjska Oglašivač Vlasnik Tip objekta Stara gradnja Stanje objekta Renovirano Sprat 3 Dodatno Uknjižen Ostalo KlimaInterfon Dodatni opis Prodajem trosoban stan 60 m2, 3. sprat, uknjižen 1/1. Voždovac, Zaplanjska ulica, kod TC Stadion, blizina 3 škole, 3 vrtića, Doma zdravlja i pijace. Autobusi 26, 25, 18, 25p. Cena: 97.000 €. Vlasnik, pozovite za više informacija. Kontakt: Slavica 063/363-440
Jednosoban prodaja Beograd Stari Grad Dorćol donji Gundulićev Venac Agencijski ID : 1371. Prodaje se stan u zgradi iz 1993.god., odličan je i za PP. Uknjižen jew i vodi se po strukturi 1,0 lako može da se adaptira u 2.0 stan, velike komforne prostorije. Ima pripadajuću lođu. Stan se nalazi na odlicnoj lokaciji. orijentisan je ka dvorišnoj strani. Agen.provizija 2 %
Beograd prodaja Voždovac Banjica I II Paunova Agencijski ID : 1661. Garažno mesto novoj zgradi gradnja 2017god u blizini TC na Banjici. Garažno mesto ima 15.5 m2, otvaranje garaže na daljinski, garaža je izuzetno kvalitetno građena po standardima, garažno mesto je u prvom delu kad se uđe u garažu, lift ide do garaže, odlična ponuda. Agencijska provizija 750 e
Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Nehruova Dvoiposoban prodaja Oglašivač Vlasnik Tip objekta Stara gradnja Stanje objekta Renovirano Grejanje CG Sprat 1 Ukupna spratnost 10 Mesečne režije 90 € Dodatno UknjiženNije poslednji spratMože zamena Ostalo TerasaKlimaLiftPodrumKATVVideo nadzor Dodatni opis Odličan, blizina dve osnovne škole-J.S.Popović i Milan Rakić,CRKVE, tri tržna centra, blizina doma zdravlja blok 45 i pijace. Vojna zgrada - uknjižen - prvi vlasnik 1/1, renoviran-nova elektro/vodovodna instalacija.Nov bojler u kupatilu i kuhinji ,dva plakara ostaju u stanu. 2,5 soban u 3,5 soban-dva mokra čvora, velika trepezarija sa kuhinjom,klima, PVC STOLARIJA, terasa 7,5 m2. Tri stana na spratu,zajednički špajz na spratu i podrum od 5-6m2. P.S.Na slikama i videu nema jedne sobe (momačke) od 13m2 jer je trenutno puna stvari MOGUĆA MANJA KOREKCIJA CENE! Sprat i liftovi se zaključavaju u vreme godišnjih odmora.Dva lifta.Ima stan ispod. Istočna strana-sunce do 11.30h-pogled sa terase na dečije igralište , bez pretnje saobraćaja!Terasa je po potrebi zatvorena/otvorena Potrebno manje ulaganje-možda parket.Moguće ostaviti,UKROJENU, dečiju sobu,kuhinju sa svim elektro-uređajima(ravna ploča,ugradna rerna,mašina za suđe... Može zamena za manji ,od vlasnika 1/1, u blokovima 70,45,61,62,63,64,72 uz doplatu. Bez aencija i posrednika-direktno vlasnik-kupac.
Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Blok 70 (kineski tržni centar) Dvosoban Jurija Gagarina 31 stan Oglašivač Vlasnik Tip objekta Stara gradnja Stanje objekta Izvorno stanje Grejanje CG Sprat 1 Ukupna spratnost 4 Dodatno Uknjižen Ostalo TerasaKlimaPodrumTelefonKATVInterfon Dodatni opis Prodaje se uknjižen,komforan i svetao dvosoban stan na prvom spratu u bloku 70.U neposrednoj blizini se nalaze škola,vrtići, savski kej,Delta siti,Blok A,Trzni centar Piramida,maxi i pijaca.Održavan,bez vecih ulaganja. Vlasnik
prodaja Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Blok 44 TC Piramida Dvoiposoban 155.000 € Rata kredita od 485 € Cena po m2: 1.938 € / m2 Tip: Stan u zgradi Površina: 80m² Broj soba: 2.5 sobe Uknjiženost: uknjiženo Grejanje: centralno grejanje Lift: ima lift (1) Oglas kreiran: Klikni da vidiš
Trosoban prodaja Beograd Palilula Karaburma Juhorska Prodaja Kategorija: Dvosoban stan Kvadratura: 58 m² Uknjiženo: Da Stanje nekretnine: Izvorno stanje Pozicija: Centar Ukupan broj soba: 3 Broj kupatila: 1 Spratnost: 3 Ukupan broj spratova: 5 Dodatna opremljenost Terasa Špajz Podrum Ostalo Grejanje: TA peć Topla voda: Bojler Gradski prevoz: Autobuska stanica Opis Uknjizen dvoiposoban stan na najboljoj lokaciji na Karaburmi, ugao Juhorske i Marijane Gregoran. U krugu od 150 metara od stana nalaze se dom zdravlja, škola, obdaniste, jaslice, tri banke, Maxi, Lilly, DM, apoteka i stanice autobusa 16, 23 i 25. Stan je uknjizen na 47 kvadrata ali realna povrsina je 58,36 m2 koja je navedena u specifikaciji stana. Raspored je izuzetno funkcionalan. Iz dugackog predsoblja ulazi se u levo u kupatilo i kuhinju sa spajzom, pravo u prvu sobu i desno u drugu veliku dnevnu sobu, kroz koju se zatim prolazi ka maloj spavacoj sobi. Prva soba ima izlaz na prostranu, prelepu terasu okruzenu krosnjama na kojoj moze da se leti provodi puno vremena. Stan ima pripadajući podrum. Trostano je orijentisan: gleda na Juhorsku, Marijane Gregoran i ka domu zdravlja. Sve prostorije osim predsoblja imaju prozore. Kvalitetna stara gradnja, zgrada pre desetak godina renovirana i uradjena je dodatna izolacija zidova. Sam stan je za renoviranje i nalazi se na trecem od pet spratova u zgradi bez lifta. Stan prodaje vlasnik bez provizije
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane