Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) BLOK 63 Nehruova

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Novi Beograd Sava centar (Blok 19 do 23) Antifasisticke borbe Trosoban Oglašivač Vlasnik Tip objekta Stara gradnja Stanje objekta Izvorno stanje Grejanje CG Sprat 4 Ukupna spratnost 5 Dodatno UknjiženNije poslednji spratNije stan u kući Ostalo TerasaLođaLiftPodrumTopla vodaTelefonKATVInternetInterfonParking Dodatni opis Prodaje se lep,funkcionalan stan u bloku 23.Poseduje dva mokra cvora,odvojenu kuhinju ,trpezariju i spavaci blok sa 2 spavace sobe.Stan ima terasu i lodju.Lokacija izuzetna,u blizini su skola,vrtic,marketi,posta i gradski prevoz.Za svaku preporuku.
Indjija Indjija prodaja Kuća na odličnoj lokaciji koja se u strukturi sastoji od prizemlja i sprata. Prizemlje kuće sastoji se od lokala površine od oko 65 m2, koji je izdat u zakup i dela do kojeg se dolazi sa dvorišne strane koji se sastoji od hodnika, kuhinje, kupatila i jedne velike sobe. Vanjskim stepeništem dolazi se do sprata kuće koji se sastoji od dve sobe, sa izlaskom na terasu koja gleda na ulicu, kuhinje sa trpezarijom i dnevnim boravkom te hodnika i kupatila. Stolarija je drvena, patosi su u betonu. U dvorištu se nalaze ostale nus prostorije. Oko cene moguć dogovor.
Indjija Indjija kuca Kuća u strukturi se sastoji od suterena, prizemlja i sprata. Suteren kuće sastoji se od velike garaže koja je u sklopu kuće sa parkinom za dva automobila. U suteren kuće dolazi se unutrašnjim stepeništem i sastoji se od velike kuhinje sa trpezarijom i dnevnim boravkom, te prostorijom gde se nalaze kotlovi za centralno grejanje. Prizemlje kuće sastoji se od hodnika, kuhinje, velike trpezarije i dnevnog boravka sa izlaskom na prelepu terasu koja gleda na dvorište, te kupatila. Unutrašnjim stepeništem dolazi se do sprata koji se sastoji od tri spavaće sobe i kupatila, gde se iz soba takođe izlazi na lepe terase.Kuća je urađeno kvalitetno, čvrsto, izolacija, stolarija odlična drvena, patosi parket i keramika, dvorište uređeno. Kuća bez ulaganja, vlasništvo 1/1.
prodaja Čačak Čačak OŠ Milica Pavlović Jednoiposoban Odličan mali stan , jednoiposoban , u blizini osnovne škole, na prvom spratu sa liftom, ima i terasu. Potrebno samo krečenje. Ima i garažno mesto u suterenu zgrade, plus 5000 evra na osnovnu cenu.
prodaja Čačak Čačak Čačak okolina Mojsinje Izuzetan plac uz Ibarsku magistralu i sporedan put duž celog placa, površine od oko 4 hektara, u jednoj celini, idealno ravan plac, pogodan za sve namene, od poljoprivrede do poslovnih objekata, hala, parkinga za velike kamione, sada aktuelnih solarnih elektrana ..... Prodaje se isključivo kao celina, ne u delovima. Povoljna cena.
Čačak prodaja Čačak Čačak okolina Mojsinje Izuzetan plac uz Ibarsku magistralu i sporedan put duž celog placa, površine od oko 4 hektara, u jednoj celini, idealno ravan plac, pogodan za sve namene, od poljoprivrede do poslovnih objekata, hala, parkinga za velike kamione, sada aktuelnih solarnih elektrana ..... Prodaje se isključivo kao celina, ne u delovima. Povoljna cena.
Stari Grad Kosančićev venac Srebrnička Dvosoban izdavanje OPIS NEKRETNINE: Luksuzan stan u renoviranoj zgradi na vrlo atraktivnoj lokaciji - Kosančićev venac, u blizini stare Narodne biblioteke. Merena površina stana iznosi 65 m2 a pripada mu i dodatnih 25 m2 dvorišta. Sastoji se od ulaznog prostora, dve velike sobe, kupatila, opremljene kuhinje i dvorišta. Jedna prostorija je malo ukopana, (nivo polusuterena), a druga je u nivou tla i izlazi na dvorište. Stan je nedavno kompletno renoviran. Opremljen je granitnom keramikom, interfonom, alarmom, klimom... Stan se može zakupiti i kao poslovni prostor. Zakupac obezbeđuje nameštaj. Depozit u visini mesečne najamnine. PROSTORIJE: predsoblje, kuhinja, dve sobe, kupatilo, dvorište. Agenciska provizija u skladu sa opštim uslovima preduzeća.
Čukarica Filmski grad Ilije Stojadinovića lokal i skladišta OPIS NEKRETNINE: U potkovica zgradi u prizemlju, lokal od 13kvm do ulice sa izlogom. Pogodan za više delatnosti. Depozit u visini kirije obavezan. PROSTORIJE: poslovni prostor i mokri čvor. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja preduzeća.
prodaja Savski venac Savski venac lokacija Slavija Četvoroiposoban Bulevar oslobođenja 4.5, 137m2 (terasa), 2/4, CG, renoviran, salonski, interfon, lift, telefon, Ktv, klima. Na jednoj od najpoželjnijih gradskih lokacija, smeštena u srcu opštine Savski venac, ulica Bulevar oslobođenja, u kojoj se ova nepokretnost nalazi, spaja trg Slavija sa ostalim delovima grada. Položaj i kompletno razvijena infrastruktura, čini je jednom od najtraženijih lokacija za kupovinu nepokretnosti u Beogradu, a time i sigurnu investiciju. U prilici smo da vam ponudimo po originalnom tlocrtu jedinstven, raskošan četvoroiposoban salonski stan na drugom spratu zgrade iz 1932 godine, na samom početku ulice tik do Švajcarske ambasade i Slavije. Zgrada održavane fasade, sa po dva stana na spratu, je zadržala autentični izgled sa početka prošlog veka, izuzetnog ulaza kome je nedavno izvršena restauracija unutrašnjeg dela zgrade, stepeništa i lifta. Sam stan je vrlo komforan sa funkcionalnim rasporedom prostorija, visine plafona 3.20m, dvostrano je orijentisan (na Bulevar oslobođenja i Trg Slavija sa jedne i na sređenu dvorišu stranu sa druge strane), kompletno je renoviran pre nekoliko godina kvalitetnim materijalima, vrlo svetao i bez buke. Komforu dodatno doprinose i tri kupatila. Trenutno funkcioniše kao dve zasebne jedinice (manji deo 50m2, veći deo 87m2), sa zajedničkim ulaznim hodnikom pri čemu svaka ima zaseban ulaz. Takođe se sve vrlo lako vraća u prvobitno stanje. Manji stan se sastoji od dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinje, spavaće sobe i kupatila. Idealan za izdavanje i apsolutno je izolovan od buke zahvaljujući kvalitetnoj alu-stolariji, iako je ulično orijentisana, poseduje francuski balkon. Veći stan je savršeno konforan, takođe bez buke, sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinje, dve spavaće sobe, dva kupatila i terase lepe veličine. Nekretnina retka na tržištu zbog izuzetne lokacije, odnosa kvadrature i cene, pri čemu potpuno zadovoljava kriterijume današnjeg modernog stila življenja. Uknjižen u katastru bez kvadrature. Po rečima vlasnika stana merena kvadratura 137m2. Brzo useljiv. Kontakt:065/ 233 52 60 R-ID: #4461 Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Salonski stan. Stara gradnja.
Dvosoban izdavanje Beograd Savski venac Savski venac lokacija Centar (Savski venac) Admirala Geprata 2.0, 80m2(tri terase), 2/6, CG, lift, parking, internet, interfon, klima, ktv. Ulica admirala Geprata povezuje Balkansku sa ulicom Kneza Miloša a nastavlja se prema ulici Gavrila Principa. Pripada opštini Savski venac koja je jedna od najstarijih i najpoznatijih u Beogradu. Kompleks Belog dvora, muzeji, Vaznesenjska crkva, mnogobrojne ambasade smeštene u starim beogradskim vilama, kao i novi kompleks zgrada koji pripada Beogradu na vodi su karakteristike ovog dela grada. U prilici smo da vam ponudimo odličan dvosoban stan za izdavanje na drugom spratu šestospratne zgrade sa liftom.Sam stan je dvostrano orjentisan, svetao, izolovan od ulične buke, poseduje terase sa kojih se pruža prelep pogled ka uređenom parku. Iako je po strukturi dvosoban vrlo lako, po potrebi, garnitura za sedenje može da se izmesti u kuhunju sa trpezarijom čime bi se dnevni boravak osposobio za korišnjenje u funkciji spavaće sobe. Stan se izdaje namešten, a u okviru zgrade je obezbeđen parking za stanare zgrade. Od prostorija: hodnik, kuhinja sa trpezarijom, dnevni boravak, spavaća soba, kupatilo, tri terase, ostava. Stan se izdaje na duži period, plaćanje je na mesečnom nivou, a depozit u visini mesečne rente je obavezan. Kontakt: 065/233 52 60 R-ID: #4463 Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Stara gradnja.
Beograd prodaja Barajevo - Nenadovac Beogradska Barajevo, Nenadovac - Beogradska plac, 50a. Prodaje se plac u Barajevu, ukupne površine 50 ari. U pitanju je poljoprivredno zemljište na dve spojene katastarske parcele. Predmetna nepokretnost nalazi se u naselju Veliki Nenadovac. Do placa ide asfaltni put i gradski vodovod. Udaljenost placa od najbližeg uključenja na autoput je oko 3km, a od centra barajeva 7km. Do parcele je izvedena putna infrastruktura. Parcele formiraju dve celine, moguća je i pojedinačna prodaja. Na zemljištu nema izgrađenih objekata. Predmetne parcele se nalaze u privatnom posedu dva vlasnika. Veoma je dobro saobraćajno povezana. Agent: Aleksandra Dobrijević 065/227-17-07 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (troškove overe kod notara plaća kupac) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #2144
Voždovac Pašino i Lekino brdo Lekino Brdo MIKLOŠIĆEVA Trosoban izdavanje Potpuno opremljen novim namestajem, novom tehnikom i elementima po meri. Trostrano orijentisan. Dve spavace sobe sa plakarima, dva potpuno opremljena kupatila i dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom. Dve velike terase. U mirnoj ulici sa drvoredima i slobodnom parking zonom. Pogled na Hram Svetog Save Mogućnost izdavanja i garaže uz doplatu. AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Stara gradnja. Salonski stan.
Voždovac Šumice Jednosoban Jasenčka stan Na odličnoj lokaciji, pogodno za izdavanje, 24+5 kvadratnih metara. Agencijska nadoknada 2% uknjizen ST/1 Jasenčka || dokumentacija : uknjizen
prodaja GROCKA Kaluđerica Zivorada Jakovljevica SVI NASI KUPCI DOBIJAJU VREDAN POKLON! Kaludjerica, Zivorada Jakovljevica, 8.0 kuca od 360 m2 (320 m2 sa 5 terasa + 40 m2 slobodnostojeca garaza), na placu povrsine 9.60 ari, PSUT + PR + I + PTK, eg (toplotna pumpa vazduh-voda, cvrsto gorivo, struja ili loz ulje - cisterna od 5000 l), telefon, interfon, gradska voda i kanalizacija, uknjizena. Na placu od 9.6 ari, nalazi se ova odlicna kuca iz 2009. godine okruzena zelenilom (fasadna cigla, sendvic zid, drvena stolarija, podovi oblozeni mermerom, granitom i parketom, tri elektricna brojila). Funkcionise kao cetiri stambene jedinice. PSUT: 1.0 stan: soba, kuhinja sa trpezarijom koja izlazi na veliku poplocanu terasu, kupatilo i kotlarnica. PR: 3.0 stan: dnevni boravak, dve spavace sobe, kuhinja, kupatilo, toalet i dve terase. Prvi sprat je identican kao prizemlje. PTK: 2.0 stan: dnevna soba, spavaca soba, kuhinja, kupatilo i velika terasa sa ozidanim rostiljem. Plac je odlicno pozicioniran, prilaz iz dve ulice, blizina gradskog prevoza. Cena 250 000 evra. Kupite ovu nekretninu preko agencije Raicevic nekretnine i POKLANJAMO VAM idejno resenje dizajna enterijera! Pozovite nas za vise informacija. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 060/3056057 || dokumentacija : uknjizen
prodaja Beograd Palilula Tašmajdan Kraljice Marije SVI NASI KUPCI DOBIJAJU VREDAN POKLON! Tasmajdan, Kraljice Marije, 2.0 lokal od 70 m2, PR, izlog, basta od 70 m2, eg, video nadzor, odmah useljiv, uknjizen na 53 m2, starogradnja. Prostorije: sala za goste, kuhinja, toalet, magacin i basta. Restoran sa tradicijom, na atraktivnoj lokaciji. Poseduje bastu od 70 m2 i magacinski prostor. U cenu je uracunat kompletan enterijer. Cena 240 000 evra. Kupite ovu nekretninu preko agencije Raicevic nekretnine i POKLANJAMO VAM idejno resenje dizajna enterijera! Pozovite nas za vise informacija. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. RAICEVIC NEKRETNINE 011/4076384 || dokumentacija : uknjizen
Beograd izdavanje Palilula Krnjača Zrenjaninski put Krnjaca, Zrenjaninski put, 315 m2 magacin + kancelarije, eg, telefon, 6 km od centra grada, 20 ari placa. Cena 4 000 evra + depozit. Agencijska provizija koju placa ZAKUPAC iznosi: 50 % od prve mesecne zakupnine za zakup u trajanju od 1 do 12 meseci. 75 % od prve mesecne zakupnine za zakup u trajanju od 13 do 59 meseci. 100 % od prve mesecne zakupnine za zakup u trajanju od 60 meseci (5 godina) i vise. prostorije RAICEVIC NEKRETNINE 011/4076384 || dokumentacija : dokumentacija
Rakovica Miljakovac Borska Trosoban prodaja SVI NASI KUPCI DOBIJAJU VREDAN POKLON! Miljakovac, Borska, 3.0, 55.1 m2 sa 2 terase i lodjom, I od III sprata, eg, telefon, bez lifta, interfon, ktv, internet, klima, odmah useljiv, uknjizen na 55.1 m2, parking mesto, novogradnja. Izuzetno lep i funkcionalan 3.0 stan u novoj zgradi blizu Centra za kulturu i obrazovanje Rakovica, u glavnoj ulici na Miljakovcu. Sastoji se od dnevne sobe u sklopu koje je i kuhinjsko-trpezarijski deo, dve spavace sobe, dve terase, lodje i kupatila sa kadom i tus kabinom. Stan se prodaje kompletno opremljen. Ispred zgrade postoji rezervisano parking mesto. Cena 120 000 evra. Kupite ovu nekretninu preko agencije Raicevic nekretnine i POKLANJAMO VAM idejno resenje dizajna enterijera! Pozovite nas za vise informacija. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 060/3056054 || dokumentacija : uknjizen
Zemun Zemun Gornji grad GORNJI GRAD Dvosoban Sumadijska stan Zemun, Gornji grad, Zemunske kapije, Sumadijska, 2.0, 55 m2 sa terasom, III od VII spratova, cg, lift, interfon, video nadzor, ktv, internet, klima, uknjizen na 55 m2, mogucnost kupovine garaznog mesta, novogradnja iz 2018. godine. U najtrazenijem naselju u Zemunu prodajemo odlican dvosoban stan funkcionalnog rasporeda, jugozapadno orijentisan. Nalazi se na idealnom trecem spratu i ima prostrani dnevni boravak sa trpezarijom, terasu, kuhinju, hodnik, spavacu sobu, kupatilo i ostavu koja je uspesno adaptirana u deciju sobu, tako da je to prakticno 2.5 stan. Kuhinja i kupatilo imaju prirodnu ventilaciju. Grejanje je centralno sa kalorimetrima, placa se prema potrosnji. Stan se prodaje delimicno namesten, ostaju: kuhinja, svi plakari, cipelarnik, komoda u dnevnoj sobi, ormaric u kupatilu, komarnici, inverter klima. Postoji mogucnost kupovine garaznog mesta do koga se stize liftom, obezbedjeno kamerama po ceni od 12 000 evra. Kompleks ima organizovano odrzavanje i obezbedjenje, uredjeno zelenilo i besplatan parking za posetioce. U okruzenju postoji sva potrebna infrastruktura: skole, vrtici, igraonice, dom zdravlja, marketi, apoteke. Odlicna je saobracajna povezanost sa svim delovima grada, blizina autoputa. Cena 148 500 evra. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 060/3056054 || dokumentacija : uknjizen
izdavanje Stari Grad Kosančićev venac Trosoban Srebrnicka Kosancicev venac, Srebrnicka, 3.0, 90 m2 sa dvoristem od 25 m2, PR od II sprata, eg, bez lifta, interfon, alarm, klima, odmah useljiv, renoviran, starogradnja, neopremljen, depozit obavezan. Stan je je na luksuznoj lokaciji i pogodan je za poslovni prostor. Kompletno i kvalitetno renoviran, granitna keramika, nova stolarija, alarm. Zgrada je kompletno rekonstruisana. Prostorije: recepcija, 2 velike prostorije, opremljena kuhinja, kupatilo i dvoriste. U blizini centra, Brankovog mosta, Kalemegdana, autoputa, mnogih komercijalnih, trgovackih i usluznih delatnosti. Cena 600 evra + depozit. Agencijska provizija koju placa ZAKUPAC iznosi 50 % od dogovorene mesecne cene rente. prostorije Raicevic nekretnine 064/1959991 || opremljenost : Prazan || dokumentacija : dokumentacija
Trosoban prodaja Beograd Čukarica Banovo brdo Valjevska AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. Odlican dupleks, uknjizen 97m2, u funkciji dve stambene jednice, u zgradi od fasadne cigle, sa liftom i urednim ulazom, lodjom i podrumom. U prvom nivou stana, povrsine 56m2, ima hodnik sa plakarima, dnevni boravak, kupatilo, kuhinja sa trpezarijom, spavaca soba i lodja. Parket, PVC stolarija, centralno grejanje. Na drugom nivou, podne povrsine 41m2, nalazi se predsoblje, kupatilo, soba i kuhinja sa trpezarijom, ugradni plakar, velux prozori i TA grejanje. Stan je istocno orijentisan i svetao, ima podrum. Kontakt: Dragoljub Burdzic, 063/575359 uknjizen DRAGOLJUB BURDZIC, Broj licence 950, 063/575359 POSLOVNICA BANOVO BRDO, 011/2542596, 063/623596 7/7 Valjevska || dokumentacija : uknjizen
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane