Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Rakovica Rakovica lokacija

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Savski venac Savski venac lokacija Admirala Geprata Garsonjera Admirala Geprata, pr/4, kompletno renoviran i opremljen, na odličnoj poziciji, dvorišno orijentisan tako da je zaklonjen od buke. Mirno, lepo uređeno dvorište u duhu starih vremena. Odlična investicija kako za život tako i za izdavanje. Prodaje se kompletno optemljen nameštajem i belom tehnikom, za preporuku, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Voždovac Braće Jerković I II Petra Dobrovića Dvosoban izdavanje Petra Dobrovića, 1/3, lođa, na odličnoj lokaciji u blizini TC Stadion, u mirnoj ulici, blizu autobuskog stajališta, stan izuzetno svetao, sa odvojenom trpezarijom i kuhinjom, odvojenom spavaćom sobom sa velikim bračnim krevetom, renoviran, namešten, idealan za samce ili parove, izuzetno niski režijski troškovi, odlična ponuda, za preporuku, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Novi Beograd Novi Merkatora (blok 29 30 33) Bulevar Zorana Đinđića garaža Bulevar Zorana Đinđića, na idealnoj lokaciji, u bloku 29, izdaje se na duži period, mogućnost umanjenja cene zakupa za plaćanje unapred, uknjižena. Potreban depozit u viisini jedne mesečne zakupnine. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Mladenovac Mladenovac okolina Na prodaju poljoprivredno zemljište u Ameriću površine 66,39 ari. Plac je pod blagim nagibom sa panoramskim pogledom, pristupnim putem a u blizini su priključci za struju i vodu. Kupac plaća proviziju 750 evra.
Četvorosoban prodaja Beograd Vračar Južni bulevar Mlade Bosne Vračar, Južni bulevar - Mlade Bosne 4.0, 105m2, terasa 6m2, 1/2, CG, 3 klime, telefon, interfon, parking, garaža U predratnoj vili na prvom spratu, u ponudi je četvorosoban salonski stan. Izuzetno je svetao, četvorostrano orijentisan i okružen zelenilom. Visina plafona iznosi 3m. Stan poseduje dva ulaza i dva mokra čvora. Potpuno je renoviran pre šest godina. Blizina vrtića,škole, prodavnica, fitnes centra Odlična povezanost sa gradom, a preko Južnog bulevara brz izlazak na autoput. U cenu stana uračunata je i garaža! Uknjižen. Agent: Sonja Tasić 064/202-71-06 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (notara) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #2135 Interfon, Telefon, Klima, Nije prizemlje Nije poslednji sprat Salonski stan. Stara gradnja. Gradska kanalizacija
Beograd prodaja Zvezdara Lion Bulevar kralja Aleksandra Jednoiposoban Zvezdara, Lion - Bulevar kralja Aleksandra 1.5, 42m2, terasa 20m2, 6/6, CG, lift, klima, telefon, interfon, ostava, parking Izuzetan i moderan stan na sjajnoj lokaciji. Prostorije: dnevna soba, kuhinja, spavaća soba koja gleda ka dvorištu i kupatilo. Stan ima izlaz na terasu koja ima 20m2. Stan ima pripadajuće parking mesto u dvorištu zgrade. Uknjižen na 25m2. Agent: Violeta Gašparević 062/270-945 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (notara) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #2136 Interfon, Telefon, Klima, Stara gradnja. Ostava
Vračar Slavija KNEGINJE ZORKE Dvosoban izdavanje Na izuzetnoj lokaciji, veoma komforan, prostran i svetao stan. Ulazna vrata su sigurnosna. Sastoji se iz dnevnog boravka sa trpezarijom, spavaće sobe, hodnika, odvojene velike kuhinje i jednog kupatila. Takođe, postoji i mala terasa na koju se izlazi iz kuhinje. Orijentisan je ka dvorištu, pa je zbog toga veoma tiho i mirno. Nedavno je renoviran i opremljen novim nameštajem. U cenu je uračunato parking mesto, koje se nalazi u dvorištu zgrade. U zgradi postoji optički kabl. Za strane državljane cena zakupa je veća. AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Stara gradnja.
Vračar Čubura Jednoiposoban CERSKA stan Izdaje se 1.5 stan u novoj zgradi na 3. spratu, 37m2, u Cerskoj ulici. Stan je kompletno namešten, klima, roletne na daljinski, centralno grejanje sa kaliometrima. Sadrži: dnevni boravak sa trpezarijom, spavaću sobu (dušek 120x200), kupatilo, hodnik, terasu.. Stan je slobodan od 1.7.2022. Zakup garaže - 100 e Ozbiljnim zakupcima na duže AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
prodaja Stari Grad Kalemegdan Gospodar Jovanova Kuća, na najlepšoj gradskoj lokaciji, pored Kalemegdana, 100 m2, 4,0-sobna, EG, sjajna poslovna prilika. Savršeno pozicionirana kuća pored Kalemegdana, trostrane orijentacije jug-istok-sever, sa dvorištem. Kuća je kulturno dobro, pod ingerencijom Zavoda za zaštitu spomenika kulture. Prostire se na dva nivoa. Prizemlje: hodnik, dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinja, ostava, kupatilo. Sprat: hodnik, tri spavaće sobe, garderober, kupatilo. Grejanje je etažno na struju, sa dva brojila. Odmah useljiva. Izuzetna kuća na svega par minuta udaljenosti od Knez Mihailove ulice, sa velikim poslovnim potencijalom. Agencijska provizija 2% Agent: Daniela Mladenović , licenca 2837 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/4016-237 011/4016-236 .
prodaja Beograd Voždovac Jajinci Voje Radića U neposrednoj blizini Paunovog brega uknjizena kuca 52 m2 , sa 3 ara placa. Informacija o lokaciji dostupna na uvid. Zauzetost parcele je 50% Indeks izgradjenosti 1.2. Agenc. provizija 2% Agent: Smilja Stojadinović br. licence 3006 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
Beograd prodaja Zemun Zemun centar Cara Dušana Četvoroiposoban Prodaja stana,Zemun,Cara Dušana,4.5,117m2,195000 eur U prodaji je četvoroiposoban dupleks koji se nalazi na odličnoj lokaciji u ul.Cara Dušana u Zemunu na 3 i 4 spratu održavane novije zgrade. Donji nivo stana se sastoji iz hodnika,velikog dnevno trpezarijskog boravka sa izlaskom na terasu,kuhinje koja je odvojena šankom i toaleta. Gornji nivo se sastoji iz hodnika,četiri spavaće sobe od kojih jedna ima terasu i velikog kupatila sa đakuzi kadom i tuš kabinom. Grejanje je etažno na struju.Mogučnost kupovine garažnog mesta u garaži zgrade. . Agencijska provizija 2%
Palilula Višnjička banja Višnjička izdavanje U PONUDI JE EKSLUZIVAN POSLOVNI OBJEKAT ZA IZDAVANJE U VIŠNJIČKOJ ULICI. OBJEKAT SE SASTOJI IZ 4 ETAZE: SUTUREN 305 METARA PRIZEMLJE 298 METARA PRVI SPRAT 302 METARA DRUGI SPTAT 123 METRA PLUS DVE TERASE PO 87 METARA I 99 METARA UKUPNO GREJNA POVRŠINA JE 1028 m2 A SA TERASAMA 1214 m2 GREJANJE I HLAĐENJE JE SPLIT SISTEMOM-(VAZDUH -VAZDUH). UZ OBJEKAT POSTOJI PARKING ZA 30 VOZILA.OBAVEZAN DEPOZIT. . Agencijska provizija 2%
Vračar Vračar lokacija Četvorosoban Resavska stan Izuzetno retko u ponudi, stan na odličnoj lokaciji u blizini crkve Svetog Marka, nekoliko minuta hoda do centra grada i biznis zone, održavana zgrada sa uređenom fasadom koja odražava duh starog Vračara i pod zaštitom je grada. Delimično renoviran i održavan, funkcionalan za život u viđenom stanju, struktura je izuzetna sa velikim prostorijama, visina plafona od 3,20m, ima dva posebna ulaza, dva strujna brojila, dva mokra čvora (mogućnost podele na dve stambene jedinice). Odlična je investicija i za poslovne aktivnosti (hostel, apartmane za izdavanje, ordinacije, kancelarije, javno beležničke i izložbene prostorije i ostale delatnosti). Za svaku preporuku, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Čukarica Banovo brdo Jednosoban Izvorska Izvorska, pr/3, luks novogradnja u završnoj fazi, rok za završetak radova 1. jun. 2022, zgrada sa samo 4 stana. Na najlepšem delu Banovog brda, Košutnjaka sa jedne strane i svih infrastrukturnih pogodnosti za udoban život sa druge strane. Visok kvalitet gradnje, granitna keramika, tarket pod I klase, pvc stolarija, dizajnerski odlično urađeni stanovi. U ponudi imamo stanove od 56m2 i 87m2. Za preporuku, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Četvorosoban prodaja Beograd Čukarica Banovo brdo Izvorska Izvorska, 3/3, luks novogradnja , zgrada sa samo 4 stana. Na najlepšem delu Banovog brda, Košutnjaka sa jedne strane i svih infrastrukturnih pogodnosti za udoban život sa druge strane. Visok kvalitet gradnje, granitna keramika, tarket pod I klase, pvc stolarija, dizajnerski odlično urađeni stanovi. Za preporuku, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd izdavanje Vračar Vračar lokacija Niška Jednoiposoban Niška, 2/5, lift, funkcionalan, trenutno polunamešten stan sa mogućnošću da bude kompletno namešten, u odličnom stanju, useljiv, na dobroj lokaciji, mesečno plaćanje, obavezan depozit. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Stari Grad Knez Mihailova i Studentski trg Zmaj Jovina Četvorosoban prodaja Oglašivač Vlasnik Tip objekta Stara gradnja Stanje objekta Renovirano Grejanje CG Sprat 2 Ukupna spratnost 3 Mesečne režije 150 € Dodatno Odmah useljivUknjiženNije poslednji spratNije stan u kući Ostalo TerasaKlimaInterfon Dodatni opis Prelep, renoviran stan na sjajnoj lokaciji u samom srcu grada nadomak Knez Mihajlove. Zbog svoje lokacije stan je idealan za stanovanje kao i za poslovni prostor. Poseduje tri spavaće sobe, dnevni boravak, kuhinju sa trpezarijom, dva kupatila kao i dve terase. Stan je dvostrano orijentisan pri čemu balkon iz dnevnog boravka ima pogled na Zmaj Jovinu, Knez Mihajlovu a druga uzduzna terasa na koju se izlazi iz hodnika ima pogled na lepo dvorište zgrade. Ne poseduje lift. Stan ne poseduje sopstveni parking ali je garaza Obilićev venac na udaljenosti od 100 m.
Palilula Palilula lokacija Četvorosoban 27. marta stan Oglašivač Vlasnik Tip objekta Stara gradnja Stanje objekta Renovirano Grejanje CG Sprat 15 Ukupna spratnost 17 Dodatno Odmah useljivUknjiženNije poslednji spratPenthouse Ostalo TerasaKlimaLiftPodrumTopla vodaTelefonInternetInterfonVideo nadzorGaražaParking Dodatni opis Prodaje se četvorosoban stan u strogom centru Beograda, ulica 27. marta pored Poštanske štedionice, u blizini fakulteta, škola i vrtića, preko puta Doma zdravlja, nadomak Palilulske pijace i Tašmajdana. Stan ima dnevnu sobu, tri spavaće sobe, prostran hodnik sa americkim plakarima, prostranu kuhinju, mali toalet, kupatilo (dva mokra čvora) i zastakljenu terasu. Stan je u soliteru od 17 spratova, nalazi se na 15. spratu veoma dobro održavane zgrade sa upravo renoviranim ulazom sa video nadzorom, interfonom, jednim teretnim i dva manja lifta. Teretni lift ima i agregat. Zgrada poseduje privatni i javni parking, pored skoro renoviranog parka. Vlasnici stana unajmljuju parking mesto u privatnoj garaži u zgradi po povoljnoj ceni. Kupatilo i toalet su renovirani. Svaka soba ima PVC stolariju, a sa prozora se pruža pogled na čitav Beograd i reke. Slike govore sve, a video još više. Srećna kupovina!
prodaja Palilula Karaburma Dvosoban dr Djordja Joanovica Oglašivač Vlasnik Tip objekta Novogradnja Stanje objekta Izvorno stanje Grejanje EG Sprat 5 Ukupna spratnost 5 Mesečne režije 20 € Dodatno Odmah useljivUknjižen Ostalo TerasaLođaKlimaParking Dodatni opis Vlasnik 1/1. Stan je okruzen parkovima u mirnom delu Karaburme kod nove okretnice. Stan je nadogradja 2001. god sa krovom (polovicno iznad stana se nalizi drugi stan). Stan sadrzi etazno grejanje i prodaje se sa namestajem. kontakt telefon: 063 7587605
Trosoban prodaja Beograd Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Blok 63 Jurija Gagarina 30 Oglašivač Vlasnik Tip objekta Novogradnja Stanje objekta Lux Grejanje CG Sprat 6 Ukupna spratnost 7 Dodatno Odmah useljivUknjiženNije poslednji spratNije stan u kućiEnergetski pasoš Ostalo TerasaKlimaLiftTelefonKATVInternetInterfonVideo nadzorGaražaParking Dodatni opis Stan u luksuznom kompleksu Suncity, u Bloku 63 na 6. spratu od 7. Orijentisan istocno. Ima 2 spavace sobe, dnevnu sobu i trpezariju, kuhinju, hodnik, wc, wc i kupatilo. Stan se prodaje polunamesten, ugradni ormani, cipelarnik i police, wc-i opremljeni, kuhinja sa ugradnim elementima, sudo masina Bosch, frizider Bosch, aspirator Bosch, ugradna rerna i ploca Gorenje, 3 inverter Daikin klime. Masina za ves i masina za susenje vesa Candy. Eglo led rasveta u celom stanu. Centralno grejanje po utrosku (kalorimetri). Bosal ulazna vrata. Hrastov Tarket parket. Hansgrohe kupatilska galanterija, spanska keramika. Vimar elektro galanterija. Stolarija je aluminijum drvo, troslojno staklo. Video interfon. Uknjizeno, bez provizije. Zgrada je useljena 2018. ima savrsenu zvucnu i termo izolaciji. poseduje 2 lifta, podzemnu garazu i portira. Mogucnost kupovine parking mesta na -2. spratu po ceni od 19.000€. Na prodaju 2 parking mesta.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane