Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Novi Beograd Belvil (A blok) Jurija Gagarina

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Zemun Sutjeska Sremskih boraca Dvosoban Sremskih boraca 2/ptk, duplex u odličnom stanju, bez ulaganja, zgrada iz 2004., u gornjem etažu odvojena spavaća soba, kosina plafona sobe najniža 120cm, najviša 320cm, odličan parket, mirno okruženje, u neposrednoj blizini gradski prevoz 18, 85, malo dalje 15, 78, 84, dom zdravlja, OŠ, Idea i ostali sadržaji neophodni za život, prodaje se sa kompletnim nameštajem (uračunato u cenu), poseduje građevinsku i upotrebnu dozvolu, uredna dokumentcija za uknjižbu. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Vračar Vračar lokacija Resavska Četvorosoban prodaja Izuzetno retko u ponudi, stan na odličnoj lokaciji u blizini crkve Svetog Marka, nekoliko minuta hoda do centra grada i biznis zone, održavana zgrada sa uređenom fasadom koja odražava duh starog Vračara i pod zaštitom je grada. Delimično renoviran i održavan, funkcionalan za život u viđenom stanju, struktura je izuzetna sa velikim prostorijama, visina plafona od 3,20m, ima dva posebna ulaza, dva strujna brojila, dva mokra čvora (mogućnost podele na dve stambene jedinice). Odlična je investicija i za poslovne aktivnosti (hostel, apartmane za izdavanje, ordinacije, kancelarije, javno beležničke i izložbene prostorije i ostale delatnosti). Za svaku preporuku, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Voždovac Pašino i Lekino brdo Trosoban Gospodara Vučića stan Gospodara Vučića, vpr/5, lift, lođa, visina prvog sprata, funkcionalan trosoban stan u zgradi iz 2010., dve odvojene spavaće sobe, dva mokra čvora, minimalna ulaganja, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Stari Grad Centar i Terazije Atelje 212 Trosoban Milutina Bojića Prodaje se jedinstven, kompletno namešten salonski stan, kompletno renoviran pre desetak godina. Funkcioniše kao 3.0( izvorno stanje 2.5). Useljiv je odmah. Stan se nalazi u mirnom i tihom okruženju. Zgrada je sa revitalizovanom fasadom i ulazom. Stan je pod hipotekom koja se može brzo regulisati. Agencijska provizija 2%. Kontakt telefon 064 129 79 77. GREJANJE - CG, sprat 3/4, LIFT, TERASA, INTERFON ID oglasa: 7917.
Dvosoban prodaja Beograd Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo I Dušana Radovića OPIS NEKRETNINE: U naselju Mirijevo, u delu bližem Bulevaru, prodajemo dvosoban stan od 58 m2. Na II/3 spratu, bez lifta, potpuno natkriven stanom iznad. CG grejanje, pripadajući podrum. Stan je zaista lako adaptibilan u dvoiposoban, sa svega jednim pregradnim zidom. Ono što je posebno važno, jeste da uz stan ide i pripadajuće parking mesto pod ključem, neposredno ispred ulaza u zgradu. Stan je u otkupu. U izvornom je, održavanom stanju. Zgrada iz 2001 godine. Lepo orijentisan, prepodne osunčan. Mirno i tiho okruženje. PROSTORIJE: veliko ulazno pretsoblje, kuhinja, trpezarija dnevna soba, spavaća soba, kupatilo, dve lođe. Agencijska provizija 2 %
Beograd prodaja Zemun Zemun Gornji grad Zemun (Gornji grad) Mozerova Dvosoban OPIS NEKRETNINE: U Zemunu, na lepoj i mirnoj lokaciji, neposredno uz Prvomajsku, u ul. Mozerova prodajemo dvosoban, lako adaptibilan stan. Na IV/5 spratu, bez lifta, sa zaista nenapornim stepeništem sa odmorištima. Stan je orijentisan jugoistočno, svetao i osunčan, sa otvorenim pogledom. Iza same zgrade, gde gleda ovaj stan, se nalazi veliki parking, tako da nećete imati problem sa parkiranjem. Stan je u dobrom, održavanom stanju, kompletno je zamenjena spoljna stolarija, PVC. Postoji mogućnost adaptacije u dvoiposoban, što je i priloženo na drugom tlocrtu stana. Uknjižen je na 48 m2 korisne i 54 m2 građevinske – ukupne površine sa lođom. Stan je pod bančinom hipotekom, ali preostao je mali iznos za otplatu koji se pokriva iz uobičajene kapare. Moguće je kupiti i kreditom ovaj stan, uz nešto duži period realizacije ugovora ( umesto uobičajenih 2, potrebno je oko 3 i po meseca za useljenje ). Ulaz i zgrada u pristojnom stanju, grejanje TA, mali troškovi Infostana. Veoma dobra lokacija, u neposrednoj blizini je sve što je neophodno, plus izuzetno mirno i tiho okruženje! PROSTORIJE: pretsoblje, kuhinja sa trpezarijom i ostavom, dnevna soba, spavaća soba, kupatilo, lođa. Agencijska provizija 2%
Rakovica Skojevsko naselje Luke Vojvodića Dvosoban prodaja OPIS NEKRETNINE: Zgrada se nalazi na odličnoj lokaciji u III grupaciji u blizini Košutnjaka, crkve, pošte, marketa, prevoza. Stan je odličnog rasporeda, svetao, sa prelepim panoramskim pogledom. Vrlo lepo je održavan tako da ne zahteva dodatna ulaganja. Predat na uknjižbu. PROSTORIJE: predsoblje, kuhinja sa trpezarijom, dnevna soba, spavaća soba, kupatilo. Agencijska provizija 2%.
Čukarica Julino brdo Trosoban Marine Veličković stan OPIS NEKRETNINE: Prodaje se trosoban stan u izgrdanji (80% završeno). Stan se nalazi u prizemlju, sa pripadajućom terasom od 25 kvm. Postoji mogućnost adaptacije u četvorosoban ili u poslovni prostor. Kupovina isključivo za keš kupce. PROSTORIJE: hodnik, kuhinja, trpezarija, dnevna soba, dve spavaće sobe, kupatilo, terasa. Agencijska provizija 2%.
prodaja Vračar Čubura Troiposoban Šumatovačka 3.5, 81m2(terasa 14m2), 1/6, lift, CG, interfon, internet, telefon, ktv, podrum Čubura je stari, centralni, deo opštine Vračar, nazvan po Čuburskom potoku, čijom se nekadašnjom dolinom danas prostire Južni bulevar. Šumatovačka ulica počinje od Braničevske ulice i ide do Južnog bulevara. Poslednjih decenija ova lokacija je postala jedna od najpopularnijih na tržištu nekretnina, što budućem kupcu pruža sigurnu investiciju. U prilici smo da vam ponudimo troiposobnu nepokretnost koji se nalazi na prvom spratu novije zgrade useljene 2004-e godine. Zgrada je građena kvalitetno sa materijalima više klase. Sam stan je veoma svetao, većim delom orijentisan ka dvorišnoj strani. Stan je izvorno bio trosoban ali je sa prepravkom dobijeno još pola sobe koji se lako vraća u prvobitno stanje (gisp pregrada). Dnevni boravak je komforan iz kojeg se na dva izlaza izlazi na prostranu terasu kao i iz dve spavaće sobe. Visina plafona 2,8 metara. Stan je, kao i cela zgrada za svaku preporuku. Od prostorija: hodnik, dnevni boravak, tri spavaće sobe, kupatilo, toalet i terasa. Po vlasničkoj dokumentaciji 81m2, odmah useljiv. Kontakt: 065/233 52 60 R-ID: #4451 Video nadzor, Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Izvorno stanje.
Trosoban izdavanje Beograd Savski venac Beograd na vodi Hercegovačka 3.0 Beograd na vodi, Hercegovačka, 112m2, 15/17, CG, lift, terasa,garaža, podrum, LUX. BW Terraces je najsavremenija zgrada na projektu Beograd na Vodi, koja svojim stanarima nudi udoban kosmopolitski život u jednoj od najprestižnijih i najdinamičnijih gradskih četvrti na ovim prostorima. Karakteristika koja zgradu BW Terraces čini posebnom jesu prostrane panoramske terase koje krase svaku stambenu jedinicu. Stan ukupne površine je 112 m2, nalazi se na 15. spratu i sastoji se od dnevnog boravka koji je povezan sa kuhinjom i trpezarijom, kupatila, dve spavaće sobe, od kojih je jedna master i poseduje sopstveno kupatilo i walk-in garderober, vešernice i dve prostrane terase sa kojih se pruža predivan pogled ka Sabornoj Crkvi i starom delu grada. Stan je potpuno opremljen italijanskim nameštajem i tehnikom vrhunskog kvaliteta kao što je Bosch, Miele, Sony TV 75’, do najsitnijeg detalja, tako da mozete da se uselite samo sa svojom licnom garderobom. Sve drugo je vec obezbedjeno. U cenu je uračunato i jedno garažno mesto kao i ostava. Radi dodatnog komfora za stanare, zgrada ima bazen sa barom za odrasle, zaseban bazen za decu, najsavremeniju Technogym teretanu, kao i prostoriju za privatne proslave. Zgrada ima portira i obezbedjenje. Iza zgrade je ogradjeno decije igraliste sa pogledom na reku. Zgrada se nalazi na reci, sa kilometarskim šetalištem i biciklističkom stazom sa vise restorana i kafica. Uknjižen. Provizija 2%. 064/263-92-32 Duška Radonjić R-ID: #1977 Ostava
Beograd izdavanje Savski venac Beograd na vodi Hercegovačka Trosoban BW Terraces is a brand new, most modern, multi-storey building in the Belgrade Waterfront project, that offers its residents a comfortable cosmopolitan life in one of the most prestigious and dynamic Belgrade city districts. A feature that makes the BW Terraces building special are the spacious panoramic terraces that adorn each residential unit. We are proud to present an apartment located on the fifteenth floor. The property with a total area of ​​112 m2 consists of a living room connected to the kitchen and dining room, bathroom, two bedrooms, one is a master with its own bathroom and walk-in closet, laundry room and two spacious terraces with a beautiful view towards the St. Michaels Cathedral and the city centre. It is fully equipped with Italian furniture and top quality appliances such as Bosch, Miele Sony TV 75’, up to the smallest detail, ready for you to move in just with your personal belongings and start living and enjoying from day one. The price includes one garage space and a storage area. For extra comfort for tenants, the building has a swimming pool for adults with the bar, separate kids swimming pool, state of the art gym fully equipped by Technogym, as well as a special room for private residents’ events. The building has a porter and security. The back side of the building has a specially designated children’s playground overlooking the river. The building is located on the riverbank with a miles long pedestrian promenade and bicycle track with many local and international restaurants. Registered. Commission 2%. 064/263-92-32 Duška Radonjić R-ID: #1978
Savski venac Beograd na vodi Hercegovačka Trosoban izdavanje BW Terraces — это совершенно новое, самое современное многоэтажное здание в проекте на Белградской набережной, которое предлагает своим жильцам комфортную космополитичную жизнь в одном из самых престижных и динамичных районов Белграда. Особенностью здания BW Terraces являются просторные панорамные террасы, украшающие каждый жилой блок. Мы с гордостью представляем квартиру, расположенную на пятнадцатом этаже. Недвижимость общей площадью 112 м2 состоящей из гостиной, соединенной с кухней и столовой, ванной комнаты, двух спален, одна мастер спальня со своей ванной комнатой и гардеробной, прачечной и двумя просторными террасами с прекрасным видом на соборную церковь Святого Михаила и центр города. Квартира полностью оборудована итальянской мебелью и бытовой техникой высшего качества, такой как Bosch, Miele, Sony ТВ 75’, вплоть до мельчайших деталей.Готова к тому, чтобы вы въехали только со своими личными вещами и начали жить и наслаждаться с первого дня. Цена включает в себя одно гаражное место и кладовую. Для дополнительного комфорта жильцов, в здании есть бассейн для взрослых с баром, отдельный детский бассейн, современный тренажерный зал, полностью оборудованный компанией Technogym, а также специальное помещение для проведения частных мероприятий жильцов. В здании есть портье и охрана. С тыльной стороны здания оборудована специально отведенная детская площадка с видом на реку. Здание расположено на берегу реки с многокилометровым променадом вдоль набережной и велосипедной дорожкой со множеством местных и международных ресторанов. Цена 2900 евро. 064/263-92-32 Duška Radonjić R-ID: #1979 Ostava
Zvezdara Cvetkova pijaca Cvetkova pijaca Trosoban Ljube Davidovića stan Zvezdara, Cvetkova pijaca, Ljube Davidovića, 3.0, 67m2, lođa i terasa, VPR/3, (visina I sprata), lift, EG podno grejanje. Novogradnja iz 2022.godine. Uredna dokumentacija: građevinska dozvola, čeka se tehnički prijem kako bi se izdala upotrebna dozvola. Mogućnost kupovine iz kredita. Stan je severozapadno orijentisan, PVC stolarija. Orijentisan je ka dvorištu. Odmah je useljiv. Kvalitetna novogradnja, lokacijski fantasično pozicionirana, nadomak pijace i Bul.Kralja Aleksandra, autobuskih i tramvajskih linija, kompletne infrastrukture. Cena: 127 300evra + PDV (mogućnost povraćaja PDV-a za kupca prvog stana) Agent prodaje Saša Milaković 064 610 36 93, 060 33 202 66 Agencijska provizija 2% R-ID: #328 Interfon, Internet, Kablovska, Može na kredit Odmah useljiv
prodaja VRDNIK VRDNIK Mirka Lacarca Vrdnik, Mirka Lacarca, 3.0 prizemna kuca od 112 m2, sa 2 apartmana, na 2.98 ari placa, ta, telefon, interfon, ktv, odmah useljiva, uknjizena na 112 m2, podrum, novija gradnja. Nova kuca sa 2 apartmana u nizu, koji su komplet opremljeni sa belom tehnikom, dve kablovske televizije. Nalazi se na oko 800 m od hotela. Ukupno 10 lezajeva. Apartmani se izdaju uspesno nekoliko godina unazad. Dvoriste ima veliki rostilj za goste. Poseduje i podrum. Kuca je za svaku preporuku i moze odmah da se izdaje. Cena 88 000 evra. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 069/1659266 || dokumentacija : uknjizen
izdavanje Beograd Voždovac Braće Jerković I II BRACE JERKOVIC Vojvode Vlahovica Brace Jerkovic, Vojvode Vlahovica, 4.0 vertikala kuce, 140 m2, 3 terase, na 2.4 ara placa, SUT + PR + I, eg/gas, telefon, interfon, ktv, internet, klima, parking za 3 vozila. Vertikala sa zasebno odvojenim i pregradjenim dvoristem, asfaltirani prilaz i osvetljenje do kuce, parking za 3 vozila, uredjeno dvoriste sa travnjakom i ukraseno tujama. Kuca se sastoji iz 3 nivoa: Suteren od 23 m2. Prizemlje od 51 m2 (dnevna soba sa kuhinjom, spavaca soba i kupatilo), zajedno sa kotlarnicom od 2 m2 kao i 2 terase od po 1.5 m2. Sprat 51 m2 (2 spavace sobe i kupatilo) sa terasom od 7 m2. U blizini su linije gradskog prevoza 18, 26 i 50. Cena 1 300 evra + depozit. Agencijska provizija koju placa ZAKUPAC iznosi: 50 % od prve mesecne zakupnine za zakup u trajanju od 1 do 12 meseci. 75 % od prve mesecne zakupnine za zakup u trajanju od 13 do 59 meseci. 100 % od prve mesecne zakupnine za zakup u trajanju od 60 meseci (5 godina) i vise. prostorije Raicevic nekretnine 062/1987601 || dokumentacija : dokumentacija
Beograd prodaja Zemun CENTAR Cara Dusana SVI NASI KUPCI DOBIJAJU VREDAN POKLON! Zemun, Centar, Cara Dusana, 8.0 kuca od 150 m2, bez terase, na zajednickom placu od 8 ari, PR + I sprat, eg, interfon, ktv, internet, klima, useljiv po dogovoru, uknjizena na 39 m2, pomocni objekat od 8 m2, parking mesto, kuca iz 2009. godine. U prizemlju kuce je lokal povrsine 75 m2 u koji se ulazi sa ulicne strane. Lokal je svetao i sastoji se od velike centralne prostorije direktno povezane sa tri zasebne prostorije i toaletom. U stan koji se nalazi na spratu kuce se ulazi sa dvorisne strane. Pripadajuci deo dvorista ispred ulaza u kucu je uredjen i potpuno izolovan od ulice. Stan na prvom spratu je svetao, dvostrano orijentisan i sastoji se od centralne dnevne sobe, kuhinje sa trpezarijom, tri sobe i kupatila. Kuca se nalazi u jednoj od najznacajnih ulica u Zemunu, u blizini skole, vrtica, Gardosa, Keja. Lokal/poslovni prostor je odlican za svaku vrstu delatnosti, a na raspolaganju je i parking mesto ispred ulaza u objekat. Cena 200 000 evra. Kupite ovu nekretninu preko agencije Raicevic nekretnine i POKLANJAMO VAM idejno resenje dizajna enterijera! Pozovite nas za vise informacija. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 060/3056054 || dokumentacija : uknjizen
Zvezdara Cvetkova pijaca Bulevar kralja Aleksandra prodaja SVI NASI KUPCI DOBIJAJU VREDAN POKLON! Cvetkova pijaca, Bulevar kralja Aleksandra, 2.0 lokal od 39 m2, sa galerijom od 39 m2 i terasom od 40 m2, PR od VI spratova, cg, bez lifta, renoviran, uknjizen kao poslovni prostor na 39 m2. Lokal se sastoji od hodnika, dve prostorije i toaleta. Ima galeriju od 39 m2 na kojoj je visina plafona 1.7 m. Sredjen je i ne zahteva ulaganja. Odlican kao investicija. Postoji mogucnost da se zadrze sadasnji zakupci. Takodje, ima i terasu koju samo on koristi. Pogodan je za mnoge delatnosti, ordinacije, kancelarije, kozmeticke/frizerske salone i slicno. Cena 115 000 evra. Kupite ovu nekretninu preko agencije Raicevic nekretnine i POKLANJAMO VAM idejno resenje dizajna enterijera! Pozovite nas za vise informacija. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 060/3056064 || dokumentacija : uknjizen
Zvezdara Zvezdara lokacija ZVEZDARA Bulbulder poslovni prostor SVI NASI KUPCI DOBIJAJU VREDAN POKLON! RAZRADJEN LOKAL, POVOLJNO! Zvezdara, Bulbulder, 1.0 lokal od 61 m2 sa dve terase od po 20 m2, PR od V spratova, cg, video nadzor, uknjizen na 61 m2, zgrada iz 2009. godine. Dobro pozicioniran razradjen lokal-ugostiteljski objekat. Nalazi se u kvalitetnoj zgradi iz 2009. godine. Prostorije: open space lokal od 61 m2, sa sankom, prostorom za sedenje, ostavom i 2 toaleta. Objektu pripadaju 2 terase sa dozvolom - ulazna od 20 m2 i poplocana spoljna od 20 m2. Dvostrano orijentisan, ceo u staklenim izlozima koji se pomeraju po potrebi. Lokal je autenticno dizajnirao nas poznati arhitekta Vlada Gugl i prodaje se kompletno namesten kao vec razradjeni biznis. Cena 185 000 evra. Kupite ovu nekretninu preko agencije Raicevic nekretnine i POKLANJAMO VAM idejno resenje dizajna enterijera! Pozovite nas za vise informacija. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 060/3056052 || dokumentacija : uknjizen
prodaja Savski venac AUTOKOMANDA Dobropoljska Autokomanda, Dobropoljska, 3.0 poslovni prostor od 59 m2 sa terasom od 8 m2 i ostavom od 5 m2, SUT od IV sprata, eg, lift, interfon, uknjizen kao poslovni prostor na 45 m2, ostava, novogradnja. Kvalitetna, dobro odrzavana novogradnja lepe spoljasnjosti u delu kod Partizanovog stadiona. Prostorije: dnevna soba sa kuhinjom koja ima dvokrilni izlog ka ulici, 2 sobe, kupatilo sa prirodnom ventilacijom, terasa od 8 m2 i ostava od 5 m2. Poslovni prostor (atelje) pogodan za sve vrste delatnosti: kancelarijski prostor, salon za negu lepote, fitnes, skolu stranih jezika, trgovinu, usluzne delatnosti i slicno. Cena 80 000 evra. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 060/3056052 || dokumentacija : uknjizen
prodaja Beograd Zemun Batajnica Majora Zorana Radosavljevica Batajnica, Majora Zorana Radosavljevica, plac od 20 ari, uknjizen, izvrsena konverzija zemljista, za industrijsku gradnju (magacini, skladista, privredne delatnosti), individulna gradnja nije moguca. Plac se nalazi izmedju starog i novog auto-puta za Novi Sad, 15 km od centra Beograda. Sirina placa je 79 m, a duzina je 286 m. Indeks zauzetosti maksimalno z = 50%. Indeks izgradjenosti i = 0.8. Maksimalna dozvoljena spratnost je PR + 2 + PK. Parcela je prazna, bez objekta. Cena 220 000 evra. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 069/1659266 || dokumentacija : uknjizen
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane