Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV MIRIJEVO Matice Srpske

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Zvezdara VOJVODE VLAHOVIĆ MILJANA MILJANIĆA Dvoiposoban Veoma svetao i funkcionalan dvoiposoban stan u novijoj zgradi iz 2009 godine. Bez ikakvih ulaganja. Prostorije: hodnik, dnevni boravak, dve spavaće sobe, kuhinja, trpezarija, kupatilo,terasa i galerija 10m2. Uknjižen. Parking mesto ispred zgrade. Za svaku preporuku. Agencijska provizija 2%. uknjizen STEVAN, licenca br.2749 062/8860356 3/3 MILJANA MILJANIĆA || dokumentacija : uknjizen
Palilula Bogoslovija Bore Vukmirovića Dvoiposoban prodaja Izuzetan stan, u odrzavanoj zgradi novije gradnje, na odlicnoj lokaciji. Stan poseduje veliki svetao dnevni boravak sa izlaskom na lodju, trpezariju, kuhinju, cetiri spavace sobe, dva mokra cvora,prostoriju za garderober. Nisu potrebna dodatna ulaganja , stan odise stilom i dobrim ukusom.Uz stan se prodaje i uknjizena garaza od 15m2 po ceni od 15000 evra, ispred zgrade parking mesto i podrumsku prostoriju u podrumskom delu zgrade . Stan je uknjizen na 74m2, 70m2 je pripojeno ovom stanu i u postupku je knjizenja sa kompletnom dokumentacijom, projektom, ugovorom o ustupanju zajednickih prostorija overenog sa ostalim stanarima zgrade,ova kvadratura se prodaje po ceni od 40000 evra. Zbirna cena za 143m2 stambenog prostora,15 m2 uknjizene garaze ,parking mesto ispred zgrade i podrumske prostorije iznosi 195000 evra.Idealan stan za viseclanu porodicu. Blizina potrebne infrastrukture ,skole, prevoza, marketa, vrtica. Kupac plaća proviziju 2%
Palilula Karaburma Petosoban Marijane Gregoran stan Izuzetan stan, u odrzavanoj zgradi novije gradnje, na odlicnoj lokaciji. Stan poseduje veliki svetao dnevni boravak sa izlaskom na lodju, trpezariju, kuhinju, cetiri spavace sobe, dva mokra cvora,prostoriju za garderober. Nisu potrebna dodatna ulaganja , stan odise stilom i dobrim ukusom. Poseduje i uknjizenu garazu od 15m2, ispred parking mesto i podrumsku prostoriju. Stan je uknjizen na 74m2, ostatak kvadrature je u postupku knjizenja sa kompletnom dokumentacijom, projektom, ugovorom o ustupanju zajednickih prostorija overenog sa ostalim stanarima zgrade. Idealan stan za viseclanu porodicu. Blizina potrebne infrastrukture ,skole, prevoza, marketa, vrtica. Kupac plaća proviziju 2%
prodaja Vračar Južni bulevar Četvorosoban Gospodara Vučića Izuzetna novogradnja u Gospodara Vučića. Useljivo za mesec dana!! - Zvučna obrada podova, troslojni hrastov parket prve klase. - Ulazna vrata na stanovima su protivprovalna (pancirna sa sigurnosnom bravom), BOSAL. - Unutrašnja stolarija vrata, plotovi od punog drveta ili medijapana sa završnom obradom bajcovanjem i lakiranjem (poliuretanski lak), štokovi od drveta. Okovi uvozni. Spoljna stolarija aluminijumska i troslojno staklo BOSAL. - Grejanje putem grejnih tela priknjučenih na sistem centralnog grejanja koje se snabdeva od beogradskih elektrana. - Visina plafona bez spuštanja je 280cm. - Sanitarije prve klase strane proizvodnje, Villeroy&Boch i Hasgrohe. - Garaža: 20.000e Povraćaj PDV-a za kupce prvog stana. Bez provizije za kupca. Pozovite nas i zakažite sastanak. 011/4016-236 011/4016-237 .
Trosoban prodaja Beograd Vračar Južni bulevar Gospodara Vučića Izuzetna novogradnja u Gospodara Vučića. Useljivo za mesec dana!! - Zvučna obrada podova, troslojni hrastov parket prve klase. - Ulazna vrata na stanovima su protivprovalna (pancirna sa sigurnosnom bravom), BOSAL. - Unutrašnja stolarija vrata, plotovi od punog drveta ili medijapana sa završnom obradom bajcovanjem i lakiranjem (poliuretanski lak), štokovi od drveta. Okovi uvozni. Spoljna stolarija aluminijumska i troslojno staklo BOSAL. - Grejanje putem grejnih tela priknjučenih na sistem centralnog grejanja koje se snabdeva od beogradskih elektrana. - Visina plafona bez spuštanja je 280cm. - Sanitarije prve klase strane proizvodnje, Villeroy&Boch i Hasgrohe. - Garaža: 20.000e Povraćaj PDV-a za kupce prvog stana. Bez provizije za kupca. Pozovite nas i zakažite sastanak. 011/4016-236 011/4016-237 .
Beograd prodaja Vračar Južni bulevar Gospodara Vučića Trosoban Izuzetna novogradnja u Gospodara Vučića. Useljivo za mesec dana!! - Zvučna obrada podova, troslojni hrastov parket prve klase. - Ulazna vrata na stanovima su protivprovalna (pancirna sa sigurnosnom bravom), BOSAL. - Unutrašnja stolarija vrata, plotovi od punog drveta ili medijapana sa završnom obradom bajcovanjem i lakiranjem (poliuretanski lak), štokovi od drveta. Okovi uvozni. Spoljna stolarija aluminijumska i troslojno staklo BOSAL. - Grejanje putem grejnih tela priknjučenih na sistem centralnog grejanja koje se snabdeva od beogradskih elektrana. - Visina plafona bez spuštanja je 280cm. - Sanitarije prve klase strane proizvodnje, Villeroy&Boch i Hasgrohe. - Garaža: 20.000e Povraćaj PDV-a za kupce prvog stana. Bez provizije za kupca. Pozovite nas i zakažite sastanak. 011/4016-236 011/4016-237 .
Palilula Višnjička banja Sestara Janković Trosoban prodaja U prilici smo da oglasimo prodaju četvorosobnog stana u zgradi novije gradnje u Višnjičkoj banji. Stan je uknjižen na 41m2 a mereno ima 60m2 i funkcioniše kao duplex. Na prvom nivou nalaze se kuhinja i dnevna soba sa izlazom na terasu, spavaća soba sa izlazom na drugu terasu i kupatilo. Na gornjem nivou/galeriji se nalaze još jedna spavaća soba i open space prostor različitih namena. Grejanje je etažno na struju. Dvostrano orijentisan i sa obe terase se pruža fenomenalan pogled na Dunav. Prodaje se polunamešten. U neposrednom okruženju postoje svi sadržaji za ugodan život. Linijama gradskog prevoza je na 20min od centra grada. Agencijska provizija 2% Agent: Ivana Koprivica, br. licence:4617 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 IK05 .
Zvezdara Mirijevo I II III IV Dvoiposoban Šejkina stan Šejkina, 4/4, lift, dve terase, prodaje se namešten sa stvarima, dvostrano orijentisan, svetao, od prostorija: dve odvojene spavaće sobe, dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo, ostava 10m2 u potkrovlju, na odličnoj lokaciji, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
izdavanje Zvezdara Mirijevo I II III IV Šejkina Šejkina, lokal u dva nivoa (deljiv na 4 lokala), veliki izlog, dva mokra čvora, pogodan za sve delatnosti, na odličnoj lokaciji, izlazi na Mirijevski bulevar, uknjižen, mesečno plaćanje, obavezan depozit. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Beograd Surčin Jakovo Boljevačka Boljevačka, uknjižena kuća na uknjiženom placu od 3,79ari, iz 80-ih godina, sastoji se od stambene jedinice u suterenu koja se trenutno izdaje, prizemlja, sprata i potkrovlja, 6 terasa, 3 kupatila, 2 kuhinje, postoje dva zaebna ulaza tako da se kuća može podeliti na dve posebne stambene jedinice. Odlična pozicija, u glavnoj ulici, iza kuće se nalazi voćnjak, grejanje je na struju, postoji mogućnost priključenja na gasovod, kuća je useljiva. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
SREMSKI OKRUG prodaja Pećinci Šimanovci Prodaja placa u Šimanovcima u građevinskoj zon, kupac plaća proviziju 2%
Zemun Zemun Gornji grad Alaska Jednoiposoban prodaja 1.5, 33m2, lift, IV/IV, telefon, intetrfon. Uknjžen. Funkcionalan stan u novogradnji. Na odličnoj lokaciji. Iznad stana se nalazi tavanski prostor. Agencijska provizija 2 % Agent Pavle 060/746-2000
Palilula Padinska Skela Dvosoban Vrbovsko stan Ukoliko želite prelep stan izvan gradske guzve, ovo je idealna prilika u naselju sa kompletnom infrastrukturom, okružena zelenilom. Agencijska provizija 2%. Kontakt telefon 064 129 79 77. GREJANJE - TA, sprat 1/3, TERASA, GARAŽA ID oglasa: 7915.
izdavanje Indjija Indjija Jug Bogdana 5 Izdajem lokal u Inđiji u stambenoj zgradi u centru grada. Lokal je u dva nivoa, prodajni prostor 25 kvm, 70kvm proizvodni prostor. Cena najma dogovor. Tel 063414191 ili 062414090
Četvorosoban izdavanje Beograd Vračar Slavija Deligradska OPIS NEKRETNINE: ZAKUP EXTRA LUX NOVOIZGRAĐENI STAN I PARKING MESTO. U najužem centru grada, na Slaviji u Deligradskoj ulici, u novoizgrađenoj zgradi izdaje se prelep, funkcionalan, svetao, četvorosoban stan sa pripadajućim garažnim mestom. Struktura stana: Predsoblje, dva degažmana, tri spavaće sobe, dnevna soba, trpezarija, kuhinja tek montirana i ugrađena. Prostrana terasa sa koje se pruža prelep pogled na sam centar Slavije, Fontanu, McDonald's. U stanu se nalaze tri kupatila top sređena i opremljena najkvalitetnijom keramikom i sanitarijom. U blizini stana se nalazi sva potrebna infrastruktura za siguran, udoban i konforan život. Jedinstvena i izuzetna ponuda , koju ne treba propustiti. BITNA NAPOMENA: Stan je potpuno nov u kojem do sada niko nije živeo. Kao i cela zgrada stan je obezbeđen alarmom, kamerom, interfonom i ostalim bezbedonosnim sistemom. PROSTORIJE: Predsoblje, dva degažmana, kuhinja sa trpezarijom, dnevna soba, tri spavaće sobe, tri kupatila, terasa, parking. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja preduzeća.
Beograd izdavanje Vračar Slavija Deligradska Četvorosoban OPIS NEKRETNINE: ZAKUP-EXTRA LUX POSLOVNI PROSTOR I GARAŽNO MESTO. U najužem centru grada u novoizgrađenoj zgradi, na Slaviji u Deligradskoj ulici izdaje se nov, neuseljavan POSLOVNI PROSTOR. SA GARAŽOM koji se sastoji od : Predsoblja, dva degažmana, četiri sobe, nove tek ugrađene kuhinje, prostrane terase za odmor i uživanje u prelepom pogledu na sam centar Slavije, Kružni tok, Fontanu, McDonald's. Prostor je funkcionalan, svetao, prelep. Prostor kao i cela zgrada obezbeđeni su alarmom, kamerom, interfonom, kao i ostalim bezbedonosnim sistemima. Poslovni prostor je pogodan za ordinacije, advokatske, javnobeležničke i druge poslovne kancelarije. U blizini poslovnog prostora nalazi se sva potrebna infrastruktura za siguran, udoban i konforan rad. Jedinstvena i izuzetna ponuda koju ne treba propustit. PROSTORIJE: Predsoblje, dva degažmana, kuhinja sa trpezarijom, dnevna soba, tri spavaće sobe, tri kupatila, terasa, parking. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja preduzeća.
Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Novi Beograd Blok 63 Vojvođanska izdavanje OPIS NEKRETNINE: Izdaje se poslovni prostor iz dva nivoa: prizemlje (visina plafona 3m) i potkrovlja (kosine na 1,5m). Prizemlje se sastoji od 2 kancelarije i toaleta. Potkrovlje se sastoji od 2 kancelarije, kuhinje, terase. Uz poslovni prostor dobija se magacin od 120 kvm, koji se sastoji od 4 prostorija i kupatila. Obezbeđeno je 4-5 parking mesta. Dodatni troškovi: struja po utrošku, grejanje mesečni trošak 10000 din, inetrnet i kablovska TV po izboru zakupca. Obavezan depozit.. PROSTORIJE: PR - 2 kancelarije, toalet; PTK - 2 kancelarije, kuhinja, terasa; magacinski prostor od 120 kvm Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja preduzeća
Zemun Retenzija Zemun Retenzija Dvosoban Radnička stan 2.0, 57m2 (terasa), 1/6, lift, CG,klima, interfon, internet, garaža, ostava, telefon, ktv. Deo Zemuna koji se naziva Retenzija, nalazi se na samoj granici sa Novim Beogradom. Ovaj centralni deo Zemuna je atraktivan za stanovanja zbog blizine dunavskog keja, zemunskog parka, hale sportova "Pinki", doma zdravlja, starog Merkatora i drugih važnih sadržaja. Radnička ulica, u kojoj se nepokretnost nalazi, je vrlo mirna i tiha. U prilici smo da Vam ponudimo dvosobnu nepokretnost na prvom spratu šestospratnice iz 2006. godine, sa liftom. Zgrada je izgrađena vrlo kvalitetno i raskošno, sa velikim svetlim hodnicima i stepeništem. Spolja i unutra je odlično održavana i u vrlo dobrom stanju. Stan je dvostrano orijentisan i vrlo svetao. Izuzetno funkcionalnog rasporeda prostorija, jer se u sve ulazi iz centralno pozicioniranog hodnika i svaka prostorija ima prirodnu ventilaciju i osvetljenje. Spavaća soba ugaonog oblika, daje notu šarma i specifičnosti ovom stanu. Sve prostorije su komotne. Terasa, pogodna i za sedenje, je zastakljena. Dvorišna orijentacija stana garantuje apsolutni mir u inače vrlo mirnom kraju. Vrlo je malo koriščen, pa je praktično kao nov i ne zahteva dodatna ulaganja. Grejanje je centralno. Stanu pripada ostava u nivou garaže. Stan se prodaje isključivo zajedno sa garažnim mestom od 12m2 u garaži u zgradi po ceni od 17000EUR. Od prostorija: Hodnik, dnevni boravak sa trpezarijskim delom, spavaća sobe, kuhinja, kupatiloi terasa. Stan je uknjižen na 55m2, mereno sa terasom 57m2, kako stoji u poreskom rešenju 57m2. Kontakt : 065 233 52 60 R-ID: #4444 Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Izvorno stanje. Ostava
prodaja Vračar Južni bulevar Trosoban GENERALA HORVATOVIĆA Prodaje se stan u kući, na odličnoj lokaciji. U mirnoj ulici, a dobra je povezanost sa saobraćajem. Odvojena jedinica potpuno. Stan ima 91m2, na prvom je spratu. Prostorije: dnevna soba, dve spavaće sobe, kuhinja, predsoblje, kupatilo i još jedan mokri čvor koji trenutno služi kao vešeraj i terasa od 16m2 koja takođe ima mokri čvor. Grejanje je trenutno na struju, ali u stanu su postavljena grejna tela jer je ranije bio kotao, tako da postoji mogućnost i te vrste grejanja. Jedan je vlasnik cele kuće, tako da je predat zahtev za odvojen strujomer i proces je već pokrenut. Pored kuće nalazi se restoran nacionalne klase, u blizini ima dosta prevoza. Idealna nekretnina za veću porodicu jer je stan poprilično prostran i ima dosta mogućnosti za adaptaciju po želji. Gradnja iz 2002. godine. Moguć dogovor oko cene. PREDNOST - KEŠ KUPCI. AG PROVIZIJA 2% Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
prodaja KOPAONIK KOPAONIK KOPAONIK Treska Kopaonik, Treska, plac povrsine 335 m2, uradjena konverzija zemljista, struja, bunar, uknjizen. U naselju Treska, na dobroj lokaciji, nedaleko od kompleksa Suncani breg i Lucky Kop Apartmana, nalazi se uknjizen plac povrsine 3.35 ara. Na placu se nalazi bunar i dovedena je struja, izlazi na nasipan put koji se zimi redovno odrzava. Mogucnost kupovine placa pored, povrsine 3.72 ara. Cena 30 000 evra. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 4 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 060/3056058 || dokumentacija : uknjizen
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane