Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Vračar Južni bulevar Maksima Gorkog

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Savski Venac Partizanov stadion Ljutice Bogdana Jednosoban Odličan jednosoban stan adaptibilan u jednoiposoban u izvornom, održavanom stanju. Zapadno je orjentisan i brzo useljiv. Zgrada i ulaz uredni i okruženi zelenilom. Za svaku preporuku. Agencijska provizija 2% Agent: Dragana Stoiljković br. licence 919 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/4016-237 011/4016-236 www.artnekretnine.com .
Savski venac Savski venac lokacija Balkanska izdavanje Izdaje se lokal u Balkanskoj ulici na uglu sa Kraljice Natalije, na duži vremenski period. Do sad korišcen u ugostiteljske svrhe tako da poseduje stolove i stolice od imobilijara. Pogodan i za ostale vrste trgovinske delatnosti. Agenc. provizija 50% od prve zakupnine Agent: Maja Vodovar, br. licence:3684 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com MV04 .
Stari Grad Dunavski kej Dunavski kej poslovni prostor Lokal u najlepšem delu Beograda, pored reke, kompletno renoviran, sa velikim javnim parkingom ispred (nezoniran). Sastoji se od jedne velike prostorije, jedne manje, kuhinje i kupatila. Lokal pogodan za sve vrste salona, firme, advokatske kancelarije, na pet minuta od centra grada. Agencijska provizija 2% Agent: Slađana Čađenović, br. licence:4198 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620-734 SC05 .
izdavanje Vračar Kalenić Troiposoban Kalenićeva Nenamešten salonac, 3.5, 79m2, VPR/IV, EG, 2 mokra čvora, lift. Predivan, prostran i jako osvetljen salonac na VPR odlicno održavane zgrade. Zgrada čuvene arhitekture s početka XX veka je zaštićena kao kulturno dobro i u izvanrednom renoviranom stanju gde nas prvo dočekuje ekskluzivan salonski hol sa mermernim podom. Privilegija: stan sa centralnim, ovalnim, prirodno osvetljenim salonom iz koga se levo ulazi u dve sjajne prostorije okrenute ka Mileševskoj ulici. Desno od salona je kuhinjsko/trpezarijski deo a na dnu glavni mokri čvor. Ulazni prostrani salon, tople dobrodošlice sa prirodnim kamenom na zidu i prirodnom ventilacijom. Poseban kvalitet su enterijerska rešenja zidova i sjajno urađenih plafona u celom stanu, salonska visina od 3,30m i brojni visoki prozori i vrata tako da je ceo stan okupan prirodnom svetlošću. Stan savršen za poslovni prostor. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne zakupnine Agent: Marina Dojčinović br. licence: 4334 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com MD04 .
Trosoban prodaja Beograd Vračar Kalenić Loznička Ovaj ekskluzivan stambeni objekat nalazi u najlepšem delu Vračara u neposrednoj blizini Mileševske ulice. Stanovi će biti opremljeni po najvišim arhitektonskim i tehnološkim standardima koji će sa sigurnošću ispunititi sve zahteve modernog života. Ova prelepa zgrada se nalazi na samo nekoliko koraka od vrtića i škola, te je kao takva pogodna za porodice za decom, ali i za sve one koji žele luksuzniji način života na najatraktivnijoj beogradskoj lokaciji. - Zidovi u sanitarnim čvorovima će biti obloženi italijanskim pločicama prve klase po izboru budućeg vlasnika stana. - Zvučna obrada podova, troslojni hrastov parket prve klase - Ulazna vrata na stanovima su protivprovalna visokog kvaliteta marke “BOSAL” - Unutrašnja stolarija vrata marke “BOSAL” plotovi od punog drveta ili medijapana sa završnom obradom bajcovanjem i lakiranjem (poliuretanski lak), štokovi od drveta. Okovi uvozni. Spoljna stolarija alu – drvo i troslojno staklo - Grejanje putem grejnih tela priključenih na sistem centralnog grejanja koje se snabdeva od beogradskih elektrana. - Visina plafona bez spuštanja je 280cm. Cena – 3.500e/m2 sa PDV-om Garaža: 35.000e Povraćaj PDV-a za kupce prvog stana Rok završetka radova 24 meseca "Art nekretnine" d.o.o. Beograd reg.br 339 Pozovite nas i zakažite sastanak 011/4016-236 011/4016-237 .
Beograd prodaja Vračar Kalenić Loznička Četvorosoban Ovaj ekskluzivan stambeni objekat nalazi u najlepšem delu Vračara u neposrednoj blizini Mileševske ulice. Stanovi će biti opremljeni po najvišim arhitektonskim i tehnološkim standardima koji će sa sigurnošću ispunititi sve zahteve modernog života. Ova prelepa zgrada se nalazi na samo nekoliko koraka od vrtića i škola, te je kao takva pogodna za porodice za decom, ali i za sve one koji žele luksuzniji način života na najatraktivnijoj beogradskoj lokaciji. - Zidovi u sanitarnim čvorovima će biti obloženi italijanskim pločicama prve klase po izboru budućeg vlasnika stana. - Zvučna obrada podova, troslojni hrastov parket prve klase - Ulazna vrata na stanovima su protivprovalna visokog kvaliteta marke “BOSAL” - Unutrašnja stolarija vrata marke “BOSAL” plotovi od punog drveta ili medijapana sa završnom obradom bajcovanjem i lakiranjem (poliuretanski lak), štokovi od drveta. Okovi uvozni. Spoljna stolarija alu – drvo i troslojno staklo - Grejanje putem grejnih tela priključenih na sistem centralnog grejanja koje se snabdeva od beogradskih elektrana. - Visina plafona bez spuštanja je 280cm. Cena – 3.500e/m2 sa PDV-om Garaža: 35.000e Povraćaj PDV-a za kupce prvog stana Rok završetka radova 24 meseca "Art nekretnine" d.o.o. Beograd reg.br 339 Pozovite nas i zakažite sastanak 011/4016-236 011/4016-237 .
Vračar Kalenić Loznička Četvorosoban prodaja Ovaj ekskluzivan stambeni objekat nalazi u najlepšem delu Vračara u neposrednoj blizini Mileševske ulice. Stanovi će biti opremljeni po najvišim arhitektonskim i tehnološkim standardima koji će sa sigurnošću ispunititi sve zahteve modernog života. Ova prelepa zgrada se nalazi na samo nekoliko koraka od vrtića i škola, te je kao takva pogodna za porodice za decom, ali i za sve one koji žele luksuzniji način života na najatraktivnijoj beogradskoj lokaciji. - Zidovi u sanitarnim čvorovima će biti obloženi italijanskim pločicama prve klase po izboru budućeg vlasnika stana. - Zvučna obrada podova, troslojni hrastov parket prve klase - Ulazna vrata na stanovima su protivprovalna visokog kvaliteta marke “BOSAL” - Unutrašnja stolarija vrata marke “BOSAL” plotovi od punog drveta ili medijapana sa završnom obradom bajcovanjem i lakiranjem (poliuretanski lak), štokovi od drveta. Okovi uvozni. Spoljna stolarija alu – drvo i troslojno staklo - Grejanje putem grejnih tela priključenih na sistem centralnog grejanja koje se snabdeva od beogradskih elektrana. - Visina plafona bez spuštanja je 280cm. Cena – 3.500e/m2 sa PDV-om Garaža: 35.000e Povraćaj PDV-a za kupce prvog stana Rok završetka radova 24 meseca "Art nekretnine" d.o.o. Beograd reg.br 339 Pozovite nas i zakažite sastanak 011/4016-236 011/4016-237 .
Vračar Kalenić Četvorosoban Loznička stan Ovaj ekskluzivan stambeni objekat nalazi u najlepšem delu Vračara u neposrednoj blizini Mileševske ulice. Stanovi će biti opremljeni po najvišim arhitektonskim i tehnološkim standardima koji će sa sigurnošću ispunititi sve zahteve modernog života. Ova prelepa zgrada se nalazi na samo nekoliko koraka od vrtića i škola, te je kao takva pogodna za porodice za decom, ali i za sve one koji žele luksuzniji način života na najatraktivnijoj beogradskoj lokaciji. - Zidovi u sanitarnim čvorovima će biti obloženi italijanskim pločicama prve klase po izboru budućeg vlasnika stana. - Zvučna obrada podova, troslojni hrastov parket prve klase - Ulazna vrata na stanovima su protivprovalna visokog kvaliteta marke “BOSAL” - Unutrašnja stolarija vrata marke “BOSAL” plotovi od punog drveta ili medijapana sa završnom obradom bajcovanjem i lakiranjem (poliuretanski lak), štokovi od drveta. Okovi uvozni. Spoljna stolarija alu – drvo i troslojno staklo - Grejanje putem grejnih tela priključenih na sistem centralnog grejanja koje se snabdeva od beogradskih elektrana. - Visina plafona bez spuštanja je 280cm. Cena – 3.500e/m2 sa PDV-om Garaža: 35.000e Povraćaj PDV-a za kupce prvog stana Rok završetka radova 24meseca "Art nekretnine" d.o.o. Beograd reg.br 339 Pozovite nas i zakažite sastanak 011/4016-236 011/4016-237 .
prodaja Vračar Kalenić Četvorosoban Loznička Ovaj ekskluzivan stambeni objekat nalazi u najlepšem delu Vračara u neposrednoj blizini Mileševske ulice. Stanovi će biti opremljeni po najvišim arhitektonskim i tehnološkim standardima koji će sa sigurnošću ispunititi sve zahteve modernog života. Ova prelepa zgrada se nalazi na samo nekoliko koraka od vrtića i škola, te je kao takva pogodna za porodice za decom, ali i za sve one koji žele luksuzniji način života na najatraktivnijoj beogradskoj lokaciji. - Zidovi u sanitarnim čvorovima će biti obloženi italijanskim pločicama prve klase po izboru budućeg vlasnika stana. - Zvučna obrada podova, troslojni hrastov parket prve klase - Ulazna vrata na stanovima su protivprovalna visokog kvaliteta marke “BOSAL” - Unutrašnja stolarija vrata marke “BOSAL” plotovi od punog drveta ili medijapana sa završnom obradom bajcovanjem i lakiranjem (poliuretanski lak), štokovi od drveta. Okovi uvozni. Spoljna stolarija alu – drvo i troslojno staklo - Grejanje putem grejnih tela priključenih na sistem centralnog grejanja koje se snabdeva od beogradskih elektrana. - Visina plafona bez spuštanja je 280cm. Cena – 3.500e/m2 sa PDV-om Garaža: 35.000e Povraćaj PDV-a za kupce prvog stana Rok završetka radova 24meseca "Art nekretnine" d.o.o. Beograd reg.br 339 Pozovite nas i zakažite sastanak 011/4016-236 011/4016-237 .
Četvorosoban prodaja Beograd Novi Beograd Arena (blok 24 i 25) Bulevar Zorana Đinđića 4.0, odličan stan u Energoprojektovim zgradama preko puta Arene, na I spratu od 7, lift, 2 mokra čvora, lođa. Stan se prodaje sa garažom od 36m2 za 2 automobila koja je u ceni. Može i bez garaže. Uknjižen na 115m2. Agenc. provizija 2% Agent: Kristofer Šnajder br. licence 1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com .
Beograd prodaja Novi Beograd Novi Merkatora (blok 29 30 33) Bulevar Zorana Đinđića Četvorosoban 4.0, odličan stan u Energoprojektovim zgradama preko puta Arene, na I spratu od 7, lift, 2 mokra čvora, lođa. Stan se prodaje sa garažom od 36m2 za 2 automobila koja je u ceni. Može i bez garaže. Uknjižen na 115m2. Agenc. provizija 2% Agent: Kristofer Šnajder br. licence 1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com .
Zemun Batajnica Braće Mihajlović Tripić Jednosoban izdavanje Braće Mihajlović Tripić, psut/1, prostor u polusuterenu privatne zgrade, pogodan za razne namene (uslužne delatnosti, ugostiteljstvo, trgovinu), autentičnog izgleda, potrebne manje dorade u skladu sa namenom prostora, moguć svaki vid dogovora, na odličnoj lokaciji, uvučen od same ulice, pored OŠ, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Palilula Borča 27. marta (Borča) kuca Svaki kupac na poklon dobija osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine!!! 3.0, 77m2, TA, 8 ari placa. Uknjižena. Kuća se nalazi na 8 ari placa, ima pomoćne prostorije, kanalizaciju. Nalazi se na odličnoj lokaciji. Agencijaska provizija 2% Agent 060/341-1341
izdavanje Zvezdara Ðeram Jednoiposoban Gajeva 1.5, 36m2 (terasa), 5/5, lift, CG, telefon, interfon. Lep, moderan stan u luksuznoj novogradnji. Stan je izuzetno funkcionalan, opremljen novim nameštajem. Odlična lokacija. Kontakt 064/8132 137 Agencijska provizija 50%
izdavanje Beograd Vračar Neimar Janka Veselinovića Garažno mesto na Vračaru od 13m2, u zgradi u ulici Janka Veselinovića. Sa liftom. Agencijska provizija iznosi 100 eura Kontakt 064/813-2137
Beograd prodaja Vračar Južni bulevar Anastasa Jovanovića Trosoban Prodaje se stan odličnog rasporeda. Stan je u izvornom stanju. Zgrada sa fasadnom ciglom. Mirno okruženje. Stan se nalazi u blizini Južnog Bulevara sa pogledom na Hram Svetog Save. Stan je orijentisan ka Južnom Bulevaru. Prodaje se namešten. Agencijska provizija 2%. Kontakt telefon 064 129 79 77. GREJANJE - CG, sprat 4/6, LIFT, TERASA, INTERFON, VIDEO NADZOR ID oglasa: 7912.
Stari Grad Dorćol donji Bulevar Vojvode Bojovica Četvorosoban prodaja Oglašivač Vlasnik Tip objekta Novogradnja Stanje objekta Lux Grejanje CG Sprat 6 Ukupna spratnost 6 Dodatno Penthouse Ostalo TerasaLiftPodrumInterfonVideo nadzorGaraža Dodatni opis •Stan se nalazi u Kompleksu K District! Poslednji penthouse u samom projektu svih zgrada. Stan je izuzetan, sa prelepim pogledom. Prednosti ovog stana su sledeće: Sami ste na spratu, lift ide direktno do stana koji je zaljučan samo za kupca, iznad stana je otvoren krov( velika terasa cc140m2) sa izvodima za struju i vodu(ukoliko želite gore da napravite đakuzi). Uz stan dobijate i gratis ostavu. Cena stana je 3.700eur. Cena jednog garažnog mesta je 24.000. Uz ovaj stan mozete kupiti dva garažna mesta. AGENCIJE STOP!! Ne zovite me! Ne saradjujem!! •The apartment is located in the K District Complex! The last penthouse in the project of all buildings. The apartment is exceptional, with a beautiful view. The advantages of this apartment are the following: You are alone on the floor, the elevator goes directly to the apartment which is locked only for the buyer, above the apartment is an open roof (large terrace cc140m2) with electricity and water outlets (if you want to make a Jacuzzi upstairs). With the apartment you get a free storage. The price of the apartment is 3,700 euros. The price of one garage space is 24,000. With this apartment you can buy two garage spaces. +381 65 4199 214 For more information, za vise informacija pozvati.
Voždovac Braće Jerković I II Četvorosoban Mestroviceva stan Oglašivač Vlasnik Tip objekta Stara gradnja Stanje objekta Za renoviranje Grejanje EG Sprat 4 Ukupna spratnost 4 Mesečne režije 40 € Dodatno Uknjižen Ostalo TerasaKlimaPodrumKATVInternetInterfonKaminParking Dodatni opis Funkcionalan cetvorosoban stan sa terasom(terasa zastakljena kliznim aluprofilim) autobuske linije 25 i 18, stan na 4 spratu nema lift,na 100 metara su dve skole,pijaca,TC Stadion,ima etazno grejanje,pvc stolarija sa roletnama,
prodaja Čukarica Banovo brdo Jednosoban Prodaja Kategorija: Garsonjera Kvadratura: 24 m² Stanje nekretnine: Izvorno stanje Pozicija: Mirna lokacija Ukupan broj soba: 1 Broj kupatila: 1 Spratnost: 2 Ukupan broj spratova: 2 Ostalo Grejanje: Etažno grejanje na struju Opis Prodajem garsonjeru u potkrovlju na Banovom Brdu. Za vise informacija slobodno me kontaktirajte
Trosoban prodaja Beograd Palilula Botanička bašta 29. Novembra Bulevar Despota Stefana Prodaja Kategorija: Trosoban stan Kvadratura: 87 m² Uknjiženo: Da Godina izgradnje: 1979 Stanje nekretnine: Izvorno stanje Pozicija: Centar Ukupan broj soba: 3 Broj kupatila: 2 Spratnost: 8 Ukupan broj spratova: 12 Dodatna opremljenost Garaža Javni parking Ostava za bicikle Lift Pristup bez barijera Terasa Lođa Garderoberi Špajz Ostava Tehnička opremljenost Telefon Internet Kablovska TV Sigurnosna oprema Kamera Video nadzor / Interfon Sigurnosna vrata Ostalo Grejanje: Centralno grejanje Topla voda: Bojler Gradski prevoz: Autobuska stanica, Trolejbus Opis Prodajem trosoban stan u Bulevaru Despota Stefana kod Botanicke baste.Trostrano orjentisan,sa pogledom na Skupstinu i Dunav. dve terase,dva mokra cvora,cetiri lifta,sigurnosna vrata na spratu,u sredjenoj zgradi.Blizina autobusa i trolejbusa .Parking Javna garaza i zonsko parkiranje.interfon ,kamera kablovska.Vlasnik
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane