Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Čukarica Žarkovo Belo vrelo

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Rakovica Miljakovac Slavoljuba Vuksanovića Troiposoban Odličan porodični stan na najboljoj lokaciji na Miljakovcu, okružen zelenim površinama i svim potrebnim infrastrukturnim sadržajima, vrtić, škola, prodavnice. Odlična povezanost autobusima sa svim delovima grada. Stan je u odličnom stanju, renoviran 2017. godine. Uknjižen je na 81m2, mereno stan ima 95m2. Vodi se kao trosoban a u funkciji je troiposobnog. Dvostrano je orijentisan sever-zapad. cena stana je 155.000 eur. Ag.provizija je 2%. Kontakt: Vladimir Jevtić 063384428
Zrenjanin Perlez Beogradski put prodaja Poslovni objekat, prvenstveno namenjen za ugostiteljstvo Nalazi se na glavnom putu Beograd – Zrenjanin, na 88ari građevinskog placa. Na prelepom ograđenom placu, sa rečicom sa zadnje strane, postoji glavna zgrada kao i nekoliko manjih, uknjiženih, objekata. Grejanje objekata je na butan gas. U glavnoj zgradi postoji kompletno opremljena restoranska kuhinja. Izuzetan potencijal za salaš, etno-selo ili motel, za koji vlasnici poseduju izrađeno idejno rešenje kao i projekat koji bi ustupili budućem vlasniku. Vredi pogledati. Agencijska provizija 2% Agent: Uroš Jovanović Br. licence 594 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
Zvezdara Vukov spomenik Dvosoban Đuke Dinić stan Uknjižen, luksuzan salonac 2,0-soban, 57 m2, trostrano orijentisan, kompletno namešten, odmah useljiv! Moderan, elegantan i inspirativan salonski stan, dizajniran od strane enterijeriste. Nalazi se u predratnoj, lepo održavanoj zgradi sa mermernim ulazom, autentičnim gipsanim radovima sa ukrasnim lusterom, pozicioniranoj u gornjem delu ulice, ka Bulevaru kralja Aleksandra. Stan je na drugom spratu od tri, u zgradi bez lifta. Trostrane je orijentacije, veoma svetao, sa prirodnom osvetljenošću svih prostorija i visinom tavanica od 3 m. Struktura: ulazna zona, dnevni boravak sa trpezarijom otvorenog koncepta, kuhinja, kupatilo, ostava, spavaća soba i terasa. Poseduje i sopstvenu podrumsku prostoriju od 10-ak m2. Nameštaj je upečatljivog dizajna, dekorativni zidovi i rasveta, kvalitetna tehnika, 3 klima-uređaja od kojih je jedan klima-inverter. Grejanje je etažno i podno. Izuzetan, mali salonac odlične strukture i funkcionalnosti na odličnoj lokaciji. Agencijska provizija 2% Agent: Daniela Mladenović , licenca 2837 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/4016-237 011/4016-236 .
prodaja Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Dvosoban Jurija Gagarina Odličan 2.0,adaptibilan stan sa neverovatnim panoramskim pogledom koji duguje svojoj poziciji na najvišem spratu odlično održavane zgrade. Radovi na krovu završeni pre 3 meseca i urađene sve vrste izolacije. Kuhinja i kupatilo renovirani pre 8g. Trpezarija odvojena od dnevne sobe harmonika vratima, prostrana spavaća, kuhinja ,kupatilo i velika terasa od 16m2 . Stan sa velikim potencijalom. Jedinstven. Odmah useljiv. Agencijska provizija 2% Agent:Dragana Stojanović br. licence: 3663 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 DS06 .
Dvoiposoban prodaja Beograd Čukarica Banovo brdo Bore Markovića 2.5, 65m2, Banovo brdo – Bore Markovića, I/6, cg Odličan i veoma funkcionalan stan u zgradi novijeg datuma na izuzetnoj lokaciji. Stan se sastoji iz ulaznog dela, komfornog dnevnog boravka sa trpezarijskim delom, kuhinje, jedne veće i jedne manje sobe, kupatila, toaleta i velike terase. Odlična zgrada iz 2011.godine sa video nadzorom i portirom. Stan je uknjižen i bez tereta. Agencijska provizija 2% Agent: Ana Jovanović br. licence 4000 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 AJ01 .
Beograd prodaja Palilula Poštanska štedionica-Tašmajdan Dalmatinska Trosoban Dalmatinska, 4/5, lift, komforan trosoban stan sa tri terase, dvostrano orijentisan, veoma svetao, na odličnoj lokaciji, u mirnoj ulici, zaklonjen od buke a u neposrednoj blizini dve veoma prometne saobraćajnice. U krugu od 100 metara se nalaze sve infrastrukturne pogodnosti za udoban zivot. Stan je u izvornom, održavanom stanju, zamenjeni pvc prozori. Pravi porodičan stan, za preporuku, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Vračar Hram Svetog Save Dvosoban prodaja Svetog Save, 3/3, odličan stan u potkrovlju, kvalitetno renoviran, potrebna minimalna ulaganja, preporuka za kupce koji vole veliku terasu (zimska bašta) 29m2, stan je grejne površine 61m2+ 29m2 zastakljena terasa sa nezavisnim grejanjem tako da se može koristiti tokom cele godine, useljiv, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Voždovac Autokomanda Trosoban Triše Kaclerovića stan Triše Kaclerovića, 4/4, lođa, klasičan trosoban stan, odličnog rasporeda, spavaći blok odvojen od ostalog dela stana, sve prostorije su veoma komforne, 2 mokra čvora. Dvostrano orijentisan, veoma svetao, na odličnoj lokaciji, zgrada okružena zelenilom a u blizini saobraćajnice sa odličnom povezanošću sa svim delovima grada. Pravi porodični stan, blizu škole, vrtića, parka, pripadajuće parking mesto u garaži, za preporuku, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Vračar Hram Četvorosoban Patrijarha Varnave Patrijarha Varnave, 1/4, lift, lođa, extra ponuda, stan kakav se retko pojavljuje u prodaji, u samom srcu Vračara, na najlepšoj lokaciji i na samo 200 metara od Hrama Svetog Save, u novoj zgradi, izuzetnog kvaliteta sa mermernim ulazom, video nadzorom, izuzetno luksuzan stan, dvostrano orijentisan, svetao, prostran, odvojen spavaći blok sa tri spavaće sobe od kojih je najveća master sa walk in garderoberom i luksuznim kupatilom, sa sigurnosnim vratima i Bosal sobnim vratima, stolarija drvo aluminijum sa elektronskim spuštanjem roletni, hrastov parket, prvoklasna italijanska keramika, grejanje je centralno sa kalorimetrima. Mogućnost kupovine parking mesta u garaži zgrade. Izuzetna ponuda za sve one koji za sebe i svoju porodicu traže luksuzan porodični stan na najlepšoj lokaciji u gradu. Za svaku preporuku, fleksibilna cena, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Beograd Savski venac Dedinje Dedinjska Dedinjska, pr/2, izuzetna ponuda, poslovni prostor u novoj zgradi u srcu Dedinja, novogradnja iz 2021. godine, poslovni prostor odlične strukture, pogodan za različite delatnosti u jednoj od najlepših zgrada na Dedinju, organizacija i uređenje poslovnog prostora po želji kupca, odličan prilaz, obezbeđen parking, energetska efikasnost, grejanje toplotnim pumpama, visdokokvalitetni materijali, idealna poslovna prilika, za svaku preporuku, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd izdavanje Savski venac Dedinje Dedinjska Dedinjska, pr/2, lift, poslovni prostor u novoj zgradi koja je useljiva za mesec dana (trenutno u sivoj fazi sa mogućnošću izvođenja završnih radova po želji zakupca), obezbeđen parking, grejanje toplotnom pumpom, pogodan za različite delatnosti Fitness Gym teretane, klinike, kancelarije, na atraktivnoj lokaciji, u blizini Portugalske ambasade, fleksibilna cena, za preporuku, uknjižen, depozit obavezan. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevski Venac Dvosoban prodaja Mirijevski Venac, 5/8, tri lifta, terasa, stan se prodaje polunamešten, delimično renoviran (hoblovan parket, pvc stolarija, okrečeno), adaptibilan u dvoiposoban, od prostorija ima odvojenu spavaću sobu, dnevni boravak, trpezariju sa kuhinjom, kupatilo, orijentisan ka Mirijevskom vencu, uredna i održavana zgrada, na odličnoj lokaciji, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Vračar Kalenić Novopazarska poslovni prostor Novopazarska, pr/5, lift, specijalna ponuda, poslovni prostor sa velikim izlogom, na fantastičnoj lokaciji u Monarh luksuznoj novogradnji iz 2022., cg sa kalorimetrima, alu stolarija, granitna keramika, pogodan za različite namene (butike, trgovine, kozmetičke salone, kancelarije, izložbene salone), mogućnost da razradite Vašu poslovnu aktivnost sa dugoročnim zakupom u atraktivnoj ulici, za svaku preporuku, obavezan depozit. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Vračar Cvetni trg Dvosoban Kralja Milana Kralja Milana, 3/4, salonski stan sa dva mokra čvora, idealan za izdavanje tipa "stan na dan'', deljiv na dve manje stambene jedinice. U neposrednoj blizini Cvetnog trga, Jugoslovenskog dramskog pozorišta i parka Manjež. Stan se nalazi u dvorišnoj zgradi, svetao, prazan, odmah useljiv, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Dvosoban prodaja Beograd Savski venac Beograd na vodi Hercegovačka Svaki kupac na poklon dobija osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine!!! 2.0, 58m2, CG, lift, XIV/XXII, telefon, interfon, garaža. Uknjižen. BW VISTA je zgrada koja se nalazi u okviru projekta Beograd na vodi. Nalazi se uz BW park na par minuta od Save Promenade. Stan je dvostrano orijentisan sa pogledom na Galeriju i Kulu Beograd. Zgrada ima video nadzor, recepciju i obezbeđenje. Uz stan se prodaje i garažno mesto po ceni od 20.000 evra. Agent Mirjana 063/770-8837 Agencijska provizija 2%
Beograd prodaja Zvezdara Cvetkova pijaca Podujevska Dvoiposoban Svaki kupac na poklon dobija osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine!!! 2.5, 62m2, terasa, CG, I/IV, lift, telefon, interfon, garaža. Upotrebna dozvola. Luksuzan stan u vrlo kvalitetnoj novogradnji. Sastoji se od velike dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe, manje radne sobe ili dečije, kupatila i velike terase. Agencijaska provizija 2% Agent 060/3411-341
Voždovac Medaković 2 Radovana Simića-Cige Jednoiposoban prodaja 1.5, 44m2, terasa, 7/11, lift, CG, telefon, interfon, podrum. Uknjižen. Kompletno sređen svetao stan na odličnoj lokaciji. Okružen sa dosta zelenila. Retko u ponudi. Agencijaska provizija 2% Kontakt Ana 060/3411 341
Čukarica Žarkovo Jednoiposoban stan Izuzetno funkcionalan stan, nedavno kompletno renoviran, u dobro održavanoj starogradnji. Uknjižen 1/1, bez tereta. Na veoma dobroj lokaciji, u mirnoj ulici neopterećenoj saobraćajem, u centru Žarkova. Stan veoma svetao i ušuškan, orijentisan nasuprot ulice.  Odlična investicija. Maksimalna iskorišćenost kvadrature uz niske mesečne režije. U neposrednoj blizini osnovna škola, Dom zdravlja Žarkovo, Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja, brojni ugostiteljski, uslužni i trgovinski objekti... Na 15-tak minuta hoda od Košutnjaka (bazen, trim staza, itd). Odlična saobraćajna infrastruktura i povezanost gradskim prevozom. Brojne linije gradskog prevoza na par minuta hoda. Prostorije: -hodnik -dnevni boravak -soba -kuhinja -kupatilo Korišćenje dela dvorišta (16m2) + podrumska ostava. Napomena: Oznaka na mapi je informativnog karaktera, ne prikazuje preciznu lokaciju nekretnine. Agencijska provizija: 2% od ugovorene kupoprodajne cene. Redni broj agencije u Registru posrednika: 1006
prodaja Savski venac Savski venac lokacija Slavija Trosoban Birčaninova Savski Venac, Slavija - Birčaninova 3.0, 86m2 (terasa 9m2), CG, lift, 4/6, podrum, interfon, telefon, klima. Kvalitetno renoviran stan od poda do plafona. Kuhinja poseduje ugradnu tehniku BOSCH i ostala bi kupcima na korišćenje. Takođe ugradni ormari u spavaćoj sobi kao i sve na slikama ostaje kupcima. Stan gleda na dvorište i ulicu. Uknjižen, za svaku preporuku. Agencija "Imovina plus": 011/32-41-547 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (troškove overe kod notara plaća kupac) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #2110 Interfon, Telefon, Klima,
Dvosoban prodaja Beograd Zvezdara Lion Vojvode Dovezetskog Zvezdara, Lion - Vojvode Dovezetskog 2.0, 46m2 (terasa 2m2), 2/2, TA, interfon, telefon, klima. Renoviran dvosoban stan u zgradi sa tri stana. Uknjižen. Agent: Ognjen Nikolić 064/415-01-03 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (troškove overe kod notara plaća kupac) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #2111 Interfon, Klima,
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane