Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Stari Grad Centar i Terazije TERAZIJE Kralja Milana

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Zvezdara Cvetkova pijaca Matice srpske Trosoban Zgrada je u odličnom stanju, useljena krajem 2018 godine. Fasada je demit sa izolacijom. Zgrada ima lift ( proizvođač »Schindler« ).Prozori su Aluminijumski sa roletnama i komarnicima. Na podu je široki hrastov parket i ceo stan je prekriven itisonom. Visina od poda do plafona 2,70m. Stan je okrenut trostrano, na istok – zapad - sever. Stan je praktično nov, vrlo malo je korišćen i odmah je useljiv. Od ulaznih vrata levo se ide u kuhinju i malo kupatilo, polu levo se nalazi ogromna dnevna soba sa trpezarijom i ima izlaz na manju terasu. Pravo se nalazi spavaća soba koja je deljiva na dve manje sobe ukoliko je potrebno da se poveća broj spavaćih soba. Desno je velika spavaća soba sa svojim kupatilom. Ova soba ima izlaz na veliku terasu. U cenu stana je uračunato garažno mesto u garaži u nivou prizemlja površine cca 15,00 m2 i mogućnost parkiranja u dvorištu, pošto se dvorištu prilazi putem koji na samom ulazi ima rampu. Stan ima klima uređaje. Stan je luksuzno opremljen. Agencijska provizija je 2%.
Vračar Vračar lokacija Maksima Gorkog Trosoban prodaja Oglašivač Vlasnik Grejanje CG Sprat 3 Ukupna spratnost 7 Dodatno Odmah useljivUknjiženNije poslednji spratNije stan u kući Ostalo LođaKlimaLiftKATVInterfon Dodatni opis Odlična lokacija, ugao Maksima Gorkog i Južnog Bulevara. Novija zgrada. Veoma funkcionalan stan, iz hodnika u sve prostorije. Spavaći blok odvojen od dnevnog boravka. 2 zastakljene lođe. 2 mokra čvora (kupatilo i toalet). Trostrano orijentisan. Uknjižen. Vlasnik. Link za preuzimanje video prezentacije stana (4K, 900 MB): https://www.dropbox.com/s/j304xlxsa8cl58y/Video%2011.4.22.%2C%2013%2021%2038.mov?dl=0 Video je moguće dobiti i na Viber/WhatsApp u nešto slabijoj rezoluciji.
Čukarica Banovo brdo Dvoiposoban Požeška stan Dvoiposoban, održavan stan sa prelepim pogledom, dvostrano oriujentisan. Kuhinja sa trpezarijom, izlazom na lodju, dnevna soba, velika i manja spavaća soba, kupatilo. U zgradi postoje dva lifta. Ptedato na uknjižbu. Odmah useljiv. Kontakt: 063/ 8 555 268 Agencijska provizija je 2%.
prodaja Vračar Crveni krst Četvorosoban Grčića Milenka Agencijski ID : 1655. Odličan komforan stan od 101m2, ima prelepu terasu od 76m2, koju samo koristi ovaj stan i ima izlaz na nju iz dve sobe. Stan ima zasebnu kuhinju koja ima manju terasu, hodnik sa ugradnim plakarima, trpezariju povezanu sa dn.boravkom, dve odvojene sp.sobe, kupatilo i prostoriju veličine sobe koja je u funkciji garderobera iz koje se ulazi iz hodnika i povezana je sa kupatilom. Uknjižen je na 101m2, u odličnom stanju. Ceo stan je natkriven. Trostrano orijentisan, sa lepim pogledom. Agencijska provizija 2 % U zgradi ima lift.
izdavanje Beograd Rakovica Rakovica lokacija Avala Dugo polje Na odličnoj lokaciji, blizu bivšeg restorana Kumbara. Na placu od 24a postoje 3 kuće. Stara kuća od 108m2, druga kuća ima osnovu 28 u prizemlju+28m2 drugi nivo i treća kuća koja ima osnovu 66m2 u prizemlju, 1 sprat 66m2 plus potkrovlje. Takođe postoje pomoćni objekti, jedan od 40m2 i drugi od 22m2. Postoji garaža u koju se ulazi spolja. Plac je pravougaonog oblika sa dovoljnom ulaznom širinom.
Beograd prodaja Voždovac Jajinci Rakovica selo Dugo polje Na odličnoj lokaciji, blizu bivšeg restorana Kumbara. Na placu od 24a postoje 3 kuće. Stara kuća od 108m2, druga kuća ima osnovu 28 u prizemlju+28m2 drugi nivo i treća kuća koja ima osnovu 66m2 u prizemlju, 1 sprat 66m2 plus potkrovlje. Takođe postoje pomoćni objekti, jedan od 40m2 i drugi od 22m2. Postoji garaža u koju se ulazi spolja. Plac je pravougaonog oblika sa dovoljnom ulaznom širinom.
Pančevo Pančevo Stara Misa Banijska Petosoban prodaja Kuća se nalazi u naselju Stara Misa, u lepoj ulici gde su sve porodične kuće. Kuća je u odličnom stanju i nisu potrebna dodatna ulaganja. Ukupna površina kuće je cca 260,00 m2 i sastoji se od : podruma, prizemlja, sprata i tavana. Kuća ima dobru fasadu, demit sa izolacijom. Spoljna stolarija je PVC sa roletnama. Unutrašnja stolarija je drvena. Na podu je klasičan parket u svim sobama i hodnicima sem u ulaznom predsoblju gde je keramika. U mokrim čvorovima je keramika, kao i u podrumskom prostoru. U podrumskom delu se nalazi kotlarnica, ostava, mokri čvor i sala za slavlja. U prizemlju je kuhinja, trpezarija kupatilo, dnevni boravak a na spratu su 4 spavaće sobe i dva kupatila. Sve sobe, kao i trpezarija imaju izlaz na terasu. Kuća ima alarm i kamere. Grejanje je etažno na čvrsta goriva, pelet, struju i ima izvedenu instalaciju za gas. Plac je ograđen visokom zidanom ogradom. Plac izlazi na dve ulice. U delu dvoriđta bliće Banijskoj ulici nalazi se objekat od 40,00 m2 koji se sastoji od letnje kuhinje i garaže. Plac je ravan. Agencijska provizija je 2%.
Voždovac Medaković 1 Medaković II Petosoban Sinjska kuca OPIS NEKRETNINE: Izdaje se prizemna kuća koja funkcioniše kao jednoiposoban stan, sa pripadajućim dvorištem. Nalazi se u blizini hotela Majdan, prodavnice, autobuske stanice kao i škole, vrtića. Stan se izdaje u potpunosti namešten, uz obavezan depozit u visini jedne kirije. Kućni ljubimci ne dolaze u obzir. PROSTORIJE: Predsoblje, kuhinja sa trpezarijom, dnevna soba, spavaća soba, kupatilo, ostava, terasa. Agencijska provizja u skladu sa opštim uslovima poslovanja preduzeća.
prodaja Zvezdara Gradska bolnica Garsonjera Dimitrija Tucovića OPIS NEKRETNINE: Prelepa garsonjera, kompletno opremljena svom potrebnom belom tehnikom (poseduje i mašinu za sušenje veša i mašinu za suđe). Nalazi se na prvom spratu luksuzne novogradnje (2021.), okrenut je suprotno od ulice Dimitrija Tucovića, ka mirnom dvorištu. Izuzetna lokacija, infrastruktura i saobraćajna povezanost. ( Idea market, apoteka, Lilly, Ahilej teretana, Aman, usluga hemijskog čišćenja, laboratorija BeoLab i lokalni kafić/restoran La tavernetta, veliki broj salona, a stanica ka gradu je ispred same zgrade, na 5 min od Đeram pijace, 10 min od Vukovog spomenika, pravnog i tehničkih fakulteta, 20 min do Trga republike...). Okrenut je ka sunčanoj strani, pa je obasjan ceo dan suncem, do samog zalaska. Izuzetna nekretnina kao investicija. Stan se trenutno izdaje, stanar može ostati. PROSTORIJE: predsoblje, soba, kupatilo, terasa Agencijska provizija 2%
Dvoiposoban izdavanje Beograd Vračar Južni bulevar Generala Horvatovića OPIS NEKRETNINE: Stan se nalazi u mirnoj ulici, povučen od buke, svetao, prijatan, funkcionalan za život. U zgradi novije gradnje izdaje se kompletno namešten. Na odličnoj lokaciji. PROSTORIJE: Predsoblje, kuhinja sa trpezarijom, dnevna soba, dve spavaće sobe, kupatilo, terasa. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja preduzeća.
Beograd prodaja Vračar Neimar Nebojšina Jednoiposoban 1.5, 42m2 plus 19m2 terasa, 5/5,CG, internet, telefon, klima, ktv, internet, podrum. Nebojšina ulica počinje od Hrama Sv. Save odnosno od Skerlićeve ulice i završava se kod Južnog bulevara. Izuzetna lokacija zbog blizine Karađorđevog parka i Hrama Sv. Save ali i Medicinskog, Veterinarskog i Stomatološkog fakulteta kao i Kliničkog centra. Jedan od najlepših krajeva grada sa kompletno razvijenom infrastrukturom pa se samim tim smatra elitnom lokacijom za stanovanje. U prilici smo da Vam ponudimo jednoiposoban stan na petom spratu održavane zgrade bez lifta, kvalitetno građene krajem 60-ih godina. Sam stan je delimično renoviran, izuzetno svetao i dvostrano orijentisan. Sve prostorije su komotne i funkcionalno raspoređene (u sve prostorije se ulazi iz hodnika). U dobrom je i održavanom stanju pa velika ulaganja nisu potrebna. Prednost stana je terasa površine 19m2 koja ide maltene oko celog stana. Grejanje je centralno. Stanu pripada i podrum od 4m2. Zbog same lokacije idealana nekretnina za život ali i kao investicija za rentiranje. Od prostorija: ulazni hodnik, objedinjeni prostor koga čine dnevni boravak. kuhinja i trpezarija; spavaća soba, kupatilo, terasa. Uknjižen na 42m2 plus terasa 19m2. Brzo useljiv. Kontakt: 065 233 52 60 R-ID: #4424 Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Izvorno stanje. Stara gradnja.
Zvezdara Cvetkova pijaca Cvetkova pijaca OLGE JOVANOVIĆ Dvosoban izdavanje Nov stan, potpuno opremljen. AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
Voždovac Jajinci Milutina Miljkovica kuca Jajinci, Milutina Miljkovica, 5.0 kuca od 204 m2 sa terasom, na 13 ari placa, PR + PTK, eg (pelet), brzo useljiva, uknjizena, podrum, garaza. Veoma lepa, prizemna kuca, kvalitetno gradjena. Poseduje i dva pomocna objekta: garazu i pomocni objekat sa sporetom i rostiljem. Na placu se takodje nalaze i basta, kao i mali vocnjak. Prizemlje: dnevna soba sa izlazom na dvoriste, trpezarija, kuhinja sa spajzom, kupatilo, dve spavace sobe i terasa. U potkrovlju se nalaze dve sobe i kupatilo koje su samo izmalterisane i sprovedeni su struja i voda. Cena 160 000 evra. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. RAICEVIC NEKRETNINE 011/4076384 || dokumentacija : Uknjizena
prodaja KOPAONIK KOPAONIK Treska Kopaonik, Treska, plac povrsine 707 m2, struja, bunar, uradjena konverzija zemljista, uknjizen. U naselju Treska, na dobroj lokaciji, nedaleko od kompleksa Suncani breg i Lucky Kop Apartmana, nalazi se plac povrsine 7.07 ari. Cine ga dva uknjizena placa (3.35 ara i 3.72 ara), jedan pored drugog. Na placu se nalazi bunar i dovedena je struja. Izlazi na nasipan put koji se zimi redovno odrzava. Cena 60 000 evra. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 4 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 060/3056058 || dokumentacija : uknjizen
prodaja Beograd Voždovac Kumodraž I II III KUMODRAZ Jorgovana Kumodraz, Jorgovana, plac od 11 ari, elektromreza, vodovod, kanalizacija i gasovod pored placa, uknjizen na 1106 m2. U lepom delu, punom zelenila, sa panoramskim pogledom na Avalu i ceo Beograd, ovaj plac pruza mogucnost da na 11 ari napravite sebi savrsen dom! Svega 7.0 km od Slavije, u susedstvu prelepih vila, par stotina metara od Vojvode Stepe i Bulevara JNA. Spomen park Jajinci, suma i trim staze, na korak od ovog placa, garantuju cist vazduh i mir. Neposredna blizina crkve Svete Trojice, osnovne skole, sportskih terena, vrtica. Plac je dimenzija 27.5 m (frontalni deo, ulaz sa ulice) x 42 m, preparcelacija u zavrsnoj fazi. Dozvoljena gradnja, informacija o lokaciji. Cena 135 000 evra. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 060/3056060 || dokumentacija : uknjizen
Beograd prodaja Voždovac Kumodraž I II III KUMODRAZ Torlak Kumodraz, Torlak, plac od 12.67 ari, gradjevinsko zemljiste, elektromreza, vodovod i gasovod u neposrednoj blizini placa, uknjizen na 1267 m2. Na svega 8 km od centra Beograda, sa prelepim pogledom na Avalu, u blizini Crkve Svete Trojice, osnovne skole Vojvoda Stepa, sportskih terena, spomen parka Jajinci, sume i trim staze. Plac dimenzija 17 m (frontalni deo) x 75 m. Prilazni deo placu, 50 m makadamskog puta. Detaljnim urbanistickim planom predvidjena izgradnja kanalizacione i saobracajne mreze. Zona porodicne gradnje, lepe kuce u susedstvu, cist vazduh, mir i panoramski pogled, mogu postati vase idealno mesto za zivot! Cena 139 000 evra. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 060/3056060 || dokumentacija : uknjizen
Voždovac Banjica I II BANJICA Trosarina Garsonjera prodaja Banjica, Trosarina, 0.5, 25.65 m2, terasa od 10 m2, PR od VI spratova, eg, telefon, lift, interfon, video nadzor, ktv, internet, odmah useljiv, gradjevinska dozvola, placeno gradsko gradjevinsko zemljiste, parking prostor ispred zgrade, novogradnja iz 2021. godine. Ovaj izuzetan novi objekat, na samo deset minuta kolima od Autokomande, predstavlja spoj mirnog porodicnog stanovanja sa urbanom zonom Vozdovca. Ispunjava najvise standarde gradnje sa termoizolacionim sistemom sa termo blokom i staklenom vunom, najefikasnijom zvucnom izolacijom sa sendvic pregradama izmedju stanova cigla-vuna-cigla, aluminijumskom stolarijom, Geberit sanitarijom, granitnom keramikom prve klase u kupatilima i kuhinjama, hrastovim parketom prve klase, sigurnosnim ulaznim vratima, cime zadovoljava sve preduslove udobnog i luksuznog zivota. Stan je po strukturi garsonjera, izuzetno svetao, sa izlazom na terasu od oko 10 m2. Kompletno je opremljen, sa kuhinjom uradjenom po meri, ugradnim aparatima, LCD televizorom, ves masinom i kvalitetnim namestajem modernog stila. Ispred zgrade postoji slobodna zona parkiranja sa kapacitetom od 40 mesta. Povracaj PDV-a za firme u iznosu od 20 %. Cena 62 791 evra sa PDV-om. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 060/3056054 || dokumentacija : gr.dozvola
ZLATIBOR ZLATIBOR Jednoiposoban Prote Simica stan EKSKLUZIVNO U PONUDI! Zlatibor, Elitno naselje Zova, Prote Simica, 1.5, 38.90 m2 sa terasom od 3 m2, II od III sprata, norveski radijatori, telefon, bez lifta, interfon, video-nadzor, ktv, internet, odmah useljiv, uknjizen na 38.90 m2, slobodna parking mesta oko kompleksa, novogradnja vrhunskog kvaliteta iz 2020. godine. Svetao i suncan stan, funkcionalnog rasporeda, sa maksimalnom iskoriscenoscu prostora. Stan se nalazi u odlicnom rezidencijalnom kompleksu na atraktivnom i mirnom delu Zlatibora, ali dovoljno blizu njegovom centru. Stan je orijentisan ka dvoristu kompleksa, sa otvorenim pogledom na uredjeni unutrasnji plato. Stan ima sigurnosna vrata, kvalitetne keramicke plocice u ulaznoj zoni, kuhinjskom delu i na terasi, kao i moderno opremljeno kupatilo sa vrhunskom keramikom i sanitarijama. Na podu u dnevnom boravku i u spavacoj sobi nalazi se kvalitetan parket. Prostorije: ulazna zona, prostrani dnevni boravak sa nisom, spavaca soba, kupatilo i terasa. Oko samog kompleksa obezbedjena su parking mesta koja se slobodno koriste, a u planu je izgradnja podzemne garaze prekoputa kompleksa, kao i izgradnja restorana, prodavnica i visokokvalitetnog spa centra sa pratecim sadrzajem. Bilo da trazite mesto za uzivanje u fantasticnom okruzenju, ili pametnu investiciju, ovaj stan je savrsen izbor za vas! Cena 52 900 evra + pdv. Specijalna ponuda - BEZ PROVIZIJE KUPCA! Raicevic nekretnine 065/452-77-77 || dokumentacija : uknjizen
prodaja Voždovac Pašino i Lekino brdo LEKINO BRDO Trosoban Debarska Lekino brdo, Debarska, 3.0, 62 m2, bez terase, PR od IV sprata, ta, bez lifta, interfon, ktv, internet, uknjizen na 62 m2, podrum, starogradnja. U mirnoj ulici na Lekinom brdu, u prizemlju lepo ocuvane manje zgrade, nalazi se funkcionalan, dvostrano orijentisan trosoban stan. U neposrednoj je blizini Opstine Vozdovac, doma zdravlja, vrtica, skola i velikog broja linija gradskog prevoza (17, 22, 25, 26, 30, 31, 46 i 55). Stan ima odlican raspored prostorija. Iz prostranog hodnika se ulazi u dvorisno orijentisan deo stana sa dnevnom sobom/trpezarijom i odvojenom prostranom kuhinjom. Sa prozora se prostire pogled na lepo uredjenu povrsinu sa cvecem i zelenilom. U drugom delu stana, orijentisanom ka ulici, nalaze se dve spavace sobe, kupatilo (sa bideom) i ostava (originalno WC, sa mogucnoscu vracanja u prvobitno stanje). Stan pruza veliki broj mogucnosti za rekonstrukciju i promenu namene prostorija. Cena 125 000 evra. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 063/7518444 || dokumentacija : uknjizen
Trosoban prodaja Beograd Savski venac Dedinje Jezdiceva SVI NASI KUPCI DOBIJAJU VREDAN POKLON! Dedinje, Jezdiceva, 3.0, 70 m2, mala terasa, fenomenalno dvoriste od 250 m2 koje po pola koriste 2 stana u ovoj zgradi i druga kuca, PR od I sprata, grejanje na gas, tel, bez lifta, interfon, brzo useljiv, ktv, internet, klima, uknjizen na 70 m2, veoma lepa novija zgradica tipa kuce iz 2000. godine sa samo 2 stana. Ulaganja po zelji kupca. Dvostrano je orijentisan (sa obe strane na dvoriste). Izdignut je oko pola metra od zemlje. Izuzetno lepa ulica i miran kraj RETKA PONUDA! Cena 210 000 evra, dogovor. Kupite ovu nekretninu preko agencije Raicevic nekretnine i POKLANJAMO VAM idejno resenje dizajna enterijera! Pozovite nas za vise informacija. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 065/452-77-77 || dokumentacija : uknjizen
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane