Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

plac Beograd prodaja Palilula Višnjička banja Despotovacka

slične nekretnine * :

Beograd prodaja BEOGRAD Dorćol Višnjićeva Dvosoban Nekretnina se nalazi u Višnjićevoj ulici, udaljena od Trga Republike i Narodnog pozorišta svega 300m. Salonska zgrada sa urednim ulazom. Stan sređen, bez ulaganja, brzo useljiv i uknjižen. Zgrada poseduje svoje dvorište, sa parkingom za stanare. Visina plafona je 3m. Prostorije: hodnik, dnevno-trpezarijski deo sa kuhinjom (kao jedna celina), spavaća soba, kupatilo. Stan ima pripadajući podrum. Stan za preporuku za ljubitelja života u samom srcu grada!
Rakovica Rakovica lokacija 17. oktobra Jednoiposoban prodaja U prilici smo da vam ponudimo odličan stan u Rakovici, u ulici 17.oktobra. Stan se nalazi u odlično održavanoj zgradi iz 2018.godine, na drugom spratu(od4) sa liftom. Po strukturi je jednoiposoban, površine 44m2. Sastoji se od ulaznog hodnika, dnevne sobe sa trpezarijom, izdvojene kuhinje, spavaće sobe, kupatila i zastakljene terase. Veoma je očuvam i nikakva ulaganja nisu potrebna. Odlično ke povezan, ispred zgtade su stajališta autobusa 42, 502 i 501 a na 5 minuta hoda je i stanica BG voza kojim se za 10 minuta stize do centra grada. Uknjižen je i odmah useljiv. Ag. Provizija 2%. Prodaju vodi Marko Mitić, kontakt 0605930763.
Novi Beograd Fontana i Hala sportova Dvoiposoban Studentska stan Prodaje se dvoiposoban stan u Studentskoj ulici na dobroj lokaciji. Zgrada sa remontovanim liftom i renoviranim ulazom. Stan u izvornom stanju. Cena stana je 152.000 eur Ag.provizija je 2%. Kontakt: Brankica 0652456619
izdavanje Savski venac Dedinje Četvorosoban Omladinska Atraktivan stan smešten na odličnoj, mirnoj lokaciji u novoizgrađenom delu Dedinja. Do frenkventnih ulica potrebno je par minuta vožnje. Stan je po strukturi četvorosoban i sastoji se od predsoblja, kuhinje sa trpezarijom, dnevnog boravka, 3 sobe, 2 mokra čvora, ostave i terase. Nalazi se na prvom spratu. Opremljen je kvalitetnom stolarijom, ugradnom kuhinjom sa svim električnim uređajima i garderoberima u svakoj peostoriji. Stan ima i garažu površine 27m2, pravo korišćenja dvorišta i parking mesta. Odmah je useljiv. Zakup je mesečni i iznosi 1400 eur plus depozit Ag.provizija je 50% od prve zakupnine. Kontakt: Vlada 063384428
Četvorosoban izdavanje Beograd Vračar Hram Kursulina Namešten, lux, 2 lođe, CG, lift, interfon, garažno mesto. Prelep četvorosoban stan, u održavanoj zgradi novije gradnje, na par stotina koraka od Hrama Svetog Save, smešten u jednoj od najlepših ulica u Beogradu. Sastoji se od predsoblja, dnevne sobe sa izlaskom na lođu, kuhinje sa trpezarijom iz koje se takođe izlazi na lođu, dve spavaće sobe, radne sobe i kupatila. Izvanredna mikrolokacija, na dva minuta od Kalenićeve pijace, čuvene kafane "Kalenić" sa jedne strane, Trga Slavija, Narode biblioteke, Hrama Svetog Save sa druge strane i na samo 10 minuta hoda do Terazija. Veliki broj različitih prehrambenih prodavnica, pekara, barova, škole, vrtići, zdravstvene ustanove, biblioteke, pozorišta i drugi sadržaji neophodni za život u prestonici su u neposrednoj blizini. Režijski troškovi, internet i kablovska TV, održavanje zgrade iznose oko 180eur Postoji mogućnost korišćenja garažnog mesta u dogovoru sa vlasnikom. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Stan je useljiv od 01.05. Agenc. provizija 50% od prve mesečne rente Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com IK05 .
Beograd prodaja Vračar Hram Šumatovačka Troiposoban Uknjižen, Novija gradnja, cg sa kalorimetrima, lux, Klima, Renovirano, lift, podrum, terasa. Prodaje se miran, ušuškan, luksuzan izuzetno funkcionalan troiposoban stan u mirnom delu Vračara u blizini Hrama Svetog Save. Stan je na visini prvog sprata novije dobro održavane zgrade. Nedavno je renoviran i posle renoviranja niko nije živeo u stanu. Sastoji se od predsoblja, velikog dnevnog boravka, odvojene kuhinje, 2 komforne spavaće sobe, jedne manje sobe (može da se koristi kao dečija ili radna soba), kupatila, gostinjskog toaleta i prelepe terase na koju se izlazi iz dnevne sobe i iz jedne spavaće sobe. Stanu pripada i odličan podrumski prostor (5 m2). U stanu je CG sa kalorimetrima (plaćanje po utrošku). Stan se nalazi u mirnom delu Vračara sa svim neophodnim sadržajima za porodičan život, u blizini su vrtić i osnovna škola. Odlična saobraćajna povezanost sa svim delovima grada. Stan je odmah useljiv. Agencijska provizija 2% Agent Srđan Milovanović broj licence 3970 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 SM03 .
Zvezdara Denkova bašta Vojislava Ilića Trosoban prodaja Beogradska četvrt - Denkova bašta ima reputaciju kao jedna od mirnijih i udobnijih lokacija za život. Krajem XX veka izgrađeno je novo urbanističko naselje sa puno zelenih površina, dečijih igrališta i zgrada koje su, širokim zelenim pojasom, odvojene od Vojislava Ilića. U ponudi je izvorno 3.0 stan, proširen u duplex pripajanjem pripadajućeg tavanskog prostora. Dvostrano orijentisan, sa 2 lodje, jedna zastakljena a druga ekonomoska sa izlazom iz kuhinje i pripadajuće ostave. Stan ima klasičnu podelu na dnevno/trpezarijsko/kuhinnski deo i deo sa spavaćim sobama. Kao torsoban poseduje 2 mokra čvora. Prednosti stana su; osvetljenost, provetrenost i pogledi na Pašino Brdo, Učiteljsko naselje. Na potkrovlje se izlazi sjajno rešenim drvenim minimalističkim stepeništem i čine ga 3 prostorije koje su sjajan potencijal sa 40+m2. Mikrolokacija prostora; Vero, Lidl, sportski centri Šumice, Obilić, Olimp, restorani i brojni kafići, Cvetkova pijaca, Arhitektonska škola, osnovne škole, vrtići, brzi izlazak na autoput! Savršen stan za porodice. Agencijska provizija 2% Agent: Marina Dojčinović br. licence: 4334 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 MD04 .
Savski venac Savski venac lokacija Dvosoban Admirala Geprata stan Lux renoviran, funkcionalan 2,0, salonski stan sa potpuno novim nameštajem odiše urbanim stilom. U zgradu se ulazi praktično direktno iz parka. Mikrolokacija prostora; Monument, Vlada, Savska promenada, čuveni”London”, Crkva Sv.Vaznesenja. Sastoji se iz ulaznog, odlično osvetljenog, dela sa sjajnim trpezarijskim delom i kuhinjom odvojenom pultom. Iz te centralne prostorije se ulazi u otmenu dnevnu sobu sa jedne i spavaću sobu sa druge strane. Taj stari salonski koncept nam daje dve zasebne sobe plus kuhinjsko/trpezarijski deo i kupatilo. Stan je odmah useljiv. Mogućnost dogovora za parking mesto. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne zakupnine Agent: Marina Dojčinović br. licence: 4334 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com MD04 .
izdavanje Stari Grad Dorćol donji Kapetan Mišina Poslovni prostor se nalazi na Dorćolu. Odličan je za advokatsku kancelariju, manju IT firmu, salon lepote...Pored glavne prostorije poseduje i manju sobu, hodnik i kupatilo. U poslovnom prostoru se nalaze dva stola sa stolicama. Po potrebi zakupca postoji mogućnost unošenja/iznošenja nameštaja. Računi su niski. Grejanje na inverter klimu. Useljiv odmah. Depozit. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miodrag Resanović br. licence 2009 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 MG06 .
Trosoban izdavanje Beograd Voždovac Kumodraž I II III Sanska U mirnoj ulici blizu svih sadržaja potrebnih za život, izdaje se ovaj kompletno namešten trosobni stan. Sastoji se od kuhinje, trpezarijskog dela, dnevnog boravka, otvorenog koncepta, kupatila i dve spavaće sobe. Po želji zakupca može se nabaviti bračni krevet a manja spavaća soba može biti radna ili dečija. Stan poseduje dve terase (2.5 i 6m2). Zgrada je novijeg datuma, kvalitetno izgrađena, grejanje etažno na gas i struju. Mesečni troškovi su 100eura (komunalije, struja, grejanje, internet, kablovska TV). Postoji mogućnost zakupa parking mesta po ceni od 50 eura ispred zgrade. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Google mapa ne pokazuje tacnu lokaciju nekretnine. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Olivera Bjekić, br. licence:4178 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 OB05 .
Beograd prodaja Vračar Vračar lokacija Hadži Prodanova Četvorosoban Hadži Prodanova, 1/4, lift, lođa, perfektan stan, odlična pozicija, tri spavaće sobe, dva kupatila, stanu pripada parking mesto od 15m2, za svaku preporuku, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Vračar Cvetni trg Kralja Milana Dvosoban prodaja Kralja Milana, 3/4, salonski stan sa dva mokra čvora, idealan za izdavanje tipa "stan na dan'', deljiv na dve manje stambene jedinice. U neposrednoj blizini Cvetnog trga, Jugoslovenskog dramskog pozorišta i parka Manjež. Stan se nalazi u dvorišnoj zgradi, svetao, prazan, odmah useljiv, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Dvoiposoban Gandijeva stan RETKO U PONUDI! Gandijeva, pr/2, terasa, izvorno 2.0, adaptiran u 2.5, na izuzetnoj lokaciji, dvostrano orijentisan (istok - zapad), od prostorija: hodnik, dve spavaće sobe, kupatilo, toalet, jedna ostava u stanu i još dve izvan stana (na istom spratu), velika dnevna soba sa trpezarijom i kuhinjom iz koje se izlazi na prostranu, natkrivenu i ograđenu terasu od 13m2, na kojoj su izvedeni struja i voda, ispred terase je urađen i travnati teren koji koriste i ostali stanari, izuzetno miran kraj na korak od Savskog keja, stan je u izvornom stanju, ali održavan, potrebno ulaganje, ali nudi dosta mogućnosti za prijatan život u prirodi uz dostupne sve važne infrastrukturne sadržaje, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Zvezdara Severni bulevar Trosoban Nerodimska Nerodimska, 2/3, lift, lođa, lux novogradnja, u izgradnji, rok završetka radova april 2023., visok kvalitet gradnje, pvc stolarija, hrastov parket, prvoklasna keramika, oprema renomiranih proizvođača, Bosal sigurnosna ulazna vrata, pikovana fasada, samo keš kupci u ovoj fazi izgradnje, cena sa uračunatim PDV-om, mogućnost kupovine garažnog mesta. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Trosoban prodaja Beograd Zvezdara Severni bulevar Nerodimska Nerodimska, 3/3, lift, lođa, lux novogradnja, u izgradnji, rok završetka radova april 2023., visok kvalitet gradnje, pvc stolarija, hrastov parket, prvoklasna keramika, oprema renomiranih proizvođača, Bosal sigurnosna ulazna vrata, pikovana fasada, samo keš kupci u ovoj fazi izgradnje, cena sa uračunatim PDV-om, mogućnost kupovine garažnog mesta. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd izdavanje Vračar Južni bulevar Južni Bulevar Dvosoban Južni Bulevar, 2/8, namešten stan na odličnoj lokaciji, dobra povezanost sa svim delovima grada, u blizini nekoliko većih trgovonskih lanaca, uredna održavana zgrada sa centralnim grejanjem. Stan je orijentisan ka Šumatovačkoj ulici tako da je zaštićen od buke. Svetao, prostran, sa odvojenom spavaćom sobom, takođe odvojena velika kuhinja sa trpezarijom, velika dnevna soba od 18m2 sa dva nova klik klak kauča. Stan je delimično renoviran, sa pvc stolarijom, novom kuhinjom, odmah useljiv. za svaku preporuku, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Zvezdara Severni bulevar Nerodimska Trosoban prodaja Nerodimska, 3/3, lift, lođa, lux novogradnja, u izgradnji, rok završetka radova april 2023., visok kvalitet gradnje, pvc stolarija, hrastov parket, prvoklasna keramika, oprema renomiranih proizvođača, Bosal sigurnosna ulazna vrata, pikovana fasada, samo keš kupci u ovoj fazi izgradnje, cena sa uračunatim PDV-om, mogućnost kupovine garažnog mesta. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Zvezdara Severni bulevar Jednoiposoban Nerodimska stan Nerodimska, ptk/3, lift, lođa, lux novogradnja, u izgradnji, rok završetka radova april 2023., visok kvalitet gradnje, pvc stolarija, hrastov parket, prvoklasna keramika, oprema renomiranih proizvođača, Bosal sigurnosna ulazna vrata, pikovana fasada, samo keš kupci u ovoj fazi izgradnje, cena sa uračunatim PDV-om, mogućnost kupovine garažnog mesta. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Zvezdara Severni bulevar Jednoiposoban Uroša Trojanovića Uroša Trojanovića, pr/3, lift, lux novogradnja, u izgradnji, rok završetka radova april 2023., visok kvalitet gradnje, pvc stolarija, hrastov parket, prvoklasna keramika, oprema renomiranih proizvođača, Bosal sigurnosna ulazna vrata, pikovana fasada, samo keš kupci u ovoj fazi izgradnje, cena sa uračunatim PDV-om. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Troiposoban izdavanje Beograd Palilula Tašmajdan Ilije Garašanina 3.0. 110m2 ( terasa 30m2), CG, VPR, telefon, interfon, podrum, 2 klime. Uknjižen Luksuzan stan na odličnoj lokaciji ( u krugu od 300m nalaze se dva bazena, dva parka, peta Beogradska gimnazija, pijaca, super marketi, Pravni i Mašinski fakultet, Dom zdravlja ..) Stan je renoviran, kuhinja kompletno opremljena sa novim, ne korišćenim uređajima (šporet, kombinovani frižider). Sastoji se od komfornog dnevnog boravka, dve spavaće sobe, garderobera, toaleta. U stanu je postavljena PVC stolarija , bela tehnika (bosch mašine za pranje, sušenje i sudove). Izlaz na terasu od 30m2 sa veštaškom travom i baštanskom garniturom. U cenu stana je uračunat info stan i gold paket-SBB. Kućni ljubimci su dozvoljeni. Agencijska provizija 50% Agent Mirjana 063/770-8837
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane