Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

plac Beograd prodaja Voždovac Zuce Nova 12.

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Voždovac Beli Potok Plac od 52 ara u komercijalnoj zoni pored novog autoputa gde je po PDR moguca gradnja: Trgovine na veliko i malo, distribucija, turizam i ugostiteljstvo, kulture i zabave Moguca gradnja vise objekata Dozvoljena kompatibilna namena komercijalnog sadrzaja maks 20% Index zauzetosti 60% Plac ispunjava urbanisticke uslove. Informacija o lokaciji dostupna po dogovoru. Agencijska provizija 2% Agent: Smilja Stojadinovic br. licence 3006 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
Savski venac Dedinje Neznanog junaka Jednoiposoban izdavanje Stan je renoviran, nalazi se na odličnoj lokaciji. Pogodan i za poslovni prostor. Depozit obavezan. Useljiv odmah. Agenc. provizija 50% prve rente Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com MT05
Voždovac Kumodraž I II III plac Potez izmedju Peka Dapčevića i Braće Jerković , plac od 14 ari , gradsko građevinsko zemljište. PDR u izradi. Agencijska provizija 2% Agent: Smilja Stojadinović br. licence 3006 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620-734 .
prodaja Savski venac Savski venac lokacija Trosoban Kraljice Natalije Uknjižen, 3.0, 93m2, EG. Komforan, trosoban, dvostrano orijentisan, izuzetno lep i funkcionalan stan. Nalazi se na drugom spratu od tri, u zgradi sa samo tri stana (jedan sprat jedan stan). Uknjižen je na 93m2, mereno 110m2. Zgrada je iz 1998. a stan je kompletno renoviran 2020. Sastoji je od velike dnevne sobe sa izlazom na terasu, trpezarije, dve spavaće sobe takođe sa terasama, kuhinje, kupatila. Ulaz u zgradi uređen, mermerno stepenište. Lokacija fenomenalna, na par minuta od Palate Albanija, Terazija, Beograđanke, pijace Zeleni venac. Izvanredna povezanost sa svim krajevima grada. Idealan za život, i kao investicija. Moguća je kupovina na kredit. Agencijska provizija 2% Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com IK05 .
Četvorosoban prodaja Beograd Zemun Zemun novi grad Prvomajska Uknjižen, 4.0, III/III, duplex, lux, terasa, 2 mokra čvora, CG. Stan se nalazi u urednoj i održavanoj zgradi koja je izgrađena 2005. godine. U neposrednoj blizini nalaze se mnogobrojni supermarketi, pijace, autobuska stajališta, vrtići, osnovna škola. Prvu etažu stana čine prostrana dnevna soba, kuhinja, trpezarija, spavaća soba, kupatilo i terasa. Druga etaža ima dve sobe i prostrano kupatilo. Dve etaže povezane su drvenim stepeništem. Kvalitetan parket nalazi se u svim prostorijama, osim kupatila i kuhinje u kojima se nalaze pločice. Stan se prodaje sa ugradnom kuhinjom, sanitarijama i Inverter klimom i to je uračunato u cenu stana. Krov je nedavno renoviran. Odmah useljiv, bez dodatnih ulaganja! Agencijska provizija 2% Agent: Biljana Babić br. licence 3992 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com BB01 .
Beograd prodaja Savski venac Senjak Vase Pelagića Trosoban Uknjižen, 3.0, 128m2, mereno 157m2, pr/III, velika terasa, grejanje na toplotne pumpe, garažno mesto, parking ispred zgrade, adaptibilan u 4.0, LUX. Stan u novoj zgradi iz 2016, u epicentru Senjaka, sa mogućnošću proširenja na 4.0. Retko koji stan kao ovaj je uspeo da omogući vlasnicima osećaj boravka u kući i slojevitost dnevnog života preslika u prostor. Odvojen spavaći blok sa prostorijom sa garderoberima, vešerajem i kupatilima za decu i roditelje je blok koji se vratima zatvara i prelazi u dnevni blok koji se sastoji od velike dnevne sobe sa kuhinjom koja je centar događanja sa velikim kuhinjskim ostrvom u koji je ugrađena rerna i vinski frižider, kao i prostor za odlaganje posuđa. Odavde se prelazi u raskošan dnevni boravak koji je u staklu i otvoren ka velikoj terasi. Prednost ovog stana je u tome sto je u centru Senjaka, ali nema se osećaj gradske gužve. Svi sadržaji od pijace, Maxija, i lokalnih bakalnica, restorana su na domak ove zgrade, Senjak je prestižna lokacija sto zbog svih internacionalnih škola, što zbog blizine Save i auto puta, a u skorašnje vreme BW će se proširiti sve do Sajma i prostor između Save i Bulevara Vojvode Mišića ce biti u neposrednoj blizini pa ce samim tim dovesti i do korekcija cena nepokretnosti. Agencijska provizija 2% Agent Maja Vodovar licenca br. 3684 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com MV04 .
Rakovica Miljakovac Borska Dvoiposoban prodaja Uknjižen, 2.5, 58m2 +6m2, CG. Stan sa dve terase, u kvalitetnoj zgradi gradjenoj 1990. godine od fasadne cigle, renoviran pre dve godine, ima pripadajuci podrum . Stan je po papirima prizemlje , na terenu je oko 1.80m do donje ivice prozora, ima pet stepenika na ulazu u zgradu, kao i rampu za kolica . Infrastruktura odlična. Agenc. provizija 2% Agent: Smilja Stojadinović br. licence 3006 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com .
Voždovac Ripanj Put za Ćumurane plac Uknjiženo poljoprivredno zemljište u Staroj Lipovici. Plac sa pogledom na Avalu. Postoji mogućnost kupovine još dve parcele. Struja i voda blizu placa. Minimalna agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja Agent: Nenad Zorić br. licence 4129 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com NZ02 .
izdavanje Vračar Slavija Dvosoban Namešten, dve klime, dve terase, lift, interfon, internet Dvosoban, namešten, svetao stan, u zgradi starije gradnje, dvostrano orijentisan. Velika dnevna soba opremljena komfornom garniturom koja se može po potrebi razvlačiti, spavaća soba sa bračnim krevetom i izlazom na terasu, kuhinja sa trpezarijom i izlazom na drugu terasu sa prelepim pogledom, kupatilo. Odlična mikrolokacija, nadomak Slavije, u blizini nekoliko fakulteta, škola, zdravstvenih institucija, prodavnica. Izvanredna povezanost sa svim krajevima grada. Infostan 10.000rsd i struja po utrošku. Cena Interneta u skladu sa izborom operatera (SBB, MTS) Po zahtevu zakupca u stan se dodatno može uneti nešto još od nameštaja, a takođe se iz stana mogu izneti određeni delovi nameštaja. Plaćanje je mesečno uz obavezan depozit u visini jedne kirije. Parking -Zona III Postoji mogućnost dogovora u vezi cene zakupa. Stan je odmah useljiv. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Ivana Koprivica, br. licence:4617 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com IK05 .
prodaja Beograd Obrenovac Obrenovac okolina Pljoštara Prodaje se više parcela ukupne površine 581 ar 79m2. Na parceli koja se nalazi uz put su dve uknjižene kuće i garaža sa kanalom (iznad ozidano i ukrovljeno). Jedna kuća se koristi a sastoji se od PR:dnevna soba, kuhinja, trpezarija, kupatilo, ostava; SPRAT: tri spavaće sobe; iznad je tavanski prostor. Do placa na kome su objekti je nasut put a asfaltni put je na udaljenosti od 300m. Sve parcele čine jednu celinu. Deo parcela je u zoni građevinskog zemljišta, jedan deo je voćnjak a najveću površinu zauzima poljoprivredno zemljište. Agencijska provizija 2%
Beograd prodaja Voždovac Pašino i Lekino brdo Debarska Debarska, vpr/4, poslovni prostor na odličnoj lokaciji sa izlogom u novijoj zgradi, višenamenski, pogodan za različite delatnosti (poslovno-kancelarijskog tipa, ordinacije, kozmetičke salone), sa dva ulaza, odvojena kuhinja, toalet, +4,5m2 podrumskog prostora, mogućnost dogovora i za zakup poslovnog prostora, za svaku preporuku, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Zvezdara Vukov spomenik Ćirila i Metodija Četvorosoban prodaja Ćirila i Metodija, 2/3, lift, terasa, u luksuznom kompleksu Oaza, funkcionalan stan koji se sastoji od prostranog dnevnog boravka, tri spavaće sobe, kuhinje, 2 kupatila i terase koja gleda na dvorište kompleksa. Stan ima centralno grejanje kao i podno grejanje u kupatilima i određenim delovima stana. U skolopu kompleksa postoji sauna, solarijum, bazen, teretana i privatno dvorište, sa video nadzorom i obezbeđenjem 24h. Prodaje se sa garažnim mestom koje je uračunato u cenu. Nalazi se u blizini škole i dobro snabdevenih marketa, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Voždovac Braće Jerković I II Dvoiposoban Braće Jerković stan Braće Jerković, 3/3, 2 terase, novogradnja, dvostrano orijentisan, izuzetno svetao sa predivnim pogledom, interesantan raspored stana sa dve terase, jedna iz dnevne sobe, druga iz spavaće, tavanski prostor iznad stana, na odličnoj lokaciji, u krugu od 100m nalaze se sve infrastrukturne pogodnosti za udoban život, odlična povezanost sa svim delovima grada, za preporuku, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Vračar Vračar lokacija Dvosoban Krunska Krunska, 3/3, terasa, na idealnoj lokaciji u blizini Muzeja Nikola Tesla, ambasada, stara gradnja, uredna, održavana zgrada, renoviran, pvc stolarija, kompletna vodovodna i elektro instalacija, nov tarket, kupatilo lux sređeno, izuzetno svetao, orijentisan ka dvorišnoj strani tako da je zaštićen od buke, odličnog rasporeda sa odvojenom spavaćom sobom i velikom terasom od 12m2 takođe orijentisanom ka dvorišnoj strani, bez ulaganja, za preporuku, odmah useljiv, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Jednoiposoban prodaja Beograd Zvezdara Zvezdara lokacija Dimitrija Tucovića 129 Oglašivač Vlasnik Stanje objekta Izvorno stanje Grejanje CG Sprat 7 Ukupna spratnost 7 Mesečne režije 70 € Dodatno Odmah useljivUknjiženNije stan u kući Ostalo TerasaKlimaLiftKATVInternetInterfon Dodatni opis Odličan stan u blizini Gradske bolnice na Zvezdari. Zgrada je građena 2007.godine i u odličnom je stanju. Stan se nalazi u potkrovlju, zidovi su bez kosina i izuzetno je funkcionalan. Iznad stana nije ravna ploča. Kuhinja je rađena po meri, a u spavaćoj sobi je ugradni plakar. Stan takođe poseduje i sve kuhinjske elemente i belu tehniku, te je osposobljen za stanovanje odmah. Sastoji se od dnevne sobe sa kuhinjom, spavaće sobe, kupatila, hodnika i velike terase. Prodaja je direktna, bez agencije, osim u slučaju da imaju zainteresovanog kupca
Beograd prodaja Vračar Slavija Beogradska Garsonjera Oglašivač Vlasnik Tip objekta Stara gradnja Stanje objekta Lux Grejanje Norveški radijatori Sprat PR Ukupna spratnost 6 Mesečne režije 50 € Dodatno Odmah useljivUknjiženNije stan u kući Ostalo LiftTelefonKATVInternetInterfonVideo nadzorSa baštom Dodatni opis Prodajem 3 grasonjere u Beogradskoj ulici. Sve tri se nalazi u prizemlju stambene zgrade od 6 spratova. Profesionalno renovirane sa najkvalitetnijim materijalama na trzistu. Bez ikakvih dodatnih ulaganja. Parking Slavija je bukvalno na 50 metara tako da su idealne za izdavanje stan na dan. Izdaju se odmah za min. 900 eur zajedno. Idealna investicija.
Vračar Vračar lokacija Resavska Jednoiposoban prodaja Oglašivač Vlasnik Tip objekta Stara gradnja Stanje objekta Izvorno stanje Grejanje TA Sprat 2 Ukupna spratnost 6 Mesečne režije 15 € Dodatno UknjiženNije poslednji spratNije stan u kućiSalonski Ostalo TerasaKlimaLiftTelefonInternetInterfon Dodatni opis Nadomak Beogradjanke i Tasmajdana nalazi se salonac odlicno iskoriscene strukture od 28m2 ( uknjizen 24m2). Sastoji se iz ulaznog hodnika, spavace sobe, kupatila, dnevnog boravka sa kuhinjom i trepezarijom sa izlazom na terasu. Niski rezijski troskovi. Idealan i za poslovni prostor.
Palilula Karaburma Trosoban Patrisa Lumumbe 32 stan Oglašivač Vlasnik Tip objekta Novogradnja Stanje objekta Renovirano Grejanje TA Sprat 5 Ukupna spratnost 5 Mesečne režije 55 € Dodatno Odmah useljivNije stan u kućiDuplex Ostalo TerasaKlimaTelefonKATVInternet Dodatni opis Renoviran stan sa mnogo ugradnih delova koji ostaju sa stanom. Parket ishoblovan pre neku godinu.ceo stan je u PVC stolariji i maksimalno je iskoriscen prostor. Stan je duplex i ima dva mokra cvora kupatilo i wc. Parket,vrata i stepeniste je uradjeno od jasena. Metalna konstrukcija i stepenici stepenista su vrlo kvalitetne zavrsne obrade. Na gornjem spratu su dve spavace sobe. Grejanje je na TA pec i na klimu. Postoje dve klime,jedna u dnevnoj sobi a jedna u spavacoj. Terasa je u sklopu dnevne sobe velicine okvirno 3m2. Vrlo lep i funkcionalan stan u procesu legalizacije. Vlasnik. Za vise informacija pozovite na broj u oglasu. Srecna kupovina
prodaja Voždovac Medaković 2 Trosoban Radovana Simića Cige Oglašivač Vlasnik Tip objekta Stara gradnja Stanje objekta Renovirano Grejanje Norveški radijatori Sprat 10 Ukupna spratnost 10 Mesečne režije 100 € Dodatno Odmah useljivDuplex Ostalo KlimaLiftTopla vodaTelefonKATVInternetInterfonVideo nadzorParking Dodatni opis Na prodaju duplex. 2 spavaće sobe, veliki dnevni boravak sa trpezarijom, wc, kupatilo. Nadogradnja iz 2000, 10 sprat. Zgrada ima 2 lifta - parni i ne parni, idu najvise do 8 sprata. Stan je u procesu legalizacije, drugi vlasnik, kompletna dokumentacija. Nije moguće kupiti stan na kredit. Za sve dodatne informacije pozovite.
Trosoban prodaja Beograd Novi Beograd Sava centar (Blok 19 do 23) Blok 21 Bulevar Mihajla Pupina 97 Oglašivač Vlasnik Tip objekta Stara gradnja Stanje objekta Izvorno stanje Grejanje CG Sprat 7 Ukupna spratnost 9 Dodatno Odmah useljivUknjižen Ostalo TerasaLift Dodatni opis Trosoban stan 69 m2 + 10 m2 terase, dvostrano orjentisan, sa dosta dnevnog svetla. Iz predsoblja se ulazi u sve prostorije, dve spavaće sobe, dnevna soba, kuhinja, odvojeno kupatilo i WC, mala ostava, Izuzetna lokacija, 2 km od centra grada, prekoputa parka Ušće , pored je Osnovna škola Jovan Dučić, 10. Beogradska gimnazija i vrtić, u blizini TC Ušće. Dve terase koje se mogu pretvoriti u sobe i proširiti (u gabaritu), u zgradi postoji podrumski prostor u zajedničkom podrumu. Mana: potrebno renoviranje. Uknjižen na 77m2, prodaja direktno od vlasnika (bez agencijske provizije).
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane