Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Voždovac Braće Jerković I II Braće Jerković

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Surčin Surčin vojvodjanska sever Sterijina Prodajem uknjiženo građevinsko zemljište u zoni dozvoljene gradnje. Parcela iz tri ulice površine 112 ara. Cena je 12.000. EURa/AR. Plac je u Sterijinoj ulici-ugao sa Srpskih vladara, blizu aerodromskog puta. Dozvoljena gradnja Po+P +1+Ps , idealan za parcelaciju i izgradnju većeg broja stambenih ili stambeno-poslovnih objekata.
Čukarica Čukarička padina Lazarevački drum Četvorosoban prodaja OPIS NEKRETNINE: Prodaje se uknjižen, izuzetan, četvorosoban stan. Duplex, na odličnoj lokaciji u blizini TC Ada Mall, Ade Ciganlije. Stan je svetao, komforan, veoma funkcionalan. Stan je uknjižen na svih 107 kvm, koji su racionalno iskorišćeni. Spavaći deo je odvojen od dnevnog boravka, kuhinje i trpezarije. S obzirom da je u pitanju duplex lako je adaptibilan u dve etažne jedinice. Stan je renoviran tako da nisu potrebna dodatna ulaganja. Sa dve terase koje su ujedno i ukras stana, pruža se prelep pogled na okolinu. Zgrada je od žute fasadne cigle. U naselju su dva vrtića, Dom zdravlja, pošta, Crkva, Maxi. Ispred same zgrade je stanica GSP-a i linija 55, 56, 56L, 87, 89, 511N. Za svaku preporuku. PROSTORIJE: predsoblje, kuhinja, trpezarija, dnevni boravak, tri spavaće dobe, degažman, dva mokra čvora, ostava, dve terase. Agencijska provizija 2%.
Čukarica Rušanj - plac OPIS NEKRETNINE: Plac se nalazi u Rušnju preko puta pumpe "Knez Petrol" sa desne strane iz Beograda. Od ibarske magistrale do placa postoji prilaz ka placu-put 5m širine. To nije od asfalta više od 100m. Plac pravougaonika 65mx125m. Na placu postoji šaht za vodu, nedaleko je i bandera za povezivanje sa strujom. Trenutno je poljoprivredno zemljište. Dobar plac za industrijske objekte, hale i slično. Agencijska provizija 2%.
izdavanje Zvezdara Vukov spomenik Dvosoban Zahumska OPIS NEKRETNINE: Izdaje se stan na Zvezdari, u neposrednoj blizini Vukovog spomenika. stan je kompletno sređen, računi su oko 8000 RSD, i nekoliko hiljada struja u zavisnosti od potrošnje. Uz stan ne ide parking mesto, cena je fixna. PROSTORIJE: predsoblje, dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom, dve spavaće sobe, kupatilo i terasa Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.
Dvosoban prodaja Beograd Zvezdara Cvetkova pijaca Cvetkova pijaca Brsjačka 2.0, 70m2(terasa 8m2), 2/3, EG, interfon, internet, telefon, ktv. Brsjačka ulica se nalazi u delu Zvezdarske opštine poznatom po nazivu “Zvezdarsko Dedinje”. Deo grada specifičan po objektima porodične gradnje do tri sprata, pun zelenila i drvoreda, na par stotina metara udaljen od Cvetkove pijace kao i od Bulevara kralja Aleksandra. Dobra komunikacija sa svim delovima grada. U prilici smo da vam ponudimo odličan dvosoban na drugom spratu male kvalitetne zgrade građene devedesetih godina. Sam stan je veoma svetao, jednostrano orijentisan ka zapadnoj uličnoj strani, odličnog i vrlo funkcionalnog rasporeda prostorija. Kompletno renoviran, spoljnja stolarija je drvo–aluminijum, bosalova ulazna vrata, parket S klase, etažno grejanje na struju. Dnevni boravak je konforan, kuhinja i trpezarija čine jednu celinu, spavaća soba je pristojne veličine. Izlaz na terasu koja se proteže celom dužinom stana je iz svih prostorija. Uz stan je moguća kupovina zasebne garaže od 27m2 po ceni od 40000 €. Stan je, kao i cela zgrada za svaku preporuku. Od prostorija: hodnik, dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom, spavaća soba, kupatilo, terasa. Po rešenju o ozakonjenju 70m2, odmah useljiv. Kontakt: 065/233 52 60 R-ID: #4388 Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Stara gradnja.
Beograd prodaja Zvezdara Cvetkova pijaca Cvetkova pijaca Brsjačka Dvosoban 2.0, 69m2(terasa 8m2), 1/3, EG, interfon, internet, telefon, ktv. Brsjačka ulica se nalazi u delu Zvezdarske opštine poznatom po nazivu “Zvezdarsko Dedinje”. Deo grada specifičan po objektima porodične gradnje do tri sprata, pun zelenila i drvoreda, na par stotina metara udaljen od Cvetkove pijace kao i od Bulevara kralja Aleksandra. Dobra komunikacija sa svim delovima grada. U prilici smo da vam ponudimo odličan dvosoban na prvom spratu male kvalitetne zgrade građene devedesetih godina. Odličnog i vrlo funkcionalnog rasporeda prostorija, a dvostrana orijentacija daje dovoljno svetlosti tokom celog dana. Kompletno renoviran, spoljnja stolarija je drvo–aluminijum, bosalova ulazna vrata, parket S klase, etažno grejanje na struju. Konforan dnevni boravak u skladu sa modernim projetovanjem čini celinu sa kuhinjom i trpezarija, spavaća soba je pristojne veličine. Na veliku terasu izlazi se iz boravka i trpezarijskog dela. Praktična ostava je idalna za smeštaj viška stavri. Uz stan je moguća kupovina zasebne garaže od 27m2 po ceni od 40000 €. Stan je, kao i cela zgrada za svaku preporuku. Od prostorija: predsoblje, dnevni boravak objedinjen sa kuhinjom i trpezarijom, spavaća soba, kupatilo, terasa. Po rešenju o ozakonjenju 69m2, odmah useljiv. Kontakt: 065/233 52 60 R-ID: #4390 Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Stara gradnja.
Zvezdara Cvetkova pijaca Cvetkova pijaca Brsjačka Dvosoban prodaja 2.0, 63m2, 3/3, EG, interfon, internet, telefon, ktv. Brsjačka ulica se nalazi u delu Zvezdarske opštine poznatom po nazivu “Zvezdarsko Dedinje”. Deo grada specifičan po objektima porodične gradnje do tri sprata, pun zelenila i drvoreda, na par stotina metara udaljen od Cvetkove pijace kao i od Bulevara kralja Aleksandra. Dobra komunikacija sa svim delovima grada. U prilici smo da vam ponudimo odličan dvosoban na trećem, poslednjem spratu male kvalitetne zgrade građene devedesetih godina. Odličnog i vrlo funkcionalnog rasporeda prostorija a dvostrana orijentacija daje dovoljno svetlosti tokom celog dana. Kompletno renoviran, spoljnja stolarija je drvo–aluminijum, bosalova ulazna vrata, parket S klase, etažno grejanje na struju. Kvalitetni krovni prozori su u kuhinji sa trpezarijom kao i u dnevnom boravku, spavaća soba je pristojne veličine. Praktična ostava je idalna za smeštaj viška stavri. Kupcu stana na raspolaganju je i manja galerija u tavanskom prostoru. Uz stan je moguća kupovina zasebne garaže od 27m2 po ceni od 40000 €. Stan je, kao i cela zgrada za svaku preporuku. Od prostorija: predsoblje, dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom, spavaća soba, kupatilo. Po rešenju o ozakonjenju 63m2, odmah useljiv. Kontakt: 065/233 52 60 R-ID: #4391 Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Stara gradnja.
Zvezdara Cvetkova pijaca Cvetkova pijaca Garsonjera Brsjačka stan 0.5, 31m2, NPR/3, EG, interfon, internet, telefon, ktv. Brsjačka ulica se nalazi u delu Zvezdarske opštine poznatom po nazivu “Zvezdarsko Dedinje”. Deo grada specifičan po objektima porodične gradnje do tri sprata, pun zelenila i drvoreda, na par stotina metara udaljen od Cvetkove pijace kao i od Bulevara kralja Aleksandra. Dobra komunikacija sa svim delovima grada. U prilici smo da vam ponudimo lepu garsonjeru na niskom prizemlju male kvalitetne zgrade građene devedesetih godina. Odličnog i vrlo funkcionalnog rasporeda prostorija i maksimalno iskorišćene kvadrature. Sam stan je kompletno renoviran, spoljnja stolarija je drvo–aluminijum, bosalova ulazna vrata, parket S klase, etažno podno grejanje na struju. Jednostrana orijenticija ka uličnoj strani daje dovoljno svetlosti tokom celog dana. Dnevni boravak i kuhinja čine jednu celinu. Stan je, kao i cela zgrada za svaku preporuku. Idaelno kao investicija za izdavanje. Od prostorija: predsoblje, soba u koju je smešten dnevni boravak i kuhinja, kupatilo. Po rešenju o ozakonjenju 31m2, odmah useljiv. Kontakt: 065/233 52 60 R-ID: #4392 Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Stara gradnja.
prodaja Zvezdara Denkova bašta Denkova Bašta Jednosoban Svetog Klimenta 1.0, 27m2(terasa), 1/3, EG, interfon, internet, ktv, klima, podrum, video nadzor Ulica Svetog Klimenta prostire se centralnim delom Denkove bašte ušuškana između Kovačeve i Mis Irbijeve ulice. Kompletna infrastruktura na par koraka čini ovaj miran deo grada na opštini Zvezdara sve traženijim za udoban život. U prilici smo da vam ponudimo prostorno dobar jednosoban stan na prvom spratu novije trospratne zgrade nedaleko od BEO - šoping centra. Sam stan jednostrano orijentisan suprotno od ulice, dobro osvetljen tokom celog dana i apsolutno bez buke. Raspored prostorija je odličan i dozvoljava da se malim ulaganjima izvorno jednosoban stan adaptira u jednoiposoban. Opremljen spoljašnjom PVC stolarijom, kvalitetnom keramikom i sanitarijama i ne zahteva mnogo ulaganja. Etažno grejanje na struju garantuje minimalne troškove mesečnog održavanja. Postoji mogućnost prodaje sa nameštajem. Zbog svojih karakteristika i položaja ovo je prava prilika za kupce koji žele kvalitetan stan za život ili izdavanje, na dobroj lokaciji. Od prostorija: hodnik, dnevni boravak objedinjen sa kuhinjom i trpezarijom, kupatilo i terasa. Uknjižen na 27 m2, odmah useljiv. Vlasnik želi isključivo gotovinske kupce. Kontakt: 065 233 52 60 R-ID: #4393 Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Izvorno stanje.
Dvosoban prodaja Beograd Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo Raše Plaovića 2.0 Mirijevo, Raše Plaovića, 58m2, CG, VPR/5,lift,lođa,podrum. Stan je iz 2004 godine, klasičan adaptibilan u 2.5, dvostrano orjentisan, dva mokra čvora, za svaku preporuku. Spoljna stolarija je urađena od punog drveta. Parket klasičan bukovi. Visina je prvog sprata. Blizu je svih pomoćnih objekata za svakodnevne potrebe. Stan je kupljen direktno od Investitora. Uknjižen. Provizija 2 %. 066/855-88-89 R-ID: #1928 Klima, Kablovska, Internet, Interfon, Video interfon, Video nadzor, Stara gradnja.
Beograd izdavanje Palilula Karaburma Stara karaburma Vuka Vrčevića Trosoban 3.0 Tri Bika, Vuka Vrčevića, 70 m2,PR, TA, parking. Izdaje se stan, kućice u nizu ispod autobuske stanice u Tri bika, u ulici Vuka Vrčevića. Stan je polunamešten, idealno za studente, 3 odvojene sobe + dnevna soba. Kompletno renoviran. Mesečno plaćanje + kirija u depozit. Provizija 50%. 065/683-00-00 R-ID: #1929
Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo Mihaila Bulgakova Dvoiposoban prodaja 2.5, Mirijevo, Mihaila Bulgakova, 55m2, VP/4, EG, terasa, parking, nov. Nov dvoiposoban stan na prelepoj lokaciji u Mirijevu. Dvostrano orjentisan. Neposredna blizina autobuskih stajališta, osnovnih i srednjih škola, pijace i Doma zdravlja. Odmah useljiv. Moguć dogovor oko cene. Uknjižen. Provizija 2%. 064/413-78-13 R-ID: #1931
Zemun Ugrinovci Šimanovci Šimanovci plac Pećinci - Šimanovci Plac, 15ha. Prodaje se plac u Šimanovcima, Pećinci, ukupne površine 15ha. U pitanju je građevinsko zemljište na 13 katastarskih parcela. Predmetna nepokretnost se nalazi sa desne strane autoputa, gledano iz pravca Beograda. Udaljenost najbližeg uključenja na autoput je šest kilometara. Lokacija je dodatno unapređena izgradnjom autoputa Miloš Veliki. Do parcele je izvedena putna infrastruktura. Parcele formiraju dve celine, između njih postoji saobraćajnica. Na zemljištu nema izgrađenih objekata. U neposrednoj blizini dva industrijska objekta, kao i nekoliko izgrađenih. Front ka autoputu iznosi oko 300m. Nepokretnost predstavlja neizgrađeno zemljište namenjeno izgradnji industrijskog objekta. Predmetne parcele se nalaze u privatnom posedu jednog vlasnika. Lokacija je povoljna za poslovanje. Veoma je dobro saobraćajno povezana. Blizina čvorišta autoputeva i aerodroma. Blizina urbanog naselja i postojanje Plana detaljne regulacije, kao i intenzivan razvoj lokacije čine plac veoma atraktivnim. Cena je 30e/m2. Uknjiženo. Agent: Aleksandra Dobrijević 065/227-17-07 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (troškove overe kod notara plaća kupac) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #2076
prodaja Centar - Mare Lukić Jelesić Šabac, Centar - Mare Lukić Jelesić kuća, 700m2 ( stambeni deo 300m2), TA/CG, telefon, interfon, podrum, parking. Prodaje se porodično imanje u centru Šapca, na izvanrednoj lokaciji. Tri legalizovana objekta na placu površine 700m2. Dva su stambena, površine 144,55 i 90m2 u potpunosti savremeno opremljena za život višečlane porodice i treći pomoćni objekat, površine 71m2. Veći stabeni objekat se sastoji iz prizemlja i potkrovlja. U prizemlju se nalazi velika dnevna soba površine 5x6m2, odvojeno kuhinja i trpezarija i kupatilo. U potkrovlju dve spavaće sobe sa garderoberom, kupatilo i terasa. Manji stambeni objekat je prizeman, prostran, opremljen sa dve spavaće sobe, dnevnom sobom, kuhinjom, kupatilom i ostavom. U pogledu grejanja u većem objektu je centralno grejanje a u manjem sprovedeno podno grejanje, ali nije upotrebljavano, pa se koriste TA peći. Stambeni objekti imaju pridodatu pomoćnu kuhinju i radionicu kao i dve garaže. Dvorište je betonirano, uređeno i puno cveća. Iako se nalazi u najužem centru grada i u blizini ustanova od značaja, kuća je u mirnom kraju i prijatnom okruženju. Prodaja je hitna. Moguća je zamena za stan u Beogradu uz odgovarajuću doplatu! Uknjižen. Agent: Aleksandra Dobrijević 065/227-17-07 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (troškove overe kod notara plaća kupac) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #2077 Interfon, Telefon,
prodaja Beograd Voždovac Voždovac lokacija Pinosava Deseta Nova Voždovac, Pinosava - Deseta Nova plac, 51a. Na prodaju parcela namenjena za privremeni objekat ili sadnju raznih sadnica. Uknjižen. Agent: Sonja Tasić 064/202-71-06 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (troškove overe kod notara plaća kupac) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #2078
Beograd prodaja Voždovac Pašino i Lekino brdo Lekino Brdo Ustanička Jednoiposoban Voždovac, Lekino brdo - Ustanička 1.5, 55m2 ( terasa 3m2), FAN COIL, lift, 4/7, interfon, klima, video nadzor. Luksuzan, jednoiposoban stan u Ustaničkoj ulici. Stan je lako adaptilan u dvoiposoban. Opremljen parketom i pločicama A klase, vrhunskom ALU stolarijom, blindiranim vratima, i odličnom izolacijom. Postoji mogućnost kupovine garažnog mesta, 15000e + PDV. Prostorije: Hodnik, dnevna soba, trpezarija, kuhinja, spavaća soba, kupatilo, terasa. U cenu stana nije uračunat PDV. Uknjižen. Agent: Vesna Radović Bulatović 065/87-87-807 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (troškove overe kod notara plaća kupac) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #2079 Video nadzor, Interfon, Klima,
Voždovac Pašino i Lekino brdo Lekino Brdo Ustanička Dvoiposoban prodaja Voždovac, Lekino brdo - Ustanička 2.5, 61m2 ( terasa 3.5m2), FAN COIL, lift, 5/7, interfon, klima, video nadzor, Luksuzan, dvoiposoban stan u Ustaničkoj ulici. Opremljen parketom i pločicama A klase, vrhunskom ALU stolarijom, blindiranim vratima, i odličnom izolacijom. Postoji mogućnost kupovine garažnog mesta, 15000e + PDV. Prostorije: Hodnik, dnevna soba, dve spavaće sobe, trpezarija, kuhinja, kupatilo, terasa. U cenu stana nije uračunat PDV ! Uknjižen. Agent: Vesna Radović Bulatović 065/87-87-807 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (troškove overe kod notara plaća kupac) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #2080 Video nadzor, Interfon, Klima,
Voždovac Pašino i Lekino brdo Lekino Brdo Dvoiposoban Ustanička stan Voždovac, Lekino brdo - Ustanička 2.5, 68m2 (terasa 6m2), FAN COIL, lift, 2/7, interfon, klima, video nadzor. Luksuzan dvoiposoban stan, orijentisan ka dvorištu. Opremljen parketom i pločicama A klase, vrhunskom ALU stolarijom, blindiranim vratima, i odličnom izolacijom. Postoji mogućnost kupovine garažnog mesta, 20.000e + PDV. Prostorije: dva hodnika, dnevna soba, trpezarija, kuhinja, dve spavaće sobe, kupatilo, terasa. U cenu stana nije uračunat PDV. Uknjižen. Agent: Vesna Radović Bulatović 065/87-87-807 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (troškove overe kod notara plaća kupac) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #2081 Video nadzor, Interfon, Klima,
prodaja Voždovac Pašino i Lekino brdo Lekino Brdo Četvorosoban Ustanička LUX PENTHOUSE, Voždovac, Lekino brdo - Ustanička 4.0, 93+27 (+130 terasa), FAN COIL, lift, 7/7, interfon, klima, video nadzor. Luksuzan penthouse na sedmom spratu u koji se ulazi direktno liftom iz garaže. Stan je opremljen parketom i pločicama A klase, vrhunskom ALU stolarijom, blindiranim vratima, i odličnom izolacijom. Poseduje dva pripadajuća garažna mesta od 40m2. Uknjižen na 93m2. U cenu nije uračunat PDV ! Agent: Vesna Radović Bulatović 065/87-87-807 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (troškove overe kod notara plaća kupac) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #2082 Video nadzor, Interfon, Klima, Penthouse
prodaja Beograd Savski venac Dedinje Slavka Curuvije Dedinje,Slavka Curuvije,5.0 kuca na odlicnoj lokaciji,244 m2 + terase,SUT + PR + I + PTK; grejanje na gas,uknjizena na 244 m2,novija kuca,demita fasada,pvc-alu stolarija,hrastov parket i keramika I klase; SUT: garaza + kotlarinca; PR: dnevni boravak sa trpezarijom I izlazom na dvoriste + odvojena kuhinja + wc + ostava + terasa; I sprat: 2 sobe + 2 kupatila + terasa; PTK : 2 sobe + terasa; klime,ktv,internet,DOBRA PONUDA,550 000 evra. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 065/452-77-77 || dokumentacija : uknjizen
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane