Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Palilula Kotež Ljevoška

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Vračar Kalenić Kalenić pijaca Braće Nedić Trosoban OPIS NEKRETNINE: Funkcionalan trosoban stan na atraktivnoj lokaciji, u blizini Bulevara Kralja Aleksandra i Hotela Metropol. Nalazi na prvom spratu u odličnoj zgradi sa liftom i video nadzorom. Stan je dvostrano orijentisan, prema ulici i prema dvorištu, osunčan je i veoma svetao. Ima dva mokra čvora i dve terase. U stanu je ugrađena nova spoljna stolarija i odličan hrastov parket. U dvorištu zgrade omogućeno je parkiranje za vlasnike stanova. Plaćanje zakupnine je mesečno, uz obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. PROSTORIJE: predsoblje, dnevna soba, kuhinja, trpezarija, dve spavaće sobe, kupatilo, toalet, dve lodje. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja preduzeća.
Voždovac Autokomanda Borisavljevićeva Trosoban izdavanje OPIS NEKRETNINE:Lep poslovni prostor sa opremljenom kuhinjom, svetao i prostran. Natrkiveno parking mesto ulazi u cenu zakupa. Niski troškovi režija. PROSTORIJE: predsoblje, dnevni boravak, kuhinja sa trezarijom, dve spavaće sobe, dva mokra čvora i terasa. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.
Čukarica Banovo brdo Jednoiposoban Lješka stan OPIS NEKRETNINE: Uknjižen, svetao, dvostrano orijentisan stan. Zgrada se nalazi preko puta Maxija, pored parkinga u Lješkoj ulici. Stan se prodaje kompletno namešten. PROSTORIJE: predsoblje, kuhinja, trpezarija, dnevni boravak, spavaća soba, kupatilo, lođa. Agencijska provizija 2%.
izdavanje Zvezdara Zvezdara lokacija Zvezdara Jednoiposoban Đuke Dinić OPIS NEKRETNINE: Odličan moderno opremljen na Zvezdari. Niski troškovi. PROSTORIJE: Predsoblje, kuhinja sa trpezarijom, dnevna soba, spavaća soba, kupatilo. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja preduzeća.
Dvoiposoban prodaja Beograd Crveni krst Grčića Milenka OPIS NEKRETNINE: Uknjižen stan na 68 kvm, odličan funkcionalan stan u ulici Grčića Milenka. Odlična povezanost sa svim delovima grada. U blizini škola, vrtića, prevoza. Dnevna soba okrenuta prema istoku, spavaće sobe prema zapadu. Mogućnost kupovine na kredit. U cenu je uračunato parking mesto. PROSTORIJE: Predsoblje, kuhinja sa trpezarijom, dnevna soba, dve spavaće sobe, ostava, kupatilo, lođa. Agencvijska provizija 2%
Beograd izdavanje Voždovac Voždovac lokacija Voždovac Vojvode Stepe Trosoban OPIS NEKRETNINE: odlična lokacija kod Voždovačke crkve, kompletno renoviran, funkcionalan, moderno namešten i kvalitetno opremljen. Podno grejanje u kupatilu. Topla voda na terasi. U cenu zakupa ulaze i dva parking mesta, dogovor oko zakupa još za dva garažna mesta. Obavezan depozit. PROSTORIJE: predsoblje, dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom, dve spavaće sobe, kupatilo i terasa Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.
Novi Beograd Arena (blok 24 i 25) Blok 28 Bulevar Arsenija Čarnojevića Trosoban prodaja 3.0, 74m2(dve terase), 11/11, lift, CG, internet, interfon, klima, ktv, podrum Izuzetno tražena lokacija bloka 28, u neposrednoj blizini Novobeogradske Arene, TC Novi Merkator kao i Opštine Novi Beograd, proteže se između dva bulevara Arsenija Čarnojevića i Milutina Milankovića, od ulice Španskih boraca do Bulevara Umetnosti. U okruženju je više parkova sa dečijim igralištima, osnovnom školom i vrtićem, ali sa dovoljnim brojem parking mesta. Odlično povezan sa gradom linijama gradskog prevoza. U prilici smo da vam ponudimo vrlo komforan, trosoban stan, na jedanaestom spratu od jedanaest održavane zgrade rađene krajem sedamdesetih godina. Sam stan je dvostrano orijentisan, vrlo svetao, sa dve velike terase, funkcionalnog rasporeda prostorija, okrenut prema dvorištu i autoputu, većim delom renoviran. Zamenjene su instalacije, renovirana kupatila, spoljna PVC stolarija, daje mogućnost budućem vlasniku da prostor dodatno uredi po svojoj želji i potrebama. Ukras stana su svakako i velike terase kvadrature 30m2 i 25m2 koje se mogu pripojiti stanu i postoji projekat. Stan poseduje pripadajući podrum. Od prostorija: hodnik, kuhinja objedinjena sa trpezarijom, dnevni boravak, dve spavaće sobe, dva mokra čvora, dve terase. Uknjižen na 66m2, građevinske 74m2 i useljiv, Kontakt: 065 233 52 60 R-ID: #4386 Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Stara gradnja.
Mladenovac - Jagnjilo Dvosoban Janka Badžaka stan 2.0, 54 m2 (terasa), 1/2, TA, telefon, parking, podrum. Jagnjilo je selo udaljeno 9 km od Mladenovca, pripada teritoriji grada Beograda, od Lastinih garaža na auto-putu u Beogradu, do stana u Jagnjilu izmereno 57 km. Na 3 km od sela nalaze se Rabrovačko jezero najviše posećeno od ribolovaca koji dolaze na pecanje i Markovačko jezero u podnožju planine Kosmaj na čijoj obali je uređena velika plaža sa tuševima. Malo dalje nalazi se institut za rehabilitaciju Selters banja. Selo Jagnjilo je povezano gradskim prevozom sa Mladenovcem. Selo ima osnovnu školu, bazen, fudbalski klub, crkvu, dom zdravlja, apoteku, poštu, veliki broj poljoprivrednih proizvođača itd. Ulica Janka Badžaka je dobro pozicionirana prolazi kroz centar sela ima autobusko stajalište za autobuse koji više puta u toku dana saobraćaju ka Mladenovcu. U prilici smo da Vam ponudimo dvosoban stan na prvom spratu stambene dvospratne zgrade građene 1980. godine za prosvetne radnike, sa malim brojem stanova. Sam stan je jednostrano južno orijentisan, vrlo svetao, prostran, visine plafona 2.60 m, funkcionalnog rasporeda prostorija i maksimalno iskorišćene kvadrature. Stan je redovno održavan i dobrog je kvaliteta. U dnevnoj, spavaćoj sobi, hodniku i trpezariji je laminatni pod u odličnom stanju u kupatilu keramičke pločice, na terasi teraco. Kupatilo je komplet opremljeno tehnički ispravno ima i veš mašinu koja ostaje kupcu. Nameštena spavaća soba sa svim stvarima takođe ostaje kupcu. Kuhinja je, vizuelno odvojena od centralnog dela stana, povezana sa trpezarijom. Iz trpezarije se izlazi na terasu. Sa terase se pruža pogled ka planini Kosmaj. Trenutno se za grejanje koristi TA peć na trofaznu struju a s obzirom da stan ima priključak na dimnjak, po uzoru na komšije može se koristiti po želji kupca peć na drva ili pelet. U stanu se nalaze još uvek radijatori od starog grejanja koji se mogu iskoristiti za sistem novog grejanja. Stan ima i svoj podrum. U prizemlju zgrade se nalazi pošta i samopsluga. U blizini je Dom zdravlja i apoteka. Ispred zgrade slobodan parking prostor. Odličan stan, pogodan za mlade, ljude srednjeg doba i stare umorne od gradskog života koji žele odmor za dušu i telo. Mnogo je lepši uživo nego na slikama. Od prostorija: dnevni boravak, spavaća soba, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo, hodnik i terasa. Uknjižen na 53 m2, po rečima vlasnika mereno 54 m2, odmah useljiv. Kontakt: 065/ 233 52 60 R-ID: #4387 Telefon, Stara gradnja.
prodaja Voždovac Pašino i Lekino brdo Lekino Brdo Trosoban Debarska 3.0, 62m2, vp/4, TA, klima, podrum, interfon, telefon, ktv. Lekino ili Pašino brdo je smešteno na spoju opština Vračar i Voždovac, na samo par kilometara od centra grada. Zbog svog položaja i razvijene infrastrukture postaje sve traženija lokacija za stanovanje. Mirna, ulica Debarska, ulica Lekinog brda se nalazi na Voždovačkom delu, nadomak Autokomande. Iako vrlo mirnom kraju, ima brzu vezu ka svim delovima grada. U prilici smo da Vam ponudimo komfornu i funkcionalnu nepokretnost na visokom prizemlju uredne, dobro održavane četvorospratnice zidane 60ih godina prošlog veka. U pitanju je pravo visoko prizemlje gde su prozori na više od 2m od zemlje. Zgrada je okružena zelenilom. Stan je dvostrano orijentisan i funkcionalno organizovan, pa je izvučen maksimum iz postojeće površine. Kupatilo i kuhinja su renovirani pre par godina i ugrađena je PVC spoljna stolarija, pa nisu neophodna značajna ulaganja. Dva mokra čvora, toalet i kupatilo, dodatno doprinose komforu. Grejanje je na TA peći, što garantuje minimalne troškove. Odličan i za život i za izdavanje. Stanu pripada podrum. Od prostorija: hodnik, dvnevi boravak, dve spavaće sobe, hodnik, kuhinja objedinjena sa trpezarijom, kupatilo i toalet. Uknjižen na 62m2. Kontakt: 065/233-52-60 R-ID: #4389 Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Izvorno stanje. Stara gradnja.
Trosoban izdavanje Beograd Stari Grad Dorćol gornji Dorćol Venizelosova 3.0 Dorćol, Venizelosova, 90m2, LUX, 1/5, CG, lođa. Izuzetno atraktivan stan za poslovni prostor, na odličnoj lokaciji. Nalazi se u zgradi visokog kvaliteta sa recepcijom 24/7, video nadzorom, svim sadržajima potrebnim za komforno stanovanje i poslovanje. Sastoji se iz predsoblja, 3 prostorije, kuhinje, ostave, 2 kupatila, lođe, internet, kablovska, klima, centralno grejanje, garažno mesto, pristup uređenom dvorištu. Izdaje se sa opremljenom kuhinjom i garderoberima, depozit. Provizija 50%. Zorana Petrović 063/1811002 R-ID: #1927Plakari/Ormani, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Video interfon, Internet, Kablovska, Klima,
Beograd prodaja Voždovac Pašino i Lekino brdo Lekino Brdo Debarska Trosoban Voždovac, Lekino brdo - Debarska 3.0, 62m2, PR/4, TA. Veoma funkcionalan trosoban stan, dvostrano orijentisan. Nalazi se u starogradnji ali je zgrada veoma očuvana i uredna. U stanu je postavljena veoma kvalitetna PVC stolarija sa roletnama. Kupatilo je renovirano u celosti. Drugi mokri čvor je pretvoren u ostavu za veš mašinu. Lako se može vratiti u prvobitno stanje. Prodaje se sa kuhinjom, bez bele tehnike. Ispred zgrade je dosta parking mesta koja nisu zonirana. Veoma mirna, slepa ulica bez saobraćaja. Neposredna blizina prodavnica, škole, više autobuskih linija (25, 25p, 26,46). Prostorije: Dnevna soba, dve spavaće sobe, dva mokra čvora i hodnik. Uknjižen. Agent: Aleksandar Terzić 060/33-50-300 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (troškove overe kod notara plaća kupac) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #2071 Izvorno stanje.
Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo Mirijevski venac Jednosoban prodaja Zvezdara, Mirijevo - Mirijevski venac 1.0, 40m2, 7/7, lift, TA/CG, parking, interfon, klima, telefon, lođa. Zgrada se nalazi na odličnoj lokaciji u Mirijevu, nedaleko od Mirijevske pijace, doma zdravlja, velikog broja prodavnica, škola i vrtića. Stan je potpuno renoviran, zamenjena PVC stolarija, dvostrano orijentisan. U blizini linija 27, 27e i 46. Prostorije: Ulazni hodnik, kuhinja i trpezarija, dnevni boravak i lođa. Uknjižen. Agent: Danko Komljen 060/566-11-11 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (troškove overe kod notara plaća kupac) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #2072 Interfon, Telefon, Klima,
Palilula Tašmajdan Dvosoban Ilije Garašanina stan Palilula, Tašmajdan - Ilije Garašanina 2.0, 48m2 ( terasa 2), CG, lift, 3/6, garaža, podrum, interfon, klima, video nadzor. Potpuno nov, kompletno opremljen, luksuzan stan na odličnoj lokaciji. Izdaje se poslovnim osobama. U cenu najamnine uračunato i garažno mesto sa liftom. Plaćanje mesečno. Agent: Miodrag Milojković 064/612-612-9 R-ID: #2073 Video nadzor,
prodaja Novi Beograd Studentski grad ( blokk 34) Blok 38 Jednosoban Narodnih heroja Novi Beograd, Blok 38 (Geneks)- Narodnih heroja 1.0, 42m2, lift, 30/30, EG, interfon, telefon, klima, video nadzor. Izuzetan, dizajnerski osmišljen prostor sa prelepim pogledom na Beograd. Svaki detalj u stanu je proizvod iz kolekcije vrhunskih firmi iz domena enterijer dizajna. Podno grejanje, izuzetno niski troškovi. LUX nekretnina, za svaku preporuku. Agent: Violeta Gašparević 062/270-945 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (troškove overe kod notara plaća kupac) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #2074 Video nadzor, Interfon, Telefon, Klima,
prodaja Beograd Palilula Borča Save Maleševića Palilula, Borča - Save Maleševića Garaža, 0.5, 18m2, PR/2. Garaža se nalazi nedaleko od pijace i novog doma zdravlja u Borči. Priključena je na EDB mrežu, vodovod i kanalizaciju. Pogodna je kako za parkiranje automobila tako i za magacinski prostor ili eventualnu adaptaciju u lokal. Overa ugovora je moguća odmah, bez odlaganja. Agent: Mira Anušić 060/32-39-507 Agencijska provizija uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (troškove overe kod notara plaća kupac) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #2075 Izvorno stanje.
Beograd izdavanje Novi Beograd - YUBC Trešnjinog Cveta Trosoban Novi Beograd, Trešnjinog Cveta, 3.0, 84m2, terasa, III/5, lift, cg sa kalorimetrima (plaćanje po potrošnji), klima, video interfon. Kompletno opremljen i sa komplet tehnikom, ultra luxuzan stan u luxuznoj zgradi sa fizičkim i tehničkim obezbeđenjem. Dve spavaće sobe, obe su sa francuskim ležajevima, dva mokra čvora (gostinski toalet i kupatilo). Stan ima lepu četvrtastu terasu. Kuhinja je komplet opremljena. Garažno mesto uključeno u cenu. Cena mesečne zakupnine: 1300evra Agencijska provizija 50% od prve mesečne zakupnine. Agent: Ivana Todorović 064 440 12 42 R-ID: #310Kuhinjski elementi, Sudopera, Plakari/Ormani, Kreveti, Šporet, Frižider, Veš mašina, Mašina za sudove, Klima, Kablovska, Telefon, Internet, Interfon, Video interfon, Video nadzor, Odmah useljiv
Savski venac Ekonomski fakultet i Savski Trg Savamala SVETOZARA RADIĆA Jednosoban izdavanje Apartman se nalazi u samom centru grada. Par koraka od setalista Bg na vodi, Knez Mihajlove i Zelenog venca. Dobro organizovane autobuske linije u svim pravcima. Lokacija vrhunska , stan renoviran, nova kuhinja, novo kupatilo, pvc , dnevni boravak i kuhinja. Zgrada je stara gradnja. Izdavanje na mesecnom nivou za juli mesec, moguć dogovor i za dvomesečni zakup. AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Stara gradnja.
Savski venac Beograd na vodi Dvosoban VIŠEGRADSKA stan IZDAJE SE LUX STAN NA TOP LOKACIJI! Beograd na vodi je postao najlepši deo Beograda i idealna je lokacija za život. Ukoliko se stan zakupi na godinu dana ili više, cena zakupa biće manja. Na samo par metara nalazi se garaža u kojoj postoji mogućnost zakupa garažnog mesta, kao i Maxi prodavnica i TC Galerija i još mnogo toga. Stan ima terasu. Zaista vredi pogledati. AG PROVIZIJA 50%TV, Mašina za sudove, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
izdavanje Voždovac Braće Jerković I II BRACE JERKOVIC Vojvode Vlahovica Brace Jerkovic, Vojvode Vlahovica, 4.0 vertikala kuce, 140 m2, 3 terase, na 2.4 ara placa, SUT + PR + I, eg/gas, telefon, interfon, ktv, internet, klima, parking za 3 vozila. Vertikala sa zasebno odvojenim i pregradjenim dvoristem, asfaltirani prilaz i osvetljenje do kuce, parking za 3 vozila, uredjeno dvoriste sa travnjakom i ukraseno tujama. Kuca se sastoji iz 3 nivoa: Suteren od 23 m2. Prizemlje od 51 m2 (dnevna soba sa kuhinjom, spavaca soba i kupatilo), zajedno sa kotlarnicom od 2 m2 kao i 2 terase od po 1.5 m2. Sprat 51 m2 (2 spavace sobe i kupatilo) sa terasom od 7 m2. U blizini su linije gradskog prevoza 18, 26 i 50. Cena 1300 evra + depozit. Agencijska provizija koju placa ZAKUPAC iznosi 50 % od dogovorene mesecne cene rente. prostorije Raicevic nekretnine 062/1987601 || dokumentacija : dokumentacija
prodaja Beograd Voždovac Jajinci Srpske slave Jajinci, Srpske slave, 6.0 kuca od 284 m2, terase, na 15 ari placa, SUT + I + TAVAN, ta, telefon, interfon, klima, uknjizena na 284 m2, garaza, novogradnja. Porodicna kuca na odlicnoj lokaciji u blizini Banjice i centra grada, idealna za dve porodice jer ima dva ulaza. SUT: garaza, trpezarija sa kuhinjom i kupatilo. VPR: dnevni boravak, 4 spavace sobe, 2 trpezarije i 2 kupatila. TAVAN. Plac je pogodan i za investitore, poseduje informaciju o lokaciji. Cena 275 000 evra. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. RAICEVIC NEKRETNINE 011/4076384 || dokumentacija : uknjizen
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane