Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Savski venac Dedinje Sime Lozanića

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Palilula Karaburma Vojvode Micka Krstića Dvosoban 2.0, 48m2, terasa, EG, 5/5, telefon, interfon. Uknjižen Kompletno renoviran dvosoban stan u lepo održavanoj, urednoj zgradi bez lifta. Dobra komunikacija sa svim delovima grada. U neposrednoj blizini se nalaze svi sadržaji neophodni za moderno stanovanje. Uknjižen i brzo useljiv. Agencijaska provizija 2% Agent Pavle 060/7462 000
Vračar Kalenić Bulevar kralja Aleksandra Trosoban prodaja 3.0, 100m2(lođa), 5/7, lift, CG, LUX, garaža, interfon, telefon, ktv, video nadzor, klima Bulevar kralja Aleksandra je najstarija aktivna ulica Beograda, a sa svojih 7,5 km dužine, druga je po dužini u Beogradu. Nepokretnost se nalazi u neposrednoj blizini Vukovog spomenika i zgrade opštinske uprave Zvezdara. S obzirom na centralnu poziciju, bukvalno sve što je potrebno za život je na par koraka. U prilici smo da Vam ponudimo po svemu jedinstvenu, luksuznu i vrlo komfornu trosobnu nepokretnost na petom spratu sedmospratne zgrade vrlo kvalitetno građene 2012. godine. Stan je interesantno, estetski i funkcionalno projektovan i osmišljen do najsitnihih detalja. Sve prostorije u stanu su vrlo komforne i bogato prirodno osvetljene. Dnevni boravak, trpezarija i kuhinja dele jedan veliki prostor (open space). Posebna povoljnost u stanu je veliki garderober u spavaćem bloku, kao i dva kupatila, od kojih je veće podeljeno na deo sa kadom i toalet sa vešerajem. Ceo stan odiše luksuzom ali i pozitivnom energijom kojoj, pored brendirane opreme, tehnike i materijala vrhunskog kvaliteta, doprinose i brojni detalji u enterijeru, kao i obilje dnevne svetlosti kojom je okupan stan. Iz stana se pruža širok, otvoren pogleda ka centru grada, Paliluli i Zvezdari. Grejanje je centralno. Stan se prodaje kompletno namešten i opremljen. U cenu je uračunato i parking mesto u garaži u zgradi. Ovo je izuzetna prilika za one koji mogu da priušte luksuzno življenje na elitnoj lokaciji u retko estetski i funkcionalno besprekornom stanu. Od prostorija: predsoblje, dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, dva kupatila, dve spavaće sobe, garderober i lođa. Uknjižen na 100m2 i brzo useljiv. Kontakt: 065 233 52 60 R-ID: #2862 Video nadzor, Interfon, Telefon, Kablovska, Klima,
Stari Grad Centar i Terazije Četvorosoban Palmotićeva stan Lux salonac, polunamešten, cg, kamin, klima , lift, interfon, odmah useljiv Salonac u odličnom stanju, u održavanoj zgradi, na izvanrednoj lokaciji u mirnoj ulici u centru grada. Sastoji se od dve velike spavaće sobe, dnevne sobe, radne sobe, kuhinje sa svim novim električnim uređajima, trpezarije, hodnika, dva mokra čvora, francuskog balkona. Stan je pogodan za stanovanje i za poslovni prostor. Luksuzan ulaz, sa video nadzorom. Parking zona III Depozit je obavezan. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Ivana Koprivica br. licence:4617 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 IK05 .
izdavanje Voždovac Pašino i Lekino brdo Dvosoban Đorđa Kratovca Prelep stan, novija zgrada iz 2011. Godine, sa pogledom na park Šumice i garažnim mestom u zgradi.Uređaji kompletno novi ( mašina za sudove i veš, frizider), namestaj u dnevnom boravku se izbacuje, može se doneti i sopstveni namestaj.Idealno za bračni par sa detetom, pet friendly. Stan ce biti osvežen i spreman za useljenje 01.04. Slikano sa starim namestajem (kuhinjski elementi se takodje menjaju). Centralno grejanje sa kalorimetrom, idealno za ustedu energije. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne zakupnine Agent: Olivera Bjekić, br. licence:4178 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com OB05 .
Četvorosoban izdavanje Beograd Stari Grad Dorćol gornji Strahinjića Bana Izuzetan 4,0 stan u odličnoj zgradi na centralnoj gradskoj lokaciji. Vrlo funkcionalan za poslovni prostor ga čini izuzetna prostrana, konferencijska prostorija povezana kliznim vratima sa kompletnom, modernom kuhinjom i trpezarijom za predah I pauzu za rucak.U ulaznom sklopu je manje kupatilo za goste I klijente. U drugom delu prostora su 3 /tri/ osvetljene i udobne kancelarije sa pripadajućim prostranim mokrim čvorom. Prostor poseduje terasu I zastakljenu lodju( plus 10m2). Ekskluzivna lokacija i upravo renoviran sjajni prostor za svaku je preporuku. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne zakupnine Agent: Marina Dojčinović br. licence: 4334 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com MD04 .
Beograd izdavanje Zvezdara Đeram Gvozdićeva Jednosoban Izdaje se garsonjera na odličnoj lokaciji, u novoj zgradi iz 2021 godine. Stan je renoviran, poseduje kuhinju, kupatilo, dnevnu/spavaću sobu i terasu. Odmah useljiv. Depozit obavezan. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Doroteja Dokić, br. licence:4586 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 DD05 .
Voždovac FON Bilećka Dvosoban prodaja Bilećka, 4/4, terasa, uredan, održavan, istočno orijentisan, sa izdvojenom kuhinjom i trpezarijom, ispred celog stana je terasa koja ima oko 15m2, grejna površina je 44m2, visina plafona 2.80m, prodaje se u viđenom stanju, bez iznošenja nameštaja, zgrada ima svoj parking koji je obeležen, stan je uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Zvezdara Vukov spomenik Petosoban Ruzveltova stan Ruzveltova, 7/7, lift, dupleks Donji deo 91,80m2, gornji deo 47,20m2. Dve terase, dva kupatila. Video nadzor u hodniku i ulazu u zgradu i alarm u stanu. Grejanje: etazno. Podno grejanje u donjem kupatilu, kuhinji i trpezariji i na terasi (na terasi se pali po potrebi, da moze da se istopi sneg...). Stolarija PVC. Dve klime, na oba nivoa po jedna. Donji deo stana je organizovan kao open space, dnevni boravak, kuhinja i trpezarija koje su malo izdvojene. u zasebnoj prostoriji je garderoba koja ima malu terasu i kupatilo Stan je dvostrano orijentisan. Velika terasa ima oko 20-25m2 i okrenuta ka Ruzveltovoj ulici, gleda na trzni centar Zira. Izlaz na terasu je iz trpezarije. Terasa ima tendu-pergolu koja se otvara na daljinski. Gornji deo cine dve spavace sobe i kupatilo. Decija soba je ustvari napravljena tako sto su spojene dve sobe, tako da to moze da se pregradi ponovo jer soba ima 2 ulaznih vrata. U decijoj sobi su krovni prozori, Velux. Stan se prodaje potpuno opremljen. Sav namestaj je od medijapana, stepeniste i simsovi na prozorima su od kamena travertino. Parket i keramika su prve klase. Mogućnost kupovine jednog ili dva garažna mesta. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Voždovac Pašino i Lekino brdo Debarska Debarska, vpr/4, poslovni prostor na odličnoj lokaciji sa izlogom u novijoj zgradi, višenamenski, pogodan za različite delatnosti (poslovno-kancelarijskog tipa, ordinacije, kozmetičke salone), sa dva ulaza, odvojena kuhinja, toalet, +4,5m2 podrumskog prostora, mogućnost dogovora i za zakup poslovnog prostora, za svaku preporuku, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Četvorosoban prodaja Beograd Zvezdara Vukov spomenik Ćirila i Metodija Ćirila i Metodija, 2/3, lift, terasa, u luksuznom kompleksu Oaza, funkcionalan stan koji se sastoji od prostranog dnevnog boravka, tri spavaće sobe, kuhinje, 2 kupatila i terase koja gleda na dvorište kompleksa. Stan ima centralno grejanje kao i podno grejanje u kupatilima i određenim delovima stana. U skolopu kompleksa postoji sauna, solarijum, bazen, teretana i privatno dvorište, sa video nadzorom i obezbeđenjem 24h. Prodaje se sa garažnim mestom koje je uračunato u cenu. Nalazi se u blizini škole i dobro snabdevenih marketa, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd izdavanje Rakovica Petlovo Brdo Čajnička Dvosoban Čajnička, 3/3, terasa, u novijoj kvalitetnoj zgradi, kompletno i lepo namešten stan, sastoji se od dnevnog boravka sa kuhinjom, spavaće sobe, terase i kupatila, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Savski Venac Beograđanka Admirala Geprata Četvorosoban prodaja 4.0, 89m2. terasa, CG, 5/6, lift, telefon, interfon. Uknjižen U samom srcu Beograda, u ulici Admirala Geprata prodaje se renoviran duplex, ušuškan i izolovan od buke u dobro održavanoj zgradi sa dosta prirodne ventilacije. Stan je izuzetno funkcionalan i svetao. Dvostrano je orijentisan. Mali režijski troškovi. Kompletno je renoviran sa hrastovim parketom i mahagonij lajsnama, kupatila i kuhinja su urađene u prirodnom kamenu, postavljena je nova PVC stolarija sa komarnicima...U stanu se nalazi funkcionalan kamin sa sopstvenim dimnjakom koji održava vazduh čistim nakon upotrebe i prikupljajući dim, što je odlično za pušače. stan se prodaje sa ugradnim plakarima, dve klime i kompletno opremljenom kuhinjom. prva etaža se sastoji od: ulaza, dnevne sobe, kuhinje, toaleta, ostave i terase koja poseduje ugradni plakar za drva. Druga etaža se sastoji od prostrane osunčane galerije, tri spavaće sobe i kupatila. Zgrada poseduje dvorište, poluprivatni lift. Mesečni zakup parkinga je 400 dinara Na svega par minuta pešačke udaljenost od Terazija, Savskog trga i Beograda na vodi, u prelepoj ulici sa drvoredima. Odlična povezanost sa svim delovima grada. Kontakt 065/2070 123 Agencijska provizija 2%
Zvezdara Cvetkova pijaca Jednoiposoban Olge Jovanović stan 1.5, 60m2, 1/4, terasa, lift, telefon,interfon. Uknjižen Izuzetno svetao funkcionalan stan na odličnoj lokaciji, u brlo kvalitetnoj novogradnji. Sastoji se od ulaznog hodnika, dnevne sobe sa kuhinjom, spavaće sobe, toaleta, kupatila i terase. Agencijaska provizija 2% Kontakt 060/3411 341
prodaja Zvezdara Cvetkova pijaca Jednoiposoban Olge Jovanović Svaki kupac na poklon dobija osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine!!! 1.5, 60m2, terasa, 1/4, terasa, lift, telefon,interfon. Uknjižen Izuzetno svetao funkcionalan stan na odličnoj lokaciji, u brlo kvalitetnoj novogradnji. Sastoji se od ulaznog hodnika, dnevne sobe sa kuhinjom, spavaće sobe, toaleta, kupatila i terase. Agencijaska provizija 2% Kontakt 060/3411 341
Četvorosoban prodaja Beograd Zvezdara Vukov spomenik Ćirila i Metodija Svaki kupac na poklon dobija osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine!!! 4.0, 132m2 (terasa 18m2), CG, II/3, lift, telefon, interfon, garaža. Uknjižen na 102m2. Luksuzan stan u stambeno-poslovnom kompleksu Oaza sa sopstvenim obezbeđenjem. U samom kompleksu se nalaze i fitnes centar, bazen, sauna, sala za razonodu. Stan je izuzetno funkcionalan, spavaći blok je odvojen, ima dva mokra čvora. Visina palfona je preko 3 metra. U stanu je centralno grejanje dok je u kupatilu i određenim delovima stana podno grejanje. garažno mesto je uračunato u cenu stana. Agencijska provizija 2%
Beograd prodaja Stari Grad Skadarlija Bulevar Despota Stefana Trosoban Oglašivač Vlasnik Tip objekta Stara gradnja Stanje objekta Renovirano Grejanje EG Sprat 7 Ukupna spratnost 7 Mesečne režije 50 € Dodatno Odmah useljivUknjižen Ostalo TerasaKlimaLiftPodrumTelefonKATVInternetInterfonVideo nadzor Dodatni opis Stan okrenut prema dvorišnoj (miran ušuskan parkić za decu i pogled na Dunav)strani na poslednjem spratu,povučenom delu zgrade ukljižen i renoviran pre par godina.Kompletno opremljen za moderan stil života u strogom centru grada.Stan se prodaje u viđenom stanju sa svim pratećim nameštajem kao na slikama.Iz stana se izlazi na natkrivenu zajedničku terasu,gde je deo od 40m² pokriven i deo od 200m² ne pokriven.Za više informacija pozovite na telefon.Vlasnik.
Stari Grad Politika Svetogorska Dvosoban prodaja Oglašivač Vlasnik Tip objekta Stara gradnja Stanje objekta Izvorno stanje Grejanje CG Sprat 6 Ukupna spratnost 6 Mesečne režije 80 € Dodatno Odmah useljivUknjižen Ostalo TerasaKlimaLiftInterfonParking Dodatni opis Dvosoban stan, početak Svetogorske ulice. Uknjizen na 62 m2, grejna povrsina 56. Funkcionalan, svetao, kupatilo osunčano, velika terasa. Parking prostor u dvorištu. Prodaja bez posrednika.
Vračar Vračar lokacija Trosoban Bulevar Kralja Aleksandra stan Oglašivač Vlasnik Tip objekta Novogradnja Stanje objekta Lux Grejanje CG Sprat 5 Ukupna spratnost 6 Dodatno Odmah useljivUknjiženNije poslednji spratNije stan u kućiHitna prodaja Ostalo LođaKlimaLiftPodrumTopla vodaKATVInternetInterfonVideo nadzorGaraža Dodatni opis LUX trosoban stan naprodaju u blizini Vukovog spomenika, bul Kralja Aleksandra, 100m2, CG, V sprat. NOVOGRADNJA, kompletno namešten i opremljen modernim nameštajem i ugradjenom belom tehnikom. Sadrži ogromnu dnevnu sobu, kuhinju, trpezariju, 2 spavaće sobe sa svojim kupatilima, garderober. Klime, KTV, internet, interfon, video nadzor, lift, garaza. Moguće plaćanje u kriptovaluti. 10 BTC. KONTAKT: SMS PORUKA - +381616124419 LUXURY 3-room apartment for sale near the Vuk's monument, at Bul Kralja Aleksandra, 100m2, central heating, V floor. Newly built, fully furnished and equipped with new, modern, luxurious furniture and appliances. Large living room, dining area, kitchen, 2 bedrooms, 2 bathrooms, wardrobe. Air conditioner, cable TV, internet, intercom, cable TV, elevator, garage. Crypto currency accepted. 10 BTC, please CONTAcT: SMS - +381616124419
prodaja Palilula Višnjička banja Četvorosoban Slanački put 78 Oglašivač Vlasnik Tip objekta Novogradnja Stanje objekta Lux Grejanje CG Sprat 5 Ukupna spratnost 5 Mesečne režije 100 € Dodatno Odmah useljivUknjiženPenthouse Ostalo TerasaLođaKlimaLiftTelefonKATVInternetInterfonVideo nadzorParking Dodatni opis Položaj stana: Prodajemo stan s najlepšim pogledom u Višnjičkoj banji, na samom ulazu u novo naselje Sunnyville. Stan je orijentisan na tri strane s pogledom na ceo Beograd, Dunav, ušće Save i Dunava, Frušku Goru, Vojvodinu, … Stan se nalazi na vrhu veoma kvalitetne zgrade, koja je izgrađena pre 10 godina. Zgrada ima lift, video nadzor, dobar ulaz i komšiluk, privatan parking s rampom,… U prizemlju zgrade, kao odvojen objekat, nalazi se prodavnica, a u samoj zgradi je apoteka i stomatolog. U blizini stana, 50m udaljeno, je autobusko stajalište, a 200m od stana su državni vrtić i dva privatna vrtića. Osnovna škola je udaljena 400m, Big tržni centar je na 2km udaljenosti, ili 6 autobuskih stanica. Do centra, koji je udaljen 5km treba 10 minuta kolima, ili 15 minuta gradskim prevozom. Stan se nalazi u prelepom naselju Višnjička banja, koja se nalazi na brdu iznad Dunava, tako da je i šetalište Ada Huja na 5 minuta kolima od stana. Višnjička banja je poznata po čistom vazduhu, zelenilu i miru, idealna je za život svih generacija. Pored zgrade se nalazi novo naselje Sunnyville, gde se nalaze kafići, igraonica i drugi sadržaji. Opis stana: Uknjižen stan na 122m2, nalazi se na vrhu zgrade, izgrađen je kao penthaus. Stambeni deo, pored dnevne sobe i trpezarije, poseduje 3 odvojene spavaće sobe, kupatilo, odvojenu kuhinju i hodnik. Oko stana, sa tri strane, prostire se velika terasa, koja je potpuno natkrivena i oduzima dah pogledom i privatnošću. Prozori i balkonska vrata imaju komarnike i aluminijumske roletne koje pokreće elektromotor. Stan je u ličnom vlasništvu. Budite slobodni da nas pozovete za sva dodatna pitanja.
Trosoban prodaja Beograd Voždovac Voždovac lokacija Hotel M Kostolačka Oglašivač Vlasnik Tip objekta Stara gradnja Stanje objekta Renovirano Grejanje CG Sprat 7 Ukupna spratnost 11 Mesečne režije 80 € Dodatno Odmah useljivUknjiženNije poslednji spratNije stan u kući Ostalo TerasaKlimaLiftPodrumTopla vodaTelefonKATVInternetInterfonVideo nadzor Dodatni opis 2 spavaće sobe,57kvm, grejne površine + 2kvm. ostava+4,2 zastakljena terasa. 2 lifta, jedan teretni. Pozarne stepenice sa alarmom u zgradi. Podrum sa video nadzorom. Rampa za kolica. 2 ulaza. Fasada je odlična! Kupatilo je super lux. sanitarija sa bideom i tuš -kabinom. veliki plakar na klizače u većoj sp. sobi. PVC prozori , komarnici i roletne. Stan je opremljen belom tehnikom(veš mašina, sudo mašina,šporet sa rernom veliki kombi frižider i sve je 2 godine staro , marke BOSH. Prelep pogled na grad180° od Avale do hrama Sv. Save. (Fotografije ću postaviti kroz 2 nedelje. Nisam kod kuće.) Čist vazduh izdravo mesto za stanovanje.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane