Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

plac Beograd prodaja Savski venac Dedinje Vladimira Gaćinovića

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Zvezdara Cvetkova pijaca Miodraga Petrovića Čkalje Dvoiposoban Uknjižen, 2.5, 68m2, VPR/IV (visina prvog sprata), EG, terasa, lođa, lift, nov, dvostrano orijentisan. Izuzetno kvalitetan svetao,nov lux dvoiposoban stan kod Cvetkove pijace. Open space kuhinja i trpezarija sa dnevnom sobom, dve spavaće, kupatilo, zastakljena lođa i terasa. Grejanje je podno na sopstveni el.kotao.Slobodan parking oko zgrade (nije zona). Mogućnost kupovine nameštenog stana. Agenc. provizija 2% Agent: Darko Slivar br. licence 4162 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com .
Voždovac Autokomanda Oblakovska Dvoiposoban prodaja U novoj, kvalitetnoj zgradi u blizini Autokomande prodaje se lep dvoiposoban stan. Blizina brojnih fakulteta i dobra povezanost sa svim delovima grada čini stan kao dobar izbor za život. Stan se prodaje namešten, a može i prazan uz korekciju cene, ili u dogovoru sa vlasnikom. Agenc. provizija 2% Agent: Biljana Babić br. licence 3992 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com BB01
Zemun Nova Galenika Dvoiposoban Svetozara Papića stan Prodaja dvosobnog stana na Galenici. Galenika je planski građeno naselje i sastoji se od dva tipa zgrada. Unutar naselja su zgradice PR+I, sa dva i četiri stana (građene 1964.-1968.god.), dok se višespratnice "Crne udovice" zbog crnih krovova, (građene 1975.-1988.god) nalaze na južnoj i severnoj strani naselja. Glavni projektanti su bili bračni par Bakić, arhitekte Ljiljana i Dragoljub. U samom središtu naselja je smešten mini tržni centar sa marketima "Maxi" i "Aman", apotekama, mesarom, pekarama, poštom, bibliotekom, kao i početnim stajalištem GSP-a za linije 84 i 612, dok se TC "BN Boss" nalazi na severnom delu naselja. Naselje je smešteno između starog puta i autputa za Novi Sad, a u neposrednoj blizini Pupinovog mosta, nedaleko i od autoputa A-70, pa je odlično povezano, kako sa svim delovima Beograda, tako i sa ostatkom Srbije. Hram Sv. mučenica Vere, Nade, Ljubavi i majke im Sofije, nalazi se na istočnom delu naselja. Osnovna Škola "Mihajlo Pupin" je izgrađena 2009. god i predstavlja jednu od boljih škola u Beogradu. Za mlađu decu, tu su i dva vrtića: "Veverica" i "Pačja škola", kao i veliki broj parkića i igrališta za decu, što ovo naselje čini idealnim za porodice. Zgrada je dobro održavana desetospratnica, iz 1987. godine, koja poseduje dva lifta, video nadzor, interfon, elektronsku bravu, centralno grejanje, toplu vodu i podrumske prostorije. Besplatan parking se nalazi svuda oko zgrade. Stan je veoma funkcionalan, adaptibilan i dobro održavan. Renoviran je pre nekoliko godina, dok je kupatilo u izvornom, dobro održavanom stanju. Na podu je hoblovan parket u odličnom stanju, u kupatilu i kuhinji su keramičke pločice, stolarija je PVC. Izuzetno je prijatan i svetao, trostrano orijentisan (istok-jug-zapad). Uknjižen je na 61m2 korisne površine, mogu i kreditni kupci. Prodaje se polunamešten, u dogovoru sa kupcem. Ulazni hodnik iz kog se ulazi u sve prostorije, dnevna soba, kuhinja, trpezarija iz koje se izlazi na lođu, spavaća soba, kupatilo i ostava. Agencijska provizija 2% Agent: Valentina Aranđelović br. licence 2575 "Art nekretnine" d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 VA .
prodaja Čukarica Banovo brdo Trosoban Bogoljuba Čukića Bogoljuba Čukića, Vpr/2, prostran, funkcionalan trosoban stan 64m2+garsonjera 18m2 sa placem u dvorištu zgrade sa ukupno četiri stana, prodaju se namešteni, odličan kružni raspored, iz hodnika se ulazi u sve prostorije: tri sobe, trpezariju sa kuhinjom (izlaz u dvorište), kupatilo sa prirodnom ventilacijom, u garsonjeru se ulazi iz dvorišta (hodnik, soba, kuhinjski deo, kupatilo sa prirodnom ventilacijom, brodski pod), grejanje na struju, postoji priključak za gas, pvc stolarija u obe stambene jedince, u odličnom stanju, nisu potrebna veća ulaganja, u mirnom porodičnom delu Banovog brda, u blizini Požeške, Čukaričke padine, Trgovačke ulice, XIII beogradske gimnazije, osnovne škole, doma zdravlja, obezbeđeno parking mesto, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Beograd Stari Grad Skadarlija Cara Dušana Cara Dušana, lokal iz 3 dela, prvi deo 18m2 čini prodajni deo neposredno do ulice, drugi deo 64m2 povezuje se sa prvim delom hodnikom 12m2 po dužini. Površina od 64m2 je u jednoj celini koja je trenutno pregrađena zbog potreba ranijeg zakupca, pregrade se mogu ukloniti. Treći deo lokala izlazi iz prolaznog hodnika i bašte u dvoetažni deo od prvog dela lokala u površini od 16m2 gde se nalazi i mokri čvor, odlično za magacinski prostor. Visina plafona je preko 3.5m, voda je instalirana u prvom i drugom delu lokala, lokal popseduje odvodne cevi za isparenja, snaga struja u lokalu je 50kw časova što omogućava veću potrošnju struje za potrebe pekare ili neke druge proizvodnje. Odlična lokacija u neposrednoj blizini Bajlonijeve pijace i početka Skadarlije, cena fleksibilna, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Palilula Palilula lokacija Dalmatinska Jednoiposoban Oglašivač Vlasnik Tip objekta Stara gradnja Stanje objekta Renovirano Grejanje CG Sprat 2 Ukupna spratnost 4 Mesečne režije 50 € Dodatno Odmah useljivUknjiženNije poslednji spratNije stan u kući Ostalo TerasaKlimaPodrumKATVInterfon Dodatni opis Lokacija i struktura stana čine ga pogodinim za različite namene, bilo za život, kratkoročno/dugoročno izdavanje ili za kancelarijski prostor. Trostrano orijentisan stan se nalazi na drugom spratu dobro održavane predratne zgradi u blizini Vukovog spomenika, različitih fakulteta, glavnih saobraćajnica, javnog prevoza i različitih uslužnih delatnosti. Kompletno je renoviran 2021. godine kada je adaptiran u jednoiposoban stan. Zamenjene su vodovodne i elektro instalacije, stolarija keramika, radijatori i postavljeno je podno grejanje u kupatilu. Od medijapana su po meri napravljeni kuhunjski elementi, ugradni plakari kao i ostali komadi nameštaja za odlaganje stvari čime je prostor maksimalno iskorišćen. Odmah je useljiv i spreman za korišćenje. Niske mesečne režije su dodatna prednost stana. Pogledajte video za detaljniji prikaz. Prvo pokazivanje stana će se obaviti u nedelju 20.02. između 14h-17h. Neophodno je da prethodno najavite svoj dolazak pozivom ili sms-om na telefon 0638183592 od 10h-15h Nismo zainteresovani za ugovor o posredovanju, hvala na razumevanju.
Zvezdara Zvezdarska šuma Veljka Dugosevica 29g Dvosoban prodaja Oglašivač Vlasnik Tip objekta Novogradnja Stanje objekta Lux Grejanje Toplotne pumpe Sprat 1 Ukupna spratnost 3 Dodatno Odmah useljivUknjižen Ostalo TerasaKlimaLiftPodrumTelefonInternetInterfonVideo nadzor Dodatni opis Prodajemo stan od 65m2 u novogradnji u blizini Zvezdarske Sume...Stan ima jednu spavacu sobu , dnevni boravak povezan sa kuhinjom, kupatilo i terasu...Grejanje na toplotne pumpe,itaijanska keramika,hrastov parket prve klase...+381 628031140
Novi Beograd Fontana i Hala sportova Dvoiposoban Narodnih Heroja 15 stan Oglašivač Vlasnik Tip objekta Stara gradnja Stanje objekta Izvorno stanje Grejanje CG Sprat 7 Ukupna spratnost 9 Mesečne režije 80 € Dodatno Odmah useljivUknjiženNije poslednji sprat Ostalo TerasaLođaKlimaLiftTelefonKATVInternetInterfon Dodatni opis Stan je u dobrom stanju trenutno se izdaje. Zamenjena je kompletna stolarija pre godinu dana, stavljena je aluminijumska stolarija i sigurnosna vrata.
prodaja Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Blok 61 Jednoiposoban Dušana Vukasovića Oglašivač Vlasnik Tip objekta Stara gradnja Stanje objekta Renovirano Grejanje CG Sprat 3 Ukupna spratnost 18 Mesečne režije 70 € Dodatno Odmah useljivUknjiženNije poslednji spratNije stan u kući Ostalo LođaKlimaLiftPodrumInterfonVideo nadzorParking Dodatni opis Vlasnik (1/1) prodaje 1.5 stan 53m2, opština Novi Beograd, blok 61. Prostorije u stanu: hodnik, dnevna soba, trpezarija, kuhinja, kupatilo, spavaća soba i lođa. U stanu je promenjena fasadna stolarija, parket je hoblovan i lakiran, kuhinja i kupatilo su renovirani. Stan se nalazi u blizini linija javnog gradskog prevoza ( autobuske i tramvajske linije). Veliki trgovinski lanci u okruženju: Maxi, Idea, Univerexport, Lidl. Takođe, nadomak zgrade nalazi se nekoliko vrtića i osnovnih škola. Napomena: usluge agencija za promet nekretnina nisu neophodne
Dvosoban prodaja Beograd Novi Beograd Novi Merkatora (blok 29 30 33) Bulevar Zorana Đinđića Prodaja Kategorija: Dvosoban stan Kvadratura: 54 m² Uknjiženo: Da Godina izgradnje: 1974 Stanje nekretnine: Standardna gradnja Pozicija: Mirna lokacija Ukupan broj soba: 2 Broj kupatila: 1 Spratnost: 3 Ukupan broj spratova: 7 Dodatna opremljenost Garaža Igralište Lift Terasa Garderoberi Podrum Tehnička opremljenost Telefon Internet Kablovska TV Ostalo Grejanje: Centralno grejanje Gradski prevoz: Autobuska stanica Opis Retko u ponudi, jednoiposoban stan u blizini Arene i Merkatora, sastoji se od dnevne sobe koja izlazi na terasu, manje sobe, trpezarje, kuhinje, kupatila, hodnka i ostave. U stan se ulazi iz prostranog zajedničkog hodnika za dva stana, koji ima plakar, zaključava se, pogodan je za bicikle, kolica. U stanu su ugrađeni plakari, kuhinja i kupatilo su komplet renorvirani sa svim nstalacijama. U cenu je uključena i garaža površine 11m2.
Beograd prodaja Čukarica Banovo brdo Požeška Trosoban Prodaja Kategorija: Trosoban stan Kvadratura: 58 m² Uknjiženo: Da Stanje nekretnine: Standardna gradnja Pozicija: Mirna lokacija Ukupan broj soba: 3 Broj kupatila: 1 Spratnost: 8 Ukupan broj spratova: 9 Dodatna opremljenost Lift Terasa Podrum Sigurnosna oprema Kamera Sigurnosna vrata Video nadzor / Interfon Ostalo Grejanje: Centralno grejanje Topla voda: Bojler Gradski prevoz: Autobuska stanica, Tramvajska stanica Opis Komforan stan na Banovom Brdu.Uknjižen.Odlična lokacija,preko puta McDonaldsa,Maxija,blizu pijace,škole,vrtića Sređivan pre 8 godina,novi prozori i vrata. Zgrada renovirana,interfon,novi lift,vrata na zaključavanje,kamera. Pozvati nakon 15:30h
Čukarica Filmski grad Ratka Mitrovića Dvosoban prodaja Prodaja Kategorija: Dvosoban stan Kvadratura: 57 m² Uknjiženo: Da Spratnost: 2 Ukupan broj spratova: 5 Dodatna opremljenost Lift Terasa Ostalo Grejanje: Etažno grejanje na gas Opis Na prodaju uknjižen dvosoban stan 57 m2 u ulici Ratka Mitrovića u novijoj zgradi sa liftom. Kompletno renoviran 2019 godine. Prodaje se opremljen sa ugradnim nameštajem. 062/10-27-837 Vlasnik
Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Blok 45 (TC Enjub) Dvosoban stan Prodaja Kategorija: Dvosoban stan Kvadratura: 64 m² Uknjiženo: Da Stanje nekretnine: Izvorno stanje Ukupan broj soba: 2 Broj kupatila: 1 Spratnost: 2 Ukupan broj spratova: 4 Dodatna opremljenost Terasa Tehnička opremljenost Telefon Kablovska TV Sigurnosna oprema Video nadzor / Interfon Ostalo Grejanje: Centralno grejanje Topla voda: Bojler Gradski prevoz: Autobuska stanica, Tramvajska stanica Opis Vlasnik,prodajem dvosoban stan blok 45 2.sprat,cetverospratnice. Blizu Save,setalista.U blizini vrtici,skole,dom zdravlja,trzni centar,decija igralista,setaliste.Stan je u dobrom stanju pozeljno renoviranje.cena 140.000 eura
prodaja Novi Beograd Stara Bežanija Trosoban Pere Segedinca 14 Prodaja Kategorija: Trosoban stan Kvadratura: 60 m² Uknjiženo: Da Godina izgradnje: 1965 Stanje nekretnine: Izvorno stanje Pozicija: Mirna lokacija Ukupan broj soba: 3 Broj kupatila: 1 Spratnost: 10 Ukupan broj spratova: 18 Dodatna opremljenost Javni parking Ostava za bicikle Igralište Lift Tehnička opremljenost Telefon Satelitska televizija Optička mreža Internet Kablovska TV Sigurnosna oprema Video nadzor / Interfon Ostalo Grejanje: Centralno grejanje Topla voda: Bojler Gradski prevoz: Autobuska stanica Opis Стан у мом власништву 1/1. Легалан. Пријатно насеље Стара Бежанија. Одлична позиција, лак приступ свим деловима града
Četvorosoban prodaja Beograd Novi Beograd Opština Novi Beograd Bulevar Mihaila Pupina Prodaja Kategorija: Četvorosoban stan Kvadratura: 90 m² Uknjiženo: Da Godina izgradnje: 1967 Stanje nekretnine: Kompletna rekonstrukcija Pozicija: Centar Ukupan broj soba: 4 Broj kupatila: 2 Spratnost: Visoko prizemlje Ukupan broj spratova: 8 Dodatna opremljenost Javni parking Ostava za bicikle Soba za dečija kolica Lift Lođa Garderoberi Ostava Podrum Sigurnosni uređaji Tehnička opremljenost Optička mreža Telefon Internet Kablovska TV Sigurnosna oprema Alarm Automatska kapija Kamera Sigurnosna vrata Video nadzor / Interfon Ostalo Grejanje: Centralno grejanje Topla voda: Bojler Gradski prevoz: Autobuska stanica Opis Stan od 90m2 uknjižen u veoma urednoj zgradi bez poslovnih prostora. U centru Novog Beograda u mirnom okruženju umaknut od glavne saobragajnice, u neposrednoj blizini osnovnih i srednjih škola, vrtića, Doma zdravlja, Suda, više hiper i mini marketa. Udaljenost od Dunavskog keja 400m. Odlično povezan gradskim prevozom sa svim delovima grada. Kompletno luksuzno renoviran do najsitnijih detalja. Sastoji se od tri spavaće sobe, dva hodnika, dva kupatila, dnevne sobe sa trpezarijom, kuhinje i zastakljene lođe. Zgrada obezbeđena video nadzorom, a stan alarmnim sistemom. Uz stan pripadajuća ostava u podrumu i ostava uz stan sa posebnim vratima. Stan se nalazi u visokom prizemlju zgrade od 8 spratova i prodaje se kompletno namešten sa svom tehnikom. Mesečni infostan sa grejanjem 100e. Bez provizije kupovina od vlasnika
Beograd izdavanje Palilula Krnjača Grge Andrijanovića Jednoiposoban 1.5, 35m2, 2/3, EG, klima, interfon, internet, ktv, parking. U delu Beograda, na levoj obali Dunava, u blizini Pančevačkog mosta nalazi se naselje Krnjača. Blizina grada, dobra snabdevenost, blizina škole, doma zdravlja, marketa, čini je interesantnom i poželjnom za život. U prilici smo da vam ponudimo 1.5 kompletno namešten, sređen stan za izdavanje u zgradi novijeg datuma. Stan se izdaje kompletno namešten, sa svim pratećim tehničkim aparatima. Niski mesečni troškovi, infostan 2000 din, struja po potrošnji. Stan ima pripadajuće parking mesto. Plaćanje na mesečnom nivou. Od prostorija: hodnik, dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, spavaća soba i kupatilo. Obavezan depozit u visini jedne mesečne kirije, useljiv odmah. Kontakt: 065/233 52 60 R-ID: #4358TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Izvorno stanje.
Savski venac Knez Miloševa Klinički centar Miloša Pocerca Trosoban prodaja Savski venac, Klinički centar - Miloša Pocerca 3.0, 80m2 (terasa 5m2), VPR/6, CG, lift, podrum, interfon, telefon, klima, video nadzor, ostava. Renoviran trosoban stan pored Opštine. Dvostrano orijentisan. Stan ima odvojen spavaći blok, toalet i kupatilo. Iz predsoblja se ulazi u sve prostorije. Postavljena je PVC stolarija, BLIND vrata, nov parket. Opremljena kuhinja i plakari ostaju u stanu. Veoma pogodan i za poslovni prostor. Uknjižen. Agencija "Imovina plus": 011/32-41-547 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (troškove overe kod notara plaća kupac) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #2048 Video nadzor, Interfon, Telefon, Klima, Ostava
Novi Beograd Studentski grad ( blokk 34) Blok 37 Trosoban MILUTINA MILANKOVIĆA stan Odličan trosoban namešten stan na super lokaciji, 85 m2. Ugao Miutina Milankovića i Narodnih Heroja. Vrlo je funkcionalan i prostran, svetao, na sunčanoj strani. Ima dobru vezu sa svim delovima grada. Stan ima 2 spavace sobe, dnevni boravak, trpezariju, kupatilo, wc, kuhinju. Grejanje na norveške radijatore, mesečno Infostan samo 1200 din. U stanu se nalaze dva klima uredjaja. Prijatan i prostran enterijer, opremljen dobro održavanim nameštajem. AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
izdavanje Zvezdara Denkova bašta Denkova Bašta Trosoban MINE VUKOMANOVIĆ Stan je kompletno renoviran,sve je potpuno novo nekorisceno.Sastoji se od dve spavace sobe dnevni boravak i trepezarija sa kuhinjom.izdaje se na min godinu dana. Stan je u zavrsnoj fazi renoviranja! AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Stara gradnja.
Trosoban izdavanje Beograd Palilula Karaburma VOJVODE MICKA KRSTIĆA Izdaje se trosoban stan (54mkv) kod BIG FASHION tržnog centra. Miran deo grada, na samo 15min od centra grada. Izuzetno kvalitetna izolacija zgrade sa minimalnom potrebom za grijanje tokom zimskog perioda što znatno utiče i na manje troškove. Troškovi režija: Zimski period 110e (grijanje, infostan, struja, voda, kablovska, internet...) Ljeto-70e Autobuske linije: 16,23,25, 25p,74,32, 35 AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Ostava
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane