Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Novi Beograd Bežaniska kosa (1 2 3) Peđe Milosavljevića

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Palilula Bulevar despota Stefana Bulevar despota Stefana Dvosoban Prodaje se odličan, renoviran i odmah useljiv stan u Bulevaru despota Stefana na uglu sa Cvijićevom. Po strukturi stan je dvoiposoban i nalazi se na prvom spratu. Centralno grejanje, lođa. Uknjižen. Cena stana je 185.000 eur Ag. provizija je 2% Kontakt: 0638598343
Zvezdara Vukov spomenik Dalmatinska Četvorosoban prodaja Uknjižen, luksuzan, IV/VII, cg, novija zgrada, 4,0-soban, 2 mokra čvora, lođa, terasa, dvostran, jugo-zapadno orijentisan, retko u ponudi. Projekat uređenja je rađen u arhitektonskom studiju sa materijalima visokog kvaliteta, odabiranih tako da prostor učine otmenim i funkcionalnim, istovremeno. Italijanska keramika, parket, izuzetno kvalitetna drvena stolarija koja obezbeđuje dodatnu zvučnu izolaciju i maksimalnu osvetljenost prostora, moderno opremljen. Ovaj luksuzni apartman poseduje hodnik, dnevni boravak, kuhinju, trpezariju, dve prostrane spavaće sobe, radnu sobu, kupatilo, toalet, terasu za uživanje na koju se izlazi iz dnevnog boravka i još jednu iz spavaće sobe. Poseduje i sopstvenu podrumsku prostoriju. Prodaje se kompletno namešten i opremljen. Pruža sav luksuz života u centralnoj gradskoj zoni, istovremeno sunčan, tih i intiman. Agencijska provizija 2% Agent: Daniela Mladenović , licenca 2837 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/4016-237 011/4016-236 .
Novi Beograd Paviljoni i Institut za majku i dete Dvosoban Otona Župančiča stan Prodaja stana,Beograd,Novi Beograd,Otona Župančića,51m2,104500eur,hitno U prilici smo da vam ponudimo,dvoiposoban stan na prodaju,51m2,koji se nalazi na izuzetno atraktivnoj lokaciji na Novom Beogradu u održavanoj zgradi sa liftom na I/VI sprata blizu Fontane Novi Beograd,McDonaldsa,starog Merkatora,škole,vrtića,fakulteta,banaka,sportskog centra,marketa,restorana i kafea.Dvoiposoban,funkcionalan,svetao stan se sastoji iz velikog hodnika,dnevnog boravka,odvojene kuhinje sa trpezarijom i izlazom na terasu, spavaće sobe i kupatila.Grejanje je centralno.Stan ima pripadajući podrum a parking mesto je ispred zgrade za stanare zgrade.Stan je uknjižen. . Agencijska provizija 2%
prodaja Palilula Hadžipopovac Četvorosoban Milana Tankosića Milana Tankosića, 2/3, 2 terase, 2 mokra čvora, lep, prostran, funkcionalan, trostrano orijentisan stan, u novijoj i dobro održavanoj zgradi iz 2003., mirna ulica kod Zire, u blizini prevoza, dobra povezanost sa svim delovima grada, visina plafona 2.80m, postoji mogućnost kupovine garaže u suterenu zgrade. Garaža je prostrana, 20m2 sa rolo vratima i daljinskim upravljačem po ceni od 20.000 eura, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Beograd Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Jurija Gagarina Jurija Gagarina, po+pr+I, lokal - pekara na tri nivoa, u podrumu je proizvodnja, u prizenlju prodaja, na I nivou kancelarije, prodaje se sa ili bez opreme, na odličnoj lokaciji, pored MC Donald's, uknjižen na 63m2. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Vračar Vračar lokacija Molerova Dvoiposoban Molerova, 2/4, lođa, delimično renoviran (pvc stolarija u celom stanu, zamenjene vodo i elektro instalacije u kuhinji i kupatilu), salonskog tipa (visina plafona 3,20m), zgrada sa svega šest stanova, odličan raspored, iz hodnika se ulazi u sve prostorije, izlaz na lođu iz kuhinje, sve prostorije imaju prirodnu ventilaciju, dvostrano orijentisan, svetao, na odličnoj lokaciji, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Zvezdara Cvetkova pijaca Olge Jovanović Garsonjera prodaja Olge Jovanović, 2/4, lift, lođa, lux novogradnja, veoma svetao, sa otvorenim pogledom, u mirnom kraju, na odličnoj lokaciji, u blizini doma zdravlja Zvezdara, Cvetkove pijace, gradskog prevoza, dobra povezanost sa svim delovima grada i infrastrukturnim sadržajima neophodnim za lagodan život, odličan za život i izdavanje, za preporuku, fleksibilna cena. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Vračar Slavija Trosoban Kralja Milutina stan Kralja Milutina, 5/6, zgrada bez lifta, terasa, stan salonskog tipa, gradnja 1966. godina, lepa renovirana zgrada sa mermernim ulazom, velika kuhinja sa trpezarijom, tri prostrane sobe, velika zastakljena terasa, za kompletno renoviranje, odmah useljiv, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Novi Beograd Hotel Yu i Stari merkator Trosoban Trešnjinog cveta Trešnjinog cveta, 2/7, lift, francuski balkon, izuzetan lux stan, u kvalitetnoj novogradnji, stambeno-poslovnog tipa sa recepcijom, fizičkim obezbeđenjem i video nadzorom, na odličnoj lokaciji, fenomenalne strukture, komforan, prostran, osvetljen, stolarija alu-drvo (all season stakla), visoki kvalitet parketa i keramike, centralno grejanje sa kalorimetrima, rashladni multisplit sistem sa centralnim podešavanjem željene temperature, ambijentalno osvetljenje, zasebna komforna kuhinja, tri mokra čvora (jedno master sa đakuzi kadom i hidromasažerima u sklopu velike spavaće sobe), mogućnost kupovine garažnog mesta, idealna ponuda za sve koji žele luksuzan koncept stanovanja, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Jednosoban prodaja Beograd Čukarica Banovo brdo BANOVO BRDO-Šumarski f. "HITNO! ODMAH IZNAD ŠUMARSKOG FAKULTETA SVI INFRASTRUKTURNI OBJEKTI U BLIZINI. NAJMIRNIJA MIKROLOKACIJA NA B.BRDU, PRILIKA ZA INVESTICIJU.STARA GRADNJA 1970.GOD. SPOLJNI ZIDOVI 45CM DEBLJINE.STAN JE ZA RENOVIANJE. DVOSTRANO ORIJENTISAN, ISTOK/ZAPAD." "STANOVI U NIZU, ODRZAVANO I LEPO DVORIŠTE, 1,0SOB, 26M2, T.A., VISINA PLAFONA 3,0M' , PR/TAVAN. POSTOJI MOGUĆNOST PROŠIRENJA NA TAVAN ZA JOŠ 26M2. VISINA U TAVANU JE 3 M'. U DVORIŠTU IMA POSEBAN OBJEKAT, /U NIZU/, OSTAVA 6M2" PREDSOBLJE, KUHINJA SA TRPEZARIJOM , KUPATILO, SOBA. ZASEBAN ULAZ
Beograd prodaja Čukarica Žarkovo ŽARKOVO Jednoiposoban STAN JE RENOVIRAN, POTPUNO SREDJEN, SVE NOVO, INSTALACIJE ZA VODU I STRUJU. KUPATLO TUŠ KABINA, PODOVI U SOBAMA, PARKET, U DOBROM STANJU, U KUHINJI PODNE MERMERNE PLOCICE. STAN ZAPADNO ORIJENTISAN. PREDSOBLJE, KUOATILO, DNEVNA SOBA, KUHINJA SA TRPEZARIJOM, SPAVAĆA SOBA, TERASA, PODRUM
Palilula Karaburma KARABURMA CENTAR Dvosoban prodaja IZUZETNO FUNKCIONALAN SVE IZ HODNIKA. PVC STOLARIJA. VRLO MALO ULAGANJA-NIJE NEOPHODNO. U SAMOM CENTRU KARABURME-KOD DOMA ZDRAVLJA ,MIRNO ZGRADA JE RENOVIRANA -NOVA DEMIT TERMOIZOLACINA FASADA SVA INFRASTRUKTURA I PREVOZ NA MINUT, HODNIK,2 SOBE,KUHINJA,KUPATILO, LOĐA, PODUM.
Zvezdara Zvezdara lokacija Dvoiposoban ZVEZDARA-KOD ZIRE stan NOVOGRADNJA, STAN U ODLICNOM STANJU, NIJE POTREBNO NIKAKVO ULAGANJE. PRODAJE SE NAMESTEN, SA STVARIMA KOJE SE SADA NALAZE U NJEMU. STVARI SU SVE NOVE "SVI INFRASTRUKTURNI OBJEKTI U BLIZINI. ZGRADA NOVA, SA INTERFONOMN, VIDEO OBEZBEDJENJE. STAN JE UKNJIZEN ." "ONJI NIVO: PREDSOBLJE, DNEVNA SOBA SA KUHINJOM, TERASA,SPAVACA SOBA, STEPENICE ZA ULAZ U GORNJI NIVO. GORNJI NIVO_ KUPATILO, SPAVACA SOBA"
izdavanje Vračar Kalenić Trosoban CARA NIKOLAJA DRUGOG Kompletno namešten stan u ulici Cara Nikolaja drugog. Stan se nalazi na 50m od Čuburskog parka i 150m od Kalenić pijace. Okrenut je suprotno od ulice i gleda na miran deo grada. Stan se nalazi na 4. od 5 spratova u predratnoj salonskoj zgradi sa sređenim ulazom bez lifta. Stan poseduje centralno grejanje. Postoje priključci za MTS (optika) i SBB kablovku televiziju. Stan je kompletno renoviran i opremljen novim nameštajem u septembru 2019. Postoji mogućnost ubacivanja dodatnog nameštaja po želji zakupca. Stan poseduje dnevnu sobu, odvojenu kuhinju (kompletno opremljenu belom tehnikom), dve spavaće sobe (manju i veću), kupatilo i terasu. U sve sobe se ulazi iz hodnika/predsoblja. U kupatilu i kuhinji postoji prirodna ventilacija. Stan poseduje podrum. U krugu od 300m se nalazi OŠ Jovan Miodragović, srednja tehnička škola, kao i 3 vrtića. U blizini je pijaca, dom zdravlja, brojni marketi, kafići i restorani. Stan je odlićno povezan linijama gradskog prevoza ka svim delovima grada (trolejbusi 19, 21, 22, 29 i autobusi 25, 26, 83 i E1). Mesecne rezije: Infostan + struja oko 80e. AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Video interfon, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Stara gradnja.
Jednosoban prodaja Beograd Novi Beograd Belvil (A blok) Đorđa Stanojevića BELVILLE – 31M2 – 1.0 – 109.000EUR IDEALNO ZA MESEČNO ILI IZDAVANJE "STAN NA DAN" Na Novom Beogradu, u naselju Belville, u prilici smo da vam ponudimo jednosoban stan na 7.spratu (od 13) površine 32m2. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, kupatila, jedne sobe, izdvojene kuhinje I lodje. Grejanje u stanu je centralno, prodaje se polunamešten, ostaju ugradna kuhinja I plakari. Stan gleda ka Delta shoping centru, a u sklopu naselja se nalaze svi potrebni sadržaji poput restorana, kafica, prodavnica, dečijih terena, pošte i doma zdravlja. Zgrada, a uopšte i celo naselje su veoma dobro održavani i odlično povezani sa ostalim delovima grada. Stan je uknjižen i odmah useljiv. AG. Provizija: 2% Kontakt: 0605930763
Beograd izdavanje Palilula Karaburma Mirijevski Bulevar Dvosoban Mirijevski Bulevar, 7/9, lift, lođa, kompletno renoviran, namešten, na odlićnoj lokaciji, sa prelepim pogledom, odmah useljiv, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Zvezdara Učiteljsko naselje Paje Jovanovića prodaja Paje Jovanovića, gradsko građevinsko zemljište na atraktivnoj lokaciji, pogodan za kolektivnu i porodičnu gradnju, za preporuku, cena fleksibilna, vlasništvo 1/1, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Sopot Kosmaj Rogača stan Na obroncima Kosmaja prodaje se uredjeno zemljište - njiva od 1 ha, sa prelepim pogledom na okolinu. Vlasništvo 1/1. Ovaj kraj nosi lepu prirodu na sebi i ima lepe ljude u sebi. Zemlja koju su ostavili oci i njihovi očevi su nasledstvo, ali prirodu nismo nasledili od naših predaka, nego smo je pozajmili od naših unuka. ‘Ako sledimo prirodu kao vodju nikad nećemo zalutati.’
prodaja Sopot Sopot okolina Rogača Na obroncima Kosmaja prodaje se zemljište od 97 ari, sa prelepim pogledom na okolinu. Nalazi se pored asfaltnog puta, struja do placa, a voda i gas u blizini zemljišta. Prodaje se u celini, uknjiženo, vlasništvo 1/1. Ovaj kraj nosi lepu prirodu na sebi i ima lepe ljude u sebi. Zemlja koju su ostavili oci i njihovi očevi su nasledstvo, ali prirodu nismo nasledili od naših predaka, nego smo je pozajmili od naših unuka. 'Ako sledimo prirodu kao vodju nikad nećemo zalutati.'
prodaja Beograd okolina Sopot Kosmaj Rogača Na padini Kosmaja, u mestu Rogača, u zagrljaju širokih brda prodaje se 84 ara zemljišta i šuma od 40 ari. Dozvoljena je gradnja, a u blizini je asfaltni put i struja. Neverovatno je sta sve možete videti, ovo jedan sasvim novi, lepši svet, svet sreće, lepote i slobode. Ovaj 'svet' je toliko lep da teško možete poverovati da zaista postoji, dok se lično ne uverite 'Lepota prirode je najveći dar Boga ljudima. Koliko su nesrećni oni ljudi koji ne mogu uživati u prirodi niti ceniti njenu pojavu.'
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane