Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

kuca Beograd prodaja Surčin Surčin Centar Vojvođanska

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Grocka Grocka okolina Vojvode Stepe Stepanovića Dve kuće, 239m2 pr., sprat i ptk, useljiva i 163m2 u grubim radovima. Obe ozakonjene. Uknjižene. Na ograđenom placu od 11 ari. Bliže crkvi. ART NEKRETNINE DOO SE STRIKTNO PRIDRŽAVAJU SVIH UREDBI I PREPORUKA VLADE REPUBLIKE SRBIJE I SVETSKE ZDRAVSTVENE ORGANIZACIJE VEZANIH ZA PREVENCIJU ŠIRENJA COVID-19 Agencijska provizija 2% Agent: Antonio Burkeljc br. licence 2896 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com .
Zvezdara Mali mokri lug 29. novembra prodaja Uknjižen poslovni prostor na 110m2 , i kuća na 415m2 na placu od 10 ari. Do ulice je poslovni prostor a iza je stanbeni objekat. Lux, vrlo kvalitetno zidan (za sebe a ne za prodaju), što se da videti na licu mesta. Poslovni objekat je prizeman, a za stanovanje ima nisko prizemlje, V.PR. i sprat. Iznad je tavan. Ima i odvojenu saunu, kao i malu teretanu. Ceo plac je ograđen, pod kamerama. Prilaz kolima od kapije do garaže ima podno grejanje, kako se zimi ne bi ledilo. Sve je novo, useljeno prošle godine. Vredi videti a i kupiti! Agencijska provizija 2% Agent: Antonio Burkeljc br. licence 2896 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 .
Stari Grad Botanička Bašta Trosoban Budimska stan Uknjižen 64m2, 3.0 – soban, lift, lođa. Izuzetno funkcionalan trosoban stan u kvalitetnoj novijoj gradnji - zgrada iz 2013 godine, na super lokaciji u mirnoj ulici. Idealan 3.sprat od ukupno 5 sa liftom, 2 mokra čvora, lođa, CG sa kalorimetrima. Uz stan mogućnost kupovine garažnog mesta za 20.000evra. Agenc. provizija 2% Agent: Milica Cagić br. licence 241 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd, Reg. br. 339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com .
prodaja Pančevo centar Trosoban Dr Svetislava Kasapinovića Salonski stan u centru Pančeva sa dva ulaza u zgradi iz 1937 godine, sam na spratu . Iznad stana postoji tavanski prostor od 100kvm koji pripada stanu uz potpisanu i kod notara overenu saglasnost svih stanara, koji je uračunat u cenu. Grejanje kaljave peći i EG, visina plafona 3.0m. U cenu stana je uračunata garaža. Uknjižen, odmah useljiv. Agenc. provizija 2% Agent: Grujić Dragan br. licence 1638 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/4016-237 011/4016-236 www.artnekretnine.com
Jednoiposoban prodaja Beograd Zvezdara Gradska bolnica Ljubljanska Uknjižen stan, 47m2, zastakljena lođa, 1/3, eg na struju, inverter klima.Prostorije : ulazno predsoblje, kupatilo, spavaća soba, kuhinja+trpezarija+dnevni boravak sa izlaskom na zastakljenu lođu.Južno orijentisan , izuzetno mirno i tiho okruženje.Brzo useljiv, u stanu granitne pločice u kuhinji i hodniku, petokomorna pvc spoljna stolarija. Novija gradnja, zgrada iz 2011.godine. Prevoz - autobuske linije 65, 74, 77 i 79 i trolejbusi 28 i 40. Agencijska provizija 2% Agent : Milica Cagić br. licence 241 "Art nekretnine " d.o.o. Beograd Reg br. 339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com
Beograd prodaja Stari Grad Dorćol donji Visokog Stevana Dvosoban Prodaja stana u samom centru Beograda u ul.Visokog Stevana na izuzetnoj lokaciji u blizini prevoza, marketa,škole,vrtića,banaka i restorana.Stan 1.5 se nalazi na V/V, u starijoj održavanoj zgradi sa liftom.Stan se sastoji iz dve sobe.Uknjižen je i za kompletno je renoviranje. Agencijska provizija 2%
Zvezdara Bulbuder Dimitrija Tucovića Trosoban prodaja Prodaja stana,Beograd,Zvezdara,Dimitrija Tucovića,3.0,67m2,149000eur+ garažno mesto 13500 eur,odličan Stan dvostran,veoma svetao se nalazi u samom centru grada na lepoj lokaciji blizu Ruzveltove ulice,tržnog centra,marketa,restorana,bolnica i prevoza.Stan se nalazi u novoj održavanoj zgradi sa liftom na III/VI sprata i sa garažnim mestom u zgradi od 14m2.Lep,trosoban stan se sastoji iz ulaznog predsoblja,dnevno trpezarijskog boravka sa izlaskom na terasu,velike kuhunje sa izlaskom na lođu i opremljene ugradnim uređajima,dugačkog hodnika koji odvaja spavaći blok sa dve spavaće sobe,kupatila i toaleta.Stan je opremljen i sa ugradnim plakarima.Grejanje je centralno.Liftom se silazi u garažu.Cena garažnog mesta je 13500 eur.Stan i garaža su uknjiženi. Agencijska provizija 2%
Palilula Botanička bašta Trosoban Bulevar despota Stefana stan Bulevar despota Stefana, 1/9, lift, lođa, odličan, kompletno renoviran stan, dvostrano orijentisan, svetao, funkcionalan, u urednoj održavanoj zgradi, na dobroj lokaciji, odlična povezanost sa svim delovima grada, pogodan za stanovanje i kao investicija, mogućnost parkiranja u dvorištu, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Vračar Južni bulevar Jednosoban Gospodara Vučića Gospodara Vučića, 2/4, lift, lođa oko 3m2, jedinstvena ponuda, kvalitetna lux gradnja iz 2021.god., aluminijumska stolarija sa troslojnim staklom, roletne sa elektronskim spuštanjem i podizanjem, troslojni hrastov Tarket, kvalitetna keramika, centralno grejanje sa kalorimetrima, energetski pasoš (niski režijski troškovi), izuzetno svetao, kod Autokomande, na početku ulice Gospodara Vučića, izuzetan i kao investicija za rentiranje, za svaku preporuku. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Dvoiposoban prodaja Beograd Zvezdara Mirijevo I II III IV Davorina Jenka Davorina Jenka, sut/3, terasa, zbog konfiguracije terena je visine visokog prizemlja, novogradnja, od prostorija: dve odvojene spavaće sobe, dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom, ostava, prodaje se prazan, sa parking mestom, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV Jednoiposoban Ljube Danilovića, pr/3, terasa od 30m2, novogradnja, prodaje se namešten ili prazan po želji kupca, od prostorija: odvojena spavaća soba, dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom, parking, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Zvezdara Mirijevo I II III IV Radivoja Markovića Četvorosoban prodaja Radivoja Markovića, 4/4, velika terasa sa lepim pogledom na park, izvorno četvorosoban, održavan stan (pvc stolarija, odličan parket), funkcionalan, bez kosina (mogućnost korišćenja krova), trostran, izuzetno svetao, od prostorija: tri lepe spavaće sobe, veliki dnevni boravak, odvojen kuhinjsko-trpezarijski deo, špajz, dva mokra čvora, uredan održavan ulaz, na odličnoj lokaciji u Mirijevu, retko u ponudi, za svaku preporuku, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Stari Grad Dorćol gornji StrahinjIića Bana Trosoban Strahinjića bana stan Trosoban. funkcionalno moze biti četvorosoban stan dvostrano orjentisan u dobrom stanju. Promenjena stolarija (PVC), Kupatilo i WC renovorani, radjena strujna inastalcija Grejanje preko gradske toplane (CG) Parketi u dobrom stanju, Ugrađena sigurnosna vrata Perostorije: dve spavaće sobe, dnevni boravak Kuhinja ostava, odvijena trpezarija ( može da se upotrebi kao soba za spavanje) kupatilo sa posebni gostinskim WC-om dve terase U neposrednoj blizini javnog prevoza samosuluge, Zgrada odlično održavana Useljiv po isplati
prodaja Zvezdara Vukov spomenik Vukov Spomenik Četvorosoban Vojvode Bogdana 4.0, 114m2(terasa plus lođa), 2/4, lift, CG, interfon, internet, telefon, ktv, podrum. Mirna jednosmerna ulica Vojvode Bogdana se prostire od ulice Đuke Dinić do Mitropolita Mraovića, a nalazi se u blizini Đeram pijace, Vukovog spomenika i Bulevara kralja Aleksandra. Ova lokacija je vrlo popularna na tržištu nepokretnosti. Infrastrukturno je kompletno pokrivena, uključujući i brzu saobraćajnu vezu sa ostalim delovima grada. U prilici smo da vam ponudimo odličnu četvorosobnu nepokretnost na drugom spratu uredno održavane četvorospratne zgrade od crvene fasadne cigle sa liftom, okružene zelenilom, zidane sredinom osamdesetih godina. Sam stan je trostrano orijentisan, kompletno sređen pre desetak godina nakon čega je pedantno održavan (Bosal blind vrata, drvo-alu stolarija, mediapan vrata, nov parket, italijanska keramika). Svetao i bez buke, pogleda na park, izuzetno funkcionalnog rasporeda prostorija sa odvojenim spavaćim blokom i dva mokra čvora. Idealan za višečlanu porodicu. Stanu pripada i ozidan podrum od 10m2. Od prostorija: hodnik, dnevni boravak, kuhinja, trpezarija, degažman, tri spavaće sobe, toalet, lođa, terasa. Uknjižen na 102m2, po rečima vlasnika mereno 114m2 i brzo useljiv. Kontakt: 065 233 52 60 R-ID: #4278 Video nadzor, Interfon, Telefon, Kablovska, Klima, Stara gradnja.
Dvosoban prodaja Beograd Zvezdara Olimp Kluz Koste Trifkovića 2.0, 96m2, pr/3, TA, ostava, internet, interfon, telefon, ktv. Ulica Koste Trifkovića počinje od Bulevara kralja Aleksandra i proteže se u pravcu Zvezdarske šume. Nalazi se u neposrednoj blizini stare okretnice tramvaja kod Kluza. U prilici smo da Vam ponudimo dvosobnu nekretninu u prizemlju trospratne zgrade novije gradnje. Sam stan je koncepcijski vanstandardno osmišljen kao open space. Idealan za ljude koji vole prostor bez nepotrebnih pregrada i vrata. Dnevni boravak je komforan sa velikim svetlim površinama. Kuhinja i trpezarija su prostrani i čine prostor bez ograničenja u veličini elemenata koji bi se postavili. U okviru stana je i manja ostava. Zbog svojih karakteristika pogodan je i za korišćenje u svrhu poslovnog prostora. Od prostorija: predsoblje, kuhinja objedinjena sa trpezarijom, dnevni boravkak, spavaća soba, kupatilo, ostava. Uknjižen na 96m2, odmah useljiv. Kontakt: 065 233 52 60 R-ID: #4279 Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Izvorno stanje. Ostava
Beograd prodaja Zvezdara Olimp Kluz Koste Trifkovića Dvosoban 2.0, 96m2, pr/3, TA, ostava, internet, interfon, telefon, ktv. Ulica Koste Trifkovića počinje od Bulevara kralja Aleksandra i proteže se u pravcu Zvezdarske šume. Nalazi se u neposrednoj blizini stare okretnice tramvaja kod Kluza. U prilici smo da Vam ponudimo nepokretnost u prizemlju trospratne zgrade novije gradnje. Prostor je konceptovan i osmišljen kao open space. Idealan za kancelarijski prostor, manje uslužne delatnosti ili servis koji ne zahteva preterano veliki prostor. Može se pokretnim panelima prilagoditi svakoj delatnosti. U prostor je moguć ulaz sa ulične strane kroz velika staklena vrata nezavisno od ulaza u zgradu. Od prostorija: predsoblje, tri sobe, kupatilo, ostava Uknjižen na 96m2 kao stan, odmah useljiv. Kontakt: 065 233 52 60 R-ID: #4280 Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Izvorno stanje. Ostava
Voždovac Voždovac lokacija Torlak VOJVODE STEPE Trosoban izdavanje Svetao, luksuzan stan preko puta vera, u ulici Vojvode Stepe. Nova zgrada u blizini svih neophodnih sadrzaja. Dom zdravlja, prodavnice, vrtici, fakulteti. Stan je potpuno opremljen modernim namestajem. Ima dve sobe (jedna je trenutno cela u plakarima sto se moze izmeniti po potrebi zakupca) kupatilo sa masinom za pranje i susenje vesa, kuhinja (sadrzi i masinu za sudje) i komotna terasa sa lepim pogledom. Centralno grejanje sa kalorimetrom. Mesecni racuni niski. AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
Palilula Profesorska kolonija Profesorska Kolonija Dvoiposoban BULEVAR DESPOTA STEFANA stan Prostran dvosobni stan sa ostavom na uglu Bulevara despota Stefana i Cvijićeve sa centralnim grejanjem i pogledom na bulevar. Upravo okrečen i renoviran. AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Stara gradnja.
izdavanje Vračar Kalenić Četvorosoban MLATISUMINA Izdaje se 4.0 stan na Vracaru , kod Kalenic pijace, u mirnoj ulici ( Mlatisumina) . Stan je prazan , sa kuhinjom, 2 kupatila i 2 terase. Grejanje je centralno. Odmah useljiv. Mesecni zakup 700 EUR.Depozit u visini jedne mesecne kirije je obavezan. AG PROVIZIJA 50%Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
Jednosoban izdavanje Beograd Novi Beograd Novi Merkatora (blok 29 30 33) Blok 30 BULEVAR ZORANA ĐINĐIĆA Izdaje se jednosoban stan u bloku 30 preko puta Novog merkatora. Nalazi se na 6. Spratu u zgradi sa 2 lifta i centralnim grejanjem. Stan je renoviran i namesten. Ima jednu veliku sobu, veliki hodnik sa ugradnim ormanom, kuhinju i trpezariju u jednoj celini. AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Stara gradnja.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane