Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Savski venac Senjak VALTAZARA BOGIŠIĆA

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Savski venac Beograd na vodi BULEVAR VUDROA VILSONA Dvosoban Zgrada se nalazi na ekskluzivnoj lokaciji. Beograd na vodi preko puta BW kule i TC Galerije. Sa pogledam na Savu. Zapadno orjentisan. Sastoji se od prostrane dnevne sobe koja je povezana kuhinjom i trpezarijom, kupatila, vešernice, spavaće sobe i terase. U cenu je uračunato garažno mesto i ostava. Prostor je klimatizovan multi split sistemom. Usluga recepcije, portira, obezbeđen video nadzor. Agencijska provizija 2 %. uknjizen Jelena Simic, licenca br. 265 011/3835393, 069/1860350 15/23 BULEVAR VUDROA VILSONA || dokumentacija : uknjizen
Zvezdara Đeram Đevđelijska Dvosoban prodaja Odlican prostor, u blizini Đeram pijace , sva infrastruktura,Nov , useljiv, uknjizen, dvorisno orjentisan, u nivou prvog sprata, mirno bez buke.Hodnik, kuhinja opremljena po meri bez frižidera, sa šporetom, odvojena šankom od trpezarije i dnevnog boravak, spavaća soba i kupatilo. Zbog nagiba terena stan je okrenut ka dvorištu. PVC stolarija, parket, useljiv. Površina - ulaz 2,42m2, hodnik 3,31m2, kuhinja 5,16m2, trpezarija 9,48m2, dnevna soba 15,83m2, spavaća soba 9,99m2, kupatilo 4,81m2. Oznaka na mapi pokazuje deo grada , ne i tačan položaj zgrade. Agent Branislava Kupac plaća proviziju 2%
Voždovac Stepa Stepanović Dvosoban Bulevar Peka Dapčevića stan Stan se prodaje sa kompletnim namestajem, izvorno je dvosoban, lako adaptibilan u dvoiposoban. Novije gradnje, dobro povezan sa svim delovima grada i Beogradskim fakultetima. Zgrada preko puta Maksija u blizin naselja Stepa Stepanovic, autobuskih stanica i ostale potrebne infrastrukture. Pogodan za mlade bracne parove, studente i kao investicija za izdavanje. Parking ispred zgrade. Za svaku preporuku. Kupac plaća proviziju 2%
prodaja Voždovac Zuce Kuća novije gradnje , sa 48 ari placa, na divnoj lokaciji, sa svom infrastrukturom-asfalt do kuće, gradska kanalizacija, gradski prevoz u neposrednoj blizini, na par km od autoputa . ART NEKRETNINE DOO SE STRIKTNO PRIDRŽAVAJU SVIH UREDBI I PREPORUKA VLADE REPUBLIKE SRBIJE I SVETSKE ZDRAVSTVENE ORGANIZACIJE VEZANIH ZA PREVENCIJU ŠIRENJA COVID-19 Agenc. provizija 2% Agent: Smilja Stojadinovic br. licence 3006 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com .
Dvosoban prodaja ZLATIBORSKI OKRUG Zlatibor Centar Krfska BEZ PROVIZIJE ZA KUPCA! Vila Breza je luksuzni novi apart-hotel udaljen 500m od centra i jezera. Objekat će od sadržaja imati: recepciju i restoran. Stanovi i objekat će posedovati podno grejanje, podovi će biti od kamena, sanitarije i keramika prve klase. Stan na petom spratu, kvadrature 37,5m2, sa odvojenom spavaćom sobom, dnevnim boravkom, kuhinjom, kupatilom i terasom. Pozovite nas i zakažite sastanak. 011/4016-236 011/4016-237 .
ZLATIBORSKI OKRUG prodaja Zlatibor Centar Krfska Jednoiposoban BEZ PROVIZIJE ZA KUPCA! Vila Breza je luksuzni novi apart-hotel udaljen 500m od centra i jezera. Objekat će od sadržaja imati: recepciju i restoran. Stanovi i objekat će posedovati podno grejanje, podovi će biti od kamena, sanitarije i keramika prve klase. Stan na trećem, kvadrature 25.40m2, sa odvojenom spavaćom sobom, dnevnim boravkom, kuhinjom, kupatilom i terasom. Pozovite nas i zakažite sastanak. 011/4016-236 011/4016-237 .
Zlatibor Centar Krfska Jednoiposoban prodaja BEZ PROVIZIJE ZA KUPCA! Vila Breza je luksuzni novi apart-hotel udaljen 500m od centra i jezera. Objekat će od sadržaja imati: recepciju i restoran. Stanovi i objekat će posedovati podno grejanje, podovi će biti od kamena, sanitarije i keramika prve klase. Stan na prvom spratu, kvadrature 36.90m2, sa odvojenom spavaćom sobom, dnevnim boravkom, kuhinjom, kupatilom i terasom. Pozovite nas i zakažite sastanak. 011/4016-236 011/4016-237 .
Zlatibor Centar Dvosoban Krfska stan BEZ PROVIZIJE ZA KUPCA! Vila Breza je luksuzni novi apart-hotel udaljen 500m od centra i jezera. Objekat će od sadržaja imati: recepciju i restoran. Stanovi i objekat će posedovati podno grejanje, podovi će biti od kamena, sanitarije i keramika prve klase. Stan na četvrtom spratu, kvadrature 41.18m2, sa odvojenom spavaćom sobom, dnevnim boravkom, kuhinjom, kupatilom i terasom. Pozovite nas i zakažite sastanak. 011/4016-236 011/4016-237 .
prodaja Zlatibor Centar Dvosoban Krfska BEZ PROVIZIJE ZA KUPCA! Vila Breza je luksuzni novi apart-hotel udaljen 500m od centra i jezera. Objekat će od sadržaja imati: recepciju i restoran. Stanovi i objekat će posedovati podno grejanje, podovi će biti od kamena, sanitarije i keramika prve klase. Stan na drugom spratu, kvadrature 37,5m2, sa odvojenom spavaćom sobom, dnevnim boravkom, kuhinjom, kupatilom i terasom. Pozovite nas i zakažite sastanak. 011/4016-236 011/4016-237 .
Petosoban prodaja ZLATIBORSKI OKRUG Zlatibor Centar Gajevi U prilici smo da Vam ponudimo parče mira i tišine na Zlatiboru a na 5 minuta kolima od centra, sa veličanstvenim pogledom na prirodu i zelenilo. Vila Simona se nalazi u Gornjim Gajevima, u blizini dve pešačke staze i spomenika. Stan duplex od 150.29m2, koji se nalazi na ozonskim stazama Čigota, Jedini bor i Trobrdo. Prvi nivo je kvadrature 38.16m2, a drugi nivo 112.15m2. Potkrovlje će imati tri fantastične terase, a za sada su planirana i tri kupatila. BEZ PROVIZIJE ZA KUPCA! Kontaktirajte nas Pozovite nas i zakažite sastanak. 011/4016-236 011/4016-237
ZLATIBORSKI OKRUG prodaja Zlatibor Centar Gajevi Dvosoban U prilici smo da Vam ponudimo parče mira i tišine na Zlatiboru a na 5 minuta kolima od centra, sa veličanstvenim pogledom na prirodu i zelenilo. Vila Simona se nalazi u Gornjim Gajevima, u blizini dve pešačke staze i spomenika. Stan drugom spratu od 39m2, sa odvojenom spavaćom sobom, dnevnim boravkom sa kuhinjom, hodnikom i kupatilom. Bez provizije za kupca! Kontaktirajte nas Pozovite nas i zakažite sastanak. 011/4016-236 011/4016-237 .
Zlatibor Centar Gajevi Dvosoban prodaja U prilici smo da Vam ponudimo parče mira i tišine na Zlatiboru a na 5 minuta kolima od centra, sa veličanstvenim pogledom na prirodu i zelenilo. Vila Simona se nalazi u Gornjim Gajevima, u blizini dve pešačke staze i spomenika. Stan u visokom prizemlju od 47m2, sa odvojenom spavaćom sobom, dnevnim boravkom sa kuhinjom, hodnikom i kupatilom. Bez provizije za kupca! Kontaktirajte nas Pozovite nas i zakažite sastanak. 011/4016-236 011/4016-237 .
Savski venac Beograd na vodi Trosoban Hercegovačka stan Izuzetan trosoban stan u zgradi BW Terraces, na trećem spratu, orijentisan bočno . Novo u ponudi!!! Karakteristike stana: • Visina plafona – 2.8m • Balkonski prozori od poda do plafona (Obilje prirodne svetlosti) • CG – po potrošnji • Multi-split sistem za klimatizaciju • Višeslojni parketi • Sanitarije renomiranih proizvođača • Porcelanske pločice • Opremljen kuhinjom, garderoberima i kupatilskim nameštajem (uključeno u cenu) • Recepcija i video nadzor 24h BW Terraces je savremena i ekskluzivna višespratnica koja svojim stanarima nudi udoban kosmopolitski zivot, okruzena raskošnim zelenilom, sa direktnim pristupom obali. Smeštena u prvom redu zgrada do reke, BW Terraces odlikuju prostrane panoramske terase sa predivnim direktnim pogledom na reku Savu, Sava promenadu i grad. Svi sadrzaji ove zgrade pažljivo su dizajnirani kako bi omogućili što komforniji i sadržajniji život. Zatvoren bazen, teretana sa staklenim zidovima, prostor za jogu i rečni ponton odmah ispred ulaza, neki su od odlika ovog luksuznog objekta. Stanari će takodje uživati u prostranoj, poluprivatnoj zelenoj oazi koja izlazi na reku, kao i pristanu za sportske brodove ispred same zgrade. BW Terraces nudi izuzetne stambene jedinice sa garažom , kao što je i ova. BW Terraces odrazava standard najvišeg kvaliteta u pogledu dizajna enterijera i završnih radova. Agenc. provizija 2% Agent: Jasna Stojić br. licence 2646 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com
prodaja Savski venac Beograd na vodi Četvorosoban Hercegovačka BW Aqua decembar 2023. – BEZ PROVIZIJE Art nekretnine d.o.o. kao ovlašćeni prodavac na projektu Beograd na vodi, u prilici je da Vam ponudi komforan stan u zgradi BW Aqua koji se sastoji od: Karakteristike stana: • Visina plafona – 2.8m • Balkonski prozori od poda do plafona (Obilje prirodne svetlosti) • CG – po potrošnji • Multi-split sistem za klimatizaciju • Višeslojni parketi • Sanitarije renomiranih proizvođača • Porcelanske pločice • Opremljen kuhinjom, garderoberima i kupatilskim nameštajem (uključeno u cenu) • Recepcija i video nadzor 24h Cena garažnog mesta: • Standardno – 23.950e Cena sa uračunatim PDV-om. Povraćaj PDV-a za kupce prvog stana. BW Aqua je stambena zgrada pozicionirana između reke Save i BW parka, u blizini pešačke, biciklističke staze i dečijih igrališta. Svaki stan će posedovati veliki balkon što će doprineti izuzetnoj osvetljenosti prostora. Zgrada poseduje prostrani ulazni hol sa recepcijom i 24h obezbeđenje. Useljiva 2023. Godine. U ponudi imamo stanove različitih struktura i kvadratura ,kao i kompletnu ponudu ostalih objekata Belgrade Waterfront-a. Bez provizije za kupca Pozovite nas i zakažite sastanak. 011/4016-236 011/4016-237 .
Trosoban prodaja Beograd Savski venac Beograd na vodi Hercegovačka Art nekretnine d.o.o. kao ovlašćeni prodavac na projektu Beograd na vodi, u prilici je da Vam ponudi komforan trosoban stan u zgradi BW Aqua. Karakteristike stana: • Visina plafona – 2.8m • Balkonski prozori od poda do plafona (Obilje prirodne svetlosti) • CG – po potrošnji • Multi-split sistem za klimatizaciju • Višeslojni parketi • Sanitarije renomiranih proizvođača • Porcelanske pločice • Opremljen kuhinjom, garderoberima i kupatilskim nameštajem (uključeno u cenu) • Recepcija i video nadzor 24h Cena garažnog mesta: • Standardno – 23.950e Rezervacija – 2.000e Cena sa uračunatim PDV-om. Povraćaj PDV-a za kupce prvog stana. BW Aqua je stambena zgrada pozicionirana između reke Save i BW parka, u blizini pešačke, biciklističke staze i dečijih igrališta. Svaki stan će posedovati veliki balkon što će doprineti izuzetnoj osvetljenosti prostora. Zgrada poseduje prostrani ulazni hol sa recepcijom i 24h obezbeđenje. Useljiva 2023. godine. U ponudi imamo stanove različitih struktura i kvadratura, kao i kompletnu ponudu ostalih objekata Belgrade Waterfront-a. Bez provizije za kupca Pozovite nas i zakažite sastanak 011/4016-236 011/4016-237 .
Beograd prodaja Savski venac Beograd na vodi Hercegovačka Trosoban Art nekretnine d.o.o. kao ovlašćeni prodavac na projektu Beograd na vodi, u prilici je da Vam ponudi komforan trosoban stan u zgradi BW Aqua. Karakteristike stana: • Visina plafona – 2.8m • Balkonski prozori od poda do plafona (Obilje prirodne svetlosti) • CG – po potrošnji • Multi-split sistem za klimatizaciju • Višeslojni parketi • Sanitarije renomiranih proizvođača • Porcelanske pločice • Opremljen kuhinjom, garderoberima i kupatilskim nameštajem (uključeno u cenu) • Recepcija i video nadzor 24h Cena garažnog mesta: • Standardno – 23950e Cena sa uračunatim PDV-om. Povraćaj PDV-a za kupce prvog stana. BW Aqua je stambena zgrada pozicionirana između reke Save i BW parka, u blizini pešačke, biciklističke staze i dečijih igrališta. Svaki stan će posedovati veliki balkon što će doprineti izuzetnoj osvetljenosti prostora. Zgrada poseduje prostrani ulazni hol sa recepcijom i 24h obezbeđenje. Useljiva 2023. Godine. U ponudi imamo stanove različitih struktura i kvadratura ,kao i kompletnu ponudu ostalih objekata Belgrade Waterfront-a. Bez provizije za kupca Kontaktirajte nas Pozovite nas i zakažite sastanak. 011/4016-236 011/4016-237
Savski venac Beograd na vodi Hercegovačka Četvorosoban prodaja Art nekretnine d.o.o. kao ovlašćeni prodavac na projektu Beograd na vodi, u prilici je da Vam ponudi komforan stan u zgradi BW Aurora. Karakteristike stana: • Visina plafona – 2.8m • Balkonski prozori od poda do plafona (Obilje prirodne svetlosti) • CG – po potrošnji • Multi-split sistem za klimatizaciju • Višeslojni parketi • Sanitarije renomiranih proizvođača • Porcelanske pločice • Opremljen kuhinjom, garderoberima i kupatilskim nameštajem (uključeno u cenu) • Recepcija i video nadzor 24h Cena garažnog mesta: • Standardno – 21.000e • Duplo – 32.400e Cena sa uračunatim PDV-om. Povraćaj PDV-a za kupce prvog stana. BW Aurora je stambena zgrada pozicionirana uz BW park, na samo par minuta šetnje do Sava promenade, BW Galerije i Kule Beograd. Okružena zelenilom, napravljena je tako da obezbedi savremen, aktivan i ispunjen život u prirodnom okruženju. Stanari će uživati u blizini Sava promenade, kafea, restorana, sportskih terena, parka za decu, sezonskih klizališta, amfiteatra i ostalih sadržaja koje kompleks nudi. Zgrada poseduje prostrani ulazni hol sa recepcijom, uređeno dvorište sa dećijim igralištem, vrtić u okviru kompleksa, podzemne garaže i stanarske ostave. U ponudi imamo stanove različitih struktura i kvadratura, kao i kompletnu ponudu ostalih objekata Belgrade Waterfront-a. Bez provizije za kupca Pozovite nas i zakažite sastanak. 011/4016-236 011/4016-237
Savski venac Beograd na vodi Dvosoban Hercegovačka stan Art nekretnine d.o.o. kao ovlašćeni prodavac na projektu Beograd na vodi, u prilici je da Vam ponudi komforan dvosoban stan u zgradi BW Aurora Karakteristike stana: • Visina plafona – 2.8m • Balkonski prozori od poda do plafona (Obilje prirodne svetlosti) • CG – po potrošnji • Multi-split sistem za klimatizaciju • Višeslojni parketi • Sanitarije renomiranih proizvođača • Porcelanske pločice • Opremljen kuhinjom, garderoberima i kupatilskim nameštajem (uključeno u cenu) • Recepcija i video nadzor 24h Cena garažnog mesta: • Standardno – 21.000e • Duplo – 32.400e Cena sa uračunatim PDV-om. Povraćaj PDV-a za kupce prvog stana. BW Aurora je stambena zgrada pozicionirana uz BW park, na samo par minuta šetnje do Sava promenade, BW Galerije i Kule Beograd. Okružena zelenilom, napravljena je tako da obezbedi savremen, aktivan i ispunjen život u prirodnom okruženju. Stanari ce uživati u blizini Sava promenade, kafea, restorana, sportskih terena, parka za decu, sezonskih klizališta, amfiteatra i ostalih sadržaja koje kompleks nudi. Zgrada poseduje prostrani ulazni hol sa recepcijom, uredjeno dvorište sa dečijim igralištem, vrtić u okviru kompleksa, podzemne garaže i stanarske ostave. U ponudi imamo stanove različitih struktura i kvadratura, kao i kompletnu ponudu ostalih objekata Belgrade Waterfront-a. Bez provizije za kupca Pozovite nas i zakažite sastanak. 011/4016-236 011/4016-237
prodaja Savski venac Beograd na vodi Četvorosoban Hercegovačka Art nekretnine d.o.o. kao ovlašćeni prodavac na projektu Beograd na vodi, u prilici je da Vam ponudi komforan četvorosoban u zgradi BW Libera. Karakteristike stana: • Visina plafona – 2.8m • Balkonski prozori od poda do plafona (Obilje prirodne svetlosti) • CG – po potrošnji • Multi-split sistem za klimatizaciju • Višeslojni parketi • Sanitarije renomiranih proizvođača • Porcelanske pločice • Opremljen kuhinjom, garderoberima i kupatilskim nameštajem (uključeno u cenu) • Recepcija i video nadzor 24h Cena garažnog mesta: • Standardno – 23.950e Cena sa uračunatim PDV-om. Povraćaj PDV-a za kupce prvog stana. BW Libera je stambena zgrada pozicionirana u srcu Park Districta, okružena zelenilom, u trećem redu zgrada od reke Save. Pruža savremen, aktivan i ispunjen život. Zgrada poseduje prostrani ulazni hol, podzemne garaže i stanarske ostave. Useljiva u decembru 2023. godine. U ponudi imamo stanove različitih struktura i kvadratura, kao i kompletnu ponudu ostalih objekata Belgrade Waterfront-a. Bez provizije za kupca Pozovite nas i zakažite sastanak. 011/4016-236 011/4016-237 .
Trosoban prodaja Beograd Savski venac Beograd na vodi Hercegovačka Art nekretnine d.o.o. kao ovlašćeni prodavac na projektu Beograd na vodi, u prilici je da Vam ponudi komforan trosoban stan u zgradi BW Libera. Karakteristike stana: • Visina plafona – 2.8m • Balkonski prozori od poda do plafona (Obilje prirodne svetlosti) • CG – po potrošnji • Multi-split sistem za klimatizaciju • Višeslojni parketi • Sanitarije renomiranih proizvođača • Porcelanske pločice • Opremljen kuhinjom, garderoberima i kupatilskim nameštajem (uključeno u cenu) • Recepcija i video nadzor 24h Cena garažnog mesta: • Standardno – 23.950e Cena sa uračunatim PDV-om. Povraćaj PDV-a za kupce prvog stana. BW Libera je stambena zgrada pozicionirana u srcu Park District-a, okružena zelenilom, u trećem redu zgrada od reke Save. Pruža savremen, aktivan i ispunjen život. Zgrada poseduje prostrani ulazni hol, podzemne garaže i stanarske ostave. Useljiva u decembru 2023. godine. U ponudi imamo stanove različitih struktura i kvadratura, kao i kompletnu ponudu ostalih objekata Belgrade Waterfront-a. Bez provizije za kupca Pozovite nas i zakažite sastanak. 011/4016-236 011/4016-237 .
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane