Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

kuca Beograd prodaja Sopot Sopot okolina Brankova

slične nekretnine * :

JUŽNO-BANATSKI OKRUG prodaja Kovin centar Cara Lazara U Kovinu, po izuzetno povoljnoj ceni, i na odličnoj lokaciji, u veoma kvalitetnoj prizemnoj, lamelnoj zgradi, prodaju se sređen i funkcionalan lokal, površine 25 m2 . Od glavne saobraćajnice pomenut lokal je povučen i odvojen trotoarom i parking mestom, tako da je omogućen miran i nesmetan boravak i rad u istim. Lokal poseduje sat za struju i vodomer, nus prostorije sa prirodnom ventilacilom i vc-om. Zbog svoje specifičnosti, salonske visine plafona 3.20m, i odlično organizovanog i instalacijama opremljenog prostora [vode struja, klima], lokal je za svaku preporuku u smislu namene i delatnosti, od poslova agencije, adv.kancelarije, veterinarske, stomatološke i dr. ordinacije, apoteke, butika i salona... Isključivo iz razloga preseljenja, ova nepokretnost je za svaku preporuku, i ponuđena je na tržištu po ovoj veoma povoljnoj ceni. Minimalna agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja Agent Vesko Čarapić br. licence 1645 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
Kovin centar Cara Lazara prodaja U Kovinu, po izuzetno povoljnoj ceni, i na odličnoj lokaciji, u veoma kvalitetnoj prizemnoj, lamelnoj zgradi, prodaju se sređen i funkcionalan lokal, površine 39 m2 . Od glavne saobraćajnice pomenut lokal je povučen i odvojen trotoarom i parking mestom, tako da je omogućen miran i nesmetan boravak i rad u istim. Lokal poseduje sat za struju i vodomer, nus prostorije sa prirodnom ventilacilom i vc-om. Zbog svoje specifičnosti, salonske visine plafona 3.20m, i odlično organizovanog i instalacijama opremljenog prostora [vode struja, klima], lokal je za svaku preporuku u smislu namene i delatnosti, od poslova agencije, adv.kancelarije, veterinarske, stomatološke i dr. ordinacije, apoteke, butika i salona... Isključivo iz razloga preseljenja, ova nepokretnost je za svaku preporuku, i ponuđena je na tržištu po ovoj veoma povoljnoj ceni. Minimalna agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja Agent Vesko Čarapić br. licence 1645 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
Zvezdara Zvezdarska šuma Jednoiposoban Kamenorezačka stan Uknjižen 1.5-soban stan, na visokom prizemlju,TA U prilici smo da vam ponudimo lep jednoiposoban stan u zgradi novije gradnje na samom obodu Zvezdarske šume u oazi mira i zelenila. Zgrada je kvalitetno građena sa urednim ulazom i stepeništem. Stan se sastiloji od ulaznog hodnika, kupatila, dnevno trpezarijskog dela ii kuhinje. ART NEKRETNINE DOO SE STRIKTNO PRIDRZAVAJU SVIH UREDBI I PREPORUKA VLADE REPUBLIKE SRBIJE I SVETSKE ZDRAVSTVENE ORGANIZACIJE VEZANIH ZA PREVENCIJU SIRENJA COVID-19. Agencijska provizija 2% “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/4016-237 011/4016-236 www.artnekretnine.com
prodaja Stari Grad Kalemegdan Četvorosoban Strahinjića Bana Uknjižen 4.0-sban stan, salonac, površine 94m2 mereno 110, sa terasom, sprat 2/4, bez lifta, TA grejanje, visina plafona 3.20, sa pripadajućim ozidanim i sređenim podrumom od 16 m2, dvostrano orijentisan. U izuzetno kvalitetnoj predratnoj zgradi, sa mermernim ulazom, širokog stepeništa i haustora, na drugom spratu bez lifta, pre 3 godine komplet renoviran, salonski stan visine plafona h=3.20 m. Prilikom renoviranja stana, adaptacija je rađena od golih zidova, sa obijanjem maltera do cigle, podova, nove elektro i vodovodne instalacije, korišćeni su vrhunski i kvalitetni italijanski materijali, keramika, sanitarija, rasveta, kolor boje. Od prostorija stan ima prostrani ulazni deo sa pločicama i podnim grejanjem i garderoberom kupatilo sa odvojenim toaletom. 3 spavaće sobe, dnevni boravak povezan sa kuhinjom koja ima prostranu ostavu, i terasu koja je okrenuta prema dvorištu. U stanu koji je bez ulaganja, ostaje kompletna kuhinja sa ugradnim elementima uređenim od medijapana, kao o svi drugi ugrađeni elementi i plakari u stanu. Zgrada i stan u njoj, se nalaze u najlepšem i mirnom delu ulice Strahinjića bana, izdvojenih od buke, a u neposrednoj blizini kafića i boemskog dela života vezanih za pomenutu ulicu, kao i samog sadržaja neposrednog elitnog gradskog okruženja, od skola, vrtića, fakulteta, prodavnica, butika, restorana, koji se nalaze u ulicama Kralja Petra, Knez Mihajlove, Studentskog trga, Kalemegdanskog parka. Stan je odlična investicija i za svaku je preporuku. Agencijska provizija 2% Agent, Vesko Čarapić, br.licence 1645 Art nekretnine d.o.o. beograd. Reg.br. 339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com .
Četvorosoban prodaja Beograd Vračar Crveni krst Gročanska BEZ PROVIZIJE!!! Opis stana: 3.0-soban stan u luksuznoj novogradnji na Crvenom Krstu, 88m2 na I spratu - Fasada - fasadna cigla - Spoljna stolarija – AL - u crnoj boji sa elektropodesivim roletnama - Parket I klase - Kerammika – italijanska - Ulazna vrata - sigurnosna - Klima - CG grejanje sa kalorimetrima Rok završetka radova je planiran za oktobar 2022.godine. Mogućnost kupovine parking mesta u garaži po ceni od 15.000+pdv. Mogućnost povraćaja pdv-a za kupca prvog stana. “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/4016-237 011/4016-236 www.artnekretnine.com .
Beograd prodaja Vračar Crveni krst Gročanska Četvorosoban BEZ PROVIZIJE!!! 102m2 4.0 CG cena 2300e+pdv - Fasada - fasadna cigla - Spoljna stolarija – AL - u crnoj boji sa elektropodesivim roletnama - Parket I klase - Kerammika – italijanska - Ulazna vrata - sigurnosna - Klima - CG grejanje sa kalorimetrima Rok završetka radova je planiran za oktobar 2022.godine. Mogućnost kupovine parking mesta u garaži po ceni od 15.000+pdv. Mogućnost povraćaja pdv-a za kupca prvog stana. Agent Ivanka Bogosav, br licence 640 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/4016-237 011/4016-236 www.artnekretnine.com .
Čukarica Banovo brdo Osiječka prodaja Retko u ponudi! Prodaje se zasebna porodična kuća sa dvorištem na Banovom Brdu. Površina kuće je 250m² i sastoji se od dva sprata, dve garaže i podruma. Prvi sprat čine dnevna soba sa trpezarijom i kuhinjom, dve spavaće sobe, kupatilo i velika terasa. Drugi sprat čine velika dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe, dva kupatila i terasa. U suterenu se nalazi podrum i dve garaže. Kuća poseduje veliko dvorište od 5,5 ari iz kog može da se izađe na drugu ulicu. Kuća je skoro cela renovirana. Postoji mogućnost nadogradnje. Agencijska provizija 2% Agent: Nenad Zorić br. licence 4129 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com NZ02 .
Stari Grad Skadarlija Dvosoban Venizelosova stan Prodaje se moderan, jako svetao, luksuzan dvosoban stan dvostrano orjentisan (ka Venizelosovoj i Budimskoj ulici) na odličnoj lokaciji u blizini Skadarlije. Stan je u novoj zgradi iz 2018 godine, odlično održavanoj. Stan je polunamešten, brodski hrastov pod I klase, pločice granitne vrhunskog kvaliteta, luksuzna kuhinja od punog hrastovog drveta. Grejanje se plaća po utrošku. Stan se sastoji od malog predsoblja, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, spavaća soba, kupatilo, 2 manje terase i francuski balkon. Pogled sa terase je fantastičan. Uknjižen. Stan je za svaku preporuku. ART NEKRETNINE DOO SE STRIKTNO PRIDRŽAVAJU SVIH UREDBI I PREPORUKA VLADE REPUBLIKE SRBIJE I SVETSKE ZDRAVSTVENE ORGANIZACIJE VEZANIH ZA PREVENCIJU ŠIRENJA COVID-19 Agenc. provizija 2% Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com SM03
prodaja Stari Grad Knez Mihailova i Studentski trg Jednosoban Zmaja od Noćaja Uknjižen 1.0-soban na niskom prizemlju, lift, podrum, interfon Lepa održavana zgrada sa liftom. Stan je jednosoban, ispod njega se nalazi stan. Kupatilo je skoro renovirano i zamenjene su kompletne instalacije. Pogodan je i za izdavanje zbog blizine fakulteta. ART NEKRETNINE DOO SE STRIKTNO PRIDRZAVAJU SVIH UREDBI I PREPORUKA VLADE REPUBLIKR SRBIJE I SVETSKE ZDRAVSTVENE ORGANIZACIJE VEZANIH ZA PREVENCIJU SIRENJA COVID-19 Agenc. provizija 2% Agent: Jelica Popović br. licence 1392 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com
Troiposoban izdavanje Beograd Stari Grad Centar i Terazije Vase Čarapića Izdaje se odličan stan u strogom centru grada namenjen za poslovni prostor. Zgrada je održavana, sa liftom. Sve sobe poseduju UTP i kablovske utičnice. Postoji rack za računarsku mrežu. Grejanje je etažno, na struju. Instalacije su nove. Kuhinja je kompletno opremljena. Za svaku preporuku. Agenc. provizija 50% od prve zakupnine Agent: Biljana Babić br. licence 3992 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com BB01 .
Beograd prodaja Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Jurija Gagarina Dvoiposoban Jurija Gagarina, 1/5, lift, terasa, lep, svetao, dvostrano orijentisan, u novijoj zgradi iz 2010. godine, od prostorija: dnevna soba sa trpezarijom i kuhinjom (odvojenom šankom), dva kupatila, velika lođa, dve spavaće sobe, ostava, ugradni plakari, parket u odličnom stanju, PVC stolarija, pripadajući podrum, garažno mesto do koga se ide liftom, na izuzetnoj lokaciji, nadomak vrtića, osnovne škole, prodavnica, pijace, Doma zdravlja, Savskog keja, autobuskih stajališta, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Omladinskih brigada Jednoiposoban prodaja Omladinskih brigada, 2/4, lođa, stan u četvorospratnicama, adaptiran u jednoiposoban (kuhinja izvedena na lođu), u izvornom stanju, useljiv, isključivo keš kupci, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Vračar Čubura Gradić Pejton Jednoiposoban MAKENZIJEVA stan Vracar, 1.5 stan, namesten. U hodniku veliki plakar za odlaganje stvari. AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
prodaja Palilula Karaburma Trosoban Uralska 26 Novogradnja iz 2010 godine. Stan je uknjizen, troiposoban stan, odlicno iskoriscen prostor, pogled na Dunav. PROSTORIJE - predsoblje, kuhinja sa trpezarijom, dnevni boravak, tri spavace sobe, kupatilo, terasa, podrum. VLASNIK Kategorija: Nekretnine Grupa oglasa: Stanovi Osnovne informacije Tip gradnje Novogradnja Struktura Troiposoban Uknjiženost Uknjiženo Nameštenost Prazno Broj kupatila 1 Grejanje TA peć Oglašivač Vlasnik Sprat 4 Spratnost 4 Dodatne informacije Terasa checked Blizu centra
prodaja Beograd Voždovac Stepa Stepanović Generala Ljubomira Milica 5 Vlasnik Tip objekta Novogradnja Stanje objekta Izvorno stanje Grejanje CG Sprat PR Ostalo VodaIzlogSanitarni čvor Dodatni opis Na prodaju lokal u naselju Stepa Stepanovic, ulica Generala Ljubomira Milića broj 5. Površina lokala je 42m2, lokal je kompletno sredjen i spreman za upotrebu. Izlog se proteže celom dužinom lokala, grejanje je centralno. Uknjizen 1/1 na firmu.(mogućnost povrata pdv-a) Za sve informacije poziv na kontakt telefon- 0604254989 Navedena cena je bez PDV-a
Beograd prodaja Voždovac Voždovac lokacija Vojvode Stepe Bilecka Vlasnik Tip objekta Novogradnja Sprat PR Dodatno Uknjižen Dodatni opis Adresa je Bilecka 63 i Bilecka 67 - Kompleks Vozdove Kapije. Lokal od 38m2 cena 65000e Lokal od 61 m2 cena 89 000e Lokal od 65m2 cena 97 500e Lokal od 71 m2 cena 103 000e Lokal od 103 m2 cena 160 000e Svi lokali su u sivoj fazi i u jednom nivou, svaki lokal ima pripadajuce parking mesto Kontakt telefon za kupce: 064 502 3 502 Kontakt za agencije: luka.djeric33@gmail.com - bez poziva!
Zvezdara Zvezdara lokacija Vukov spomenik Bulevar kralja Aleksandra prodaja Vlasnik Tip objekta Stara gradnja Stanje objekta Renovirano Sprat PR Dodatno Uknjižen Ostalo KlimaVodaIzlogSanitarni čvor Dodatni opis Lokal u najprometnijem delu Bulevara,preko puta Vukovog spomenika. U lokalu se nalazi dugogodišnji zakupac. 060/1755515
Palilula Karaburma Pere Cetkovica poslovni prostor Lokal u ul.Pere Cetkovica na Karaburmi 340m2 na tri nivoa Magacinski ili garazni prostor 100m2 Poslovni prostor sa izlogom 120m2 Kancelariski prostor 120m2 Svaki nivo ima zaseban ulaz tako da vlasnik moze da menja namenu po potrebi.Dobar prilaz magacinskom prostoru cak i za vece kamione,poslovni prostor gleda na ul. Pere Cetkovica,a kancelariski prostor moze da se koristi i kao stambeni prostor. Na lokalu ima manjih ulaganja uglavnom estetskih inace lokal je u potpunosti funkcionalan. Cena nije fiksna moguc dogovor oko cene. Za vise detalja kontaktirajte nas na e-mail mstojanovic27@yahoocom Kategorija: Nekretnine Grupa oglasa: Poslovni prostori Prikaži manje Osnovne informacije Nameštenost Prazno Grejanje Na struju Oglašivač Vlasnik Sprat 2
prodaja Vračar Crveni krst Četvorosoban Misarska Centar - Misarska , 92m2 (terasa 20m2), 3 /4 zgrada nema lift , cg , luksuzno renoviran salonski stan u neposrednoj blizini Cvetnog trga, visina plafona 3,20m. Trenutno funkcioniše kao pp, idelan za pp , ordinaciju, predstavništvo ili za stanovanje. Agencijska provizija 2% Za dodatne informacije pozovite na 065 / 333 - 45 - 31 Boban Gavrilović
Petosoban prodaja Beograd Rakovica Miljakovac Miljakovački vinogradi Kuća je u grubim građevinskim radovima sa postasvljenom stolarijom, bruto površina je 492 m2, odlična gradnja, plac izlazi na 2 ulice. Na lepom mestu, uknjiženo, za svaku preporuku. Agencijska provizija je 2%. Ekskluzivna prodaja: Milić-Đoković 065/55 44 755
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane