Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Vračar Vračar lokacija Politova

slične nekretnine * :

Indjija prodaja Indjija Indjija Trosoban Prodaje se stan u samom šetalištu Inđije. Stan se sastoji iz tri nivoa. Prvi nivo sačinjava hodnik, kupatilo, kuhinja sa velikom trpezarijom, drugi nivo sastoji se iz dnevnog boravka sa izlaskom na terasu te dve dečije sobe koje gledaju na dvorišnu stranu zgrade takođe sa izlaskom na terasu iz svake sobe. Terase su površine od oko 18 m2, kompletno uređene, treći nivo stana sastoji se od spavaće sobe i kupatila. Stan je kompletno renoviran po najnovijim standardima, prostran, prozračan, urađena rasveta, nov kuhinjski nameštaj sa Bosch aparatima, nov trpezarijski nameštaj, plakari sa rasvetom. Stolarija je PVC, patosi pločice,podno grejanje, video nadzor. Stan gleda na dve strane: dvorišnu i na samo šetalište. Stan je odmah useljiv bez ikakvih dodatnih ulaganja i prodaje se sa stvarima koje se u njemu nalaze, zajedno sa kompletnom belom tehnikom i svim ugradnim garderoberima. ( Kuhinja, trpezarija, dečije i spavaća soba kompletno namešteni).Moguća manja korekcija cene.
Indjija Indjija prodaja Kuća na 600 metara od centra grada koja se u sturkturi sastoji od prizemlja, sprata i potkrovlja. U prizemlju kuće nalaze se dva lokala jedan površine od oko 50-tak m2 i drugi od 30-tak m2, te 40-tak m2 stambenog prostora, koji se koristi kao kuhinja i dnevni boravak, sa izlaskom na dvorište. Vanjskim stepeništem dolazi se do sprata kuće koji se sastoji od hodnika, kupatila, tri velike sobe površine od oko 30-tak m2, te tri manje spavaće sobe. Patosi u lokalima su u poločicama, a u kući u laminatu i etisonu. Stolarija je drvena. U lokalima je provedena industrijska struja. Kuća zahteva izvesna ulaganja i pogodna je za pretvaranje u prostor za iznajmljivanje ili neku drugu vrstu delatnosti. Vlasništvo 1/1. Oko cene moguć dogovor.
Save Kovačevića Dvosoban Save Kovačevića stan U prilici smo da Vam ponudimo stanove u vrlo kvalitetnoj gradnji na dobroj lokaciji u Zemunu, na potezu između naselja Save Kovačević i Ugrinovačke ulice. Prilikom gradnje koriste se termo blokovi sa staklenom vunom između, što rezultira odličnom zvučnom i toplotnom izolacijom. Predviđeno je postavljanje strane keramike najvišeg kvaliteta, parketa i stolarije prve klase. Zgrada će funkcionisati po sistemu pametne zgrade, što podrazumeva kontrolu pristupa prostorijama odnosno regulisanje toplote i bezbednosnih sistema putem aplikacije na Android i Apple telefonima. Zgrada će imati svoj park od 450m2 u kom će se nalaziti sadržaji namenjeni deci i odraslima, dva ulaza, od kojih je jedan iz garaže i rampu. Mogućnost kupovine garažnog mesta po ceni od 11.000 EUR, do kog se može spustiti liftom. Prilaz garaži imaće termoregulaciju, što znači da će formiranje leda i proklizavanje guma u zimskim mesecima biti onemogućeno. U nivou garaže nalazi se prostor predviđen za ostave po dogovoru. Zgrada poseduje energetski pasoš. Svaki stan ima terasu. Cene su sa PDV-om, moguć povraćaj PDV-a za kupce prvog stana! Zgrada poseduje pravosnažnu građevinsku dozvolu i potpuno urednu dokumentaciju. 80% izgrađenosti i mogućnost apliciranja za kredit se očekuje uskoro. Predviđeni rok za završetak radova i useljenje je april 2022. godine. Stanove nudimo BEZ PROVIZIJE ZA KUPCA. Za više informacija pozovite 064/129-79-77 ili 066/81-02-059. Želimo Vam uspešnu kupovinu! GREJANJE - Etažno, sprat 1/3, LIFT, TERASA, GARAŽA, NOVOGRADNJA, INTERFON, VIDEO NADZOR ID oglasa: 7734.
prodaja Stari Grad Dorćol gornji Dorćol Trosoban Dorćol U prilici smo da vam ponudimo odličnu, vrlo kvalitetnu novogradnju u centru grada. Kvalitetni materijali: hrastov parket I klase, ALU spoljna stolarija, uvozna keramika vrhunskog kvaliteta. Visina plafona 2,80cm. Grejanje cenralno po potrošnji. Zgrada poseduje energetski pasoš. U ponudi su garažna mesta u zgradi. U ponudi su identični stanovi na različitim spratovima. Cena je sa PDV-om. Kontakt 064/129-79-77. GREJANJE - CG, sprat 2/6, LIFT, TERASA, GARAŽA, NOVOGRADNJA, INTERFON, VIDEO NADZOR ID oglasa: 7681.
Dvosoban prodaja Beograd Zvezdara Vukov spomenik Dimitrija Tucovića U prilici smo da vam ponudimo odličan, prostran 2.0 stan. Delimično renoviran, u stanu su zamenjeni podovi i stavljena nova PVC stolarija. Dvostrano orijentisan, sobe su orijentisane suprotno od ulice, kuhinja ka ulici Dimitrija Tucovića, ali je sama zgrada uvučena od ulice. Centralni raspored, velika terasa od oko 6m2, dvorišno orijentisana. Zgrada poseduje dva lifta, sopstvenu biblioteku i parking za stanare zgrade. Stan ima svoj pripadajući podrum. Vrlo kvalitetna gradnja na odličnoj lokaciji, u blizini podvožnjaka. Retko u ponudi, za svaku preporuku! Agencijska provizija 2%. Kontakt 064/129-79-77. GREJANJE - CG, sprat 3/14, LIFT, TERASA, PARKING, INTERFON, VIDEO NADZOR ID oglasa: 7802.
Beograd prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo Ciglarska Dvosoban U prilici smo da vam ponudimo komforan duplex u Mirijevu, blizu okretnice autobusa 27E, 25P i 79. Uknjižen. Etažno grejanje, zgrada sagrađena 2019. godine. Parking mesto ispred zgrade. Agencijska provizija 2%. Kontakt 064/129-79-77. GREJANJE - Etažno, sprat 3/4, PARKING, NOVOGRADNJA ID oglasa: 7816.
Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo Ciglarska Dvosoban prodaja U prilici smo da vam ponudimo komforan duplex u Mirijevu, blizu okretnice autobusa 27E, 25P i 79. Uknjižen. Etažno grejanje, zgrada sagrađena 2019. godine. Parking mesto ispred zgrade. Agencijska provizija 2%. Kontakt 064/129-79-77. GREJANJE - Etažno, sprat 3/4, PARKING, NOVOGRADNJA ID oglasa: 7815.
Novi Beograd Fontana i Hala sportova Blok 1, Fontana Jednosoban Otona Župančiča stan U prilici smo da vam ponudimo odličnu, ušuškanu garsonjeru na dobroj lokaciji. Uknjižena na 21m2, sa lođom je mereno 25m2. Garsonjera je zapadno orijentisana, prema parku, sa dosta svetlosti u popodnevnim časovima. Pogodna kako za stanovanje, tako i za izdavanje. Kompletna potrebna infrastruktura u neposrednoj blizini. Retko u ponudi, za svaku preporuku! Agencijska provizija 2%. Kontakt 064/129-79-77. GREJANJE - CG, sprat 3/6, LIFT, TERASA, PARKING, INTERFON ID oglasa: 7814.
prodaja Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Blok 62 Jednosoban Dušana Vukasovića U prilici smo da vam ponudimo odličan, komforan 1.0 u blizini "Univerexport-a". Celom površinom je natkriven drugim stanom. Zapadno orijentisan. U stanu je postavljena nova PVC stolarija, parket je dobro održavan. Fasada uredna i očuvana. Ulaz čist i uredan. Video nadzor, 3 lifta. Stan ima pripadajući podrum. Kompletna infrastruktura u neposrednoj blizini, autobusko stajalište na 50m od zgrade. Agencijska provizija 2%. Kontakt 064/129-79-77. GREJANJE - CG, sprat 12/13, LIFT, TERASA, INTERFON, VIDEO NADZOR ID oglasa: 7813.
Trosoban prodaja Beograd Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Blok 70, Kineski TC Omladinskih brigada Lep, komforan trosoban stan u Bloku 70 u četvorospratnicama. Uknjižen na 81m2, građevinske površine 92m2. Dve terase, dva mokra čvora. Dvostrano orijentisan (istok-zapad), svetao. Ima svoju ostavu i pripadajući podrum. Blizina kompletne infrastrukture. Agencijska provizija 2%. Kontakt 064/129-79-77. GREJANJE - CG, sprat 2/4, TERASA, INTERFON ID oglasa: 7812.
Beograd prodaja Surčin Ledine Dobojska Jednosoban Po dokumentima jednosoban stan, prizemlje, uknjižen na 29 m2. Vlasnik je godinama doziđivao i sada ima 4 stana u 4 ulaza, sa 4 kuhinje i 4 kupatila + garaža. Snimanjem i merenjem objekta, u katastru zavedena nekretnina sa površinom od 153 m2, kao porodična stambena zgrada. Agencijska provizija 2%. Kontakt 064/129-79-77. GREJANJE - TA, sprat PR/1, TERASA, GARAŽA ID oglasa: 7797.
Savski venac Senjak Vladete Kovačevića prodaja Lux vila na Senjaku, rezidencijalnog tipa. Nalazi se na placu od 9,9 ari. Bruto površina sa terasama je 980m2, a neto unutrašnji prostor je 640m2. U suterenu se nalazi bazen 4x8m sa automatskim prečišćavanjem vode, kontrastrujnim plivanjem i hidromasažom, svojim kupatilom i prostorom za odmor, garaža sa mestima za 2-3 automobila, tehnička prostorija za lift, kotlarnica, pomoćna kuhinja, kupatilo za posetioce i ulazni hol sa stepeništem. Na prvom spratu se nalaze četiri spavaće sobe sa tri kupatila (master soba ima svoje kupatilo), terasom kao i zajednički prostor sa terasom. Na drugom, povučenom spratu nalazi se jedna spavaća soba sa kupatilom i velikom terasom od 150m2. Sve roletne u kući su na električni pogon. Ceo prostor je klimatizovan. Grejanje je radijatorsko na gas i struju, a postoji i peć na naftu. U hodniku i kuhinji u parteru postoji podno vodeno grejanje, a u prostoriji bazena je vodeno podno i zidno grejanje. U kupatilima je električno podno grejanje. Kuća ima lift sa četiri stanice. Bazenski prostor je opremljen sistemom za ventilaciju i odvlaživanje. Kuća je opremljena alarmnim sistemom i kamerama sa snimanjem. Ulazna spoljna staza ima podno električno grejanje. Zalivanje bašte je obezbeđeno sa dva automatska zalivna sistema i sistemom kap po kap. Postoje tri telefonska priključka kao i telefonska centrala. Kuća je priključena na SBB kablovsku i internet mrežu. Otvaranje kolske kapije i garažnih vrata je električno. Pešačka kapija ima interfon. Kuća je projektovana u stilu "Beogradski Moden". Projektant je Prof. Arh. Aleksandar Vuja. Agencijska provizija 2%. Kontakt 064/129-79-77. GREJANJE - Podno, sprat PR/2, LIFT, TERASA, GARAŽA, PARKING, NOVOGRADNJA, INTERFON, VIDEO NADZOR ID oglasa: 7811.
Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo Dvosoban Milića od Mačve stan Stan modernog dizajna, opremljen lux materijalima i stvarima. Nov i neuseljavan. Uknjižen na 40m2+8m2 terasa. Dobra izolacija, lift i parking za stanare zgrade. Odlična investicija, kako za život, tako i za izdavanje. Potrebna infrastruktura u neposrednoj blizini. Veoma retko u ponudi. Agencijska provizija 2%. Kontakt 064/129-79-77. GREJANJE - Etažno, sprat 3/5, LIFT, TERASA, PARKING, NOVOGRADNJA, INTERFON, VIDEO NADZOR ID oglasa: 7804.
izdavanje Novi Beograd Fontana i Hala sportova Blok 1, Fontana Trosoban Pariske komune U prilici smo da vam ponudimo odličan, trosoban, kompletno renoviran stan kod Fontane. Nalazi se na 1/8 spratu, pogodan za poslovni prostor. Stan se izdaje nenamešten, na duži period. Za svaku preporuku! Agencijska provizija 50% od prve mesečne kirije. Kontakt 066 81 02 059. GREJANJE - CG, sprat 1/8, LIFT, TERASA ID oglasa: 7791.
Trosoban prodaja Beograd Voždovac Pašino i Lekino brdo Lekino brdo Gospodara Vucica Stan se nalazi u mirnijem delu Gospodara Vučića, u novogradnji, lux, dva ulaza u stan, dva kupatila, velika veranda oko 40m2, zastakljena i obezbeđena alarmom i komarnicima. Iz verande se izlazi u dvorište koje pripada samo ovom stanu, ima 120m2 i u njemu se nalazi ozidani roštilj i zidani objekat (ostava). Stan je bez ulaganja, garažno mesto je uračunato u cenu. Uknjižen, cg. Vlasnik poseduje i poslovni prostor - lokal, kancelariju, ispred zgrade od 23m2, sa garažnim mestom, koje može biti predmet prodaje, po želji kupca. Izuzetan stan, retko u ponudi! Agencijska provizija 2%. Kontakt 064/129-79-77. GREJANJE - CG, sprat 1/4, LIFT, TERASA, GARAŽA, PARKING ID oglasa: 6870.
Beograd prodaja Save Kovačevića Save Kovačevića Četvorosoban U prilici smo da Vam ponudimo stanove u vrlo kvalitetnoj gradnji na dobroj lokaciji u Zemunu, na potezu između naselja Save Kovačević i Ugrinovačke ulice. Prilikom gradnje koriste se termo blokovi sa staklenom vunom između, što rezultira odličnom zvučnom i toplotnom izolacijom. Predviđeno je postavljanje strane keramike najvišeg kvaliteta, parketa i stolarije prve klase. Zgrada će funkcionisati po sistemu pametne zgrade, što podrazumeva kontrolu pristupa prostorijama odnosno regulisanje toplote i bezbednosnih sistema putem aplikacije na Android i Apple telefonima. Zgrada će imati svoj park od 450m2 u kom će se nalaziti sadržaji namenjeni deci i odraslima, dva ulaza, od kojih je jedan iz garaže i rampu. Mogućnost kupovine garažnog mesta po ceni od 11.000 EUR, do kog se može spustiti liftom. Prilaz garaži imaće termoregulaciju, što znači da će formiranje leda i proklizavanje guma u zimskim mesecima biti onemogućeno. U nivou garaže nalazi se prostor predviđen za ostave po dogovoru. Zgrada poseduje energetski pasoš. Svaki stan ima terasu. Cene su sa PDV-om, moguć povraćaj PDV-a za kupce prvog stana! Zgrada poseduje pravosnažnu građevinsku dozvolu i potpuno urednu dokumentaciju. 80% izgrađenosti i mogućnost apliciranja za kredit se očekuje uskoro. Predviđeni rok za završetak radova i useljenje je april 2022. godine. Stanove nudimo BEZ PROVIZIJE ZA KUPCA. Za više informacija pozovite 064/129-79-77 ili 066/81-02-059. Želimo Vam uspešnu kupovinu! GREJANJE - Etažno, sprat 3/3, LIFT, TERASA, GARAŽA, NOVOGRADNJA, INTERFON, VIDEO NADZOR ID oglasa: 7736.
Save Kovačevića Save Kovačevića Trosoban prodaja U prilici smo da Vam ponudimo stanove u vrlo kvalitetnoj gradnji na dobroj lokaciji u Zemunu, na potezu između naselja Save Kovačević i Ugrinovačke ulice. Prilikom gradnje koriste se termo blokovi sa staklenom vunom između, što rezultira odličnom zvučnom i toplotnom izolacijom. Predviđeno je postavljanje strane keramike najvišeg kvaliteta, parketa i stolarije prve klase. Zgrada će funkcionisati po sistemu pametne zgrade, što podrazumeva kontrolu pristupa prostorijama odnosno regulisanje toplote i bezbednosnih sistema putem aplikacije na Android i Apple telefonima. Zgrada će imati svoj park od 450m2 u kom će se nalaziti sadržaji namenjeni deci i odraslima, dva ulaza, od kojih je jedan iz garaže i rampu. Mogućnost kupovine garažnog mesta po ceni od 11.000 EUR, do kog se može spustiti liftom. Prilaz garaži imaće termoregulaciju, što znači da će formiranje leda i proklizavanje guma u zimskim mesecima biti onemogućeno. U nivou garaže nalazi se prostor predviđen za ostave po dogovoru. Zgrada poseduje energetski pasoš. Svaki stan ima terasu. Cene su sa PDV-om, moguć povraćaj PDV-a za kupce prvog stana! Zgrada poseduje pravosnažnu građevinsku dozvolu i potpuno urednu dokumentaciju. 80% izgrađenosti i mogućnost apliciranja za kredit se očekuje uskoro. Predviđeni rok za završetak radova i useljenje je april 2022. godine. Stanove nudimo BEZ PROVIZIJE ZA KUPCA. Za više informacija pozovite 064/129-79-77 ili 066/81-02-059. Želimo Vam uspešnu kupovinu! GREJANJE - CG, sprat VPR/3, LIFT, TERASA, GARAŽA, NOVOGRADNJA, INTERFON, VIDEO NADZOR ID oglasa: 7735.
Palilula Padinska Skela Dvosoban Jabučki rit stan Komforan, svetao, 2.0 stan na I spratu. Velika terasa, iz hodnika se ulazi u sve prostorije. Blizina autobuskog stajališta linije 106 koja vozi do Bogoslovije. Agencijska provizija 700 eur. Kontakt 066 129 002. GREJANJE - TA, sprat 1/3, TERASA ID oglasa: 7778.
prodaja Zvezdara Olimp Trosoban Kluz U ponudi je trosoban stan na I spratu. Etažno grejanje. Mogućnost kupovine garažnog mesta. Cena s PDV-om 120.100 EUR. MOGUĆNOST POVRAĆAJA PDV. Uknjižba na prvog kupca. Parket: hrastov parket prve klase sa parket lajsnom; Unutrašnja stolarija: uvozna sa inostranim kvakama; Spoljašnja stolarija: Kvalitetni inostrani PVC šestokomorni profil sa troslojnim termopan staklom. Ugradjene aluminijumske roletne i komarnici sa mogućnošću upravljanja putem еlektričnog pogona; Sigurnosna vrata u stanu: ulazna vrata su visokokvalitetna protivprovalna, sa sigurnosnom bravom i specijalnim ključem i više uporišnih tačaka zabravljivanja. Vrata ispunjavaju sve relevantne zahteve vezane za akustiku i bezbednost; Keramika: podna granitna keramika na stepeništu zgrade, kuhinji, kupatilu i terasi; Sanitarije: tipa Geberit ugradni sistem uz prateću sanitarnu galanteriju inostranih ili domaćih brendova, konzolne WC šolje, umivaonici, tuš podne rešetke, tuš kabina sa staklenim paravanima, sanitarna galanterija - jednoručne baterije visokog kvaliteta ; Grejanje: izveden sistem etažnog grejanja, sa dodatkom klima uređaja; Bešumni hidraulični lift renomiranog proizvođača; Ograda na terasi od stilizovanih gvozdenih profila; Interfon, razvedena mreža za kablovski priključak u stanu; Fasadni zidovi obloženi termoizolacionim materijalom debljine 10 cm. Objekat će posedovati energetski pasoš. Kontakt 064/129-79-77. GREJANJE - Etažno, sprat 1/5, LIFT, GARAŽA, NOVOGRADNJA, INTERFON ID oglasa: 7637.
Dvosoban prodaja Beograd Zvezdara Zeleno brdo Kluz Kluz Sunčani stanovi proverenog investitora u prodaji na lokaciji Kluz - Olimp. U ponudi su jednoiposobni stanovi na I i III spratu. Etažno grejanje. Mogućnost kupovine garažnog mesta. Cena s PDV-om 109.900 EUR. MOGUĆNOST POVRAĆAJA PDV-a. Uknjižba na prvog kupca. Parket: hrastov parket prve klase sa parket lajsnom; Unutrašnja stolarija: uvozna sa inostranim kvakama; Spoljašnja stolarija: Kvalitetni inostrani PVC šestokomorni profil sa troslojnim termopan staklom. Ugradjene aluminijumske roletne i komarnici sa mogućnošću upravljanja putem еlektričnog pogona; Sigurnosna vrata u stanu: ulazna vrata su visokokvalitetna protivprovalna, sa sigurnosnom bravom i specijalnim ključem i više uporišnih tačaka zabravljivanja. Vrata ispunjavaju sve relevantne zahteve vezane za akustiku i bezbednost; Keramika: podna granitna keramika na stepeništu zgrade, kuhinji, kupatilu i terasi; Sanitarije: tipa Geberit ugradni sistem uz prateću sanitarnu galanteriju inostranih ili domaćih brendova, konzolne WC šolje, umivaonici, tuš podne rešetke, tuš kabina sa staklenim paravanima, sanitarna galanterija - jednoručne baterije visokog kvaliteta ; Grejanje: izveden sistem etažnog grejanja, sa dodatkom klima uređaja; Bešumni hidraulični lift renomiranog proizvođača; Ograda na terasi od stilizovanih gvozdenih profila; Interfon, razvedena mreža za kablovski priključak u stanu; Fasadni zidovi obloženi termoizolacionim materijalom debljine 10 cm. Objekat će posedovati energetski pasoš. U ponudi je isti stan na 1.spratu. Kontakt 064/129-79-77. GREJANJE - Etažno, sprat 4/5, LIFT, GARAŽA, NOVOGRADNJA, INTERFON ID oglasa: 7636.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane