Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Savski venac Beograd na vodi Karađorđeva

slične nekretnine * :

ŠUMADIJSKI OKRUG prodaja Aranđelovac Banja U ponudi plac šumskog i poljoprivrednog zemljišta u selu Banji kod Arandjelovca. Lokacija izuzetna pored glavnog puta i u blizini fabrike Knjaz Miloš. Mogućnost prebacivanja u gradjevinsko zemljište. Minimalna agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 MT05 .
Savski venac Dedinje Miloja Đaka Dvosoban izdavanje U jednom od najprestižnijih delova grada izdaje se miran, ušuškan, moderno uređen i kompletno luksuzno opremljen 2.0-soban stan na Dedinju u blizini Belog dvora. Stan je na visokom prizemlju (u visini prvog sprata) u novijoj zgradi koja je odlično održavana. Stan je dvostrano orijentisan, svetao i funkcionalan. Kompletno opremljen novim nameštajem i elektro aparatima (frižider, mali kućni aparati, mašina za pranje veša...). Stan se sastoji od ulaznog hodnika, open space dnevnog boravka sa trpezarijom i kuhinjom, spavaće sobe, kupatila, terase i francuskog balkona. Izuzetno niski mesečni troškovi. Ispred zgrade je parking samo za stanare zgrade (1 parking mesto po stanu). Stan za svaku preporuku. ART NEKRETNINE DOO SE STRIKTNO PRIDRŽAVAJU SVIH UREDBI I PREPORUKA VLADE REPUBLIKE SRBIJE I SVETSKE ZDRAVSTVENE ORGANIZACIJE VEZANIH ZA PREVENCIJU ŠIRENJA COVID-19 Agenc. provizija 50% od prve zakupnine “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com SM03
Voždovac Beli Potok Bulevar patrijarha Germana plac Plac je povučen od ulice sa obezbeđenim prilazom. Na placu je započet objekat površine 100m2 sa podnetim zahtevom za legalizaciju. Plac je uknjižen na idealni deo parcele, urađena konverzija. Blizina više linija gradskog prevoza. Cena nije fiksna. Agencijska provizija 2%
prodaja Novi Beograd Hayat (6 Kaplara- savograd) Četvorosoban Bulevar Mihajla Pupina Izvorno četvorosoban stan u zgradi sa urednim ulazom koja je povučena od prometnih ulica. Stan je svetao sa otvorenim pogledom. Prostrana dnevna soba, odvojena kuhinja sa trpezarijom, tri spavaće sobe, 2 terase i lođa, dva mokra čvora. Agencijska provizija 2%
Dvosoban prodaja Beograd Zvezdara Cvetkova pijaca Voje Veljkovića Prodaja,stan,2.0,56m2,Beograd,Zvezdara,Voje Veljkovića,92400 eur+PDV(10%) Stan lux u izgradnji na dobroj lokaciji na Zelenom Brdu u blizini Aviv parka,Maxija,osnovne škole i TC Zvezdara.Stan je na I/IV spratu ,2.0 i sastoji se iz hodnika,kuhinje,velike dnevne sobe sa trpezarijom,spavaće sobe,kupatila i velike terase.Podovi u sobama su od hrastovog parketa I klase.Ograde na terasama i balkonima su od kovanog gvožđa.Zgrada ima 2 lifta.Ceo sistem grejanja-hlađenja projektovan je ugradnjom krovnih toplotnih pumpi. *1650 eur/m2+PDV(10%) Mogućnost kupovine garažnog mesta -9000 eur+PDV(20%) Rok useljenja je oktobar 2021.godine Agencijska provizija 2%
Beograd prodaja Palilula Karaburma Patrisa Lumumbe Petosoban Patrisa Lumumbe, 4/4, prazan stan, četiri odvojene spavaće sobe (mogućnost adaptacije još jedne sobe), veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijskim delom, kupatilo, na odličnoj lokaciji, u blizini Višnjičke ulice, škole, vrtića, prevoza, marketa, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Zemun Zemun centar Karađorđeva Dvosoban prodaja Karađorđeva, 3/5, u strogom centru Zemuna, u neposrednoj blizini Dunavskog keja, svetao, dvostrano orijentisan (severoistok, jugozapad), renoviran, u stan se ulazi preko zajedničke terase, parking u dvorištu zgrade, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Dvoiposoban Jurija Gagarina stan Jurija Gagarina, 5/15, dva lifta, lođa, svetao, južno orijentisan, kompletno renoviran (pvc stolarija, stavljen laminat preko parketa, zamenjene instalacije u kuhinji i kupatilu, postavljen protočni bojler), iz hodnika se ulazi u sve prostorije (dnevnu sobu, kuhinju sa trpezarijom i izlazom na lođu, kupatilo sa prirodnom ventilacijom, dve spavaće sobe), ostaje američki plakar, pripadajući podrum, ulaz u zgradu je uređen i osvetljen, okružen zelenilom i uređenim parkovima, blizina osnovne škole, vrtića, marketa i autobuskih stajališta, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Voždovac Autokomanda Dvoiposoban Stevana Jakovljevića Stevana Jakovljevića, 2/2, retko u ponudi, izuzetno svetao stan (jugozapadno orijentisan), novogradnja iz 2017., odličan raspored prostorija (dve spavaće sobe, dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, kupatilo, toalet), samo u jednom delu stana su blage kosine od 1.80m, na odličnoj lokaciji, u najlepšem delu Voždovca između Kumodraške i Vojvode Stepe, u mirnoj ulici punoj zelenila, u neposrednoj blizini škole, vrtića, marketa, prevoza, fleksibilna cena, odmah useljiv, za preporuku, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Dvosoban prodaja Beograd Čukarica Cerak vinogradi Vinogradski Venac Vinogradski Venac, 2/4, lođa, odličan, funkcionalan stan, u izvornom stanju, dnevna soba sa trpezarijom i kuhinjom, spavaća soba, kupatilo sa prirodnom ventilacijom, topla voda, ostava na spratu, fasadna cigla, pristojan ulaz, na dobroj lokaciji, puno zelenila, blizina prevoza, obdaništa, hitna prodaja, odmah useljiv, ima svu dokumentaciju za uknjižbu. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Grocka Grocka Kosmajska Dvosoban Kosmajska, 1/3, velika terasa, svetao, funkcionalan stan, iz hodnika ulaz u sve prostorije (kuhinjsko-trpezarijski deo, dve sobe, kupatilo, ostava), održavan, u blizini prevoza, marketa, pijace, knjiženje u toku. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Nova Varoš centar prodaja Sokak Borisavljevića, na prodaju hala. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Zvezdara Vukov spomenik Jednoiposoban Vojvode Brane stan Vojvode Brane, 7/7, lift, zastakljena lođa, veoma svetao, istočno orijentisan, delimično renoviran (kupatilo, pvc stolarija), adaptibilan u 2.0, odlična lokacija, neposredna blizina marketa, prevoza, škola, vrtića, Đeram pijace, bez ulaganja, za preporuku, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Zvezdara Cvetkova pijaca Jednoiposoban Živka Davidovića Živka Davidovića, 4/5, lift, lođa, retko u ponudi, na idealnoj lokaciji blizu Aviv parka, izuzetne strukture, moderno opremljen, bez ikakvih ulaganja, prodaje se kompletno namešten (ugradna moderna kuhinja i ugradni plakari rađeni po meri), od prostorija: velika, komforna dnevna soba sa trpezarijom i odvojenom kuhinjom sa prirodnom ventilacijom, velika spavaća soba (sa francuskim ležajem i ugradnim plakarima), kupatilo, orijentisan suprotno od ulice samim tim zaštićen od buke, kvalitena i uredno održavana zgrada iz 2011., na 100m od Bulevara kralja Aleksandra, odlična povezanost gradskim prevozom i ostalim sadržajima za nesmetano funkcionisanje, za svaku preporuku, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Beograd Rakovica Kneževac 17. oktobra 17. oktobra, pr/5, lokal u zgradi sa izlogom, mokrim čvorom, odmah useljiv, idealan za prenamenu u stambeni prostor, u blizini škole, marketa, prevoza, uknjižen. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Vračar Južni bulevar Sime Igumanova Četvorosoban STAN+DIZAJNERSKI NAMEŠTAJ+2 GARAŽNA MESTA - SVE UKLJUČENO U CENU! Ovaj luksuzni stan od 142 m2 nalazi se u mirnom delu Vračara, u srcu Beograda, u prelepoj modernoj zgradi sa 13 stanova. Arhitektonski i dizajnerski pruža konfor luksuznog stila života. Iz dnevne sobe se pruža direktan pogled na velelepni Hram Svetog Save. Prodaje se kompletno namešten dizajnerskim italijanskim nameštajem rađenim po meri i sa komplet belom tehnikom renomiranog brenda u kuhinji. Raskošan dnevni boravak sa trezarijom i vizuelno povezanom kuhinjom, sa oazom na terasi, odvojen je od spavaćeg bloka koji se sastoji od 3 spavaće sobe, od master apartmana – spavaća soba sa sopstvenim kupatilom i grandioznim garderoberom, kao i još dve spavaće sobe sa drugim kupatilom. Iz spavaćih soba se izlazi na terasu koja je oplemenjena zelenilom i na kojoj se kliznim brisolejima postiže privatnost. Gostinski toalet se nalazi u hodniku. Stan je trostrano orijentisan, od jugozapada do severoistoka, što omogućava podjednako upijanje svetlosti i toplote tokom cele godine. Prozorska stakla sa termo zaštitom i toniranim efektom za zaštitu od spoljnih pogleda, dvoslojni hrastov parket sa podnim grejanjem, led rasveta, drvene obloge na zidovima sa efektom topline doma i skrivenim fiokama i bibliotekom, sve prostorije sa prirodnom ventilacijom, čine enterijer nenametljivim i funkcionalnim, po meri modernog hedoniste. Stan je ušuškan u ambijentu svedenog i čistog enterijera. Izuzetno niski troškovi grejanja i održavanja prostora. Sigurnosni sistem i video nadzor pružaju spokojno uživanje u stanu. Uz stan se prodaju i dva garažna mesta od 14m2 i 17m2. Cena garažnog mesta je 20.000 eur. Stan je uknjižen, bez tereta i brzo useljiv. Kupac plaća proviziju od 2%+pdv.
Novi Beograd Novi Merkatora (blok 29 30 33) Bulevar Mihajla Pupina Troiposoban prodaja Lep troiposoban stan na odličnoj lokaciji. Polunamešten, sa tri spavaće sobe. U izvornom stanju. Agencijska provizija je 2%.
Novi Beograd Sava centar (Blok 19 do 23) Blok 23 Dvosoban Milutina Milankovića stan Stan se nalazi na odličnoj lokaciji u neposrednoj blizini su škola, obdanište i više linija gradskog prevoza kojima je omogućena povezanost sa svim delovima grada. Stan je izvorno jednoiposoban, uspešno adaptiran u dvoiposoban. Potrebno je sređivanje stana. Agencijska provizija koju plaća kupac 2%
prodaja Savski venac Dedinje Petosoban Baja Pivljanina Luksuzan dupleks na Dedinju. Trostrano orijentisan, sa tri kupatila, tri terase. Stan se nalazi u odlično održavanoj zgradi, sa divnim dvorištem. Grejanje je etažno, na gas. Stan poseduje uknjiženo garažno mesto sa strujom i vodom. Sa terase iz dnevnog boravka se pruža prelep pogled na zelenilo Kraljevskog kompleksa Beli dvor. Stan za svaku preporuku. Kontakt: Srđan 066/6 111 222 Agencijska provizija je 2%.
Petosoban izdavanje Beograd Savski venac Dedinje Baja Pivljanina Luksuzan dupleks na Dedinju. Trostrano orijentisan, sa tri kupatila, tri terase. Stan se nalazi u odlično održavanoj zgradi, sa divnim dvorištem. Grejanje je etažno, na gas. Stan poseduje uknjiženo garažno mesto sa strujom i vodom. Sa terase iz dnevnog boravka se pruža prelep pogled na zelenilo Kraljevskog kompleksa Beli dvor. Stan za svaku preporuku. Kontakt: Srđan 066/6 111 222 Agencijska provizija je 50%.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane