Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

kuca Beograd prodaja Palilula Karaburma Dragoslava Srejovića

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Savski venac Beograd na vodi Hercegovačka Dvosoban Art nekretnine d.o.o. kao ovlašćeni prodavac na projektu Beograd na vodi, u prilici je da Vam ponudi komforan stan u zgradi BW Eterna . Karakteristike stana: • Visina plafona – 2.8m • Balkonski prozori od poda do plafona (Obilje prirodne svetlosti) • CG – po potrošnji • Multi-split sistem za klimatizaciju • Višeslojni parketi • Sanitarije renomiranih proizvođača • Porcelanske pločice • Recepcija i video nadzor 24h Cena garažnog mesta: • Standardno – 23.400e Cena sa uračunatim PDV-om. Povraćaj PDV-a za kupce prvog stana. BW Eterna je stambena zgrada pozicionirana između Savskog parka I Savske ulice. Projektovana je da pruži moderan I aktivan život budućem vlasniku u okruženju zelenila, a sa dostupnošću svih bitnih sadržaja. U blizini su Sava promenade, kafei, restorani, sportski tereni, vrtići, dečija igrališta I mnogo toga drugog. Zgrada poseduje prostrani ulazni hol sa recepcijom, podzemne garaže, stanarske ostave. Useljiva u novembru 2024.godine. U ponudi imamo stanove različitih struktura i kvadratura ,kao i kompletnu ponudu ostalih objekata Belgrade Waterfront-a. Bez provizije za kupca Pozovite nas i zakažite sastanak. 011/4016-236 011/4016-237 .
Palilula Karaburma Mirijevski Bulevar Dvosoban prodaja Odlična pozicija zgrade, sa dosta okolnog zelenila. Stara gradnja u dobrom stanju. U blizini šoping centra Karaburma. Stan je funkcionalan, svetao. U pristojnom stanju. Brzo useljiv. Iz ostavine. Poslednji sprat, bez lifta. 55,27m2 sa redukovanom terasom (podne 53,27m2). Preknjižba u toku. Agencijska provizija 2% Agent: Antonio Burkeljc br. licence 2896 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com .
Savski venac Beograd na vodi Dvoiposoban Hercegovačka stan Art nekretnine d.o.o. kao ovlašćeni prodavac na projektu Beograd na vodi, u prilici je da Vam ponudi komforan četvorosoban stan u zgradi BW Scala. Karakteristike stana: • Visina plafona – 2.8m • Balkonski prozori od poda do plafona (Obilje prirodne svetlosti) • CG – po potrošnji • Multi-split sistem za klimatizaciju • Višeslojni parketi • Sanitarije renomiranih proizvođača • Porcelanske pločice • Opremljen kuhinjom, garderoberima i kupatilskim nameštajem (uključeno u cenu) • Recepcija i video nadzor 24h Cena garažnog mesta: • Standardno – 23.950e Cena sa uračunatim PDV-om. Povraćaj PDV-a za kupce prvog stana. BW Scala je stambena zgrada pozicionirana u srcu Park Districta, okružena zelenilom, u trećem redu zgrada u odnosu na reku Savu. U blizini su pešačke, biciklističke staze i dečija igrališta. Zgrada poseduje prostrani ulazni hol sa recepcijom 24h obezbeđenje. Useljiva 2024.godine. U ponudi imamo stanove različitih struktura i kvadratura, kao i kompletnu ponudu ostalih objekata Belgrade Waterfront-a. Bez provizije za kupca Kontaktirajte nas Pozovite nas i zakažite sastanak. 011/4016-236 011/4016-237 .
prodaja Savski venac Beograd na vodi Trosoban Hercegovačka Na prvoklasnoj lokaciji uz reku, sa direktnim pristupom Sava promenadi, pored Kule Beograd nalazi se ova impresivna zgrada. Svaku prostoriju odlikuju najmodernija arhitektonska rešenja, a osećaj komfora pojačavaju plafoni visoki između 2,60 i 2,90m u svim stanovima. Prostrani balkoni su uokvireni visokim prozorima za obilje dnevne svetlosti i svežeg vazduha. U ponudi imamo stanove različitih struktura i kvadratura, kao i kompletnu ponudu ostalih objekata Belgrade Waterfront-a. Bez provizije za kupca Pozovite nas i zakažite sastanak. 011/4016-236 011/4016-237 .
Dvoiposoban prodaja Beograd Savski venac Beograd na vodi Hercegovačka Stambena zgrada BW Nika ima 18 spratova i 219 stanova – od studija do onih sa tri spavaće sobe, kao i penthouse stanove sa pet spavaćih soba. U prizemlju su smešteni brojni kafići, restorani i prodavnice, a za stanare je obezbeđen i parking na dva podzemna sprata. U zavisnosti od orijentacije, pogled iz stanova pruža se ka susednim zgradama BW King’s Park i BW Queen’s Park, uređenom unutrašnjem dvorištu ili panorami prestonice. Cena sa uračunatim PDV-om. Povraćaj PDV-a za kupce prvog stana. U ponudi imamo stanove različitih struktura i kvadratura, kao i kompletnu ponudu ostalih objekata Belgrade Waterfront-a. Bez provizije za kupca Pozovite nas i zakažite sastanak. 011/4016-236 011/4016-237 .
Beograd prodaja Palilula Karaburma Pana Đukića Dvosoban Izvorno dvosoban stan adaptiran u dvoiposoban. U ugovoru o otkupu površina stana je 47m2. Rađena je nadogradnja na zgradi i fasada i tada su urađene i terase površine 7m2. Stan je svetao, dvostrano orjentisan. Ulazno predsoblje, dnevna soba, trpezarija, kuhinja sa ostavom, dve spavaće sobe, kupatilo. Stan je uknjižen na predhodnog vlasnika, u toku je postupak uknjižbe na prodavca Agencijska provizija 2%
Palilula Karaburma Garsije Lorke Petosoban prodaja Garsije Lorke, 7/7, lift, tri terase, trostrano orijentisan, lep pogled, tri mokra čvora, prostran, očuvan, u blizini marketa, prevoza, škole, za preporuku, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Dvoiposoban Jurija Gagarina stan Jurija Gagarina, 17/19, lift, terasa, svetao, u odličnom stanju, delimično renoviran, dva mokra čvora, sastoji se od hodnika sa ugradnim plakarima iz kojeg se ulazi u sve prostorije - dnevnu sobu sa izlaskom na zastakljenu lođu, kuhinju sa trpezarijom, dve spavaće sobe, kupatilo i toalet, pvc stolarija, parket u odličnom stanju. Izvorno su bile dve lođe, ali je jedna uspešno pripojena trpezariji. Sa lođe se pruža prelep panoramski pogled, lokacija je idealna, u blizini autobuskog stajališta, škole, vrtića, marketa, parkova, mesne zajednice, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Zemun Zemun Gornji grad Jednosoban Tršćanska Tršćanska, 2/5, terasa, renoviran stan na dobroj lokaciji, grejanje norveški radijator, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Dvosoban prodaja Beograd Voždovac Braće Jerković I II Vojvode Vlahovića Vojvode Vlahovića (novi naziv Dukatska ulica), 1/4, velika terasa, odličan stan, dvostrano orijentisan, veoma svetao, bez ulaganja, dobar raspored (iz hodnika se ulazi u sve prostorije, velika dnevna soba sa trpezarijom i kuhinjom, spavaća soba i kupatilo), prodaje se kompletno namešten, u blizini prevoza, marketa, škole, vrtića, za svaku preporuku, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Indjija prodaja Indjija Indjija Plac na kojem je izgrađen legalizovan objekat površine 56 m2. Plac je u blizini centra ima nasut put, kompletma infrastruktura.
Indjija Indjija prodaja Prodaju se stanovi u izgradnji, udaljenosti od centra svega 500 metara, dvosmerna ulica. Površina stanova je 27 m2, 44,50 m2 i 45,60 m2. Cena 1150 evra po m2 garsonjere i 1100 evra stanovi površine 44,50 m2 i 45,60 m2. Zasebna brojila za struju, vodu, gas i dr. Podno grejanje.
Novi Beograd Hotel Yu i Stari merkator MERKATOR PIJACA Dvosoban Palmira Toljatija stan Dvosoban stan istočno orjentisan prema parku bez ulične buke. dobro osvetljen Prostorije : hodnik , kuhinja trpezarija, dnevni boravak, kupatilo, Zgrada udaljena od ulice u parku, oko zgrade slobodan parking (za sada) U neposrednoj blizinin obndanište, osnovna škola Kralj Petar prvi, pijaca stari Merkator, javni prevoz, Dunavsko šetalište na oko 600 metara, Stan u dobro održavanom stanju Useljiv po isplati
prodaja Zemun Hotel Yu Zemun Zemunski kej Četvorosoban Gospodska 4.0, 120m2, EG/podno, 3/3, telefon, interfon, internet, ktv. Ulica Gospodska je deo prostorno kulturno-istorijske celine od velikog značaja - Staro jezgro Zemuna i deo pešačke zone. Sa Gajevom i Fruškogorskom ulicom čini jedinstvenu ambijentalnu celinu. Gospodska ulica je dva puta rekonstruisana u protekle dve i po decenije. Urađena je u savremenom duhu, po ugledu na centralnoevropske prestonice, tako da pešačka zona izgleda kao reka sa obalom, estetski povezujući ulicu sa Dunavom, na koji izlazi. U prilici smo da vam ponudimo prostorno odlično organizovanu, luksuzno renoviranu četvorosobnu nepokretnost na trećem spratu održavane trospratnice u Gospodskoj ulici, pešačkoj zoni starog jezgra Zemuna. Sam stan je kompletno renoviran najkvalitetnijim materijalima, sa prelepim pogledom na Dunav i Gardoš. Dvostrano je orijantisan, svetao i bez buke, vrlo konforan, funkcionalnog rasporeda prostorija, sa dva mokra čvora (kupatilo, plus toalet sa perionicom za veš). Posebna pogodnost je podno grejanje (etažno) što pruža mogućnost optimizacije grejanja i racionalizacije troškova. Pošto je stan na poslednjem spratu ima manje kosine (od 1.5m do 2.9m). Nepokretnost koja je retka na tržištu jer predstavlja savršen spoj elegancije, vrhunskog prostora i izuzetne lokacije. Od prostorija: hodnik, kuhinja sa trpezarijom, dnevni boravak, tri spavaće sobe, kupatilo, toalet sa perinicom. Uknjižen na 114m2 i brzo useljiv. Kontakt: 065/233 52 60 R-ID: #4186 Interfon, Internet, Kablovska, Odmah useljiv Stara gradnja.
Jednosoban prodaja Beograd Zvezdara Konjarnik Milića Rakića 1.0, 36m2, 2/11, CG, lift, klima, podrum, interfon, internet, ktv. Ulica Milića Rakića prostire se u najlepšem delu Konjarnika ušuškana između Ustaničke i Vladimira Tomanovića. Zbog svog položaja, lepote i kompletno razvijene infrastrukture, spada u traženije lokacije za kupovinu nepokretnosti na opštini Zvezdara. U prilici smo da vam ponudimo funkcionalan stan na drugom spratu u zgradi koja je od ulice odvojena drvoredom i prostranim parkingom bez naplate. Po strukturi jednosoban, orijentisan suprotno od ulice, izuzetno svetao i bez buke. Sve prostorije su odlično organizovanog rasporeda i lako adaptibilne. Pre godinu dana postavljen je laminat, nova hidroinstalacija i keramika u kupatilu. Obzirom da je u izvornom, odlično održavanom stanju, pruža mogućnost da se bez mnogo ulaganja u potpunosti prilagodi potrebama kupca. Prednost lokacije, brza saobraćajna komunikacija sa svim delovima grada i dobra snabdevenost čini ga za svaku preporuku. Od prostorija: hodnik, objedinjen kuhinsko - trpezarijski prostor, soba, kupatilo i ostava. Uknjižen na 36m2, brzo useljiv. Kontakt: 065 233 52 60 R-ID: #4187 Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Izvorno stanje. Stara gradnja.
Beograd prodaja Zvezdara Olimp Lipov Lad Bulevar kralja Aleksandra Dvosoban 2.0, 74m2 (terasa preko 30m2 + dodatan terasa 15m2), 6/6, CG, lift, interfon, internet, ktv, klima, lux. Bulevar Kralja Aleksandra je najstarija aktivna ulica Beograda, a sa svojih 7,5 km dužine druga je po redu u Beogradu. Nepokretnost se nalazi u neposrednoj blizini Lipovog lada. Obzirom na centralnu poziciju, sve što je potrebno za život je bukvalno na par koraka. U prilici smo da Vam ponudimo po svemu jedinstvenu nepokretnost koja se sastoji od dva potpuno nezavisna jednosobna stana na poslednjem spratu šestospratne zgrade iz sedamdesetih godina. Stanovi su fizički odvojeni, sami na spratu, komplet lux adaptirani, namešteni sa potpuno novim nameštajem i belom tehnikom,tv, kućni aparatima itd...Prostori su interesantno, estetski i funkcionalno projektovani i osmišljeni do najsitnijih detalja. Odišu luksuzom ali i pozitivnom energijom kojoj, pored brendirane opreme i tehnike, dorinose i materijali vrhunskog kvaliteta: novi šestokomorni pvc Rehau prozori, granitna keramika, bojleri, slavine, granitne sudopere, rasveta na daljinski,video nadzor inst itd.... Grejanje je centralno. Dotatnu notu luksuza daje prelepa terasa koja ima preko 30m2 opremljena ležaljkama, fontanom, roštiljem i prepuna cvećem. Idealna opcija ko želi da uloži novac u nekretnine koje donose zaradu, ili pak za porodice koje žele da imaju odvojene stambene jedinice a opet da budu blizu jedni drugima. Od prostorija: Stan 1: predsoblje, kuhinja, soba, kupatilo terasa. Stan 2: kuhinja odvojena šankom, soba sa odvojenim delo za spavanje, kupatilo Uknjižena površina je 73m2 (50m2+23m2), po rečima vlasnika postoji mogućnost proširenja na još 15m2 terase. Brzo useljivo. Kontakt: 065/233 52 60 R-ID: #4188 Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Stara gradnja.
Zemun Zemun Gornji grad Gornji Grad Tršćanska Jednosoban prodaja 1.0, 30m2(terasa), 2/5, norveški radijatori, interfon, klima Ulica Tršćanska se nalazi između ulica Cara Dušana i Ugrinovačke. Deo Zemuna, omeđen Ugrinovačkom i ulicom Cara Dušana naziva se Gornji grad, a odlikuju ga Gardoš i blizina Dunava. Blizina reke, okruženje sa puno zelenila, kao i kompletno razvijena infrastruktura daje sigurnost u investiciju onome ko kupuje nepokretnost u ovom delu grada. U prilici smo da Vam ponudimo jednosobnu nepokretnost koja se nalazi na drugom spratu dobro očuvane zgrade bez lifta. Sam stan je jednostrano orijentisan, sa pogledom na igralište i na ulicu, funkcionalnog rasporeda prostorija (iz hodnika se ulazi u sve prostorije), sunčan, svetao i bez buke. Izuzetno je pozicioniran i ušuškan. Renoviran u potpunosti, stolarija je promenjena i postavljena PVC stolarija, keramika i podovi zamenjeni kao i sve instalacije u stanu. Dnevna soba je prostrana i veoma svetla sa izlaskom na terasu površine 3m2. Zbog svojih karakteristika i položaja ovo je prava prilika za kupce koji žele kvalitetan i funkcionalan stan kako za život tako i za izdavanje. Od prostorija: predsoblje, dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijskim delom, kupatilo, terasa. Stan je uknjižen na 28m2 korisne površine i na 30m2 građevinske. Kontakt: 065 233 52 60 R-ID: #4189 Interfon, Klima, Stara gradnja.
Stari Grad Centar i Terazije Centar Dvosoban Zmaj Jovina stan 2.0, 50m2, 2/3, CG, salonac, klima, ostava, interfon, internet, ktv. Zmaj Jovina kao pešečka zona nalazi se u zakonom zaštićenoj ambijentalnoj celini ”Knez Mihailova ulica”. Nesumnjivo spada u red starih i vrednih gradskih spomeničkih ambijenata na području Beograda. Najuže povezan sa Knez Mihailovom ulicom, Kosančićevim vencem i Beogradskom Tvrđavom. U prilici smo da vam ponudimo odličnu dvosobnu nepokretnost u održavanoj dvorišnoj zgradi sa malo stanova, iz sredine tridesetih godina, udaljenu tridesetak metara od Knez Mihajlove ulice. Stan se nalazi na drugom spratu od tri, dvostrano je orijentisan, visine plafona 3m, vrlo svetao i potpuno bez buke. Komforan, funkcionalnog rasporeda prostorija, u dobrom stanju i uredno održavan. Idealan što za život što kao investicija za izdavanje. Ovo je prava prilika za one koji traže funkcionalan i komforan stan u najeksluzivnijoj i najpoznatijoj zoni Beograda. Od prostorija: hodnik, dnevni boravak objedinjen sa kuhinjom i trpezarijom, kuhinja, dve sobe, kupatilo. Uknjižen na 50m2 i brzo useljiv. Kontakt: 065/233 52 60 R-ID: #4190 Interfon, Telefon, Kablovska, Klima, Salonski stan. Izvorno stanje. Stara gradnja. Ostava
prodaja Vračar Kalenić Dvoiposoban Kičevska 2.5, 60m2(lođa), 4/4, TA, podrum, interfon, internet, telefon, ktv. Kratka, jednosmerna, Kičevska ulica polazi od ulice Kneginje Zorke i završava se kod spoja Glosvortijeve i Baba Višnjine, kod Kalenić pijace. Iako se nalazi u srcu Vračara, na par stotina metara od Krunske ulice, Kalenić pijace i Bulevara kralja Aleksandra, ulica je izuzetno mirna. Zbog svog položaja, lepote i kompletno razvijene infrastrukture, ovo je jedna od najtraženijih lokacija za kupovinu nepokretnosti u Beogradu a time i sigruna investicija. U prilici smo da Vam ponudimo komforan dvoiposoban stan na četvrtom, poslednjem spratu održavane predratne zgrade bez lifta zidane 1939-te godina prošlog veka. Sve prostorije su komotnih dimenzija i vrlo funkcionalnog rasporeda. Dvostrana orijentacija stanu pruža dovoljno dnevnog svetla. Prednost ovog stana su dva ulaza i dva kupatila što daje mogućnost podele na dve stambene jedinice. Obzirom da je nepokretnost u izvorno-održavanom stanju pruža savršenu mogućnost da se kroz sređivanje i adaptaciju u potpunosti izvuče maksimum iz prostora i da se potpuno prilagodi potrebama kupca. Grejanje je na struju pruža mogućnost optimizacije grejanja i racionalizacije troškova. Stanu pripada podrum. Zbog svojih karakteristika i centralne Vračarske lokacije stan je izuzetno pogodan za život što za izdavanje Od prostorija: hodnik, dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinja, dve spavaće sobe, predoblje pretvoreno u malu sobu, dva kupatila, lođa. Stan je uknjižen na 53m2, po rečima vlasnika merena površina 60,40m2. Kontakt: 065 233 52 60 R-ID: #4191 Interfon, Internet, Kablovska, Izvorno stanje. Stara gradnja.
Dvosoban prodaja Beograd Stari Grad Politika Atelje 212 Svetogorska 2.0, Svetogorska, 62m2, lift Nalazi se u samom centru grada, okružen, Ateljeom 212, Skupštinom, sa apsolutno svime što čini urbano stanovanje u neposrednoj okolini. Odličan za stanovanje i iznajmljivanje. Salonske visine od 310, sastoji se iz prekrasne, ugaone sobe od oko 30m2, spavaće sobe, višenamenske prostorije, predsoblja, toaleta i kupatila. Odmah useljiv. Mogući dogovori. Uknjižen. Provizija 2% Zorana Petrović 063/1811002 R-ID: #1795 Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Salonski stan. Izvorno stanje.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane