Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Vračar Južni bulevar Generala Horvatovića

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Palilula Poštanska štedionica-Tašmajdan Knez Danilova Četvorosoban Knez Danilova, 3/6, lift, lođa, renoviran, svetao, iz hodnika se ulazi u sve sobe i kuhinju sa trpezarijom, dva mokra čvora, uredna i kvalitetna zgrada, bez buke, odmah useljiv, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Indjija Indjija izdavanje Izdaje se stan u centru grada koji se u strukturi sastoji od hodnika, kupatila,kuhinje sa trpezarijom i dnevnim boravkom, spavaće seobe i terase. Stan je polunamešten u smilsu da ima kuhinjske elemente te peć i frižider. Grejanje je centralno na gas sa vlastitim brojilom za sve komunalije. Zgrada ima lift, video nadzor. U dvorištu zgrade nalazi se parking mesto koje se izdaje posebno i cena zakupa parking mesta jeste 20 evra. Stan se izdaje na duži vremenski period.
Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Novi Beograd Blok 71 Troiposoban Dr Ivana Ribara stan OPIS NEKRETNINE:Uknjižen na 93m2, a graševinska mera je 103m2, odlično organizovan prostor i vrlo funkcionalno opremljen. Dvostrano orijentisan. Stan se prodaje kompletno namešten. Nalazi se u blizini škole, vrtića, pijace, više supermarketa i odlično je povezan sa svim delovima grada,a u neposrednoj blizini Savskog šetališta, stan za svaku preporuku, PROSTORIJE: presoblje, kuhinja, trpezarija, dnevni boravak, tri spavaće sobe, dva mokra čvora, ostava, dve lođe. Agencijska provizija 2%.
izdavanje Čukarica Čukarica lokacija Čukarica Vodovodska II deo OPIS NEKRETNINE: Plac je ravan i ograđen. Nalazi se na oko 200m od Vodovodske ulice koja spaja naselja Bele vode i Železnik. U blizini su mnoge firme pa je idealan za skladištenje robe ili auto plac. Do placa je nasut put oko 20m, a pre toga asfalt. Na placu je priključak za vodu. Struje nema al je moguć priključak ako je potrebno. Obavezan depozit u visini jedne mesečne cene zakupa. Moguć dogovor. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja preduzeća.
Dvosoban prodaja Beograd Savski venac Dedinje Sime Lozanića 2.0, 45m2(lođa), vpr/4, CG, interfon, internet, telefon, klima, ktv, podrum Dedinje spada u jedan od najlepših i najšumovitijih delova Beograda. Važi za elitni kraj grada, u kome se kultura i karakter individualnog stanovanja u privatnim kućama prepliće sa probranim susedstvom rezidencijalnih objekata i ambasada. Nepokretnost se nalazi u ulici Sime Lozanića, koja spaja ulicu Generala Pavla Jurišića Šturma i Neznanog junaka. Iako vrlo miran, ovaj deo grada je infrastrukturno kompletno razvijen, sa dobrom vezom sa ostalim delovima grada. U prilici smo da Vam ponudimo komfornu dvosobnu nepokretnost koja se nalazi na pravom visokom prizemlju vrlo očuvane i uredne četvorospratnice iz 1961. Sve prostorije su komotne, funkcionalno raspoređene, jer se u sve ulazi iz centrlanog predsoblja i sve imaju prozore. Stan je trostrano orijentisan pa ima dosta dnevnog svetla. Kompletno, kvalitetno i sa ukusom je renoviran, pa ne zahteva ulaganje. Lođa je zastakljena. Grejanje centralno. Stanu pripada podrum. Od prostorija: hodnik, kuhija, dnevna soba, spavaće soba, kupatilo i lođa. Stan je uknjižen na 45m2. Kontakt 065 233 52 60 R-ID: #4168 Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Stara gradnja.
Beograd prodaja Stari Grad Centar i Terazije Terazije Terazije Troiposoban 3.5, 100m2(terasa 8m2), 1/3, EG, interfon, internet, ktv,klima, ostava, podrum. Ulica Terazije spada u najstrožiji centar, počinje od hotela Moskva a završava se kod Skupštine grada. Stanovi na ovoj lokaciji se izuzetno retko pojavljuju na tržištu pa su samim tim odlična investicija u svakom pogledu. U prilici smo da vam ponudimo renoviran troiposoban salonski stan na prvom spratu od tri, u samoj ulici Terazije. Nalazi se u predratnoj održavanoj dvorišnoj zgradi iz 1927-e godine, čija je fasada obnovljena, uvučena je od ulice sa prolazom kroz pasaž. Ova nepokretnost je dobrog rasporeda prostorija, visine plafona 3,15m, dvostrano je orijentisana sa pogledom na dvorište, svetla i bez buke. Kompletno renovirana pre nekoliko godine (hidro i elektro instalacije, PVC spoljna stolarija, španska keramika, parket, sigurnosna vrata), pa ne iziskuje dodatna ulaganja. Takođe ima i pripadajući podrum. Grejanje etažno - na struju i četiri klime što pruža mogućnost optimizacije grejanja i racionalizacije troškova. Idealan za život ali i za izdavanje, na dan ili dugoročno. Od prostorija: ulazna zastakljena terasom, prijemni salon sa kaminom, kuhinja sa trpezarijom, tri sobe, kupatilo, toalet, ostava. Uknjižen, merena površina 100m2. Brzo useljiv. Kontakt: 065 233 52 60 R-ID: #4169 Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Salonski stan. Stara gradnja. Ostava
Stari Grad Dorćol gornji Dorćol Žorža Klemansoa Dvosoban izdavanje 2.0, 90m2 (četiri terase), 6/6, CG, lift, dve klime, internet, interfon, telefon, ktv, video nadzor, namešten. Donji Dorćol predstavlja jednu od atraktivnijih gradskih lokacija za život, a ulica Žorža Klemansoa važi za dobro organizovanu ulicu, sa kompletno razvijenom infrastrukturom. Blizina reke, Kalemegdana i Knez Mihajlove, daje sve pogodnosti udobnog života onima koji zakupe nepokretnost u ovom delu grada. U prilici smo da Vam ponudimo, u zakup, luksuzno namešten stan, u dobro održavanoj zgradi sa liftom. Stan se nalazi na poslednjem spratu i na dva nivoa je. Tokom celog dana stan je osunčan, veoma je prostran i pruža dosta mogućnosti. Kompletno je opremljen najkvalitetnijim materijalima i nameštajem. U stanu postoje dve klime. Odmah je useljiv, obavezan depozit u visini mesečne zakupnine. Od prostorija: Ulazni hodnik, dnevni boravak, kuhinja objedinjena sa trpezarijom, spavaća soba, kupatilo i četiri terase. Kontakt: 065/ 233 52 60 R-ID: #4170TV, Mašina za sudove, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Nije prizemlje Odmah useljiv Stara gradnja. Gradska kanalizacija Topla voda
Voždovac Šumice Šumice Dvosoban Rimska stan 2.0, Šumice, Rimska, 48m2, cg, 4/4 Na odličnoj lokaciji, u mirnom , zelenom okruženju sa parkovima, školom, Domom zdravlja i više linija GSB, Uknjižen. Provizija 2% 066/855-88-89 R-ID: #1774 Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Izvorno stanje. Stara gradnja.
prodaja Vračar Čubura Gradić Pejton Dvosoban CARA NIKOLAJA II Prodaje se kuća u zajednickom dvoristu u ulici Cara Nikolaja II kod Cuburskog parka, Vračar. Kuca ima 35m2, koja se sastoji od 2 sobe (neprolazne), kuhinje sa trpezarijom i kupatila. U dvoristu ima 5 stanara. Dobra investicija za stanovanje, izdavanje, a ima i potencijala za zainteresovane investitore. AG PROVIZIJA 2"%Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Internet, Telefon, Kablovska, Izvorno stanje. Stara gradnja.
Dvoiposoban izdavanje Beograd Palilula Karaburma VOJVODE MIĆKA KRSTIĆA Stan, poslovni prostor, u Vojvode Mickakod Dunavskih terasa. Visoko prizemlje sa mogućnošću Pp. Prodavnica Gomex u zgradi, novogradnja. Može sa parkingom u garaži Kućni ljubimci nisu dozvoljeni AG PROVIZIJA 50% Internet, Kablovska,
Beograd prodaja Vračar Južni bulevar ŠUMATOVAČKA Troiposoban Prodaje se lux duplex, kompletno opremljen novim namestajem u zgradi odlicnog kvaliteta .Donji nivo cine:prostrani dnevni boravak sa kuhinjom, ostava, kupatilo sa tus kabinom i terasa. Gornji nivo cine: 3 spavace sobe i kupatilo za kadom. Centralno grejanje, placanje po utrosku. Uknjižen. Mogucnost kupovine ili rentiranja garaznog mesta. AG PROVIZIJA 2%TV, Mašina za sudove, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Ostava
Vračar Hram Hram Sv. Save STOJANA PROTIĆA Dvoiposoban izdavanje Izdaje se konforan stan opremljen i namesten prema zahtevu na top lokaciji,ugao St.Protica i Branicevske AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv Stara gradnja.
Novi Beograd Sava centar (Blok 19 do 23) Blok 21 Dvoiposoban BULEVAR MIHAJLA PUPINA stan Stan se nalazi na izuzetnoj lokaciji na spoju starog i Novog Beograda,ušću Save u Dunav okružen velikim parkovima.U neposrednoj blizini TC Ušće,hotela Hajat,Arene i autoputa.Pored stana prolazi nekoliko tramvajskih i autobuskih linija tako da je direktno povezan sa celim gradom.U blizini je škola,obdanište,posta,marketi i kafići kao i prostran parking.Stan je potpuno renoviran i opremljen sa novim namestajem kao i kompletnom belom tehnikom.Pvc,sa roletnama i komarnicima,dva mokra cvora,dve klime,dve spavace sobe plus dnevna,vesmasina,sudomasina,tv,kablovska,internet,sigurnosna vrata,uredan ulaz i stepeniste,pripadajuca prostorija u podrumu.Postoji mogucnost dogovora oko dodatnog namestaja.Depozit.Useljiv od 01.10.2021. AG PROVIZIJA 50%Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Stara gradnja. Topla voda
izdavanje Zvezdara Ðeram Đeram Jednoiposoban VOJVODE SAVATIJA Vojvode savatija , Lux gradnja 2017 Stan 48 kvadrata Troskovi Info stan u grejnoj sezoni po potrosnji oko 80€ a van grejne sezone 10€,struja po potrosnji. Lift 250 din,odrzav zgrade 300, kabl i internet 3000. AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
Petosoban prodaja Beograd Voždovac - Jajinci Na prodaju uknjižena kuća sa pomoćnim objektom površine 98m2 (pr+pk) na placu od 3.01a. Dozvoljena gradnja oko 300m2 (pr+1+pk). Na 20m od Bulevara JNA. Mogućnost priključka na gas i kanalizaciju. Vlasništvo 1/1 AG PROVIZIJA 2% Za adaptaciju Stara gradnja.
Beograd izdavanje Stari Grad Skupština VLAJKOVIĆEVA Jednoiposoban Iznajmljuje se stan na sjajnoj lokaciji. Stan je svetao,lepog rasporeda... Obavezan depozit u iznosu jedne zakupnine. AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv Stara gradnja.
Zemun Zemun centar Zemun-centar 22 OKTOBRA Dvosoban izdavanje Izdaje se stan u centru Zemuna na odlicnoj lokaciji - Karadjordjev trg/ 22. Oktobra. Parking mesto u sklopu zgrade sa rampom. Odlicna povezanost sa ostalim delovima grada. Stan je renoviran, PVC stolarija, nova bela tehnika, nov namestaj. Zgrada je bez lifta. Depozit u visini jedne mesecne kirije. Vredi pogledati, zaista lep stan, za uzivanje. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Stan useljiv od 01.10.2021. godine. AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Stara gradnja.
Voždovac Pašino i Lekino brdo Lekino Brdo Dvoiposoban TODORA DUKINA stan Stan se nalazi u mirnom delu grada,u delu ulice gde ne prolazi gradski saobraćaj,blizu parka Šumice. Ima 2 odvojene spavaće sobe, dnevnu sobu sa kuhinjom, kupatilo, terasu i francuski balkon. Izlaz na terasu je iz dnevnog boravka i iz jedne od soba. Stan je polunamešten. Sadrži kuhinju,kompletnu belu tehniku,2 ugradna ormara, ugaonu garnituru,fotelju,klimu. Veoma je svetao i topao. Urađene su roletne na svim prozorima i vratima sa komarnikom. Nalazi se blizu autoputa i ima dobru komunikaciju sa Centrom grada i Novim Beogradom. Depozit u visini mesečne kirije. Plaćanje mesečno. AG PROVIZIJA 50%.Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
prodaja Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Blok 62 Dvosoban JURIJA GAGARINA Veoma lep funkcionalan u odličnom stanju,stan ima dve spavaće sobe dnevni boravak povezan sa trpezarijom i kuhinjom.kupatilo,terasa i podrum.veoma lep kraj u blizini na oko 200m škola vrtic i lep park ispred zgrade gracki prevoz ispred zgrade na 100m AG PROVIZIJA 2%Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Telefon, Kablovska, Izvorno stanje. Stara gradnja.
Dvosoban izdavanje Beograd Vračar Hram Hram Sv. Save BRANIČEVSKA Dvosoban stan od 62 m2 sa pogledom na Hram, strogi centar Vracara, I sprat, sa dve terase, centralnim grejanjem (radijatori), komplet renoviran i komplet opremljen. Odmah useljiv. Velika dnevna soba sa kuhinjom - klima uredjaj - ugradni elementi Gorenje. Velika spavaca soba sa pogledom na dvoriste - zelenilo i odvojenim delom u kojem se nalazi garderober sa klima uredjajem Kupatilo luksuzno opremljeno - geberit wc solja, tus kabina, italijanske plocice, susac PVC stolarija visokog kvaliteta Blindirana ulazna vrata Mesecne rezije: 2000-3000rsd infostan, 2000-3000rsd struja, 1000 rsd profesionalni upravnik, 3000 rsd - kablovska i internet U blizini fakulteta (medicinski/stomatoloski), najatraktivnijih restorana i kafica, do hrama svetog save 100 m hoda, u blizini dva prelepa parka, sve na dohvat ruke. AG PROVIZIJA 50%Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv Stara gradnja.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane