Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Vračar Neimar Gospodara Vučića

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Vračar Neimar Gospodara Vučića Trosoban Izdaje se kompletno opremljen stan u mirnom delu ulice Gospodara Vučića na Vračaru-Neimaru. Nekretnina se nalazi na šestom spratu od šest, sa liftom. U sastav stana ulaze dve spavaće sobe, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom i ostavom. Postoji jedan mokri čvor. Grejanje je centralno, poseduje tri klime. Mogućnost zakupa garažnog mesta. Obavezan depozit u visini jedne mesečne rente. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Zoran Vodoplav br. licence 796 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339 011/24-13-063 011/4016-236 www.artnekretnine.com .
Palilula Kotež Branka Miljkovića Jednoiposoban prodaja Uknjižen, 1.5, 48m2+15m2, TA, II/III, terasa. Komforan jednoiposoban stan, sa galerijom od 15m2. Nalazi se u blizini autobuskog stajališta, škole, prodavnica. Prostorije: ulazni hodnik, kupatilo, spavaća soba, dnevna soba sa trpezarijom i kuhinjom i terasa. Iznad je galerija, sa prostorom za odlaganje. Stan je uknjižen i za svaku preporuku. Agenc. provizija 2% Agent: Biljana Babić br. licence 3992 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 BB01 .
Zvezdara Učiteljsko naselje Garsonjera Kačićeva stan Uknjižen, garsonjera, VPR/ III, eg. Novija gradnja. 20m2 + 3m2 terasa. Odličan stan na dobroj lokaciji. U blizini Aviv parka i Beoshoping centra Stan za svaku preporuku. Agenc. provizija 2% Agent: Vladimir Jovanović br. licence 1773 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com .
izdavanje Palilula Hala A Nikolić Jednoiposoban Dragoslava Srejovića GREEN RESIDENCE ! U prilici smo da Vam ponudimo DELUX, komplet renoviran i savremeno namešten stan koji se izdaje sa parking mestom (daljinsko otvaranje i zatvaranje). Lokacija: 50m od hale "Pionir". Odličan raspored prostorija, lep pogled sa lođe ka centru grada. U spavaćoj sobi, po potrebi može da se ubaci i dodatni spavaći krevet. U zgradi ima 2 lifta. Grejanje je CG sa kalorimetrima (plaća se po potrošnji). U sklopu zgrade je i sportski centar kao i veliki supermarket. Stan ze izdaje na period od minimum 2 godine uz obavezan depozit u visini 2 kirije. Agenc. provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Milivoje Mićko Đorđević br. licence 2498 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com .
prodaja KOLUBARSKI OKRUG Valjevo Divčibare Belog narcisa Građevinski plac na Divčibarama površine 15,9 ari, uknjižen, staro vlasništvo. Plac je lociran u najatraktivnijem delu Divčibara, u blizini centra, skijaške staze, pijace. Plac ima odličan prilaz i za mogućnost gradnje na placu utvrđeni su lokacijski uslovi. Obzirom na ekspanziju Divčibara, izuzetna ponuda. Agenc. provizija 2% Agent: Aleksandra Jovančević br. licence 406 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339 011/4016-237 011/4016-236 .
Beograd izdavanje Stari Grad Dorćol donji Tadeuša Košćuška Trosoban U prilici smo da Vam ponudimo stan na odlicnoj lokaciji. Izdaje se trosoban renoviran stan,pored Dunava i 25.maja. Nalazi se na 5min od Knez Mihajlove ulice,i par minuta peške od Kalemegdana. Sastoji se od dnevnog boravka sa trpezarijom i kuhinjom,dve odvojene spavaće sobe,u jednoj sobi bračni krevet,hodnik,kupatilo,lodja i terasa. Kućni ljubimci su dozvoljeni. Mirno je i puno zelenila. Depozit obavezan u visini jedne kirije. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Slađana Čađenović, br. licence:4198 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com SC05 .
Čukarica Banovo brdo Karpoševa Jednosoban prodaja Ova dizajnerski svedena zgrada je osmišljena da ponudi budućim stanarima komfor u prelepom delu Banovog brda. Na samo 5 minuta udaljenosti od Ade i 800m od tržnog centra ova lokacija je savršen izbor za mlade porodice. Takođe obdanište, Dom zdravlja kao i osnovna i srednja škola nalaze se u neposrednoj blizini. Rok završetka: septembar 2023 - Garaža - Grejanje na gas Bez provizije za kupca Pozovite nas i zakažite sastanak. 011/4016-236 011/4016-237 .
Novi Beograd Bežaniska kosa (1 2 3) Četvorosoban Dragiše Brašovana stan Dragiše Brašovana, 4/4, lift, dve terase, duplex u odličnom stanju, dvostrano orijentisan, svetao, prozračan, na odličnoj lokaciji, u mirnom kraju sa puno zelenila, veliki javni parking, blizina svih infrastrukturnih objekata, prevoza, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Novi Beograd Fontana i Hala sportova Dvosoban Narodnih heroja Narodnih heroja, 2/15, dva lifta, u izvornom stanju, dvostrano orijentisan, odličan ulaz u zgradu, blizina prevoza, škole, vrtića, prevoza, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Trosoban prodaja Beograd Vračar Južni bulevar Generala Horvatovića Generala Horvatovića, 2/3, lođa, bez ulaganja, hrastov parket, pvc stolarija, blindirana ulazna vrata, svetao, jugoistočno orijentisan, odličan raspored, iz hodnika se ulazi u sve prostorije, dva mokra čvora, 13m2 uknjižena garaža 20.000eur, (može bez garaže), zgrada uredna i čista, bez buke, odmah useljiv, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Palilula Poštanska štedionica-Tašmajdan Knez Danilova Četvorosoban Knez Danilova, 3/6, lift, lođa, renoviran, svetao, iz hodnika se ulazi u sve sobe i kuhinju sa trpezarijom, dva mokra čvora, uredna i kvalitetna zgrada, bez buke, odmah useljiv, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Indjija Indjija izdavanje Izdaje se stan u centru grada koji se u strukturi sastoji od hodnika, kupatila,kuhinje sa trpezarijom i dnevnim boravkom, spavaće seobe i terase. Stan je polunamešten u smilsu da ima kuhinjske elemente te peć i frižider. Grejanje je centralno na gas sa vlastitim brojilom za sve komunalije. Zgrada ima lift, video nadzor. U dvorištu zgrade nalazi se parking mesto koje se izdaje posebno i cena zakupa parking mesta jeste 20 evra. Stan se izdaje na duži vremenski period.
Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Novi Beograd Blok 71 Troiposoban Dr Ivana Ribara stan OPIS NEKRETNINE:Uknjižen na 93m2, a graševinska mera je 103m2, odlično organizovan prostor i vrlo funkcionalno opremljen. Dvostrano orijentisan. Stan se prodaje kompletno namešten. Nalazi se u blizini škole, vrtića, pijace, više supermarketa i odlično je povezan sa svim delovima grada,a u neposrednoj blizini Savskog šetališta, stan za svaku preporuku, PROSTORIJE: presoblje, kuhinja, trpezarija, dnevni boravak, tri spavaće sobe, dva mokra čvora, ostava, dve lođe. Agencijska provizija 2%.
izdavanje Čukarica Čukarica lokacija Čukarica Vodovodska II deo OPIS NEKRETNINE: Plac je ravan i ograđen. Nalazi se na oko 200m od Vodovodske ulice koja spaja naselja Bele vode i Železnik. U blizini su mnoge firme pa je idealan za skladištenje robe ili auto plac. Do placa je nasut put oko 20m, a pre toga asfalt. Na placu je priključak za vodu. Struje nema al je moguć priključak ako je potrebno. Obavezan depozit u visini jedne mesečne cene zakupa. Moguć dogovor. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja preduzeća.
Dvosoban prodaja Beograd Savski venac Dedinje Sime Lozanića 2.0, 45m2(lođa), vpr/4, CG, interfon, internet, telefon, klima, ktv, podrum Dedinje spada u jedan od najlepših i najšumovitijih delova Beograda. Važi za elitni kraj grada, u kome se kultura i karakter individualnog stanovanja u privatnim kućama prepliće sa probranim susedstvom rezidencijalnih objekata i ambasada. Nepokretnost se nalazi u ulici Sime Lozanića, koja spaja ulicu Generala Pavla Jurišića Šturma i Neznanog junaka. Iako vrlo miran, ovaj deo grada je infrastrukturno kompletno razvijen, sa dobrom vezom sa ostalim delovima grada. U prilici smo da Vam ponudimo komfornu dvosobnu nepokretnost koja se nalazi na pravom visokom prizemlju vrlo očuvane i uredne četvorospratnice iz 1961. Sve prostorije su komotne, funkcionalno raspoređene, jer se u sve ulazi iz centrlanog predsoblja i sve imaju prozore. Stan je trostrano orijentisan pa ima dosta dnevnog svetla. Kompletno, kvalitetno i sa ukusom je renoviran, pa ne zahteva ulaganje. Lođa je zastakljena. Grejanje centralno. Stanu pripada podrum. Od prostorija: hodnik, kuhija, dnevna soba, spavaće soba, kupatilo i lođa. Stan je uknjižen na 45m2. Kontakt 065 233 52 60 R-ID: #4168 Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Stara gradnja.
Beograd prodaja Stari Grad Centar i Terazije Terazije Terazije Troiposoban 3.5, 100m2(terasa 8m2), 1/3, EG, interfon, internet, ktv,klima, ostava, podrum. Ulica Terazije spada u najstrožiji centar, počinje od hotela Moskva a završava se kod Skupštine grada. Stanovi na ovoj lokaciji se izuzetno retko pojavljuju na tržištu pa su samim tim odlična investicija u svakom pogledu. U prilici smo da vam ponudimo renoviran troiposoban salonski stan na prvom spratu od tri, u samoj ulici Terazije. Nalazi se u predratnoj održavanoj dvorišnoj zgradi iz 1927-e godine, čija je fasada obnovljena, uvučena je od ulice sa prolazom kroz pasaž. Ova nepokretnost je dobrog rasporeda prostorija, visine plafona 3,15m, dvostrano je orijentisana sa pogledom na dvorište, svetla i bez buke. Kompletno renovirana pre nekoliko godine (hidro i elektro instalacije, PVC spoljna stolarija, španska keramika, parket, sigurnosna vrata), pa ne iziskuje dodatna ulaganja. Takođe ima i pripadajući podrum. Grejanje etažno - na struju i četiri klime što pruža mogućnost optimizacije grejanja i racionalizacije troškova. Idealan za život ali i za izdavanje, na dan ili dugoročno. Od prostorija: ulazna zastakljena terasom, prijemni salon sa kaminom, kuhinja sa trpezarijom, tri sobe, kupatilo, toalet, ostava. Uknjižen, merena površina 100m2. Brzo useljiv. Kontakt: 065 233 52 60 R-ID: #4169 Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Salonski stan. Stara gradnja. Ostava
Stari Grad Dorćol gornji Dorćol Žorža Klemansoa Dvosoban izdavanje 2.0, 90m2 (četiri terase), 6/6, CG, lift, dve klime, internet, interfon, telefon, ktv, video nadzor, namešten. Donji Dorćol predstavlja jednu od atraktivnijih gradskih lokacija za život, a ulica Žorža Klemansoa važi za dobro organizovanu ulicu, sa kompletno razvijenom infrastrukturom. Blizina reke, Kalemegdana i Knez Mihajlove, daje sve pogodnosti udobnog života onima koji zakupe nepokretnost u ovom delu grada. U prilici smo da Vam ponudimo, u zakup, luksuzno namešten stan, u dobro održavanoj zgradi sa liftom. Stan se nalazi na poslednjem spratu i na dva nivoa je. Tokom celog dana stan je osunčan, veoma je prostran i pruža dosta mogućnosti. Kompletno je opremljen najkvalitetnijim materijalima i nameštajem. U stanu postoje dve klime. Odmah je useljiv, obavezan depozit u visini mesečne zakupnine. Od prostorija: Ulazni hodnik, dnevni boravak, kuhinja objedinjena sa trpezarijom, spavaća soba, kupatilo i četiri terase. Kontakt: 065/ 233 52 60 R-ID: #4170TV, Mašina za sudove, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Nije prizemlje Odmah useljiv Stara gradnja. Gradska kanalizacija Topla voda
Voždovac Šumice Šumice Dvosoban Rimska stan 2.0, Šumice, Rimska, 48m2, cg, 4/4 Na odličnoj lokaciji, u mirnom , zelenom okruženju sa parkovima, školom, Domom zdravlja i više linija GSB, Uknjižen. Provizija 2% 066/855-88-89 R-ID: #1774 Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Izvorno stanje. Stara gradnja.
prodaja Vračar Čubura Gradić Pejton Dvosoban CARA NIKOLAJA II Prodaje se kuća u zajednickom dvoristu u ulici Cara Nikolaja II kod Cuburskog parka, Vračar. Kuca ima 35m2, koja se sastoji od 2 sobe (neprolazne), kuhinje sa trpezarijom i kupatila. U dvoristu ima 5 stanara. Dobra investicija za stanovanje, izdavanje, a ima i potencijala za zainteresovane investitore. AG PROVIZIJA 2"%Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Internet, Telefon, Kablovska, Izvorno stanje. Stara gradnja.
Dvoiposoban izdavanje Beograd Palilula Karaburma VOJVODE MIĆKA KRSTIĆA Stan, poslovni prostor, u Vojvode Mickakod Dunavskih terasa. Visoko prizemlje sa mogućnošću Pp. Prodavnica Gomex u zgradi, novogradnja. Može sa parkingom u garaži Kućni ljubimci nisu dozvoljeni AG PROVIZIJA 50% Internet, Kablovska,
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane