Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

poslovni prostor Beograd prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV Aleksandra Belića

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Zvezdara Učiteljsko naselje Učiteljska Učiteljska, pr/3, mali izlog, mokri čvor (sa tuš kabinom), opremljen lokal (kao frizersko-kozmetički salon), na odličnoj lokaciji, ispred je autobusko stajalište, blizina marketa, može se izdavati i prazan (za razne namene) uz korekciju cene, obavezan jedan depozit. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Savski venac Dedinje Humska Dvosoban prodaja Humska, 1/4, dve lođe, adaptibilan u dvoiposoban, svetao, dvostrano orijentisan, u mirnoj ulici sa dosta zelenila, pored Partizanovog stadiona, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Zvezdara Bulbuder Dvosoban Čegarska stan Čegarska, pr/4, lođa 6m2, odličan, sređen stan, prostran, svetao, sve prostorije su sa prirodnom ventilacijom, ispred dnevne sobe je lepo uređen i ograđen prostor 12m2 sa izlazom jedino iz ovog stana, dobra lokacija, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Voždovac FON Dvoiposoban Bilećka Funkcionalan stan, izuzetno dobrog rasporeda prostorija. Iz hodnika dužine 12 metara se ulazi u sve prostorije. Izdvojena kuhinja sa ostavom od 2 kvadrata koja nije ušla u kvadraturu. Velika i svetla dnevna soba i odvojen spavaći blok sa dve sobe i kupatilom. Na terasu 6m dužine, izlazi se iz dnevne sobe i iz kuhinje. Stan je istočno orijentisan, sa pogledom na drvored u Bilećkoj ulici, tako da u letnjim mesecima pruža osećaj niže temperature. Zgrada ima ograđeno dvorište sa parkingom. Stanu priprada označeno parking mesto u dvorištu, koje se prodaje uz stan po ceni od 10.000 eur. Stanu pripadaju podrumske prostorije, zgrada ima atomsko sklonište. Stara kvalitetna gradnja, sa debelim zidovima koji prižaju odličnu zvučnu i toplotnu izolaciju. Potrebna su manja higijensko-kozmetička ulaganja u stan koji je apsolutno zdrav. Pozicija zgrade je između Bulevara Oslobođenja i Vojvode Stepe, na samo dva minuta od mogobrojnih gradskih linija prevoza, velikih supermarketa, fakulteta, hotela, stadiona... Stan je staro vlasništvo, uknjiženo 1/1. Agencijska provizija je 2%.
prodaja PODUNAVSKI OKRUG Velika Plana Miloševac Na samo 50 minuta vožnje od Beograda, auto-putem ka Velikoj Plani, na 100m od Miloševačkog jezera. Područje bogato vinogradima, u blizini je čuvena vinarija „Radovanovic“. Spratna kuća od 100m2 se nalazi na placu od 20 ari, u vikend naselju, pozicionirana na sredini jezera i blizu plaže. Fantastičan pogled na Homoljske planine i Moravsku dolinu, osunčana parcela idealna za sadnju voća ili vinograda. Ruža vetrova pruža zdrav odmor i opuštanje u prelepoj prirodi nadomak jezera u kome pecaroši mogu naći svoj kutak za sport i razonodu. Kuća je zidana 1980'tih, cvrsta gradnja sa stubovima od armiranog betona. Potrebna je delimična adaptacija unutra i kozmetičko osveženje prostora.Do placa se stiže autoputem - izlaz za Požarevac, zatim sledi vožnja magistralnim putem a 2 km do placa je makadamski put. U blizini se nalazi i čuvena vinarija "Radovanović". Kupac plaća proviziju 1.000 eur +pdv.
Beograd izdavanje Zemun Naselje Save Kovačević Mića Radakovića Jednoiposoban Jednosoban namešten stan, može da funkcioniše kao jednoiposoban, čist, uredan, održavan. Prednost imaju ženske zaposlene osobe. Useljiv od 15.05.2023.
Stari Grad Knez Mihailova i Studentski trg Knez Mihailova Dvosoban izdavanje Kompletno renoviran apartman, na početku Knez Mihajlove, miran. Sastoji se od predsoblja, spavaće sobe sa kupatilom, gostinski WC, veliki dnevno-trpazarijski deo sa kuhinjom. Svetao, sa običnim i krovnim prozorima.
Voždovac Kumodraž I II III blizu škole plac Odlično mesto. Na prodaju su idealni delovi 2 kat.parcele. Označena je približna lokacija. Provizija je u visini od dva posto cene.069/236-5768
izdavanje Kragujevac Centar Jednosoban Steve Jakovljevica 4 MHome stanovi za izdavanje u Kragujevcu Mhome potpuno novi jednosobni stanovi za izdavanje u Kragujevcu namenjeni su ljubiteljima lepog, modernog i skladnog prostora. Mhome Vam nudi 15 jednokrevetnih i potpuno opremljenih apartmana za izdavanje na mesecnom nivou. Lokacija je najpogodnija za studente. Nalazimo se na samo kilometar od fakulteta, studentskog doma i centra grada. Mhome poseduje predivno dvorište, video nadzor i obezbedjenje. U cenu su ukljucene placene rezije: struja, voda, grejanje na gas, kablovska i wi fi internet. Želite najbolje za sebe! Budite deo Mhome! Popis stvari u sobi: Toalet u toaletu i sušac za stvari, Cipelarnik, Krevet, Kuhinja sa ugradnom plocom i frižiderom, Orman sa policom za tv, LCD TV Panasonic, Radni sto, Lampa Eglo, Stolica, Terasa, Roletne, Luksuzan laminat, Luster Eglo, Podaci: Ul.Steve Jakovljevica br.4, 34000 Kragujevac, email: mhome.apartments@gmail.com, Telefon: +381653312226 Diana
Dvosoban prodaja Beograd Stari Grad Dorćol gornji Strahinjića bana Strahinjića bana dvostrano lorjentisan u standardnom stanju u veoma atraktivnoj ulici
Beograd izdavanje Savski venac Savski venac lokacija Iznajmio bi lokal oko 50 kvm na Novom Beogradu, Senjaku, Dedinju, Autokomandi, Centar ili oko hipodroma za mini salon za prodaju motorcikala ili car diteiling. Mogucnosti promene izloga.... Ugovor na duze. 063 8808100 Sale
Zemun Zemun Gornji grad Gornji Grad Bosanska Dvoiposoban prodaja 2.5, 58m2(terasa), vpr/3, EG, interfon, internet, video nadzor, klima, ktv Ulica Bosanska ušuškana je između Ugrinovačke i Prvomajske ulice. Blizina reke, okruženje sa puno zelenila, kao i kompletno razvijena infrastruktura daje sigurnost u investiciju onome ko kupuje nepokretnost u ovom delu grada. U prilici smo da vam ponudimo prostorno odličan stan na visokom prizemlju dobro očuvane i održavane trospratnice sa interfonom i video nadzorom. Izvorno dvoiposoban stan, dvostrano orijentisan, svetao i bez buke, vrlo komforan i funkcionalnog rasporeda. Sve prostorije su dobrih veličina sa velikim prozorima i etažnim grejanjem. Obzirom da je nepokretnost u odličnom stanju pruža savršenu mogućnost za miran porodični život. Prava prilika za sve one koji traže funkcionalan i kvalitetan stan na lepoj lokaciji. Uz stan se prodaje i garaža od 20m2 po ceni od 20.000evra. Od prostorija: hodnik, dnevno-trpezarijski prostor, kuhinja, dve spavaće sobe, kupatilo i terasa. Uknjižen na 58m2 i brzo useljiv. Kontakt: 065 233 52 60 R-ID: #4087 Video interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Izvorno stanje.
Novi Beograd Fontana i Hala sportova Fontana Jednosoban Studentska stan 1.0, 30m2, 2/4, CG, interfon, internet, telefon, ktv Blok 3 (Fontana) jedan od traženijih delova Novog Beograda. Oivičen je ulicama Narodnih heroja, Pariske komune, Bulevarom Zorana Đinđića i Studentskom. Kao “stari” deo Novog Beograda lokacija je odlično infrastrukturno razvijena u svim aspektima, a naročito je odlikuje brza veza sa centrom grada. U prilici smo da Vam ponudimo odličnu jednosobnu nepokretnost u Studentskoj ulici na drugom spratu veoma dobro održavane četvorospratne zgrade, a u neposrednoj blizini Hale sportova ”Ranko Žeravica”. Sama nepoktenost je vrlo svetla, bez buke i orijentisana južno, ka parku sa puno zelenih površina. Stan je funkcionalnog rasporeda prostorija, iz ulaznog hodinka se ulazi u sve prostorije (kupatilo, kuhinju sa trpezarijom, sobu), lako je adaptibilan u jednoiposoban stan po želji kupca. Delimično je renoviran. Parking prostor ispred zgrade je slobodan, sa dovoljno mesta. Odlična prilika za kupovinu, osim kao životni prostor može biti dobra i sigurna investicija za rentiranje. Od prostorija: ulazni hodnik, soba, kuhinja sa trpezarijom i kupatilo. Uknjižen na 30m2 i odmah useljiv. Kontakt: 065 233 52 60 R-ID: #4088 Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Izvorno stanje. Stara gradnja.
prodaja Okolina - Četvorosoban Milovana Glišića Kuća 100m2, plac 134a, gradski vodovod, lokalni izvor, struja. Malo i mirno mesto Darosava je, sa svojih oko dve hiljade stanovnika, smešteno na nepunih desetak kilometara od centra Aranđelovca, putem ka Lazarevcu. Plac i kuća su smešteni u mirnom delu Darosave dalje od glavnog puta, na blagoj padini. U prilici smo da Vam ponudimo dve velike susedne parcele, sa kućom na sprat. Jedna parcela je površine 113.5a, uknjižena kao građevinsko zemljište, a druga površine 20.9a, uknjižena kao šumsko zemljište. Na placu su dovedene struja i voda iz gradskog vodovoda i iz sopstvenog izvora. Teren je sa blagim padom ka jugu odnosno ka centru Darosave. Od magistralnog puta do placa vodi 1km asfaltnog puta i 200m zemljanog puta. Kuća je površine 100m2 na dva nivoa. Kvalitetno je zidana 1969. godine. Potrebno je renoviranje. Pored kuće na placu je i manji prizemni pomoćni objekat, takođe za renoviranje. Prostorije u kući: Donji nivo: ulaz, letnja kuhinja, ostava, podrumska prostorija. Gornji nivo: tersa, ulaz, kuhinja, kupatilo, trpezarija, soba. Zemljište je uknjiženo 1/1. Kuća nije uknjižena. Kontakt : 065 233 52 60 R-ID: #4089 Izvorno stanje. Stara gradnja.
Jednosoban prodaja Beograd Vračar TASMAJDAN Desanke Maksimovic Tasmajdan, Desanke Maksimovic, 1.0 (adaptibalan u 1.5), 41 m2 sa terasom od 6 m2, PR od VII spratova, cg, lift, interfon, ktv, internet, uknjizen na 35 m2, podrum, parking mesto za stanare zgrade, starogradnja. Na prestiznoj lokaciji kvalitetna gradnja iz 60-ih godina, ocuvane fasade i uredne unutrasnjosti. Stan se nalazi preko puta Tasmajdana, blizu ugla sa Bulevarom kralja Aleksandra. Stan je u izvornom stanju i adaptibilan je. Dobar raspored prostorija: predsoblje, dnevna soba, odvojena kuhinja sa trpezarijom koja izlazi na zastakljenu terasu od 6 m2 (dvorisno orijentisana) i kupatilo (prirodna ventilacija). Svetao, dvostrano orijentisan - na ulicu i dvoriste. Zbog izuzetne centralne lokacije je pogodan i za poslovni prostor i za iznajmljivanje. Stan se godinama uspesno izdaje kao poslovni prostor. Mogucnost parkiranja za stanare zgrade u dvoristu iza zgrade (svi stanari vec godinama koriste isto mesto). Cena 110 000 evra. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 060/3056052 || dokumentacija : uknjizen
Beograd prodaja Čukarica Rušanj Proleterska Rusanj, Proleterska, 5.0 kuca od 150 m2, dve terase, na 9.5 ari placa, PR + I sprat + TAVAN, eg na cvrsto gorivo, telefon, ktv, internet, uknjizena, podrum, starogradnja iz 1974. godine. Kuca ima dva ulaza. Prvi ulaz ima 120 m2, a drugi ulaz 30 m2. Prostorije prvog ulaza u prizemlju: predsoblje, kuhinja, trpezarija, dnevna soba, spavaca soba, kupatilo, ostava i terasa. Prvi sprat: predsoblje, tri spavace sobe, kupatilo i terasa. Tavanski prostor. Prostorije drugog ulaza: kuhinja sa trpezarijom, kupatilo i kotlarnica. Cena 90 000 evra. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. RAICEVIC NEKRETNINE 011/4076384 || dokumentacija : uknjizen
Voždovac Jajinci Milutina Miljkovica prodaja Jajinci, Milutina Miljkovica (novi naziv Milice Ribnikar), 8.0, 2 kuce ukupne povrsine 250 m2 sa terasom (200 m2 + 50 m2), na 5 ari placa, PR + I, eg, 3 telefonske linije, interfon, ktv, internet, klima, uknjizena na 96 m2 (ostatak je predat na knjizenje), garaza, kuca iz 2004. godine. Dve kuce, od 200 m2 i 50 m2, sa lepo uredjenim dvoristem, na placu od 5 ari, 200 m udaljene od Bulevara oslobodjenja, 9 km od centra grada, u blizini doma zdravlja, osnovne skole, gradskog prevoza, Banjice. Prostorije u prizemlju kuce od 200 m2 : predsoblje, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, ostava od 12 m2, 2 spavace sobe i kupatilo. I sprat: predsoblje, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, 2 spavace sobe, kupatilo i terasa. Prostorije kuce od 50 m2 : predsoblje, dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, spavaca soba i kupatilo. Cena 400 000 evra. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. RAICEVIC NEKRETNINE 011/4076384 || dokumentacija : uknjizena
Savski venac Savski venac lokacija CENTAR Gavrila Principa kuca HOTEL! Savski venac, Gavrila Principa, 13.0 kuca od 335 m2, PR + I + II + III + PTK, eg, bez lifta, interfon, ktv, uknjizena na 105 m2 (predata na uknjizbu na celu kvadraturu), podrum, novogradnja. Hotel kvalitetne novije gradnje, lepe spoljasnjosti i unutrasnjosti, na veoma atraktivnoj lokaciji, blizu Sava Male. Hotel se sastoji od 6 stambenih jedinica na 5 nivoa. PR: dva 1.0 stana, dnevna soba sa spavacim delom, cajnom kuhinjom i kupatilom. I sprat: 3.0 stan, dnevna soba, 2 spavace sobe, cajna kuhinja, kupatilo i ostava. II sprat: 3.0 stan, dnevna soba, dve spavace sobe, odvojena kuhinja i kupatilo. III sprat: 3.0 stan, dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom, 2 spavace sobe i kupatilo. PTK: 2.0 dupleks, dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom, velika spavaca soba i kupatilo. Trostrano orijentisani stanovi - na ulicu i dvoriste. Prodaje se kompletno namestena i opremljena, bez ulaganja. Cena 520 000 evra. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 060/3056052 || dokumentacija : uknjizen
prodaja Rakovica Kanarevo Brdo Roze Luksemburg Kanarevo brdo, Roze Luksemburg, 5.0 kuca od 342 m2 sa terasom, na placu od 4.64 ari, PR + I + II + TAVAN, eg, telefon, ktv, internet, trofazna struja, kanalizcija, odmah useljiva, uknjizena na 122 m2 (ostalo je u sivoj fazi), podrum, dve garaze, kuca iz 1980. godine. Kuca se nalazi na odlicnoj lokaciji, u mirnoj ulici blizu doma zdravlja, osnovne skole, Pete ekonomske i Masinske skole, vise vrtica, marketa, prevoza. Prizemlje: 2 garaze i podrum; I sprat (122 m2): predsoblje, dnevni boravak sa izlazom na terasu, 3 spavace sobe, kuhinja, trpezarija i kupatilo; II sprat (122 m2): u sivoj fazi; Tavanski prostor. Iza kuce se nalazi dvoriste za letnjikovac. Pogodna je i za investitore. Cena 250 000 evra. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. RAICEVIC NEKRETNINE 011/4076384 || dokumentacija : uknjizen
prodaja Beograd Vračar Kalenić Trnska Kalenic, Trnska, lokal od 70 m2 m2, PR od V spratova, cg, lift, interfon, odmah useljiv, uknjizen na 50 m2. Zgrada iz 2007. godine, lokal orjentisan zapadno, ka ulici sa velikim izlogom. Trenutno je u funkciji vrtica sa odvojenim toaletom za decu i odrasle, prijemnim delom, ostavom, velikom prostorijom i pravom na koriscenje natkrivenog dela parcele koji se nalazi neposredno ispred lokala. Cena 130 000 evra. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 060/3056057 || dokumentacija : uknjizen
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane