Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

poslovni prostor Beograd prodaja Stari Grad Centar i Terazije Generala Lešjanina

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Savski venac Savski venac lokacija Durmitorska Dvosoban Durmitorska, 1/8, (stan je na vpr, zbog konfiguracije terena ima visinu I sprata), lift, lođa, funkcionalan, svetao, u dobrom stanju, održavan, orijentisan ka dvorištu veoma tih, a u samom centru grada, na odličnoj lokaciji u blizini Beograda na vodi, Palata pravde, Mup-a Savski venac, prevoza, pogodan i za poslovni prostor, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Savski venac Savski venac lokacija Durmitorska Dvosoban prodaja Durmitorska, 1/8, (stan je na vpr, zbog konfiguracije terena ima visinu I sprata), lift, lođa, funkcionalan, svetao, u dobrom stanju, održavan, orijentisan ka dvorištu veoma tih a u samom centru grada, na odličnoj lokaciji u blizini Beograda na vodi, Palata pravde, Mup-a Savski venac, prevoza, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Palilula Palilula lokacija Dvoiposoban Ruzveltova stan Ruzveltova, 2/4, lođa, dva ulaza (deljiv na dve jedinice), izuzetno svetao stan, salonskog tipa, zaštićen od buke, na odličnoj poziciji (ka Ivankovačkoj ulici), u dobro održavanoj zgradi sa video nadzorom, pripadajući podrum, blizina svih infrastrukturnih objekata i fakulteta, odlična investicija za stanovanje ili izdavanje, za preporuku, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Savski Venac Ekonomski fakultet - Sava Jednosoban Gavrila Principa Gavrila Principa, pr/7, lift, lift, dvorišno orijentisan, mogućnost priključka na cg, u blizini prevoza, pijace, fakulteta, škole, pogodno za izdavanje ili kao poslovni prostor, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Četvoroiposoban prodaja Beograd Novi Beograd Genex (blok 37 i 38) Bulevar Arsenija Čarnojevića Bulevar Arsenija Čarnojevića, 2/4, lift, ekskluzivan stan po svojoj lux koncepciji, veličini (4,5 sobe - 120m2 uknjiženo, a mereno 122,5m2), na atraktivnoj lokaciji kod kružnog toka Opštine Novi Beograd, novog Merkatora i crkve Svetog Dimitrija, u kvalitetno građenoj zgradi (zidovi od cigle). Stan je u "Generalicama", u zgradi okruženoj uređenim zelenolom, južno orijentisan. Zgrada izuzetno svetla i uredna. Ulaz je u mermeru, postavljena su nova PVC vrata, poštanski sandučići, interfon, senzorska rasveta u ulazu, a zgrada je okrečena unutra i spolja. Sa prelepim rasporedom i jasno odvojenim dnevnim boravkom od spavaćeg dela čine ga maksimalno komfornim i praktičnim, a južna orijentacija karakteriše ga kao svetao i prozračan. Stan poseduje veliku dnevnu sobu sa trpezarijom (oko 28m2), kuhinju, terasu, radnu sobu, toalet i špaiz, a u spavaćem bloku tri spavaće sobe, kupatilo, terasu i ostavu. U sve prostorije se ulazi iz više komfornih hodnika. Stan poseduje podrum, kao i 360 stepeni pokrivenosti v.n. sa 16 kamera oko i u zgradi, monitoringom iz aplikacije za sve uređaje, kao i 4 kamere samo ka parkingu, kao i DVR snimkom od 20-ak d. Blizina više obdaništa i škola, igrališta, prodavnica, i gradskog prevoza sa velikim brojem linija ka gradu, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Gandijeva Dvosoban Gandijeva, vpr/18, tri lifta, lođa, u izvornom stanju, lako adaptibilan u dvoiposoban, rampa za invalide, blizina škole, prevoza, marketa, iz otkupa. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Palilula Borča Ratnih Vojnih Invalida Dvoiposoban prodaja Ratnih Vojnih Invalida, 3/5, lođa 6m2, izvorno 2.5, adaptibilan u 3.5, prazan, odmah useljiv, protočna topla voda 24h, zgrada iz 1980., pored uređenog parkića, u neposrednoj blizini OŠ ''Jovan Ristić'', odlična lokacija, pet linija gradskog prevoza, trenutno nije moguća kupovina putem stambenog kredita. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Zemun Kalvarija i naselje Marija Bursać Dvosoban Marije Bursać stan Stan za izdavanje dvosoban 57m2, namešten, Zemun, ulica Marije Bursać, naselje Kalvarija, visoko prizemlje (jedan stan ispod) Sastoji se od kuhinje sa trpezarijom i ostavom, predsoblje, kupatilo, dnevna i spavaća soba, dvostruko orijentisan, okružen zelenilom, u blizini škole, obdaništa, prevoza, pijace, supermarketa u mirnom lepom delu Zemuna.
prodaja Zemun Nova Galenika Dvoiposoban Jovana Stojisavljevića Uknjižen, stan u zgradama okrućenim zelenilom, tri uređena parkića za decu, u mirnom okruženju, izvorno 1.5, adaptiran u 2.5, renoviran pre par godina (pvc stolarija, novo kupatilo, podna keramika, hrastov parket), dve lođe, jedna oko 4m2, druga oko 5m2. Jugoistočno orijentisan, svetao, sunčan, sa lepim pogledom. Blizina prevoza, prodavnica, škole, obdaništa
Četvorosoban prodaja Beograd Voždovac Pašino i Lekino brdo Todora Dukina Agencijski ID : 1569. Stan je dvostr. orjentisan bočno i ka dvorištu. 4,0 je po strukturi (100,44m2)Ulazimo u stan sa leve strane je jedno kupatilo sa kadom, dalje holom pravo i sa leve strane ulazimo u dnevno-trpez.deo i kuhinju koja ima izlaz na manju terasu(zastakljena).Kuhinja je potpuno opremljena kuh elementima i belom tehnikom, odvojena od dnevne sobe staklenim kliznim panelom kao što je i dnevno-trpez.prostor odvojen od hola koji vodi ka spavaćem bloku gde se nalaze tri spavaće sobe i drugo kupatilo sa tuš kabinom. U stanu ostaju svi ugradni elementi, nameštaj, i bela tehnika.Ima tri terase. Prodaje se i garaža sa rolo vratima za dva vozila. autentičan vinski podrum sa merenjem i podešavanjem temperature (6m2) i podrumska prostorija koja je pretvorena u prostor za odmor sa podnim grejanjem, velikim đakuzijem, kupatilom, mini kuhinjom, mini teretanom.Mogućnost kupovine po celinama, kupovina stana (cena 209990e) kupovina garaže, vinskog podruma i prostorije za opuštanje (cena 87000e). . Poseduje 2 mokra cvora.
SREMSKA MITROVICA prodaja SREMSKA MITROVICA SREMSKA MITROVICA Ljutice Bogdana Sremska Mitrovica, Ljutice Bogdana, 7.0 kuca od 140 m2, 3 terase, na 5 ari placa, PR + I + II, ta, odmah useljiva, uknjizena, podrum, garaza. Kuca ima 7 soba, 2 mokra cvora, podrum i garazu. Cena 55 000 evra. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 069/1659266 || dokumentacija : uknjizen
ZLATIBOR ZLATIBOR Dobroselice prodaja Zlatibor,Dobroselice,6.0 kuca od 253 m2 sa 3 terase (186 m2 grejne povrsine),na 10 ari placa,PR + I + II,eg,odmah useljiva,uknjizena,novogradnja.Kuca se nalazi na jednom od lepsih delova Zlatibora sa jedinstvenim pogledom,izuzetne je arhitektonske gradje. Prodaje se sa komplet namestajem i belom tehnikom uvezenim iz inostranstva.Za svaku preporuku.RETKO U PONUDI! Cena 295 000 evra. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 065/452-77-77 || dokumentacija : uknjizena
Vračar Crveni krst Velimira Teodorovica poslovni prostor Crveni krst, Velimira Teodorovica, 2.0 poslovni prostor od 50 m2, bez terase, VPR od VI spratova, cg, lift, interfon, video nadzor, ktv, internet, uknjizen na 48 m2, starogradnja. Kvalitetna gradnja od bele fasadne cigle iz 80-ih godina, blizu ugla sa ulicom Vojislava Ilica. Ovaj poslovni prostor ima zaseban ulaz i zbog njegove funkcionalnosti se lako moze adaptirati u stan za zivot ili za iznajmljivanje. Sastoji se od velike prostorije (open space) koja moze biti u funkciji dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, 1 (spavace) sobe, cajne kuhinje i kupatila (tus). Ima prozore koji celom duzinom zidova idu od sredine do kraja plafona. Visina plafona je oko 3 m. Svetao, dvostrano orijentisan - na dvoriste u zelenilu i ulicu. Uz mala ulaganja moguce je adaptirati ga u lep stan. Odlicna lokacija i orijentisanost na park, mirno i bez buke, sa lepim pogledom na zelenilo. Cena 84 000 evra. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 060/3056052 || dokumentacija : uknjizen
prodaja Stari Grad Stari Grad lokacija STARI GRAD Jednoiposoban Kralja Milana Stari grad, Kralja Milana, 1.5, 32 m2, bez terase, IV od IV sprata (iznad je tavanski prostor visine 4 m), eg, bez lifta, interfon, 2 klime, uknjizen. Stan se nalazi na izuzetnoj lokaciji u ulici Kralja Milana, na Andricevom vencu, na 100 m od Beogradjanke, Terazija, Skupstine, Trga Nikole Pasica. Prostorije: antre, dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom, spavaca soba i kupatilo. Stan je kompletno renoviran (PVC stolarija, parket, novo kupatilo, kuhinja, spusteni plafoni). Iznad stana je tavanski prostor visine 4 m. Stan je kompletno namesten i kao takav se prodaje. Pogodan je za stanovanje i kao investicija. Cena 105 000 evra. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. RAICEVIC NEKRETNINE 011/4076384 || dokumentacija : uknjizen
Jednosoban prodaja Beograd Palilula Palilula Jovana Avakumovica Palilula, Jovana Avakumovica, 1.0, 39 m2, terasa, VIII od VIII spratova, norveski radijatori, lift, odmah useljiv, renoviran, uknjizen na 39 m2, parking za stanare zgrade, starogradnja. Stan se sastoji od hodnika, sobe sa walk in garderoberom, kuhinje sa trpezarijom i ostavom, kupatila i terase. Ima lep pogled na Dunav i grad. Kompletno je renoviran (stolarija je drvo-aluminijum, sve elektro i vodovodne instalacije su nove, parket je hrastov, Bosal vrata, granitna keramika u kuhinji). Zgrada je kvalitetne gradnje, sa atomskim sklonistem. Iznad stana je ravna ploca, sredjena prilikom renoviranja stana. Ispred zgrade postoji ogradjen parking za stanare. Cena 98 000 evra. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 060/3056064 || dokumentacija : uknjizen
Beograd prodaja Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) BLOK 63 Gandijeva Dvoiposoban Novi Beograd, Blok 63, Gandijeva, 2.5 (izvorno 2.0), 66 m2 sa lodjom, VPR od VI spratova, cg, telefon, lift, interfon, video nadzor, ktv, internet, klima, brzo useljiv, izvorno stanje, uknjizen, podrum, zgrada iz 1980. godine. Lep dvoiposoban stan, adaptiran od dvosobnog tako sto je od trpezarije napravljena soba, a kuhinja je preko sanka povezana sa dnevnom boravkom. Orijentisan je istocno, ka parku, a lociran kod Immo centra i Lidla. U blizem okruzenju ima dovoljno mesta za parkiranje. Ulaz je uredan i opremljen video nadzorom, a zgrada je u blizini vaznih saobracajnica i svih potrebnih sadrzaja za decu i odrasle. Cena 109 000 evra. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2% od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 065/4527777 || dokumentacija : uknjizen
Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) BLOK 70(KINESKI TRZNI CENTAR) Jurija Gagarina Dvosoban prodaja Novi Beograd, Blok 70, Jurija Gagarina, 2.0 (adaptibilan u 2.5), 67 m2, lodja 5 m2, IX od XIII spratova, cg, telefon, 2 lifta, interfon, ktv, internet, klima, brzo useljiv, uknjizen na 67 m2, ostava, zgrada iz 1980. godine. Dobro osvetljen, odrzavan, dvostran (zapadno i severno orijentisan) stan u crvenom soliteru. Ulaz je uredan i ima 2 remontovana lifta. Prostorije: hodnik, dnevna soba, spavaca soba, lodja, kuhinja, trpezarija, velika ostava i kupatilo. Stan je adaptibilan. Vrtic i osnovna skola su u neposrednoj blizini. Pored zgrade je veliki parking. Cena 122 000 evra. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 065/4527777 || dokumentacija : uknjizen
Vračar Vračar lokacija VRACAR Trosoban Mutapova stan Vracar, Mutapova, 3.0, 80 m2 + galerija od 12 m2 (ima kosine), bez terase, III i IV od IV sprata, dupleks, eg, 2 tel linije, interfon, 3 klime, ktv, internet, bez lifta, brzo useljiv, uknjizen na 79 m2. Stan je dvostrano orijentisan, sa 2 mokra cvora. Zgrada se nalazi u delu ulice kod Makenzijeve. Cena 143 000 evra. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 065/452-77-77 || dokumentacija : uknjizen na 79 m2
prodaja Savski venac Savski venac lokacija CENTAR Trosoban Kneza Milosa LUX! Centar, Kneza Milosa, 3.0. 86 m2, terasa i lodja, V od V spratova (uradjena kompletna rekonstrukcija krova), eg, lift (ide do 5. sprata), interfon, klima, odmah useljiv, renoviran, uknjizen, odlicna predratna zgrada sa mermernim ulazom. Prostorije: predsoblje, dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom, 2 spavace sobe, wc, kupatilo, lodja i terasa. Dvostrano orijentisan, svetao stan, na atraktivnoj lokaciji. Izuzetna nekretnina, kvalitetno renovirana, sa odlicnim pogledom. Cena 210 000 evra. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. RAICEVIC NEKRETNINE 011/4076384 || dokumentacija : uknjizen
Četvorosoban prodaja Beograd Stari Grad Stari Grad lokacija STARI GRAD Kosovska Stari grad, Skupstina, Kosovska, 4.0, 104 m2, lodja od 3 m2 i francuski balkon, II od VI spratova, norveski radijatori, lift, interfon, ktv, internet, klima, uknjizen, podrum, salonac, starogradnja. Prestizna lokacija u jednom od najatraktivnijih delova grada, blizu vaznih istorijskih, kulturnih i ugostiteljskih objekata, Crkve svetog Marka, Republicke i Gradske Skupstine, Tasmajdana, Knez Mihailove, Terazija. Kvalitetna starogradnja iz 50-ih godina, ocuvane fasade i uredne unutrasnjosti. Autentican salonski stan sa 2 ulaza i odlicnim rasporedom. Prostorije: ulazni antre, dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom, 2 spavace sobe (jedna izlazi na francuski balkon), kupatilo (kada), toalet i odvojena master spavaca soba koja izlazi na zastakljenu lodju i ima svoje kupatilo (tus). Visoki prozori koji prate visinu plafona od 3.15 m. Stan je renoviran i lepo odrzavan. Svetao, dvostrano orijentisan (na ulicu i dvoriste), miran i bez buke. S obzirom da stan ima 2 ulaza i 3 mokra cvora postoji mogucnost da se podeli na 2 stambene jedinice. Cena 275 000 evra. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 060/3056052 || dokumentacija : uknjizen
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane