Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Ostružnica Savska

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Novi Beograd Blok 71 Dr Ivana Ribara Dvoiposoban AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: Uknjižen odličan stan u Bloku 71, blizu reke Save, zapadno orjentisan, na visokom prizemlju, visina preko 2m. Stan kompletno renoviran. Stan se nalazi u neposrednoj blizini autobuskih i tranvajskih stajališta. Stan za svaku preporuku. PROSTORIJE: ulazni hodnik, kuhinja sa trpezarijom, dnevni boravak, dve spavaće sobe, dva mokra čvora, lođa, ostava pored stana.
Zvezdara Bulbuder Bulbulder Mehmeda Sokolovića Dvoiposoban prodaja 2.5, 46m2, vp/5, CG, lift, klima, garaža, video nadzor, internet, interfon, telefon, ktv. U delu opštine Zvezdara, poznatom po nazivu Bulbulder, nalazi se ulica Mehmeda Sokolovića paralelna sa ulicama Dimitrija Tucovića i Svetog Nikole. Odlikuje je drvored, mirno okruženje, ali i veoma dobra komunikacija sa svim delovima grada. U prilici smo da vam ponudimo nekretninu u novogradnji, sa visokim standardom opreme i ugrađenih materijala. Stan se nalazi na visokom prizemlju, orijentisan na uličnu stranu. Raspored prostorija je lepo koncipiran, svetao. Dnevni boravak, trpezarija i kuhinja čine jednu celinu. Cena je sa iskazanim PDV-om. U objektu je moguće kupiti garažno mesto po ceni od 12000 €. Od prostorija: dve spavaće sobe, hodnik, dnevni boravak objedinjen sa trpezarijskim delom i kuhinjom, kupatilo. Građevinska dozvola, završetak radova decembar 2021. godine. Kontakt: 065 233 52 60 R-ID: #3969 Video nadzor, Interfon, Internet, Kablovska, Klima,
Zvezdara Bulbuder Bulbulder Trosoban Mehmeda Sokolovića stan 3.0, 67m2 (terasa), 2/5, CG, lift, lux, klima, garaža, video nadzor, internet, interfon, telefon, ktv. U delu opštine Zvezdara, poznatom po nazivu Bulbulder, nalazi se ulica Mehmeda Sokolovića paralelna sa ulicama Dimitrija Tucovića i Svetog Nikole. Odlikuje je drvored, mirno okruženje, ali i veoma dobra komunikacija sa svim delovima grada. U prilici smo da vam ponudimo nekretninu u novogradnji sa visokim standardom opreme i ugrađenih materijala. Stan se nalazi na drugom spratu, dvostrano orijentisan. Raspored prostorija je lepo koncipiran. Dnevni boravak, trpezarija i kuhinja čine jednu celinu. Cena je sa iskazanim PDV-om. U objektu je moguće kupiti garažno mesto po ceni od 12000€ i 14000€. Od prostorija: dve spavaće sobe, hodnik, dnevni boravak objedinjen sa trpezarijskim delom i kuhinjom, terasa, kupatilo. Građevinska dozvola, završetak radova januar 2022. godine. Kontakt: 065 233 52 60 R-ID: #3970 Video nadzor, Interfon, Internet, Kablovska, Klima,
prodaja Vračar Vračar lokacija Krunski venac Četvorosoban Molerova 4.0, 96m2(lođa), 2/4, lift, CG, interfon, internet, ktv, klima, podrum Molerova ulica se u jednom smeru proteže od Bulevara kralja Aleksandra do Makenzijeve, presecajući Njegoševu i Krunsku. Zbog svog položaja, lepote i kompletno razvijene infrastrukture ovaj deo, koji pripada opštini Vračar, predstavlja jednu od najtraženijih lokacija za kupovinu nepokretnosti u Beogradu. U prilici smo da Vam ponudimo vrlo komfornu četvorosobnu neporkretnost na drugom spratu četvorospratnice sa liftom iz 90ih godina prošlog veka. Zgrada je pravi primer kvalitetne gradnje, sa fasadnom ciglom i odlčno je održavana spolja i iznutra. Ovaj komforni stan je orijentisan suprotno od ulice, pa je u stanu mir zagarantovan. Vrlo je svetao. Odlikuje ga klasičan, idealno funkcionalan raspored. Spavaći deo sa tri spavaće sobe i kupatilom je odvojen od dnevnog dela. U dnevnom delu je gostinski toalet. Iz trpezarije se izlazi na komotnu lođu koja je kao stvorena za uživanje. Komotna kuhinja je odvojena šankom i ima vrlo korisnu pripadajuću ostavu. Kuhinja i ostava imaju prozore. Veliki ugradni plakari u predsoblju omogućavaju da se sobe ne opterećuju ormarima i plakarima. U izvornom očuvanom stanju je. Grejanje je centralno. Stanu pripada podrum. Od prostorija: Hodnik, dnevna soba, trpezarija, kuhinja, ostava, toalet, predsoblje, tri spavaće sobe, kupatilo i lođa. Stan je uknjižen na 94m2, mereno sa lođom 96m2. Kontakt:065/233 52 60 R-ID: #3972 Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Izvorno stanje. Stara gradnja.
Trosoban prodaja Beograd Savski venac Ekonomski fakultet i Savski Trg Savski trg – Pristanište Dr Aleksandra Kostića 3.0, 72m2(terasa), 2/3, EG, podrum, interfon, internet, telefon, ktv, klima Ulica Dr. Aleksandra Kostića je smeštena u epicentru grada, bliže Savskoj ulici. Ovaj kraj ima izuzetno razvijenu infrastrukturu, pa se u neposrednom okruženju nalazi sve što je potrebno za život uključujući i dobru povezanost sa svim krajevima grada mnogobrojnim linijama gradskog prevoza. Planirani urbani razvoj ovog dela grada, uključujući komplekse Beograda na vodi, tržni centar Galerija, Skyline-a, itd, je doprineo velikoj atraktivnosti ove zone na tržištu nekretnina, pa se ulaganje u nepokretnosti na ovoj lokaciji smatra dobrom investicijom. U prilici smo da vam ponudimo izuzetnu trosobnu salonsku nekretninu na par minuta hoda do Savskog trga, Palate pravde, škole, doma zdravlja na drugom spratu uredne trospratne predratne zgrade sa interfonom. Sama nepokretnost je klasičnog rasporeda za salonsku vrstu gradnje gde se iz prolaznog dnevnog boravka salona ulazi u drugi salon orijentisan ka ulici. Kuhinja je pozicionirana desno od ulaza i gleda ka dvorištu. Visina plafona 3.20m. Dvostrano orijentisan, svetao i komforan stan, etažno grejanje, dobra zvučna i toplotna izolacija. Zamenjene elektro i vodovodne instalacije i PVC stolarija u dve sobe, ostala stolarija u stanu očuvana i funkcionalna. U stanu ostaju ugradni plakari u hodniku i kuhinjski elementi. Svaka prostorija ima prirodnu ventilaciju. Stan ima pripadajući podrum. Ova nepokretnost je odlična i za stanovanje i za ulaganje. Zbog same svoje lokacije, spratnosti i rasporeda stan je idealan i za poslovni prostor. Od prostorija: Antre, dnevni boravak (salon), spavaća soba, devojačka soba, kuhinja, kupatilo, terasa. Uknižen na 72m2 i useljiv. Kontakt: 065 2335 260 R-ID: #3974 Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Salonski stan. Izvorno stanje. Stara gradnja.
Beograd izdavanje Savski venac Ekonomski fakultet i Savski Trg Savski trg – Pristanište Dr Aleksandra Kostića Trosoban 3.0, 72m2(terasa), 2/3, EG, podrum, interfon, internet, telefon, ktv, klima Ulica Dr. Aleksandra Kostića je smeštena u epicentru grada, bliže Savskoj ulici. Ovaj kraj ima izuzetno razvijenu infrastrukturu, u neposrednom okruženju nalazi se sve što je potrebno za život, šlola, vrtić, prevoz, Palata pravde, Savski trg, uključujući komleks Beograd na vodi. U prilici smo da vam ponudimo za izdavanje odličnu trosobnu salonsku nepokretnost na par minuta od Savskog trga, na drugom spratu od tri u uredno održavanoj predratnoj zgradi sa interfonom. Sama nepokretnost je klasičnog rasporeda za salonsku vrstu gradnje, visina plafona je 3.20m2. Dvostrano orijentisan, svetao, komforan stan, etažno grejanje, dobra zvučna i termoizolacija. Sama nepokretnost se izdaje polunameštena, ostaju kuhinjski elementi i ugrađeni plakari u hodniku. Svaka prostorija ima prirodnu ventilaciju. Stan ima pripadajući podrum. Zbog same svoje lokacije, spratnosti i rasporeda odličan je i za poslovni prostor. Od prostorija: Antre, dnevni boravak( salon), spavaća soba, devojačka soba, kuhinja, kupatilo, terasa. Odmah useljiv. Kontakt: 065 233 52 60 R-ID: #3975 Video nadzor, Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Salonski stan. Izvorno stanje. Stara gradnja.
Čukarica Banovo brdo Banovo Brdo Nikolaja Gogolja Četvoroiposoban prodaja 4.5, 93m2(lođa), 7/8, lift, CG, duplex, interfon, internet, telefon, ktv, video nadzor, podrum Ulica Nikolaja Gogolja proteže se paralelno sa Požeškom ulicom, mirna i sa puno zelenih površina. Lokacija ima potpuno razvijenu infrastrukturu, a sa ostalim delovima grada je odlično povezana mnogobrojnim linijima gradskog prevoza. U prilici smo da Vam ponudimo četvoroiposoban stan na dva nivoa, u održavanoj zgradi od žute fasadne cigle, iz 1983-će godine, sa liftom i video nadzorom. Sam stan je vrlo funkcionalnog rasporeda, svetao, dvostrano orijentisan, bez buke, sa dva kupatila, pri čemu je maksimalno iskorišćen postojeći prostor. Stan može funkcionisati i kao dve zasebne jedinice. Delimično je renoviran, promenjena je spoljna stolarija na oba nivoa. Lako adaptibilan. Poseduje podrumske prostorije. Parking je slobodan sa dovoljno parking mesta, a postoji mogućnost i zakupa parking mesta, na mesečnom nivou, u garaži pored zgrade. Od prostorija: Prvi nivo: hodnik, dnevni boravak, kuhinja sa trpazarijom ( sa izlazom na lođu), spavaća soba, i kupatilo. Drugi nivo: dnevni boravak, hodnik, dve spavaće sobe, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo. Uknjižen na 93m2 i brzo useljiv. Kontakt: 065 233 52 60 R-ID: #3976 Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Stara gradnja.
Zvezdara Bulbuder Bulbulder Dvosoban Mehmeda Sokolovića stan 2.0, 45m2 (terasa), 4/5, CG, lux, klima, lift, garaža, video nadzor, interfon, internet, telefon, ktv. U delu opštine Zvezdara, poznatom po nazivu Bulbuder, nalazi se ulica Mehmeda Sokolovića koja je paralelna sa ulicama Dimitrija Tucovića i Svetog Nikole. Odlikuje je drvored, mirno okruženje, ali i veoma dobra komunikacija sa svim delovima grada. U prilici smo da Vam ponudimo nekretninu u novogradnji, sa visokim standardom opreme i ugrađenih materijala. Stan se nalazi na četvrtom spratu, orijentisan na dvorišnu stranu. Raspored prostorija je lepo koncipiran, stan je svetao. Dnevni boravak, trpezarija i kuhinja čine jednu celinu. Cena je sa iskazanim PDV-om. U objektu je moguće kupiti garažno mesto po ceni od 12000€ i 14000€. Od prostorija: hodnik, dnevni boravak, trpezarija objedinjena sa kuhinjom, terasa i kupatilo. Građevinska dozvola, završetak radova januar 2022. godine. Kontakt: 065 233 52 60 R-ID: #3978 Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
prodaja Zvezdara Bulbuder Bulbulder Trosoban Mehmeda Sokolovića 3.0, 58m2 (terasa), 2/5, CG, lux, klima, lift, video nadzor, interfon, internet, telefon, ktv. U delu opštine Zvezdara, poznatom po nazivu Bulbulder, nalazi se ulica Mehmeda Sokolovića, paralelna sa ulicama Dimitrija Tucovića i Svetog Nikole. Odlikuje je drvored, mirno okruženje, ali i veoma dobra komunikacija sa svim delovima grada. U prilici smo da Vam ponudimo nekretninu u novogradnji, sa visokim standardom opreme i ugrađenih materijala. Stan se nalazi na drugom spratu, orijentisan na uličnu stranu. Raspored prostorija je lepo koncipiran, iz hodnika se ulazi u sve prostorije. Dnevni boravak, trpezarija i kuhinja čine jednu celinu. Cena je sa iskazanim PDV-om. U objektu je moguće kupiti garažno mesto po ceni od 12000€. Od prostorija: dve spavaće sobe, hodnik, dnevni boravak objedinjen sa trpezarijskim delom i kuhinjom, terasa i kupatilo. Građevinska dozvola, završetak radova decembar 2021. godine. Kontakt: 065 233 52 60 R-ID: #3979 Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
prodaja Beograd Palilula Ovča Put za Ovču Plac 15 ari, Ovča, Put za Ovču, struja Plac se nalazi u neposrednoj blizini Hrama Svete Petke i novootvorenog mega marketa. Struja je dovedena duž celog placa, voda je udaljena oko 100m. Pocetak placa se nalazi na oko 250 metara nakon silaska sa Puta za Ovcu. Za vise informacija pozovite. Uknjižen. Provizija 2%. Ljiljana Tošić 063/767-94-23 R-ID: #1638
Beograd prodaja Sopot - Ralja Ralja Četvorosoban kuća Ralja, 200m2, plac 22,5, ara, 3 etaže, TA, terasa, 2 garaže, podrum Na prodaju kuća u mirnom kraju uz asfaltni put. Kuća ima tri etaže. Prva etaža: podrum od 80m2 sa garažom. Visoko prizemle: dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom, izlaz na terasu od 20m2 i kupatilo. Potkrovlje: tri spavaće sobe i kupatilo. U dvorištu je još jedna garaža, zasebna, nezavisna od kuće. Mogućnost kupovine još 33 ara placa koji su uz ovaj plac. Uknjižen. Provizija 2%. 065/683-00-00 R-ID: #1639
Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo Selene Dukić Jednosoban prodaja 1.0, Mirijevo, Selene Dukić, 26m2, VP/3, EG, terasa, parking Garsonjera u novogradnji. Izuzetno kvalitetna gradnja i oprema. Stan je svetao i sunčan, odlično organizovan. Uz stan se kupuje i obeleženo parking mesto po ceni od 5.000 eura. Cena stana je sa uračunatim PDV-om i za kupce prvog stana pravo na povraćaj. U blizini su vrtići, škole, marketi, gradski prevoz. Useljenje decembar 2021. godine. Građevinska dozvola. Provizija 2%. 064/263-92-32 R-ID: #1640
Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo Dvosoban Selene Dukić stan 2.0, Mirijevo, Selene Dukić, 37,5m2, 3/3, EG, terasa, parking Odličan stan u zgradi u izgradnji. Kvalitetna gradnja i oprema. Stan je svetao i sunčan, dobro organizovan prostor. Uz stan se kupuje i obeleženo parking mesto po ceni od 5.000 eura. Cena stana je sa uračunatim PDV-om i za kupce prvog stana pravo na povraćaj. U blizini su vrtići, škole, marketi, gradski prevoz. Useljenje decembar 2021. godine. Građevinska dozvola. Provizija 2%. 064/263-92-32 R-ID: #1641
prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo Dvoiposoban Selene Dukić 2.5, Mirijevo, Selene Dukić, 48m2, 3/3, EG, terasa, parking Odličan stan u zgradi u izgradnji. Kvalitetna gradnja i oprema. Stan je svetao i sunčan, dobro organizovan prostor. Uz stan se kupuje i obeleženo parking mesto po ceni od 5.000 eura. Cena stana je sa uračunatim PDV-om i za kupce prvog stana pravo na povraćaj. U blizini su vrtići, škole, marketi, gradski prevoz. Useljenje decembar 2021. godine. Građevinska dozvola. Provizija 2%. 064/263-92-32 R-ID: #1642
8,0 soba prodaja Beograd Grocka - Kaluđerica Živorada Jakovljevića Grocka, Kaluđerica - Živorada Jakovljevića kuća, 360m2 (pet terasa), plac 10a, III etaže, EG, telefon, parking, garaža, struja, voda, kanalizacija. Kuća sa četiri stambene jedinice - dva dvosobna i dva trosobna stana (320m2). Plac ima prilaz iz dve ulice. Kući pripada i garaža od 40m2 + dva parking mesta. Nalazi se u neposrednoj blizini autobuskog stajališta, tržnog centra. PSUT: jednosoban stan - soba, kuhinja sa trpezarijom sa izlazom na veliku terasu, kupatilo i kotlarnica. PR: trosoban stan - dnevni boravak, dve spavaće sobe, kuhinja, kupatilo, toalet i dve terase. I sprat: isti kao prizemlje. PTK: dvosoban stan - dnevni boravak, spavaća soba, kuhinja, kupatilo i velika terasa. Uknjižena na 188m2 i odmah useljiva. Agencija "Imovina plus": 011/32-41-547 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (troškove overe kod notara plaća kupac) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #1723 Telefon, Odmah useljiv Gradska kanalizacija
Beograd izdavanje Vračar Crveni krst Crveni Krst VOJISLAVA ILIĆA Jednosoban Praktičan stan na dobroj lokaciji sa terasom koja gleda na park. Poseduje klima uredjaj i nova sigurnosna vrata. AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
Stari Grad Centar i Terazije Centar SIMINA Dvosoban izdavanje U strogom Centru grada, u krugu Univerziteta, odmah ispod Studentskog parka na 2.minuta laganog hoda udaljen od Knez Mihajlove ulice, nalazi se tih, dvorisno orjentisan, ususkan stan sa izdvojenom spavacom sobom i balkonom sa kojeg se nazire Dunav. Blizina Skadarlije, Knez Mihajlove ulice i Kalemegdana obecavaju da se nocni zivot desava tu, blizu, odmah po izlasku iz stana ali da ni oni koji vole dnevnu rekreaciju nece biti uskraceni jer su im sportski centar 25.Maj i Kej idealna mesta za plivanje, trcanje ili voznju bicikla, odmah tu "na par minuta od Stana". Stan je snabdeven svim kucnim aparatima potrebnim za normalan zivot (rerna, ploca, masina za sudove, klima, frizider, TV, muzicki uredjaj....). Balkon sa predivnim pogledom mesto je na kojem se leti ispod otvorene tende pocinje dan, na svezem vazduhu i uz soljicu kafe. Za grejanje zimi brinu Toplane jer je Stan povezan na sistem Centralnog grejanja i zahvaljujuci PVC stolariji ostaje topao i kada je napolju najhladnije. Nalazi se na predposlednjem spratu i do stana se stize pouzdanim liftom. Zgrada je uredna i redovno se odrzava, ulaz je dobro osvetljen i sve je pokriveno video nadzorom. Ukoliko se odlucite za zivot bez nepotrebnog napora, i sa pozicijom sa kojom ste uvek u toku desavanja, onda je ovaj stan izbor koji obecava. AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Stara gradnja.
Savski venac Palata pravde Dvosoban VIŠEGRADSKA stan Odličan stan, na vrlo atraktivnoj lokaciji AG PROVIZIJA 50 %TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv
izdavanje Stari Grad Centar i Terazije Centar Trosoban BULEVAR DESPOTA STEFANA Nov, neuseljavan, lux lokal - poslovni prostor, ceo u belom mermeru, odlicna ventilacija i klimatizacija Idealan za skoro sve delatnosti (ordinacija, laboratorija, kozmeticki i frizeski salon, IT firma, agencija...) Nenamesten. Smesten je u polusuterenu zgrade od 4 sprata. Udaljen od Knez Mihajlove 500 m, od Skadarlije 200 m U blizini se nalazi centar grada, fakulteti, kafici, restorani, marketi, pijaca. Odmah useljiv. Može i kao poslovni prostor da se zakupi. AG PROVIZIJA 50% Internet, Kablovska, Klima, Odmah useljiv
Dvosoban izdavanje Beograd Stari Grad Dunavski kej DUNAVSKI KEJ Izdaje se kompletno LUX opremljen stan sa pogledom na Dunav. AG PROVIZIJA 50 %TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Stara gradnja. Topla voda
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane