Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Zemun Zemun centar ZEMUN Masarikov trg

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Dvoiposoban PRODAJEM DVOIPOSOBAN STAN(64m2),U BLOKU 62, ISTOCNO ORIJENTISAN KA DVORISTU ZGRADE,IZUZETNO SVETAO,TREĆI SPRAT,UKNJIŽEN,INTERFON,JAKO DOBRO CENTRALNO GREJANJE,BLIZINA ŠKOLE,VRTIĆA,DOMA ZDRAVLJA,PIJACE.PREVOZ ZA SVE DELOVE GRADA,STANJE IZVORNO, VLASNIK 064 244 23 22
Novi Beograd Genex (blok 37 i 38) Četvorosoban prodaja Stan je veoma funkcionalan, sastoji se od spavaceg i dnevnog dela. U spavacem delu ima 3 sobe, ugradne plakare(nisu u kvadraturi) i kupatilo, a u dnevnom delu ima wc, velika dnevna soba, kuhinja, trpezarija i lodja. U hodniku se nalazi ugradnibplakar koji ne ulazi u kvadraturu stana, takodje i u dnevnoj sobi postoje mesta za ugradne plakare koja ne ulaze u kvadratutu stana.
Voždovac Banjica I II Jednoiposoban stan idealnog rasporeda i maksimalne iskoriscenosti, sa parkingom ispred zgrade i ostavom, bez ulaganja ,prodaja sa skoro svim namestajem
prodaja Zvezdara Vukov spomenik Četvorosoban Uкnjižen 4,0 стан u dva nivoa, prvi spr i potkr, adaptiran 1992.g(nove instalacije, novi parket), 2006.( uvedeno centralno grejanje),sredjen kao 2 manja odvojena stana: na prvom spratu je stan salonskog tipa, drugi stan je u potkrovlju.
Dvosoban prodaja Beograd Stari Grad Dorćol donji Donji Dorćol, 46m2, visoko prizemlje. Ulaz, dnevna soba, trpezarija, kuhinja, spavaća soba, kupatilo. Visoki plafon. Renovirano, nov parket, vrata, pločice.
Beograd prodaja Vračar Crveni krst Na prodaju garazno mesto, klackalica. Gajeva 7.
Vračar Vračar lokacija prodaja Namesten i opremljen poslovni prostor od 113m2, u ulici Maksima Gorkog, prodaje direktno vlasnik. Visina plafona je 3.30 metara. Poslovni prostor ima zaseban ulaz, direktno sa ulice i sastoji se od ulaznog stepeništa, na koje se nastavlja hodnik iz koga se levo ulazi u kupatilo a desno u tri kancelarije. Na kraju hodnika je prijemni prostor sa pultom- radnom ppzicijom za sekretaricu, iz kojeg se ulazi u kuhinju i centralnu (najvecu) kancelariju. Posle ulaznih vrata, a pre stepenista sa leve strane je ostava, koja ima prirodnu ventilaciju - prozor i koja se moze pretvoriti u jos jedan mokri čvor - toalet. Poslovni prostor je opremljen najkvalitetnijim materijalima - stepenište je mermerno, spoljnja stolarija (prozori) je aluminijumska, unutrasnja stolarija (sobna vrata) je od punog drveta, parket je prvoklasni. U stanu su ugradjena 3 klima uredjaja - u prijemnoj prostoriji i dve kancelarije. Ulaz je orjentisan ka ulici Maksima Gorkog, dok je sam prostor orjentisan na suprotnu stranu, tj ka dvoristu, tako da je zastićen od buke i izuzetno miran. Prostor je orjentisan juzno, pa je i svetao tokom celog dana. Poslovni prostor je uknjizen i odmah useljiv.
Palilula Hala A Nikolić Četvorosoban Bulevar despota Stefana stan Prodajemo lep, funkcionalan cetvorosoban stan u neposrednoj blizini hale "Pionir". Zgrada malo povucena od ulice i lepo odrzavana. Sastoji se od dnevne sobe, kuhinje sa trpezarijom, tri spavace sobe, predsoblja, dva mokra cvora, spaiza, dve lodje i ostave na spartu. Dvostran sa fantasticnim pogledom. Agencijska provizija 2%.
prodaja Voždovac Stepa Stepanović Trosoban
Dvosoban prodaja Beograd Zvezdara Mirijevo I II III IV Prodajem dvosoban stan u mirnom delu Mirijeva. U blizini se nalaze osnovna i srednja škola, više prehrambenih lanaca, autobuske linije 25p, 46, 74, 79. Zgrada poseduje parking. Predata je dokumentacija za uknjižbu. Ukoliko ste kreditni kupac postoji mogućnost ubrzavanja uknjižbe.
Beograd prodaja Zvezdara Cvetanova ćuprija Dvosoban Na prodaju stan u ulici Srdjana Knezevica, Cvetanova cuprija. Stan se prodaje sa komplet stvarima, novom klimom, sporetom, ves masinom, friziderom. Na sve navedene uredjaje ostavljam vam garantne listove. Stan je useljen 2018 u avgustu mesecu. Stan ima kuhinju sa malom trpezarijom, dnevnu sobu, spavacu sobu, kupatilo i terasu. U blizini stana se nalaze prodavnice, vrtic i pekara. Autobuske linije koje se nalaze blizu su: 18, 20,26 i 29. Stan je uknjizen tako da moze i na kredit. Zgrada ima svoj ogradjen parking sa rampom, a odmah pored parkinga je nov parkic. Stan se prodaje radi kupovine veceg. Stan za svaku preporuku.
Stari Grad Dorćol gornji Dorćol Cara Uroša Dvoiposoban prodaja 2.5, 63m2, 2/5, CG, klima, interfon, internet, telefon, ktv. Ulica Cara Uroša pruža se paralelno sa ulicama Rige od Fere i Kralja Petra. Ulica je mirna i sa dosta zelenila. Lokacija ima potpuno razvijenu infrastrukturu (škola, vrtići, gradski prevoz). Stan se nalazi u blizini Kalemegdanske tvrđave. U prilici smo da Vam ponudimo dvoiposobnu nepokretnost koja se nalazi u uredno održavanoj zgradi, bez lifta, na drugom spratu od pet. Stan je dvostrano orijentisan, svetao, lepog rasporeda prostorija. Kompletno je renoviran korišćenjem najkvalitetnijih materijala i predstavlja pravi primer vrhunskog dizajna enterijera. U sobama je postavljen nov hrastov parket. Ova nepokretnost je prava prilika za klijente koji žele odličan stan, na dobroj lokaciji, za život ili izdavanje. Od prostorija: dnevi boravak objedinjen sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe i kupatilo. Stan je uknjižen na 56m2 i odmah useljiv. Kontakt: 065 233 52 60 R-ID: #3822 Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Stara gradnja.
Novi Beograd Ledine NBGD Ledine Dvoiposoban Oplenačka stan 2.5-soban stan sa dve terase u modernom kompleksu novogradnje na najlepšem delu Ledina. Stanovi su kompletno završeni i opremljeni kvalitetnim materijalima koji su ugrađeni po svim građevinskim standardima: sigurnosna termoizolovana vrata, PVC stolarija (nemački petokomorni prozori sa roletnama), hrastov parket, etažno grejanje sa sistemom za daljinsko upravljanje, unutrašnja stolarija od lakiranog medijapana sa širokim štok lajsnama, španska keramika. Odlična povezanost ka svim delovima grada, stajalište sa šest linija gradskog prevoza (72,601,603,604,605,610), kao i prateći sadržaji (prodavnice, pekara, apoteka,...). Svi stanovi poseduju pripadajuće numerisano parking mesto koje ulazi u cenu stana. PROSTORIJE: Dnevna soba sa kuh. trpezarijskim delom (23.6m2), spavaća soba (12.6m2), spavaća soba (9.5m2), kupatilo (3.6m2), terasa (4.5m2), druga terasa (3.8m2), hodnik (4.5m2). Za sve ostale informacije, zakazivanje gledanja pozovite naš prodajni tim. DIREKTNA PRODAJA-BEZ PLAĆANJA PROVIZIJE R-ID: #151 Video nadzor, Video interfon, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Nije prizemlje Nije poslednji sprat Može na kredit Odmah useljiv
prodaja Voždovac Voždovac lokacija Dvosoban Vojvode Stepe Novogradnja u centru Vozdovca ,sa odlicnom koncepcijom. 1.5 adaptiran u 2.5. Prodaje se kompletno namesten sa kompletnom belom tehnikom i namestajem.Nalazi se u blizini Autokomande a izmedju ulice Vojvode Stepe i Kumodraske. Sastoji se iz dnevnoterpezarijskog dela. kupatila. spavace sobe i jos jedne prostorije koja se moze koristiti kao soba. Prelepa zgrada. Pozitivan prostor. U neposrednoj blizini infrastrukture. skole. fakulteta i marketa. Pogodan i za starije osobe ili za izdavanje. Vlasnik fizicko lice. Kupac plaća proviziju 2%
Troiposoban prodaja Beograd Novi Beograd Bežaniska kosa (1 2 3) U ponudi prodaje je lep, osunčan, svetao, južno orijentisan troiposoban salonski stan na Bežanijskoj kosi. Stan je uknjižene površine 80kvm, ukupne površine 86kvm, koji se sstoji iz dnevne sobe, trepezarije, kuhinje, ostave,terase, drugim predsobljem odvojenog spavaćeg bloka sa tri spavaće i kupatlom. U neposrednoj blizini su dve osnovne škole, vrtići, veliki broj prodavnica, banaka, pošta, sportska igrališta, dečije igralište, autobuska stajališta sa desetak autobuskih linija. Stan je za svaku preporuku.
Beograd prodaja Novi Beograd Hotel Yu i Stari merkator Dvosoban Prodajem stan u Palmira Toljatija br.4, na drugom je spratu, od ukupnih 6. Ukupna povrsina stana je 54m². Od prostorija stan poseduje: kuhinju, kupatilo, hodnik, dve spavace sobe, ostavu, zastakljenu lodju i pripadajuci podrum. Lift. Stan je suncan i svetao sa prirodnom ventilacijom. Stalno slobodna parking mesta koja se ne placaju. U stanu ostaje: pokucstvo, kuhinja, sudomasina, sporet, frizider, trpezarijski sto sa stolicama, ormar, fotelje, kauc i ves masina. Stan je renoviran i kompletno je zamenjena strujna i vodovodna instalacija, sa italijanskom keramikom prve klase. Stan prodaje vlasnik bez agencije. Za sve dodatne informacije pozovite +381614494993 Prikaz mape
Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Trosoban prodaja Potpuno renoviran trosoban stan u zgradi sa novom fasadom,dvostrano orjentisan,prostran i suncan sa idealnom pozicijom,u blizini skole, jaslica , vrtica,doma zdravlja i pijace kao i savskog setalista. Stan je opremljen sa pvc prozorima blind vratima i kompletnom kuhinjom, tako da je za svaku preporuku.
Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Dvoiposoban stan PRODAJEM DVOIPOSOBAN STAN(64m2),U BLOKU 62, ISTOCNO ORIJENTISAN KA DVORISTU ZGRADE,IZUZETNO SVETAO,TREĆI SPRAT,UKNJIŽEN,INTERFON,JAKO DOBRO CENTRALNO GREJANJE,BLIZINA ŠKOLE,VRTIĆA,DOMA ZDRAVLJA,PIJACE.PREVOZ ZA SVE DELOVE GRADA,STANJE IZVORNO, VLASNIK 064 244 23 22.
prodaja Voždovac Voždovac lokacija Petosoban SUT PR Sprat,Potkrovlje. Čista površina od 4a za dodatni objekat.kuca je opasana fasadnom ciglom sto dodatno poboljsava izolaciju,tako je locirana na placu da se moze napraviti jos jedan objekat vece kvadrature.U cenu kuce ulazi i kompletno pokucstvo
prodaja Beograd Zvezdara Zvezdara lokacija garažno mesto, nemački parking sistem WOHL, vrata na daljinski HORMAN, dojavljivač gasa i požara
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane