Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

kuca Beograd prodaja Rakovica Petlovo Brdo Jagodinska

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Stari Grad Dorćol donji Skender Begova Četvorosoban Skender Begova, 4/6, lift, tri terase, kvalitetan, prostran, vrlo lepo opremljen stan (osim dnevnog boravka), dva kupatila, odmah useljiv, zgrada iz 1990., parking mesto, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Dvoiposoban prodaja Idealan dvostran stan u srcu bloka sa dve terase gde je jedna strana/terasa suncana polovinu dana, a dok je druga u hladu tokom celoga dana. U neposrednoj blizni se nalazi posta, policija, maxi, skola, vrtic, pijaca, trzni centar, renovirano setaliste do reke Save. Stan je renoviran 2008. , gde je komplet zamenjena spoljna stolarija sa PVC-om, komplet instalacije struje u celom stanu, vodovodne cevi u kuhinji i kupatilu, komplet pod u plocicama, kompletno novi radijatori u svim sobama. Raspored soba i zidovi su ostali prema originalnom planu. Uz stan ide podrum prostorija.
Palilula Višnjička banja Petosoban stan
prodaja Palilula Kotež Trosoban
Trosoban prodaja Beograd Palilula Kotež
Beograd prodaja Zemun Altina Jednoiposoban
Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Dvosoban prodaja
Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Jednoiposoban stan Prodaje se stan na Novom Beogradu, Blok 62, preko puta Univerexport-a. Stan je jednoiposoban, 50m2, na 1. spratu, uknjizen na vlasnika, 1/1. Uz stan ide i podrum u zajednickom prostoru. Stan je u izvornom stanju. Zgrada poseduje 2 lifta, nadzorne kamere i interfon, gradjena je 80ih godina, izuzetno odrzavana i okruzena zelenilom. U blizini je decije igraliste, skola i vrtic.
prodaja Voždovac Medaković 3 Jednoiposoban Stan se nalazi na Medalju III u ul. Borivoja Stevanovica. Površina stana je 37 m2 + 10m2 terase koja nije u kvadraturi stana. Stan je po strukturi jednosoban, ali je adaptiran u jednoiposoban pregradom terase u deciju sobu. Stan je na drugom spratu u zgradi sa liftom sa protocnom toplom vodom. Zgrada je uknjizena i stan je uknjizen na ime vlasnika. Ispred zgrade je veliki parking. Ispred stan a se nalazi park. Zgrada je u blizini autobuske i trolejbuske stanice. Stan prodaje vlasnik.
Četvorosoban prodaja Beograd Voždovac Voždovac lokacija
Beograd prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV Jednoiposoban
Novi Beograd Paviljoni i Institut za majku i dete Trosoban prodaja Dvostrano orijentisan trosoban stan sa dve terase i pogledom na park. Uknjizen na 71m2, mereno 76m2. Prostorije: dnevna soba, kuhinja sa trpezarijom i ostavom, dve velike spavace sobe, kupatilo i gostinjski wc, oba sa prirodnom ventilacijom. Stan je useljiv, lepo odrzavan i ne zahteva renoviranje. U cenu su ukljyceni kuhinjski elementi, dve TA peci i dve mermerne ploce. Stan poseduje podrum i slobodan parking oko zgrade. Izuzetna lokacija sa odlicnom infrastrukturom. Blizina prevoza, vrtica, skole, Maxi-ja, Lidla, poste, Instituta za majku i dete.
Voždovac Voždovac lokacija Četvorosoban stan Izuzetno luksuzan porodičan stan na Voždovačkom dedinju pruža vam mogućnost da uživate u potpunom komforu svetlog stana na dva nivoa. Stan ima tri spavaće sobe od kojih jedna ima sopstveno kupatilo. Odvojena je i prostorija za vešernicu. Prostrani dnevni boravak, dvostrano orijentisan, povezan je sa kuhinjom i trpezarijom u jedinstvenu celinu. Poseban je i po tome što imate mogućnost da stan i opremu u njemu, prilagodite sopstvenim potrebama i ukusu! Uživanje u komforu uz najkvalitetnije materijale i opremu, a ujedno, uz podno grejanje i sistem toplotnih pumpi uživanje i u energetski efikasnom domu. Kupovina je direktno od vlasnika.
prodaja Zvezdara Zvezdara lokacija Petosoban
Četvorosoban prodaja Beograd Palilula Višnjička banja
Beograd prodaja Palilula Borča Petosoban
Voždovac Braće Jerković I II Četvorosoban prodaja
Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Jednosoban stan
prodaja Novi Beograd Ledine NBGD Garsonjera U ponudi su jos i stanovi od 39m2 (jednoiposoban) i 51m2(dvoiposoban) sa terasom,uknjizeni. Na dobroj lokaciji blizina autobuske stanice,prodavnice,skole...cena za vece stanove je 1150e/m2
Trosoban prodaja Beograd Novi Beograd Sava centar (Blok 19 do 23) Blok 23, 70 m2, (sa terasama i dva mokra čvora (kupatilo i wc, i wc sa lavaboom, sa lođom i terasom i francuskim balkonom, izuzetno osvetljen dvostrano sa velikim brojem prozora. Pogodan za adaptaciju, s obzirom da je u klasičnom izvornom stanju, Stan sadrži dnevnu sobu i dve spavaće sobe, takođe i zasebnu veću trpezariju, kuhinju, i dugačke hodnike koji omogućavaju idealnu iskorišćenost prostora i zasebnost svih soba, Panoramski pogled sa terase i lođe na Beograd(na slikama), neposredna blizina Sava centra i Arene, obdanište i osnovna škola-tik uz zgradu, parking ispred zgrade, U ulazu se nalaze dva lifta, teretni i manji lift. Omanji podrum m2 i kanal za smeće na svakom spratu zasebno. Ispred vrata je ograđeni antre oko 4 metra kvadratna za odlaganje koji ne ulazi u kvadraturu. Stan gleda na auto-put, Uknjižen
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane