Indjija  slika


Nekretnina vise nije aktivna

kuca Indjija prodaja Indjija Indjija

slične nekretnine * :

Indjija prodaja - centar Prodaje se garaža u strogom centru grada. Garaža je površine 12 m2 ispod stambene zgrade.
- GRAĐEVINSKI REON INĐIJA BLOK 93 prodaja GENERALNIM PLANOM OPŠTINE INĐIJA PREDMETNE PARCELE NALAZE SE U GRANICAMA GRAĐEVINSKOG REONA NASELJA INĐIJA U BLOKU 93 KOJI JE NAMENJEN RADNIM ZONAMA ZA IZGRADNJU VEĆIH RADNIH KOMPLEKSA. DEO PREDMETNIH PARCELA OBRAZUJE POJAS JAVNOG GRAĐEVINSKOG ZEMLJIŠTA ŠIRINE 17 METARA U KOME JE IZGRAĐENA SAOBRAĆAJNA INFRASTRUKTURA I KOJI DELI BLOK 93 NA DVE SIMETRIČNE URBANISTIČKE CELINE CELOM SVOJOM DUŽINOM.
- industrijska zona plac Prodaje se zemljiše u industrijskoj zoni prema Staroj Pazovi. Zemljište se nalazi u neposrednoj blizini asvaltiranog puta
prodaja - inđija Prodaje se lokal 23 m2 u centru grada.Lokal je nov,centralno grejanje, dobra lokacija
Dvosoban prodaja Indjija - INĐIJA PRODAJE SE NEDOVRŠENA KUĆA SA PRIZEMLJEM, SPRATOM I TAVANSKIM PROSTORIJAMA. PRIZEMLJE KUĆE JE OSPOSOBLJENO ZA STANOVANJE SA URAĐENOM IZOLACIJOM U DONJEM DELU ODNOSNO PRIZEMLJU. SPRAT I TAVANSKI PROSTOR NISU UREĐENI ZA STANOVANJE. U DVORIŠTU SE NALAZI JEDNOSOBAN STAN. FASADA JE URAĐENA SA ŽUTOM FASADNOM CIGLOM. KUĆA SE NALAZI U MIRNOM DELU GRADA.
Indjija prodaja - INĐIJA Trosoban Prodaje se kuća u centru grada na povoljnom placu. Kuća se nalazi u kompletno rekonstruisanoj ulici. U strukturi sastoji se od hodnika, kuhinje i trpezarije, velikog dnevnog boravka i velike dve sobe. U dvorištu kuće nalazi se zanatska radnja. Grejanje je na gas, a može i na drugu vrstu grejanja. Patosi su u parketu i keramici. Stolarija je drvena. Iza kuće nalazi se veliko prostrano dvorište.
- Inđija Četvorosoban prodaja Kuća, koja se u strukturi sastoji od hodnika, dve sobe do ulice, trpezarije, kuhinje, te još tri sobe u dvorištnom delu sa tuš kupatilom i velikim kupatilom u glavnom delu kuće. Patosi u kući su u keramici, parketu i laminatu.Stolarija je drvena. U dvorištu kuće nalazi se garaža i ostale nus prostorije. Ispod kuće nalazi se veliki podrum. U produžetku dvorišta ima manja bašta.
- Petosoban INĐIJA kuca Prodaje se kuća koja se sastoji od podrumskog dela u kojem se nalazi kotlarnica sa posebnim odeljenjem za skladištenje uglja ili drveta. U prizemnom delu nalazi se prostor koji se u strukturi sastoji od velike dnevne sobe sa trpezarijom, kuhinjom, kupatilom i dve spavaće sobe. Potkrovlje se može urditi kao stambeni prostor a krov je urađen sa kompletnom izolacijom. U prizemnom delu kuće nalaze se dva lokala jedan koji je u funkciji frizerskog salona i drugi koji se može korisiti za bilo koju namenu. U dvorištu se nalazi garaža, jedna nus prostorija, pušnica i velika radionica koja se sastoji od dva dela. U dvorištu se nalazi poseban bunar koji je u funkiciji i može se koristiti za polivanje bašte ili dvorišta. U zadnjem delu dvorišta nalazi se deo koji je bio planiran da se napravi bazen. Kuća je građena od fasadnog bloka,stolarija je drvena a podovi su u laminatu i keramici.
prodaja - Šestosoban INĐIJA Prodaje se kuća u Inđiji, u blizini centra. Na placu su izgrađene dve kuće, jedna starija koja se u strukturi sastoji od dve sobe do ulice hodnika, kuhinje, dnevnog boravka i trpezarije,te ostave. Starija kuća je povezana sa novom kućom u dvorištu koja se sastoji do hodnika, kupatila velike kuhinje i dnevnog boravka sa podnim grejanjem te u potkrovlju od hodnika, dve sobe, kupatila. U dvorištu zgrade nalazi se pečenjara urađena ciglom te radionica sa dve velike prostorije. Kuća je izlovana, fasada je urađena crvenom fasadnom ciglom. Struja u kući je rađena nemačkim sistemom.
Šestosoban prodaja Indjija - INĐIJA PRODAJE SE SPRATNA KUĆA U ELITNOM DELU INĐIJE. KUĆA SE SASTOJI OD SUTERENA, PRIZEMLJA I PRVOG SPRATA. KUĆA JE KOMPLETNO UREĐENA SA VELIKOM RADIONICOM U DVORIŠTU. U KUĆI JE PARKET, ODLIČNA DVRENA STOLARIJA.
Indjija prodaja - INĐIJA Šestosoban Prodaje se kuća u neposrednoj blizini centra grada. U strukturi kuća se sastoji od suterena gde se nalazi garaža i prostor za jednosoban stan, u prizemlju kuće se nalazi dvosoban stan sa velike dve sobe, kuhinje sa trpezarijom i dvnevnim boravkom te na spratu se nalazi takođe dvosoban stan sa dve sobe, kuhinjom,trpezarijom, kupatilom. Tavanski prostor može se urediti još kao jedan zaseban stan. U dvorištu kuće nalazi se letnja kuhinja sa zasebnim kupatilom.
- INĐIJA Šestosoban prodaja PRODAJE SE KUĆA U ELITNOM DELU INĐIJE, NA PLACU OD 450 M2.ULAZ U DVORIŠTE JE UKRAŠEN FONTANOM. KUĆA SE SASTOJI OD SUTERENA KOJI JE UZ MALA ULAGANJA PRETVOREN U DVOSOBAN STAN. SUTERENA KOJI SE SASTOJI HODNIKA, KUHINJE,TRPEZARIJE I VELIKOG DNEVNOG BORAVKA IZ KOJEG SE IZLAZI NA TERASU POVRŠINE OD OKO 12 M2 I DVE VELIKE SOBE. SPRATA KOJI SE SASTOJI OD ISTIH PROSTORIJA KAO I PRIZEMLJE. IZ HODNIKA ODNOSNO GLAVNOG STEPENIŠTA KOJE JE UREĐENO IDE SE NA TAVAN TAVANSKIM STEPENICAMA. U PRIZEMLJU I PRVOM SPRATU SVUDA JE PARKET I PLOČICE. STOLARIJA JE U CELOJ KUĆI PVC. KUĆA JE GRAĐENA SENDVIĆ ZIDOM, A KROV TAKOĐE IZOLOVAN I PODAŠĆAN. U DVORIŠTU SE NALAZI LETNJA KUHINJA I DVE GARAŽE. KUĆA JE GRAĐENA 2006. GODINE. UKNJIŽENA, VLASNIŠTVO 1/1.
- Šestosoban INĐIJA kuca Prodaje se ekstra opremljena kuća u neposrednoj blizini centra grada. Kuća je tvrde gradnje sa keramičkim crepom bakarnim olucima i kompletnom hidro i termo izolacijom. Na površini od 824 m2 nalazi se velika kuća do ulice, dvorišna zgrada, igralište za basket te bašta sa posađenim voćem.Kuća do ulice u strukturi sastoji se od velikog podruma, hola, hodnika velike kuhinje, tpezarije sa dnevnim boravkom, spavaće sobe, ostave i kupatila. Na spratnom delu nalaze se dve dećije sobe, gostinska soba, vešernica i veliko kupatilo.Sobe imaju terase koje su ograđene betonskim ukrasima.Keramika je španska, kuhinja ručni rad, stolarija i parket sve u hrastu.Iza kuće nalazi se predivan vrt u cveću sa garniturom za sedenje i raznim ukrasima. Dvorišna zgrada sastoji se od velike letnje kuhinje sa kupatilom i predivnom velikom terasom. U produžetku nalazi se još jedna manja letnja kuhinja .U produžetku je igralište za basket i bašta.Kuća se prodaje sa stvarima.
prodaja Indjija Indjija Šestosoban Inđija Prodaje se kuća u eltinom delu Inđije. Kuća je luksuzno sređena i strukturi sastoji se u prizemlju od kotralrnice, letnje kuhinje, velike trpezarije sa velikiom kuhinjom, spavaćom sobom i kupatilom. U prizemlju kuće nalazi se kuhinja sa velikom trpezarijom i velikim dnevnim boravkom sa odvojenom bibliotekom i dve spavaće sobe te kupatila. Iz dnevnog boravka izlazi se na veliku terasu sa roštiljem i izlaskom u dvorište. U potkrovlju kuće nalaze se dve spavaće sobe, kupatilo veliki dnevni boravak, sa izlaskom na terasu. Podovi u kući su u hrastu i keramici. Zidovi u lamperiji i u gipsu. Stolaija je hrastova, drvena. Garaža je u sklopu kuće za dva automobila.
prodaja Indjija - Kralja Petra I Karađorđevića Inđija NA PRODAJU 6 GARAŽA U NOVOIZGRAĐENOJ STAMBENOJ ZGRADI U ULICI KRALJA PETRA I POVRŠINE OD 11.41 M2 DO 13.23 M2.
Indjija prodaja - Ostalo Beška Garsonjera Prodaju se novi stanovi u Beški između ostalog garsonjere površine od 40 m2 koja se u strukturi sastoji od hodnika, kupatila, kuhinje i velike sobe sa izlaskom na terasu. Centralno grejanje, parket, vlasništvo 1/1
- Ostalo Novi Slankamen prodaja Prodaje se plac u samom centru Novog Slankamena, kod pravoslavne crkve na kojem se nalazi stara kuća koja je za rušenje pa samim tim na placu ima voda i struja. Plac se nalazi uz sam asvalt pogodan za izgradnju stambenog ili poslovnog objekta. Plac je širine 14,5 metara i dužine 201 metar.
- Ostalo Beška poslovni prostor Izdaje se lokal u Tržnom centru u Beški, površine 42 m2. U strukturi sastoji se od lokala i dela sa sanitranim čvorom. Grejanje u lokalu je na peći na gas. Pogodan je za sve vrste delatnosti, zadnji put lokal je bio izdat za kladionicu.
izdavanje - Ostalo Beška Izdaje se lokal u Tržnom centru u Beški, površine 42 m2. U strukturi sastoji se od lokala i dela sa sanitranim čvorom. Grejanje u lokalu je na peći na gas. Pogodan je za sve vrste delatnosti, zadnji put lokal je bio izdat za kladionicu.
Jednosoban prodaja Indjija - Ostalo Banstol Prodaje se vikendica na Banstolu, od glavnog puta prema Novom Sadu udaljena 2 kilometra. Do vikendice se dolazi tvrdim putem ( makadam ). Vikendica je nove gradnje na placu od 3000 m2, zasađenim mladim voćem koji daje rod. Vikendica se u strukturi sastoji od hodnika, prostora predviđenog za kupatilo, kuhinje sa dnevnim boravkom i spavaće sobe. U dvorištu se nalazi nus prostorija koja služi za odlaganje alata ispod koje se nalazi bazen za vodu od 32 m3 i bunar dubine 42 metra. Voda, struja monofazna,uknjižena, vlasništvo 1/1.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane