Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

poslovni prostor Beograd prodaja Savski venac Ekonomski fakultet i Savski Trg EKONOMSKI FAKULTET Gavrila Principa

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Zemun Zemun centar Rade Končara Dvosoban Rade Končara, pr/4, natkrivena terasa 6m2, funkcionalan (grejna provršina 47m2), istočno orijentisan, kompletno namešten, novogradnja, u korektnom stanju, podno grejanje, održavana zgrada iz 2011, parking, blizina svih infrastrukturnih objekata, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Zvezdara Mali mokri lug Narodnog Fronta prodaja Narodnog Fronta (Mali Mokri Lug), plac 7,4ara do puta, pravougaonog oblika, izvršena konverzija, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Novi Beograd Sava centar (Blok 19 do 23) Trosoban stan Stan je na atraktivnoj lokaciji. Renoviran je kompletno sa blindiranim vratima, toalet, kupatilo,kuhinja po meri,2 klime. U blizini je skola, vrtici, restorani, zanatske radnje. Stan je za svaku preporuku
prodaja Novi Beograd Hotel Yu i Stari merkator Dvosoban Lokacija koja pruza najbolji kvalitet zivota u gradu. U brlizini centra grada i centra Zemuna. Uz najsredjeniji kej. Na par minuta hoda su skole, vrtici, snadbevanje, pijaca. Prohodni bulevari. Najmirniji deo retenzije. Zgrada je useljena 1991 godine. Izuzetno konforan 2.0 stan koji moze postati i 3.0 uz ne velika ulaganja. Otvoren pogled koji pruza privatnost. Dobra i velika terasa koja ima 2 izlaza, iz obe sobe. U zgradi je na svakom spratu 4-5 stanova.
Trosoban prodaja Beograd Novi Beograd Hotel Yu i Stari merkator Prodajem stan od 87 m2 uknjizenih, vlasnistvo 1/1,preko puta hotela Jugoslavija, odmah do osnovne skole. Stan je potrebno renovirati i moze da se dobije prelep stan sa velikom kvadraturom i velikom terasom sa lepim pogledom ka Dunavu. Pre 6 meseci, na veci deo stana su ugradjeni nemacki PVC prozori "Rehau".
Beograd prodaja Voždovac Pašino i Lekino brdo Jednosoban Direktna prodaja od strane vlasnika, BEZ POSREDNIKA (i bez provizije) garsonjere površine 25m2 na Lekinom brdu u ulici Đordja Kratovca. Novija gradnja iz 2018 god. izuzetnog kvaliteta. Uknjižena 1/1 bez tereta i zabeležbi. Nalazi se na II spratu od IV (13 stanova) zgrade sa liftom. Terasa i prozori (alu/pvc) okrenuti ka ulici (preko puta je restoran Paša) a na 50 metara se nalazi park Šumice. Sastoji se od ulaznog hodnika sa kuhinjskom nišom, kupatila i dnevne/spavaće sobe iz koje se izlazi na prostranu terasu. Centralno grejanje, plaćanje po utrošku. Parket I klase. U kupatilu sanitarija je Vidima, Grohe baterije i tuš a kada Kolpa san. Sigurnosna Italijanska ulazna vrata sa bravom MG Serrature takodje iz Italije. Video nadzor. Odmah useljivo. Kreditni kupci mogući sa minimumom od 50% učesća. Obezbeđen proveren i pouzdan advokat za pisanje ugovora koji se bavi samo tom oblasti. Postajete vlasnik nekretnine u roku od odmah po uplati ugovorene sume jer je sve tip top. Nema povrata PDV-a za prve kupce ali postoji oslobođenje od poreza na prenos a.p.
Novi Beograd Paviljoni i Institut za majku i dete Dvoiposoban prodaja Prodaje se izuzetno funkcionalan stan na odličnoj lokaciji. Stan je dvostrano orijentisan i izuzetno topao. Ulaz je obezbeđen Video nadzorom i Interfonom. Parkiranje je moguće i ispred same zgrade.
Palilula Kotež Jednoiposoban stan Prodajem ili izdajem stan u Kotezu 34m2 na prvom spratu stan ima terasu,sobu spavacu dnevni sa trpezarijom kuhinju , kupatilo, veliki prostran hodnik. ima klimu venecijanere parket grejanje EG,, prirodna vrntilacija u kupatilu kuhinja ima prozor stan je odrzavan na legalizaciji ima svoj br zalegalizaciju..koja se ceka ali sve se mozemo dogovoriti
prodaja Novi Beograd Bežaniska kosa (1 2 3) BEZANIJSKA KOSA 2 Trosoban Marka Čelebonovića Dvostrano orijentisan u mirnom kraju, dobro očuvan. Pogodan za adaptaciju u slučaju potrebe. Ima prelepu terasu od 36m2 od koje mogu da se dobiju dve sobe. Nije poslednji sprat, iznad celog stana je stan Stan je za svaku preporuku. Agencijska nadoknada 2 % uknjizen 5/6 Marka Čelebonovića || dokumentacija : uknjizen
Trosoban prodaja Beograd Zvezdara Mirijevo I II III IV Lepa, luks, svetao, funkcionalan Stan u centru Mirjeva, okruzen zelenilom, park koji fakticki pripada zgradi jer okolo nema gradjevina, prelepo zelenilom oko stana koji je trostrano orjentisan. Djakuzi I tus kabina u kupatilu, PVC sa komarnicima I elektricnim roletnema, na terasu se izlazi iz dnevne I jedne spavace sobe I sama terasa je obezbedjena, parking mesto u okviru zgrade, u stanu ostaje prelepa I vredna kuhinja kao I ugradni ormari, sve je izuzetno kvalitetno I prostrano, prirodno ventilacija.
Beograd prodaja Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Jednoiposoban izuzetno lep stan ,potpuno renoviran ,na odlicnoj lokacija ,preko puta trznog centra ,prevoza ,postoji mogucnost da se proda sa podstanarima
Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Jednosoban prodaja Prodajem odličan jednosoban stan 1.0, bez ulaganja u novogradnji na Novom Beogradu, 36 m2, drugi sprat, CG, 1/1 uknjižen, južno orijentisan.
Novi Beograd YUBC Petosoban stan Prostran 5.0 soban stan u Novoj Crvenkapi sa prelepim pogledom. Zgrada je pod stalnim video nadzorom, recepcijom i obezbedjenjem. Stan poseduje 4 spavace sobe, prostranu dnevnu sobu, kuhinju, 3 kupatila, 2 velike terase, u svakoj sobi su ugradni plakari i klime. 2 ostave u stanu i podrum koji je u nivou garaze.
prodaja Zvezdara Konjarnik Svetao, cela strana ka ustanickoj u prozorima, I sprat(zgrada ima prizemlje i visoko prizemlje), stan je renoviran potrebno samo krecenje. Uz stan ide podrum i dodatna prostorija u prizemlju. 100m od raskrnice ustanicka, vojislava ilica. Parking ispred zgrade.
Trosoban prodaja Beograd Voždovac Braće Jerković I II Direktno od vlasnika, bez agencijske provizije. Stan se prodaje kompletno namešten vrkunskim nameštajem izrađenim po meri i belom tehnikom sa garancijama (Bosch, Samsung, Philips). Dva mokra čvora, po jedan na svakom spratu. Na donjem spratu se nalazi Dnevna soba sa trpezarijom, kuhinja, hodnik, WC i terasa. Na gornjem spratu se nalazi hodnik, dve spavaće sobe i kupatilo. Ulaz u stan je sa 3eg sprata, stan je na trećem i četvrtom spratu - DUPLEX LUX. Vlasnik 1/1. Ispred zgrade se nalazi privatni parking za stanare, plus iza zgrade postoji parking SuperVera dostupan 24h za sve. U samoj zgradi se nalazi Hipermarket SuperVero. Neposredno pored zgrade su stanice grackog prevoza linija 26, 50, 25, 18. Vrtić se nalazi pored same zgrade, škola i dom zdravlja se nalaze na 10 minuta pešaka od zgrade.
Beograd prodaja Novi Beograd Sava centar (Blok 19 do 23) Dvoiposoban
Voždovac Stepa Stepanović Dvosoban prodaja Nov moderno opremljen stan, na atraktivnoj lokaciji. Postupak uknjiženja je u toku, radi čega trenutno prodaja ide samo za gotovinu.
Voždovac FON Dvosoban stan PRODAJEM KOMPLETNO OPREMLJEN LUX STAN U JEDNOJ OD NAJLEPSIH ULICA NA VOZDOVCU !!! ODLICNA INVESTICIJA ZA IZDAVANJE !!!
prodaja Zvezdara Zeleno brdo Dvosoban Prodajem stan na Zvezdari 47 m2, drugi sprat, dvostrano sunčan. Stan se sastoji od predsoblja, kupatila, kuhinje, trpezarije, dnevne sobe sa terasom i spavaće sobe. Orjentisan prema ulici. Parking ispred zgrade. Vrhunski kvalitet gradnje
Petosoban prodaja Beograd Voždovac Pašino i Lekino brdo Prodajem duplex na Lekinom Brdu, uknjižen 120m2 i opremljen, sa prelepim pogledom. Stan ima 2 dnevne sobe, 3 spavaće sobe, 3 kupatila, kuhinju, terasu, 2 francuska balkona. Mogućnost kupovine garažnog mesta.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane