Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Vračar Neimar Janka Veselinovića, Neimar, Vračar, Beograd

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Vračar Čubura Četvorosoban Vračar, ul. Braće Radovanovića, kod “Kapija Vračara”, 4,0, 75 m2, odličan raspored, uknjižen, useljiv, III od III bez lifta, normalna visina plafona (bez kosina, iznad stana tavan), interfon, EG, 2 mokra čvora, terasa, PVC, KTV, internet, klima, parking mesto u dvorištu, zgrada iz 2009 god, trostrano orjentisan, ugradni plakari, kuhinja, bela tehnika i nameštaj ostaje u stanu (po želji kupca). Direktna prodaja bez provizije.
Zvezdara Zvezdara lokacija Dvosoban prodaja Izuzetno kvalitetna gradnja na odlicnoj lokaciji. Stan je funkcionalan, nov, svetao, u mirnoj ulici.
Stari Grad Centar i Terazije Jednosoban kuca Prodajem garsonjeru u TC Sremska od 19 kvm i 6 kvm terase na prvom spratu. Cena 25000 eura,
prodaja Savski venac Savski venac lokacija Stan u centru grada na izuzetnoj lokaciji u blizini Zeleznickog muzeja, nedaleko od buduceg centralnog gradskog trga- Savskog trga , Beograda na Vodi i na 10 minuta pesaka od Kneza Mihajlove ulice. Stan je salonskog tipa sa plafonom visine 3.10 m. Dvostrano je orijentisan, istok-zapad, sa velikom kolicinom svetlosti. U neposrednoj blizini prolaze mnogobrojne linije javnog prevoza tako da je svi delovi grada lako dostupni. U blizini se nalaze mnogobrojne prodavnice, apoteke, pekare, banke i druge delatnosti. Zbog strukture moguca je deoba u dve stambene jedinice. VREDI POGLEDATI. Vlasnik 1/1
Jednoiposoban prodaja Beograd Zvezdara Veliki mokri lug Vizantijska, Veliki Mokri Lug, Zvezdara, Beograd Prodajemo odličan jednoiposoban stan u mirnom kraju u zgradi iz 2017.godine u Velikom Mokrom Lugu u neposrednoj blizini škole, vrtića, prodavnica, stajališta gradskog prevoza i drugih bitnih sadržaja. Stan se sastoji od predsoblja, dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom, spavaće sobe i lepe terase. Uknjižen. ZA SVAKU PREPORUKU! Agencijska provizija 2%
Beograd prodaja Stari Grad Centar i Terazije Prodaje se kompletno rekonstruisan poslovni prostor na lokaciji Obilićev venac. U stambenoj zgradi površine 150m2 na drugom spratu. Zgrada je sačinjena od 5 spratova, posuduje lift i ima izlaz na dve ulice (Knez Mihailova i Obilićev venac). Poslovni prostor je totalno renoviran i preuređen, u skladu sa najmodernijim poslovnim prostorima. Pogodan je za sve “mirne” delatnosti, a posebano za open-space call centar, IT preduzeća, ordinacije, a može biti prilagođen i drugim namenama. Tehnička opremljenost: podignuti podovi, ventilacija, sistem grejanja i hlađenja, pokriven optičkom mrežom i koaksijalnim kablom Prema projektu pravljen kao workspace i sastoji se iz 6 zasebnih kancelarija, čajne kuhinja, dva toleta, tehničke sobe,terase i više različitih opcija za pregrađivanje. Uknjižen, bez tereta, vlasnik pravno lice
Zemun Ćukovac Inženjera Atanackovića Dvosoban prodaja Uknjižen, u lepšem kraju Zemuna u blizini centra, u održavanoj zgradi iz sedamdesetih, sa pripadajućim dvorištem i malim brojem stanova, nalazi se ovaj dvosoban, dvostran stan, funkcionalnog rasporeda, adaptibilan, renoviran (kupatilo, podovi, kuhinja, krečenje...).Nova PVC stolarija sa roletnama i komarnicima u svim prostorijama, kupatilo sa prirodnom ventilacijom, klima, interfon... Uknjižen na 52m2 korisne površine sa lođom i terasom građevinski ima 58m2. Stan je prazan i odmah useljiv.
Zvezdara Vukov spomenik poslovni prostor JEDINSTVENA PRILIKA ZA POSAO.Izuzetan poslovni prostor u suterenu novije zgrade sa ulazom iz pasaža. Uz kupovinu lokala dobija se i garažno mesto, sa ulaskom iz Sinđelićeve. Lokal ima tri ulaza, uređeno i ograđeno dvorište od 70 m2. Cena je sa kompletnom opremom za salon (frizer, Finska sauna, depilacija, epilacija, tretmani lica, razni vidovi masaže, pedikir, manikir, solarijum, ...), tako da novi vlasnik može odmah da se bavi istom ili sličnom delatnošću. Može i za druge delatnosti, to jest može dogovor i za prodaju lokala bez opreme.Postoji mogućnost izdavanja lokala ozbiljnom klijentu.
prodaja Novi Beograd Belvil (A blok) Nov lokal u ekstra stanju. Gleda na Omladinskih Brigada. Mogucnost postavljanja baste. Prodaje vlasnik.
prodaja Beograd Zvezdara Konjarnik Lokal se nalazi u suterenu Tržnog centra Konjarnik, u nivou MAXI supermarketa. Prostor je iz jednog dela, bez stubova i pregrada, ukupno 57 kvadrata, sa sanitarnim čvorom. Ulaz je moguć preko glavnog ulaza u TC, ili preko ulaza paralelnog sa ulazom u MAXI, koji poseduje i kolski prilaz u nivou lokala. Od glavnog ulaza, do lokala, ima svega nekoliko metara. Visina plafona je 3 metara, centralno grejanje, sopstveni vodomer. Lokal ima stakleni izlog, prirodno svetlo i ventilaciju, prozore na kip. Po potrebi, moguć optički internet velikih brzina.Pogodan za sve namene: servis, ordinacija, salon, kancelarija, magacin. Postoji mogućnost zakupa.
Beograd prodaja Zvezdara Konjarnik Olge Alkalaj Dvoiposoban Miran deo Konjarnika, zgrada sa 2 lifta. Kuhinjsko- trpezarijski deo je spojen sa dnevnim boravkom. Ima jednu veliku i jednu malu spavaću sobu. Kupatilo za sređivanje. Stanje izvorno, za renoviranje. Agencijska provizija 2%
Zvezdara Konjarnik prodaja Prodajem višenamenski (magacinsko-proizvodni-prodajni) poslovni prostor, ukupne površine oko 95m2. Bio u funkciji magacina i servisa računara, teretane, štamparije i proizvodnog prostora. Poseduje rampu za kamionski istovar kao i više parking mesta. Moguće je oformiti kancelariju ili izložbeni prostor (show room) u okviru predmetnog prostora. Cena 83.000,00 EUR (moguć dogovor), uknjižen, star 10-15 godina.
Vračar Kalenić poslovni prostor Poslovni prostor u suterenu sa ulazom iz prizemlja i garaže sa liftom, pogodno za razne delatnosti.
prodaja Zvezdara Ðeram Prodajem,menjam ili izdajem, poslovni prostor u blizini Djeram pijace,na parnoj strani bulevara kralja Aleksandra.Poslovni prostor se sastoji iz dva zasebna lokala povrsine 40m2+40m2,prizemlje i sprat,u dvoristu,gde se nalaze vise lokala. U prizemlju ima kupatilo,na spratu se nalazi toalet,poseduje ugradjene plakare.
prodaja Beograd Novi Beograd Belvil (A blok) Kupovinom lokala kupujete extra poziciju sa svoj posao i trziste Belvila i Bloka A sto je presudno za uspesan posao! Lokal se nalazi na prometnom bulevaru i veoma je atraktivan za sve usluzne delatnosti, brzu hranu i dr. Bez zamene.
Beograd prodaja Novi Beograd Opština Novi Beograd Kancelarijski prostor, dupleks, u prizemlju stambene zgrade, renoviran 2008 godine, alu stolarija, spušteni plafon, rasveta, klimatizacija, telefon, internet, centralno grejanje. Uknjiženo. Mogućnost proširenja.
Vračar Kalenić Krunska - resavska Trosoban prodaja Direktno od vlasnika! Bez provizije! Resavska, prekoputa Crkve Svetog Marka, sa parkingom, srce Vracara, Odmah prekoputa Crkve svetog Marka i Tasmajdanskog parka, na pocetku Resavske ulice, u zgradi u dvoristu, skriveno od buke, u pravoj tisini i miru, izolovano od zvukova ulica i saobracaja, sarmantno potkrovlje, potpuno renovirano pre 5 godina, ukljucujuci sve instalacije. Stan je trosoban, komotne spavace sobe, 15m2 i 12m2, ali posto nema pregradnih zidova, veoma lakom intervencijom adaptibilan u ogroman dvosoban, ili cak cetvorosoban, po potrebi. Stan ima dosta opcija za prosirenje, pravljenje terase, badza, galerije i sl. Stavljeni vrhunski drveni Velux krovni prozori (jos traje garancija). Na 3. spratu stare predratne zgrade sa samo 7 stanova, bez lifta. Nije nadogradnja. Parking mesto u dvorstu zgrade. Kapiju dvorista preko aplikacije otvaraju samo stanari. Prostran, trosoban stan, 65-67m2 sa kosinama, uknjizen na 43m2 (u vreme kada su se stari stanovi knjizili, nije se racunala kvadratura ispod kosina). Proslog leta komplet uradjena nova spoljna izolacija (10cm), i fasada, celom jednom duzinom stana. Grejanje na norveske radijatore (u svakoj prostoriji radijator) + vrhunska inverter klima, predvidjena upravo za grejanje i na -30C. (garancija traje jos 3 godine) Prostorije- Veliki dnevni boravak sa kuhunjim, kupatilo, hodnik, dve spavace sobe, deganzman i stepenice. U stanu ostaje kuhinja. Za ostali namestaj po dogovoru. Na ulazu u stan je najpre deganzman, sa cipelarnikom i civilukom, pa se stepenicama penje u ostatak stana. Dobra investicija i za Stan na dan! Infostan je 1800 din.
Vračar Kalenić Trnska Jednosoban stan Prodajem jednosoban stan na drugom spratu kod Kalenic pijace. Stan ima centralno grejanje, klimu, kablovsku televiziju, internet. Blizu je mnogih fakulteta i dobro saobracajno povezan sa svim delovima grada. Uknjizen.
prodaja Stari Grad Stari Grad lokacija Cara Dušana Dvosoban Svetao stan Funkcionalan Okrenut prema dvoristu, ne cuje se buka Kupatilo i poseban wc
Dvoiposoban prodaja Beograd Savski venac Sarajevska Durmitorska Zgrada iz 1999 godine vrhunske gradnje. Uredna zgrada I odrzavana. Delimicno renoviran u julu 2019.: hoblovan parket, krecenje, sredjena stolarija I radijatori. Uknjizen stan, prvi vlasnik. Veliki podrum I veliki lift. 53m2, centralno grejanje, okrenut od ulice, bez buke, ali takodje stan sa dosta svetlosti. Iz hodnika se ide u sve prostorije: Ulazni hodnik, kupatilo, spavaca soba, dnevna soba, kunjia, trpezarija, zatvorena terasa koja funkcionise kao radni prostor. Siroka harmonika je izmedju dnevne I trpezarije, njenim sklanjanjem moze da se napravi “open space” prostor. Komarnici I roletne na svim prozorima. Na nacrtu mozete videti trenutno stanje I predlog resenja dobijanja druge spavace sobe. Park sa igralistima je na 100 metara od stana, osnovna skola “Radojka Lakic” , dosta marketa I prodavnica. Nalazi se naspram novog kompleksa Skyline, I parka Gazela, na par stotina metara od Beograda na vodi I najveceg trznog centra na Balkanu. Pored ulica Kneza Milosa, Savske I Sarajevske sa velikim brojem prevoza za bilo koji deo grada.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane