Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Zemun Zemun Gornji grad Branka Pešića, Gornji grad, Zemun, Beograd

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Novi Beograd Opština Novi Beograd Troiposoban Stan je u izvornom stanju. Ima dnevni boravak, kuhinju, trpezariju, hodnik, degažman, kupatilo, toalet, tri spavaće sobe i dve lođe. U blizini se nalaze osnovna škola, vrtić, nekoliko prodavnica, kej i pijaca. Lokacija je preko više autobuskih linija povezana sa svim delovima grada. Zgrada je u mirnoj ulici, okružena zelenilom. Ulaz i zelene površine oko zgrade održavaju se dobro. Stan je uknjižen.
Vračar Kalenić Jednosoban prodaja Renovirana garsonjera u srcu Vračara, preko puta opštine Vračar, na 300m od Hrama Svetog Save. Idealna za izdavanje.
Zvezdara Lion LIPOV LAD Trosoban Stanislava Sremcevica stan Lipov lad, Stanislava Sremcevica, 3.0, 75 m2 sa terasom, II od VI spratova, cg, telefon, lift, interfon, ktv, internet, klima, gradjevinska dozvola, mogucnost kupovine garaznog mesta, novogradnja. Stan je fizicki podeljen na dve jedinice (45 m2 i 30 m2) i veoma lako moze da se vrati u prvobitno stanje uklanjanjem pregradnog zida. Nalazi se na odlicnoj lokaciji u dobroj novogradnji radjenoj od materijalima prve klase i visokog kvaliteta. Postoji mogucnost kupovine garaznog mesta. Cena 149 900 evra. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 069/1659266 || dokumentacija : gradjevinska dozvola
prodaja Rakovica Petlovo Brdo Trosoban Rasinska Petlovo brdo, Rasinska, 3.0, 78 m2, terasa od 30 m2, PR od V spratova, cg, tel, interfon, video nadzor, katv, internet, klima, useljiv po dogovoru, stan iz otkupa (zgrada je uknjizena), garaza od 12 m2. Stan se nalazi u zgradi od crvene fasadne cigle. Prostorije: predsoblje, dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom, 2 spavace sobe, kupatilo sa djakuzi kadom i prirodnom ventilacijom, ostava od 1.5 m2 i terasa od 30 m2 (u sklopu terase je napravljen letnjikovac). U stanu je postavljena alu stolarija. Blizina skole, doma zdravlja, vrtica, gradskog prevoza 59, 42, 501, 502, 56. U stanu ostaju klima, ugradna kuhinja, plakari. Cena 89 000 evra. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. RAICEVIC NEKRETNINE 011/4076384 || dokumentacija : otkup
Četvorosoban prodaja Beograd Stari Grad Centar i Terazije CENTAR Uskocka RETKO U PONUDI! Centar, Uskocka, 4.0, 82 m2, terasa, II od V spratova, cg, telefon, lift, interfon, brzo useljiv, uknjizen na 74 m2, podrum, uredna zgrada iz 1954. godine, odlican stan, dvostrano orijentisan (istok-zapad), svetao, na perfektnoj lokaciji, pesacka zona, pogled na Knez Mihailovu. Struktura: ulazni antre, dnevna soba, tri spavace sobe, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo i terasa. Cena 285 000 evra. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 065/452-77-77 || dokumentacija : uknjizen
Beograd prodaja Grocka Grocka okolina Cena - 3.500 EUR/ar Agencijska provizija 2%.
Zvezdara Zvezdara lokacija Petosoban prodaja Potpuno renoviran petosobni stan - dupleks koji se nalazi na drugom spratu salonske predratne zgrade. Podna površina stana iznosi 139m2 a redukovana površina stana sa terasom (primenom koeficijenta zbog kosina) iznosi 119,6 m2 i to je površina koja je uknjižena. Useljiv odmah bez ikakvog ulaganja. Zamenjene sve instalacije u stanu. Nova unutrašnja i spoljna stolarija. Dvostrano orijentisan. Svetao. Prostorije na I nivou (75m2): prostrani dnevni boravak, kuhinja, kupatilo, 2 spavaće sobe. Prostorije na II nivou (45m2): dve sobe, kupatilo, ostava-garderober, prostrana terasa (11,43 m2) koja je okrenuta ka dvorištu zgrade. U neposrednoj blizini su vrtić, osnovna škola, pijaca, KBC Zvezdara. Povoljna cena.
Novi Beograd Arena (blok 24 i 25) Jednosoban stan Prodajem jednosoban stan u Bloku 24, prizemlje, pogodan za poslovni prostor, ordinaciju (dva ulaza). Stan+Terasa+Basta+Pomocna prostorija 57m2 + Podrum. Cena 120000€.
prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV Jednoiposoban Prodajem lux stan koji se nalazi u donjem delu Zvezdsarske šume.Autobusko stajaliste 27,27e preko puta zgrade na 100m.Do centra se autom stize za 15 minuta. Stan prodaje direktno vlasnik,uknjizeno1/1. Ulazna blind vrata italijanske proizvodnje su block lock doors,granitna keramika na podu,grejanje je podno(etažno),petokomorna pvc stolarija i aluminijumske roletne na električno spuštanje,komarnici na prozorima. Uradjeni gipsani radovi na plafonu sa led rasvetom i dekorativni prirodni kamen na zidovima. Stan poeseduje i svoje dvoriste od 20kvm,jedan deo je poplocan behatonom a u drugom delu je trava sa zelenilom.Idealno za decu i ljubimce.Pozovite za vise informacija.
Garsonjera prodaja Beograd Savski venac Beograd na vodi Odmah useljiv stan, sa fantasticnim pogledom na park i bocnim pogledom na reku i mostove. Opremljen stolarijom, kuhinja i ormari. Zgrada poseduje recepciju i tri ultrabrza lifta. Za manji stambeni prostor ili za kancelariju.
Beograd prodaja Novi Beograd Arena (blok 24 i 25) Jednoiposoban Stan se nalazi na jednoj od najatraktivnijh lokacija na Novom Beogradu - kod Arene, u neposrednoj blizini kafe-restorana "Novak". Lako je dostupan iz svih delova grada, u blizni auto -puta, a nalazi se u poslovnom epicentru Novog Beograda. U blizini se nalaze osnovna škola, gimnazija, vrtić, igrališta, pošta, banke, prodavnice, apoteke, lekarske ordinacije, restorani i barovi. Stan je po strukturi jednoiposoban, praktično uređen i maksimalno iskorišćenog prostora. Sastoji se iz dnevne i spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom i kupatila. Sa terase se pruža sjajan pogled na Novi Beograd. Stan je pogodan kako za život tako i za iznajmljivanje. Zgrada je lepo održavana, ulaz je uredan i očuvan. Oko zgrade se nalazi veliki prostor za parkiranje (plava zona). Stan je useljiv u roku od 30 dana od momenta kupoprodaje.
Zvezdara Lion Jednosoban prodaja Stan 27 m2 , zgrada u blizini Lipovog lada ., gradjevinska dozvola
Zvezdara Cvetkova pijaca Dvoiposoban stan Kvalitetna novogradnja. Komforan, funkcionalno projektovan, optimalno dvostrano orijentisan i svetao stan od 62m2, na 3. spratu zgrade sa lepim pogledom, u Podujevskoj br. 3, na opštini Zvezdara. Prostorije: prostrana dnevna soba sa trpezarijom i kuhinjom, dve spavaće sobe, kupatilo, hodnik, prostor za veliki garderober, terasa. Visina plafona 280cm. Veliki prozori, visoko kvalitetna stolarija, zvučna i toplotna izolacija, sanitarije i podne obloge. Grejanje po sistemu norveških radijatora, mala potrošnja električne energije. Sigurnosna ulazna vrata, klima uređaj, ugrađeni kablovi za TV i internet. Lift. Zgrada se nalazi u mirnom kraju, pogodnom za porodice i sve vrste aktivnosti. U neposrednoj blizini: Bulevar Kralja Aleksandra, Cvetkova pijaca, Dom zdravlja Zvezdara, Sportski centar Olimp, vrtić "Veseljko", osnovna škola "Marija Bursać", TC Aviv park, Beo Shopping Center...Dobra povezanost sa svim delovima grada. U ovoj fazi izgradnje postoji mogućnost da kupac utiče na izgled stana, izbor parketa i keramike.
prodaja Zvezdara Učiteljsko naselje Dvosoban Na prodaju izuzetno funkcionalan, svetao stan, veoma kvalitetno opremljen u skandinavskom stilu. Prodaje se sa kompletnim namestajem i belom tehnikom, odmah useljiv i u potpunosti opremljen za boravak u njemu. Opreman je za vlasnika i prodaje se usled selidbe u veci stan. U sklopu stana nalazi se i terasa povrsine 5,5m2. Uz stan se prodaje i garazno mesto po ceni od 8.000 EUR. Moguca prodaja bez dela namestaja uz korekciju cene. Zgrada je nova, useljena pocetkom 2018. i ima zajednicko dvoriste, interfon, video nadzor, instalacije za opticki internet SBB i Telekom, lift, itd. Stan i zgrada su pozicionirani na veoma dobroj mikrolokaciji, izmedju dve velike zelene povrsine, Zvezdarske sume i Šumica, sto ima znacajan uticaj na kvalitet vazduha (prema relevantnim sajtovima za merenje kvaliteta vazduha, ovaj deo ima znacajno nize vrednosti od ostatka Beograda). Takodje, u neposrednoj blizini se nalazi izlaz na auto-put, kao i veliki broj razlicitih sadrzaja: -Maloprodajni objekti: svi vodeci trgovinski lanci su neposrednoj blizini (Idea 170m, Maxi 250m i 500m, Aman 220m, Univer 600m) kao i dve lokalne prodavnice i pekara na manje od 100m udaljenosti; -Hipermarketi: SuperVero 550m, Lidl 650m, Aman Plus 800m i Tempo 1100m; -Trzni centri: Novootvoreni trzni centar BEO sa bioskopom, vise restorana i ostalim sadrzajima na samo 500m od stana. Takodje, u blizini je i Aviv Park (600m); -Dom zdravlja Zvezdara 350m, vrtić "Žubor" 150m, OŠ "Ćirilo i Metodije" 200m, nekoliko strukovnih srednjih škola i dom ucenika 500-900m, Pijaca Zvezdara 1000m; -Sportski centri: Olimp, sportski centar sa otvorenim bazenima 550m, Šumice 1400m
Dvoiposoban prodaja Beograd Stari Grad Kosančićev venac A rare opportunity to set up a fabulous pied-à-terre, atelier/gallery/studio or live/work floor through apartment in the very heart of Belgrade historic city center, right by The Cathedral Church of St. Michael the Archangel, the Residence of Princess Ljubica and the Patriarchate House. Fully renovated never-lived-in 450 sqft + 150 sqft patio Junior 4, with oversized double windows, 10 ft ceilings and private separate entrance to the sunny paved patio. Close proximity to Austrian and French Embassy, University of Arts, Belgrade Fortress, and all the hip coffee shops, lunch and dinner hotspots, jazz & wine clubs, art galleries, theatres... Also available for rent at €550/month. No agent fees.
Beograd prodaja Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Jednoiposoban Prodajem jednoiposoban stan u Bloku 62, sprat 6/13, grejna povrsina 50m2, prostorije: dnevna soba, spavaca soba, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo. Vlasink 1/1, uknjizen, kompletno renoviran, pvc stolarija, zamenjene vodovodne i elektro instalacije, klima, ugradna kuhinja bez bele tehnike ostaje u stanu, pripdajuci podrum, 3 lifta, uredan ulaz u zgradi sa video nadzorom i interfonom, pogled na park, miran kraj sa puno zelenila, na par minuta peske vrtic, skole, hipermarketi, posta, pijaca. Moze zamena za veci iskljucivo u blizini uz doplatu.
Zvezdara Denkova bašta Trosoban prodaja Prodajem nov,kompletno namesten stan, prvi put useljen januara 2019 god. Moze se kupiti i parking mesto iza zgrade za 6000 evra. Lokacija je odlicno povezana sa svim delovima grada. U okolini se nalazi veliki broj prodavnica ukljucujuci Lidl i novi trzni centar Beo Shopping Center. Povracaj PDV-a nije iskoriscen.
Stari Grad Skadarlija Dvoiposoban stan Vrlo interesantan stan u boemskoj četvrti. Pogodan za sve namene ( izdavanje, poslovni prostor).
prodaja Stari Grad Dorćol donji Četvoroiposoban Prodajemo odličan salonski stan u Jevrejskoj ulici na Dorćolu, ugao Jevrejske i Visokog Stevana, na visokom prizemlju u lepoj zgradi sa ukupno 5 stanova. Stan je u izvornom stanju, uknjižen na 90m2, stvarna površina stana je 107m2. Dva pripadajuca podruma ukupne povrsine 20m2. Pored etažnog grejanja ima mogućnost i TA grejanja. Sastoji se od ulaznog dela, salona, 4 sobe, kuhinje, kupatila, ostave i veće terase sa izlazom u dvorište za korišćenje. Stan ima dva ulaza. Izuzetno lep i funkcionalan raspored, trostrano orjentisan. Idealan kako za zivot tako i za kancelariju ili ordinaciju.
Dvosoban izdavanje Beograd Stari Grad Skupština Majke Jevrosime, Centar kod Skupštine, Stari grad, Izdajemo dvosoban, dvostran stan u odličnom stanju, kompletno opremljen, terasa sa lepim pogledom. Raspored u stanu izuzetno funkcionalan, komunikacija u sve prostorije iz predsoblja. Stan se sastoji od dnevne sobe, spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom, kupatila i terase. Kuhinja opremljena svim električnim uređajima (frižider, ravna ploča, ugradna rerna, mikrotalasna). U kupatilu se nalazi veš mašina. U zajedničkom dvorištu neobeležena parking mesta. Odmah useljiv. Depozit u iznosu jedne kirije. Agencijska provizija 50% od iznosa prve kirije
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane