Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Palilula Bogoslovija Aleksandra Fleminga

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Voždovac Braće Jerković I II Braće Jerković Trosoban Braće Jerković, vpr/6, lift, dve zastakljene lođe, adaptiran u 3.0, lako adaptibilan u 3.5, zgrada iz 1995., protočna topla voda, u izvornom stanju, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Novi Beograd Genex (blok 37 i 38) Bulevar Arsenija Čarnojevića Petosoban prodaja Bulevar Arsenija Čarnojevića, 8/9, lift, terasa, renoviran, dva mokra čvora, svetao, dvostrano orijentisan, lep pogled, održavana zgrada, u blizini škole, vrtića, odlična povezanost linijama gradskog prevoza, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Zvezdara Mirijevo I II III IV Dvoiposoban Ulofa Palmea stan Ulofa Palmea, 4/6, lift, lođa, održavan, svetao, fasadna cigla, podrum, na odličnoj lokaciji u blizini pijace, Doma zdravlja, škole, vrtića, prevoza, parking mesto, uknjižba u toku. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Savski venac Zeleni venac Trosoban Prodajem 3.0 stan na drugom spratu ( zgrada poseduje lift ), ugao ulice Gavrila Principa i Kraljevica Marka, preko puta Manakove kuce, dva minuta hoda od Zelenog Venca. Stan poseduje dve spavace sobe, dnevnu sobu, kuhinju sa trpezarijom, dva mokra cvora ( wc i kupatilo ) i terasu. Stan ima 69m2 + 4m2 terase.
Dvosoban prodaja Beograd Zvezdara Bulbuder Prodaje se stan u novoj zgradi u ulici sa drvoredom u mirnom delu Zvezdare. Zgrada se nalazi u neposrednoj blizini nekoliko škola i vrtića. Stan se prodaje isključivo kompletno opremljen. Tehnika i nameštaj su novi i podležu garantnom roku od strane proizodjača/prodavca. U stanu se nalazi i inverter klima marke Daikin, aluminijumske roletne, rolo komarnici. Parket je hrastov dvostruka riblja kost, pvc stolarija bela, unutrasnja stolarija takodje bela. Stan je izuzetno svetao. Grejanje je na struju sa mogućnošću regulacije temperature u svakoj sobi, izuzetno niski troškovi infostana. Internet i kablovska SBB. Stan je opremljen izuzetno funkcionalno sa dizajnerskim resenjima za maksimizaciju prostora. Stan se sastoji od hodnika, kupatila, spavaće sobe, dnevne sobe, kuhinje i trpezarije, terase. Postoji mogućnost potpunog odvajanja kuhinje i trpezarije od dnevne sobe. Stan je uknjižen, kompletna gradjevinska dokumentacija zgrade dostupna, odmah useljiv.
Beograd prodaja Zvezdara Cvetkova pijaca 19 Dvosoban Kuća za kompletnu adaptaciju ili rušenje. kvadrature 43.5 m2 i pripadajući plac. Unutar placa Pored ima pomoćni objekat kvadrature 10 m2 kao i parking za jedno vozilo. Odlična lokacija, blizina Dom zdravlja Zvezdara, Cvetkova pijaca. Idealno za prepravku za lokal ili poslovni prostor.
Zvezdara Bulbuder Dvoiposoban prodaja 2,5 stan, u Ljubljanskoj Na 2 spratu od 3, bez lifta Stan je odličnog kvaliteta sa minimalnim troškovima Uknjižen, 1/1 2 spavaće sobe, dnevni borava sa kuhinjom i trepezarijom, kupatilo i terasa
Novi Beograd Opština Novi Beograd Dvosoban stan Na prodaju stan na najlepsoj lokaciji na Novom Beogradu, izmedju starog merkatora i hotela jugoslavije. Stan je kompletno namsten i prodaje se kao takav.
prodaja Zvezdara Lion Troiposoban Prostran stan, prelepe strukture, sa velikom dnevnom sobom i tri spavaće sobe, dve terase i dva mokra čvora, dvostrano orjentisan. Idealan za porodice.
Dvoiposoban prodaja Beograd Stari Grad Stari Grad lokacija
Beograd prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV Jednosoban
Palilula Palilula lokacija Jednoiposoban prodaja Lux stan ili apartman smesten 5km od Trga Republike , uknjuzen u novoj zgradi koja je izgradjena pre dve godine. Direktna linija do cetra grada ,par minuta kolima do Big Fashion i Big Parka gde vam je sve na dohvat ruke. Po urbanizmu Beograda i opstine treba blizu da prodje metro i most koji ce ici preko Ada Huje gde ce cenu stana jos povecati. Mirna ulica gde je uvek tisina . Stan je opremljen najsavremenijim materijalima ,gde su tehnike na zidovima, spusteni plafoni, led rasveta. Stan se prodaje sa namestajem tako da ako ga kupujete za vas ili za izdavanje to je pravi izbor. Ima dve odvojene sobe , hodnik, kuhinju,kupatilo i terasu koja je jedina zastakljena u citavoj zgradi,roletne ,komornici, podno grejanje, klima.
Zvezdara Mirijevo I II III IV Dvoiposoban stan Prijatno, svetlo i komforno potkrovlje, bez kosina, sa visokim lucnim krovom. Stan se sastoji od dnevnog boravka sa kuhinjom, dve spavace sobe, predsoblja i izdvojenog plakara-ostave. Izuzetno funcionalan, osuncan u jutranjim casovima, popodne u hladovini. Krovni prozori obezbedjuju dosta svetlosti i prirodnu ventilaciju. U oglasenu cenu stana ulazi i kuhinja sa svim ugradnim elektricnim uredjajima. U neposrednoj blizini Zvezdarske sume.
prodaja Zvezdara Vukov spomenik Trosoban Duplex trosoban, 149,70 m2 (uknjiženo 105,94 m2), VI sprat i potkrovlje, jedan od tri stana koji krase vrh novogradnje iz 2009. godine u mirnoj i tihoj ulici pored Bulevara kralja Aleksandra. Stan se sastoji od dnevnog boravka sa kuhinjom, predsoblja, garderobnog degažmana, spavaće sobe i 2 kupatila, a u potkrovlju se nalazi veliki dnevni boravak, kupatilo i kuhinja. Gornji i donji nivo imaju posebne ulaze, a moguća je i neposredna veza unutrašnjim stepeništem. Svaki nivo ima veliki francuski prozor kroz koji se, preko krovova grada, pruza pogled na crkvu Svetog Marka. Veliki dnevni boravak u potkrovlju je moguće lako pregraditi u tri odvojene sobe. Smešten između pijace Đeram i Vukovog spomenika, stan je okružen dobrim snabdevanjem, sabraćajnim vezama i svime onim što život u centru grada čini ugodnim.
prodaja Beograd Rakovica Kanarevo Brdo Vareška Kuća je u dobrom stanju, dobro održavana. Fasada je trajna, od pikovanog kamena i fasadne cigle. Kuća se nalazi na lepom mestu, u blizini su prodavnice, škola,vrtić i gradski prevoz. U sobama je klasičan, hrastov parket. Kuća ima centralno stepenište iz koga se ulazi u suterenske prostorije, dva stana i tavanski prostor. Kuća ima tri etaže, a one se sastoje od: I etaža – suteren Površina 90,35 m2 - garaže br.1 površine 33,00 m2 (mogu da stanu dva automobila) - garaže br.2 površine 21,15 m2 ( pretvorena u lokal sa svom opremom) - soba - ostava površine 22,60 m2 ( kancelarija u delu gde je lokal) - soba - ostava površine 13,60 m2 Ukupna površina: 90,35 m2 Površina stepenišnog prostora 10,52 m2 Nisu obračunate površine tehničkih prostorija II etaža – prizemlje (trosoban stan) površina 135,37 m2: Predsoblje (10,10 m2), kuhinja (12,40 m2), ostava (2,43 m2), balkon (2,06 m2), trpzarija (12,75 m2), dnevna soba ( 39,70 m2), terasa (17,80 m2), spavaća soba 1 (11,60 m2), degažman (3,70 m2), kupatilo i WC (5,75 m2), spavaća soba 2 (17,08 m2). Ukupna površina:135,37 m2. Površina stepenišnog prostora 11,15 m2. Površina ulaznog stepeništa 4,69 m2. III etaža – sprat (četvorosoban stan) površina 129,62 m2: predsoblje (10,10 m2), kuhinja (12,40 m2), ostava (2,43 m2), balkon (2,06 m2), trpezarija ( 12,75 m2), dnevna soba (20,10 m2), radna soba (13,50 m2), terasa (13,70 m2), spavaća soba 1 (11,60 m2), degažman (3,70 m2), WC (1,45 m2), kupatilo (4,20 m2), spavaća soba 2 ( 17,08 m2), terasa sever (4,55 m2). Ukupna površina:135,37 m2 Površina stepenišnog prostora 11,15 m2. Površina ulaznog stepeništa 4,69 m2 Agencijska provizija 2%.
Zlatibor izdavanje Zlatibor Zlatibor Zelenkada Kuća se nalazi na perfektnom mestu, u mirnom kraju,u blizini svih bitnih dešavanja na Zlatiboru, na 150 m od Hotela »Mona«, na 400 m od malog skijališta, pijace i tržnog centra. Nalazi se na uzvišenju, u uređenom naselju i ima dosta zelenila i drveća. Ima odličan pogled i ne zaklanjaju je druge kuće. Kuća je građena 1970. godine po projektu Arh. Stojana Maksimovića, koji je gradio ovu kuću za sebe i svoju porodicu. Isti arhirtekta je projektovao i »Sava Centar« u Beogradu. Stanje kuće: Kuća je u odličnom stanju i kompletno renovirana 2011. godine, kada je i kupljena. Na kući urađena izolacija i fasada od fasadne cigle, spoljna stolarija je vrhunski PVC sa termostaklima, urađena struja, voda, svi mokri čvorovi kao i kuhinjski prostori. Kuća se sastoji od: Suteren: - garaža i kotlarnica u kojoj je smešten kotao za grejanje na pelet Prizemlje: - dnevna soba, kuhinja, kupatilo, spavaća soba i dve terase Sprat: Apartman: dnevna soba, kupatilo, hodnik, kuhinja, dve spavaće sobe i dve terase Studio: soba, kuhinja-niša,hodnik, kupatilo i terasa Na podovima u prizemlju je klasičan parket a na spratu je laminat Potencijal kuće i placa: Kuća je postavljena na sredini placa i pruža mogućnosti proširenja, dogradnje i nadogradnje. Površinu placa je 509 m2, urađena konverzija zemljišta. Vlasnik kuće je i vlasnik zemljišta 1/1. Kuća nema tereta. Ukoliko bi neko želeo da gradi mini hotel i apartmane, postoji mogućnost da se od opštine dokupi plac u površini od oko cca 400-450 m2, radi ukrupnjavanja placa. Obzirom da je po urbanizmu koeficijent izgradnje: 1.1, moglo bi se nadzemno sazidati oko cca 1.000 m2. Agencijska provizija 2%.
Čukarica Žarkovo ŽARKOVO-REPIŠKA Trosoban prodaja . STAN SE NALAZI NA DOBROJ LOOKACIJI, U BLIZINI SVI INFRASTRUKTURNI OBJETI. Stan ima dve terase. Grajanje inverteri struja, gas doveden do ispred zgrade. Ima svoje parking mesto. SVE SREDJENO, NOVO,RENOVIRANO, NIJE POTREBNO NIKAKVO ULAGANJE. PLUS 14 M2 , OSTAVA UREDJENO KAO RADIONICA U PODRUMU ZGRADE PREDSOBLJE, KUHINJA, WC, KUPATILO SA WC, TUS , DNEVNA SOBA, DVE SPAVACE SOBE.. ZASDTAKLJENA TERASA
Vračar Crveni krst Troiposoban RADIVOJA KORACA stan IZDAJE SE 3,5 prazan stan u novogradnji sa galerijom iz centralnog dela. Uz stan je moguce zakupiti i 2 garazna mesta uz doplatu. Moze i kao poslovni prostor. Provizija:50% od prve mesecne zakupnine. prostorije dokumentacija OLGICA 063/876-7106 5/5 RADIVOJA KORACA ID#542324 || opremljenost : Prazan || dokumentacija : dokumentacija
izdavanje Savski venac Savski venac lokacija CENTAR Trosoban KRALJA MILANA IZDAJE SE Luksuzno renoviran i namesten stan u centru grada, sa 2 spavace sobe i 2 kupatila. Stan je svetao i ususkan, spavace sobe orijentisane suprotno od ulice. Agencijska provizija 50% od prve mesecne zakupnine. prostorije dokumentacija OLGICA 063/876-7106 4/5 KRALJA MILANA ID#235840 || opremljenost : Namesten || dokumentacija : dokumentacija
Četvorosoban prodaja Beograd Palilula Tašmajdan Prodaje se porodičan stan na odličnoj lokaciji u neposrednoj blizini V beogradske gimnazije i palilulske pijace. Stan je dvostran, sunčan, očuvan, u lepo održavanoj zgradi sa novim liftom. Stan je odlično koncipiran, sastoji se od predsoblja, dnevnog boravka, kuhinje, trpezarije, ostave, terase, izdvojenog spavaćeg bloka sa tri spavaće sobe i kupatilom. Stanu pripada i ostava na spratu koju koristi samo ovaj stan.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane