Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

kuca Beograd prodaja Palilula Palilula Sibnička Nova 3. prolaz 1.

slične nekretnine * :

izdavanje ZARKOVO Zivojina Lazica PP sa magacinskim prostorom, klimatizovan, novogradnja, pogodan za proizvodni pogon, med.centar, obdanište, sportski centar, kozmetički salon, edukativni centar-škola stranih jezika. Kontakt: Milorad Arsovic, 064/49 89 050 prostorije dokumentacija MILORAD ARSOVIC, Broj licence 3558, 064/4989050 POSLOVNICA BANOVO BRDO, 011/2542596, 063/623596 PR/5 Zivojina Lazica || opremljenost : Prazan || dokumentacija : dokumentacija
Stari Grad Knez Mihailova i Studentski trg Obilićev venac Obilićev venac Garsonjera prodaja Stari grad - Obilićev venac 0.5, 18m2, 3/4, EG, podrum, interfon, telefon, klima. Veoma funkcionalna salonska garsonjera, kompletno renovirana, ne iziskuje dodatna ulaganja. Visina plafona u stanu iznosi oko 3m. Stan poseduje ulaz sa terase. Veoma je pogodan za izdavanje stan na dan. Nalazi se na odličnoj lokaciji, u samom centru grada, u blizini velikog broja turističkih i kulturnih događaja, na samo par koraka od Knez Mihailove. Uknjižena. Agent: Miodrag Milojković 064/612-612-9 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (notara) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #1042 Interfon, Telefon, Klima, Salonski stan.
Zvezdara Ðeram Dvoiposoban stan Prodajem dvoiposoban nov stan na Zvezdari u novogradnji, blizina Djerma i Dimitria Tucovica, 52m2, T, moze na kredit, cena 108000eu sa pdv, vlasnik, direktna prodaja, 0646683990
prodaja Vračar Čubura Lokal-poslovni prostor, na prometnoj ulici 100m od Čuburskog parka, poseduje trezor, mesto za bankomat. Pored centralnog grejanja, lokal je klimatizovan (grejanje-hlađenje-split sistem). Poseduje i poseban ulaz sa parking mestom, predviđen za dostavu.
Trosoban prodaja Beograd Zvezdara Zvezdara lokacija Odlican, trostrano orijentisan, trosoban stan, izuzetne strukture, izmesten od ulicne buke. Renoviran, promenjena spoljna stolarija, kao i vodovodne i elektro instalacije. Sve prostorije imaju prirodnu ventilaciju. Blizina skola, obdanista, prevoza, pozorista, tj., svih vaznijih sadrzaja koji su potrebni. Molim agencije da se ne javljaju!! Vlasnik 064/9084216
Beograd prodaja Palilula Tašmajdan Dvosoban Stan se nalazi ispod Malog Tasmajdana.Stan je kompletno renoviran sa novim prozorima, radijatorima, izolacijom kao i elekto o vodovodna mreza.
Savski venac Senjak Petosoban prodaja U elitnom delu Senjaka, u mirnoj ulici sa dosta zelenila i lepim okruženjem nalazi se i ova kuca za adaptaciju sa baštom i dvorištem od 1030m2. Nadomak Kosutnjaka, u neposrednoj je blizini ambasada i internacionalnih škola.
Savski venac Savski venac lokacija Trosoban stan Stan ima 3 spavaće sobe, jedno kupatilo, jedan manji toalet, dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinju full nameštenu , klimu, terasu sa pogledom, jednju manju terasu koju smo mi koristili i kao ostavu i parking u okviru dvorista zgrade, ali i javni parking ispred zgrade koji je namenjen svima. Ima ugradjene ormare. Zajedno sa terasom, stan ima 99m2. Nalazi se na prvom spratu.
prodaja Voždovac Voždovac lokacija Dvosoban Dvosoban stan na prodaju u okviru kompleksa Voždove Kapije. Stan se prodaje kompletno namešten i opremljen (jedino klavir i računar ne idu sa stanom). Stan gleda ka privatnom parku. Izuzetno miran i tih. U odnosu na standardne stanove ovde je urađena izmena osnove (rasporeda) kako bi bila ubačena ostava i kupatilo napravljeno tako da bojler ne bude u njemu i da ima tuš kabinu umesto kade. Takođe stan poseduje 2 klima uređaja umesto standardnog 1. Sva oprema i nameštaj su vrhunski, pod garancijom i sve je kao novo. Nameštaj je pravljen po meri, Bosch aparati u kuhinji, klizni plakar, LG LED TV od 55"... Odmah je useljiv. Uknjižen 1/1. Moguća prodaja i garažnog mesta na -1 (cena: 15.000€). Ili iznajmljivanje istog. Molim vas bez posrednika.
Trosoban prodaja Beograd Voždovac Braće Jerković I II Kvalitetan stan sa četiri spavaće sobe u zgradi Vera ugaono orijentisan ka mirnom delu. Dva kupatila,uvozna keramika i sanitarije,hrastov parket,lift. Moguć kredit povraćaj PDV.moguca zamena.
Beograd prodaja Voždovac Voždovac lokacija Trosoban Veoma atraktivna lokacija na Trošarini - ulica Vojvode Stepe, dovoljno blizu gradu, a opet dovoljno daleko da vam ne smetaju buka i gužva... U blizini se nalazi državni vrtić, osnovna škola, srednja skola i 4 fakulteta. Do centra grada možete stići jako brzo bez gradske gužve ulicom Vojvode Stepe i bulevarom Oslobođenja. ZGRADA IMA LIFT - PARKING Autobusi:33,47,48,59 Tramvaj:9,10,14
Voždovac Voždovac lokacija Petosoban prodaja Extra ponuda, Voždovac,lux stan 125 m2 - 149.999 € Stan se nalazi na raskrsnici Danijelove i Vojvode Djurovica, kod infostana. nedaleko od univerziteta Singidunum, 12. beogradske gimnazije i stadiona “Ratko Mitić”, u mirnoj ulici koja izlazi na Kumodrašku ulicu. Što se tiče saobraćajne povezanosti linijama gradskog saobraćaja, dostupni su autobusi 18, 25, 25P, 39 u neposrednoj blizini, a nedaleko prolaze i 26 i 30. Izlazak na autoput je u takođe lako dostupan.U prizemlju se nalazi dnevna soba, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo sa tus kabinom. Na spratu 4 spavace sobe i kupatilo sa kadom,za preporuku. Uknjizen na 125 m2, merno ima 133 m2. Poseban kvalitet objekta čine: sendvič zidovi, etažno grejanje, PVC stolarija, italijanske sanitarije i keramika, kablovska televizija i interfon. Mogucnost kupovine dva garazna mesta. Moguca kupovina na kredit. Direktno vlasnik, agencije stop Kontakt telefon 0640388988 Viber
Zvezdara Zeleno brdo Dvosoban stan Lux opremljen stan s dnevnom sobom povezana s kuhinjom i trpezarijom, kupatilo,spavaca soba i lodja. Takodje uz stan ide i ostava. Miran kraj i u blizini se nalazi gradski prevoz ka svim delovima grada. Stan se greje na norveski i inverter klimu. Sendvic zidovi i kvalitetna gradnja. U sam stan je ulozeno preko 15000€ Stan je u procesu legalizacije
prodaja Novi Beograd Opština Novi Beograd Dvoiposoban Odličan stan, na izvanrednoj lokaciji. Ukupna kvadratura 72m2, od toga terasa 8m2. Stan je u izvornom sanju, okrenut je na južnu stranu. Moguća adaptacija u četvorosoban stan! Pored stana se nalazi velika zajednička prostorija koju koriste još dva stana.
Dvosoban prodaja Beograd Savski venac Dedinje Prodajem jednostavan miran i svetao stan blizu Belog Dvora u ulici Dijane Budisavljevic.
Beograd prodaja Novi Beograd Opština Novi Beograd Dvosoban Kompletno renoviran stan prošle godine. Zamenjeno sve od instalacija elektro, vodovodna i odvodna, pvc aluplastova stolarija s alu roletnama i komarnicima, granitna keramika, hoblovan parket zamenjena ulazna vrata postavljena metalna sigurnosna vrata. U stanu ostaju ugradna kuhinja, ormari od poda do plafona u predsoblju kupatilski nameštaj, a postoji i mogućnost da se stan kupi kompletno opremljen ( u stanu je sve novo i pod garancijom od nameštaja do bele tehnike televizora itd.) Retko dobra i uspešna adaptacija iz 2,0 u 2,5 stan. Ovakav kvalitet retko je u ponudi. Za dodatne informacije +381652733372 Merdović Saša.
Stari Grad Centar i Terazije Četvorosoban prodaja 4.0 Salonski, centar, EG ya poslovni prostor
Novi Beograd Opština Novi Beograd stan Novi Beograd Sava, dvosoban , renoviran . Dogovor oko opremanja, placanja, vlasnik .
prodaja Palilula Palilula lokacija Dvosoban Vladetina dvosoban, 62 m2, salonac, etazno grejanje , dogovor.
prodaja Beograd Stari Grad Dorćol donji Dorcol Budimska, novo, 120 m2 , dnevni boravak 30 m2, garaya, odmah useljivo.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane