Čačak  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Čačak prodaja Čačak Čačak Bate Jankovića

slične nekretnine * :

Beograd okolina prodaja Sopot Sopot okolina Rogača Pod Kosmajem prodaje se plac od 45 ari. U blizini placa struja, grad. voda, gas i asfalt. Ima predivan pogled na Kosmaj i okolinu… Ponekad ni hiljadu reči, ni hiljadu slika, ne mogu na pravi način izraziti i preneti impresije i osećanja, koja budi mesto i predeo, zato ponešto ostane neiskazano i neopisano do kraja, propušteno. 'Neke greške su samo moje. Neke ispravim, neke isprave mene.'
Lazarevac Lazarevac okolina Mirosaljci prodaja U malom mestu Mirosaljci, nedaleko od Kosmaja, u živopisnom kraju sa obiljem predivnih prirodnih lepota, prodaje se seosko domaćinstvo od 5 ha ... Nalazi se na bregu, pod blagim padom, i deo je prirodnog bogatstva ovog područja. Ima struju i bunarsku vodu. Prodaje se u celini, vlasništvo 1/1. Mala mesta sadrže bogatstvo različitih oblika, mirisa i zvukova. Osim onoga što vidite, možete čuti govor lišća, pesmu ptica i žubor vode. Ovaj predeo je predivan, prepun je zelenila, polja i oranica. Ima dosta lepih mesta, ali se posebno izdvajaju sela oko Kosmaja. Nalazi pedesetak kilometara od Beograda a dvadesetak od Sopota. 'Zelena boja je osnovna boja sveta i iz nje se radja njegova lepota'
Sopot Sopot okolina Rogača plac Pod Kosmajem, u mestu Rogača, prodaje se plac od 54 ara, sa predivnim pogledom. Do placa afalt i struja, a gradska voda u blizini. Uknjižen, vlasništvo 1/1… Naše malo mesto Rogača, netaknut deo prirode, proteže se na obroncima Kosmaja. Selo koje se 'usudilo' da mu se najviše primakne i osloni na njega, a sam plac je izmedju livada i šuma. Ovde ćete brzo zaboraviti ritam urbane sredine i u živopisnom okruženju uživati u prirodi. Priroda se stalno menja i uvek imate novo iskustvo. Zbog jedinstvenog okruženja ovoj vredan komad zemlje čeka vas da se osećate na njemu na drugi način i otkrivate prirodne lepote ovog kraja. Dosta ljudi će reći da 'živimo' u bajci, to nije realnost, ali neka ih, svako ima svoju bajku, šta smo mi bez nje.
prodaja Zemun Zemun polje naselje Zemun Polje Dvosoban Šandora Majora OPIS NEKRETNINE: Odličan dvosoban stan novije gradnje, uknjžen na 48kvm, ali sa dve terase ima 52kvm; Soba spavaća ima garderober od 6kvm koja po potrebi može da se adaptira u malu sobu (ima prozor); Iznad stana postoji tavanski prostor od oko 40kvm koja se koristi kao ostava ali može da ima i drugu namenu (u prostor se ulazi iz stana). Ostaje u stanu ugradna kuhinja (samo ne frižider) i inverter klima. U stanu je etažno grejanje (podno). PROSTORIJE: hodnik, kuhinja, dnevnotrpezariski deo, soba, garderober, kupatilo, terasa manja, terasa veća. Agencijska provizija 2%.
Dvosoban izdavanje Beograd Voždovac Braće Jerković I II Braće Jerković Braće Jerković OPIS NEKRETNINE: klasičan dvosoban stan kod pijace u Braće Jerkoviću. Soba 20kvm, druga soba 17kvm. Stan je polu namešten. Ima dve TA peći i kaljevu u funkciji. Izdaje se na duži period. Obavezan depozit. PROSTORIJE: predsoblje, kuhinja sa trpezarijom, dve sobe, kupatilo i terasa. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja preduzeća.
Beograd prodaja Palilula Višnjička banja Slanački put OPIS NEKRETNINE: Plac blizu Slanačkog puta (oko 500m) i ulice Sestara Janković. Ima svoj prilaz (širina puta 4m). Na placu ima započeti objekat u grubim radovima (270kvm). Na placu ima voda. Agencijska provizija 2%.
Savski venac Ekonomski fakultet i Savski Trg Savski trg Savski trg Dvosoban prodaja OPIS NEKRETNINE: Stan je u samom centru na Savskom Trgu. Odlična lokacija. Stan za kompletno sređivanje. Nalazi se u potkrovlju zgrade i ima neprimetne kosine u jednoj sobi. Veoma je prostran i gleda na tri strane. PROSTORIJE. dva hodnika, kuhinja sa trpezarijom, dnevna soba, spavaća soba, kupatilo, terasa. Agencijska provizija 2%
Palilula Palilula Dvosoban Bulevar despota Stefana stan OPIS NEKRETNINE: Prodaje se uknjižen, dvosoban, namešten, lux stan u Bulevaru despota Stefana. Nalazi se na izuzetno atraktivnoj i traženoj lokaciji u neposrednoj blizini centra Starog grada ( Trg Republike, Skadarlije, Tašmajdan, S.H. "Pionir") Okružen svim važnim infrastrukturnim objektima. Stan je u potpunosti renoviran. Izmenjene su sve elektro, vodovodne i kanalizacione instalacije, unutrašnja i spoljna stolarija, podne i zidne obloge. Rekonstrukcija i renoviranje stana su izvršeni sa najkvalitetnijim materijalima. Stan je veoma svetao, a raspored prostorija obezbeđuje visok nivo funkcionalnosti i komfora. Vredi pogledati. PROSTORIJE: predsoblje, kuhinja, dnevni boravak, spavaća soba sa radnim prostorom, hodnik sa plakarom, kupatilo. Agencijska provizija 2%.
izdavanje Vračar Vračar lokacija Vračar (Hram) Dvosoban Patrijarha Varnave OPIS NEKRETNINE: Stan na odličnoj lokaciji. Dvostrano orijentisan, renoviran. U slučaju rentiranja stana u funkciji poslovnog prostora mesečni zakup bi iznosio 650 E. Mogućnost rentiranja stana sa i bez nameštaja. PROSTORIJE: predsoblje, kuhinja, dnevna soba, spavaća soba, toalet, kupatilo. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja preduzeća.
Dvosoban prodaja Beograd Crveni krst Vojislava Ilića OPIS NEKRETNINE: Uknjižen stan na lepoj lokaciji u blizini Beogradskog dramskog pozorišta, Doma zdravlja, šoping centra, obdaništa i škole. Funkcionalan i dvostrano orijentisan. Stan je interesantan jer ima izlaz na terase sa kojih se gleda u dvorište koje pripada zgradi. Miran kraj a opet blizu centra grada. Stan je za svaku preporuku. PROSTORIJE: predsoblje, kuhinja sa trpezarijom, dnevna soba, spavaća soba, kupatilo, terase. Agencijska provizija 2%
Beograd prodaja Zemun Batajnica Bihaćka Dvosoban OPIS NEKRETNINE: svetao, komforan, renoviran stan na odličnoj lokaciji - kod crkve. Korisne površine 58kvm, građevinske površine 64kvm+10kvm galerija,. Urađena PVC stolarija. Južno orijentisan. Parking. Stan za svaku preporuku. PROSTORIJE: predsoblje, kuhinja, trpezarija, dnevna soba sa galerijom, spavaća sba, degažman, kupatilo, ostava i dve lođe. Agencijska provizija 2%.
Grocka Kaluđerica Mirijevska Trosoban izdavanje OPIS NKERTENINE: izdaje se trosoban, namešten, veoma komforan stan u porodičnoj kući sa uređenim dvorištem i parkingom. Kompletno opremljen, sa belom tehnikom i plakarima. Idealn za porodičan život. PROSTORIJE: predsoblje, kuhinja, dnevni boravak sa trpezarijom, dve spavaće sobe, kupatilo i terasa. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja preduzeća.
Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Blok 61 Garsonjera Dušana Vukasovića stan 0.5, 30m2, 6/11, CG, dva lifta, video nadzor, internet, interfon, ktv. Blok 61 proteže se dužinom ulice Jurija Gagarina, od ulice Dušana Vukasovića do ulice Dr Ivana Ribara. U okruženju je više zelenih površina sa dečijim igralištima. U neposrednoj blizini je osnovna škola, vrtić i TC Enjub. Odlično je povezan sa gradom linijama gradskog prevoza. U prilici smo da Vam ponudimo prostorno dobru garsonjeru na šestom spratu uredno održavanog solitera od jedanaest spratova, sa dva lifta i video nadzorom. Sam stan je jednostrano orijentisan, svetao i bez buke, prelepog pogleda na park, dečije igralište i ka unutrašnjosti bloka. Dobrog rasporeda prostorija obzirom na manju kvadraturu stana, pre par godina od sobe je pregradnim zidom odvojen prostor za kuhinju i trpezariju. Nepokretnostje u izvornom stanju i za kompletnu adaptaciju, čime pruža mogućnost budućem vlasniku da ga kroz sređivanje potpuno prilagodi svojim potrebama. Stan ima i pripadajući podrum. Obzirom da se stanovi ove kvadrature retko pojavljuju na tržištu, prava je prilika za sve klijente koji traže funkcionalan manji stan na odličnoj lokaciji za život ili kao investiciju za izdavanje. Od prostorija: hodnik, kuhinja sa trpezarijom, soba, kupatilo. Uknižen na 30m2, i brzo useljiv. Kontakt 065 233 52 60 R-ID: #4546 Interfon, Internet, Kablovska, Izvorno stanje. Stara gradnja.
prodaja Zvezdara Lion Crveni Krst Dvosoban Vojislava Ilića Zvezdara, Crveni krst - Vojislava Ilića 2.0, 55m2 + dve terase 8m2, 1/8, CG, lift, podrum, interfon, klima, ostava. Funkcionalan dvosoban stan u kvalitetnoj održavanoj zgradi. Stan se po papirima vodi kao prvi sprat, ali je visina drugog sprata. Ispod stana se nalaze dve etaže. U izvornom je stanju i iziskuje ulaganja. Orijentisan je ka dvorištu, što ga čini veoma tihim. Nalazi se u neposrednoj blizini škole, marketa, stajališta gradskog prevoza 19, 21, 22, 29, udaljen je jednu stanicu od Crvenog krsta. Prostorije: dnevna soba, spavaća soba, kuhinja sa trpezarijom, hodnik, kupatilo i dve terase. Uknjižen na 55m2. Odmah useljiv. Agent: Aleksandar Terzić 060/33-50-300 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (notara) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #2212 Interfon, Klima, Odmah useljiv Izvorno stanje. Ostava
Petosoban prodaja Beograd Surčin Surčin Centar Surčin (mesto) Baštovanska Surčin - Baštovanska kuća, 5.0, 160m2, po+pr+ptk, gas, asfalt, kanalizacija, voda, struja, parking, podrum. Kuća se nalazi u centralnom delu naselja, u ulici komfornih porodičnih kuća. Paralelna je sa glavnom ulicom, pa je blizu stanice gradskog prevoza, škole, marketa. Idealna za porodični život. Izgrađena je na ravnom pravougaonom placu od 8 ari. Priključena je na gasovod. U prizemlju je dvosoban stan (ulazno predsoblje, dnevni boravak, spavaća soba, kuhinja i kupatilo). Prozori su spušteni (francuski stil) a frontalno prema ulici su urađena balkonska dupla vrata. Stolarija je kvalitetna s roletnama na daljinsko upravljanje. Široke unutrašnje stepenice vode na sprat na kome je urađen trosoban stan (master soba, kuhinja, dve spavaće sobe i kupatilo). Potrebno je ulaganje u cilju postavljanja parketa (podova) i krečenje, kao i unutrašnja vrata na sobama. Uknjiženo, bez tereta. Agent Mira Anušić: 060/32-39-507 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (notara) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #2213
Beograd izdavanje Zvezdara Bulbuder Bulbulder VAROVNIČKA Trosoban Izdaje se stan na odličnoj lokaciji, ima svoje parking mesto. AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv
Stari Grad Skadarlija CETINJSKA Jednoiposoban izdavanje Izdaje se lux namešten stan na prestižnoj lokaciji u centru kod Skadarlije i Bajlonove pijace. Stan je dostupan od 15.08.2022. godine. Do sada nije useljavan, kompletno je renoviran, sa svim novim stvarima (nameštajem i tehnikom). Nalazi se na prvom spratu. Ima lift, Internet, kablovsku televiziju, interfon, centralno grejanje i terasu. Dvostrano je orjentisan i svetao tokom celog dana. AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Stara gradnja.
Novi Beograd Belvil (A blok) Blok 67 - Belville Jednoiposoban JURIJA GAGARINA stan AG PROVIZIJA 50%TV, Mašina za sudove, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
prodaja Vračar Vračar lokacija VRACAR Dvosoban Mihaila Gavrilovica SVI NASI KUPCI DOBIJAJU VREDAN POKLON! Vracar, Mihaila Gavrilovica, 2.0, 39 m2 sa terasom, I od V spratova, cg sa kalorimetrima, telefon, lift, interfon, video nadzor, ktv, internet, zavrsetak radova oktobar 2022. godine, gradjevinska dozvola, mogucnost kupovine garaznog mesta, novogradnja iz 2022. godine. Kvalitetna novogradnja sa lepom fasadom. Funkcionalan, svetao, dvorisno orijentisan stan. Prostorije: dnevni boravak sa kuhinjom, trpezarijom i izlaskom na terasu, spavaca soba i kupatilo. Postoji mogucnost kupovine garaznog mesta po ceni od 22 000 evra. Cena 129 000 evra. Kupite ovu nekretninu preko agencije Raicevic nekretnine i POKLANJAMO VAM idejno resenje dizajna enterijera! Pozovite nas za vise informacija. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 060/3056057 || dokumentacija : gr.dozvola
Trosoban prodaja Beograd Savski venac Beograd na vodi PERLA 1301 SVI NASI KUPCI DOBIJAJU VREDAN POKLON! Elegantan i senzacionalan 3.0 stan sa dve terase koji nudi izvanredan spoj dizajna i vrhunske lokacije, ukupne povrsine 108.52 m2 (94.01 m2 + 9.00 m2 terasa + 5.51 m2 terasa), na XIII od XXV spratova, sa dve spavace sobe, prostranim dnevnim boravkom sa kuhinjom i trpezarijom, dva kupatila, odvojenom vesernicom i master garderoberom, u stambenoj zgradi BW Perla koja je smestena na najizuzetnijoj lokaciji u prestonici, u prvom redu zgrada do reke Save. BW Perla je ekskluzivna stambena zgrada sa direktnim pristupom recnoj obali i sa uredjenim unutrasnjim dvoristem. Recepcija i obezbedjenje smesteni su u lobiju, a u prizemlju zgrade mozete pronaci lokale koji odgovaraju vasim potrebama. Stan je orijentisan u pravcu grada. Svi stanovi u BW Perla odraz su najviseg kvaliteta dizajna enterijera i zavrsnih radova, sa prostranim terasama i balkonima za zapanjujuce poglede na zivot koji zasluzujete. Specijalna ponuda - BEZ PROVIZIJE KUPCA! Moguce etapno placanje i kupovina na kredit. Useljiv na jesen 2025. godine. Uz svaki stan se obavezno kupuje i parking mesto u garazi. Cena 541 888 evra sa PDV-om. Kupite ovu nekretninu preko agencije Raicevic nekretnine i POKLANJAMO VAM idejno resenje dizajna enterijera! Pozovite nas za vise informacija. WE PREPARED A VALUABLE GIFT FOR ALL OF OUR COSTUMERS! Elegant and sensational 3.0 rooms apartment with two terraces offers an unprecedented fusion of architecture and exclusive location, total area of 108.52 m2 (94.01 m2 area + terrace area 9.00 m2 + terrace area 5.51 m2), at 13th floor from 25 floors total, with two bedrooms and big living and dining room with kitchen, two bathrooms, separate laundry room and master wardrobe, in the BW Perla residential building, situated on the most exceptional location in the capital, in the first row to the Sava River. BW Perla is an exclusive residential building, with direct access to the riverbank and landscaped inner courtyard. The reception desk and security are located in the lobby, while on the ground floor you will find retail units to suit all your needs. The apartment is oriented at the direction of the city. All apartments in BW Perla are a reflection of the highest quality of interior design and finishing works, with spacious terraces and balconies, full of astonishing views of the life you deserve. Special offer - WITHOUT AGENCY FEE! Instalment payment and credit purchase possible. Ready to move-in in the autumn of 2025. Parking space is mandatory and must be purchased with each apartment. Total price per apartment is 541 888 eur (tax is included). Buy this property through the real estate agency Raicevic nekretnine and A VALUABLE GIFT is waiting for you - an Interior Design Conceptual Development Project! Call us for more information. Raicevic nekretnine 065/452-77-77
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane