Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Novi Beograd Arena (blok 24 i 25) Antifasističke borbe

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Blok 61 Dr Ivana Ribara Trosoban Uknjižen, komforan trosoban stan u bežanijskom delu bloka 61. Renoviran, nisu neophodna dodatna ulaganja. Stan je svetao, istočno orijentisan u zgradi sa 3 lifta. Prostorije: ulazni deo, veliki dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinjom i izlazom na lođu od 12m2, 2 mč (gostinski wc i kupatilo), odvojen spavaći blok sa dve sobe od kojih jedna ima izlaz na lođu. U stanu ostaju ugradna kuhinja i plakari, uknjižen, podoban za keš i kreditne kupce.
Stari Grad Skadarlija bul. despota Stefana 11 Petosoban prodaja Prodaja Kategorija: Petosoban+ stan Kvadratura: 160 m² Uknjiženo: Da Godina izgradnje: 1928 Stanje nekretnine: Kompletna rekonstrukcija Pozicija: Strogi centar grada Ukupan broj soba: 6 Broj kupatila: 1 Spratnost: 3 Ukupan broj spratova: 4 Dodatna opremljenost Lift Terasa Vrt Sauna Sigurnosni uređaji Staklena bašta Tehnička opremljenost Telefon Kablovska TV Sigurnosna oprema Alarm Sigurnosna vrata Ostalo Grejanje: TA peć, Etažno grejanje na struju Topla voda: Bojler Gradski prevoz: Autobuska stanica Opis JEDINSTVENA PONUDA: Luksuzan stan i poslovni prostor u istoj zgradi u samom centru Beograda. Poslovni prostor na dva nivoa: 135 m2 u visokom parteru sa 6 kancelarija, 116 m2 u suterenu sa saunom i klubom sa izlaskom u šarmantan vrt. Ukupno 411 m2 po ceni od € 3,000/m2.
Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) TC Enjub Trosoban stan
prodaja Zemun Ugrinovci Zemunska Plac 97 ari, industriska komercijalna zona, na putu Dobanovci-Batajnica u Ugrinovcima opština Zemun. 300.000,00 €. Plac je frontalno širok oko 33m i izlazi na Zemunsku ulicu, tačnije preko puta broja 33. Parcela je pravilnog četvrtastog oblika. Katastarsak opština Ugrinovci parcele 2731 i 2733/2 Uknjižen, Dozvoljena gradnja, Informacija o lokaciji od sekretariajta za urbaninzam sa detaljima šta je dozvoljeno graditi i koloko. Dostupna infrastruktura, Struja, stabilnog napona, Voda, gradski vodovod. Gas uskoro, radovi u izgradnji mreža. Telefon. Optički internet. Na zemljištu se nalazi manji objekat od 20m2 u postupku ozakonjenja. Iza placa sa zadnje strane je veliki kanal za odvonjavanje stajaće vode, tako dan je to važna činjenica za ovo područje jer nemože biti močvarano. Udaljenost 3.5km od auto puta kod Dobanovaca. 10km do Surčinskog aerodroma. Do centra Batajnice i 5km ido batajničke petlje i Železničke stanice. 5km do industriske zone u Šimanovcima i Krnjaševcima. Do Novosadskog autoputa i obilaznice oko Beograda 6km. Do nove Pazove za 6km. Zemun i Novi Beograd na 15minuta a do centar Beograda za 20minuta Jednostavno u blizni su najveće i naj vaznije regionalne saobracajnice. Tako da su u izgradnji a u i planu drugi regionalni inlokalni putevi U blizni su svi većih logistički centri i carinski magacini. Pogodno i perspektivno za širi niz privrednih delatnosti. Uknjižen, Vlasnik 0645676789
izdavanje Beograd Zemun Zemun centar Zemun (Cara Dušana) Cara Dušana OPIS NEKRETNINE: lokal površine 25 kvm, nalazi se na atraktivnoj lokaciji u "krugu dvojke", ulica Cara Dušana, poseduje veliki izlog, PVC stolariju, klimatizovan je i moderno opremljen, nova kuhinja sa aparatima, plaćanje kirije godinu dana unapred. PROSTORIJE: centralna prostorija, kuhinja, ostava, mokri čvor Agencijska provizija u skladu sa Opštim uslovima poslovanja preduzeća
Beograd prodaja Vračar Neimar Đorđa Vajferta Dvosoban OPIS NEKRETNINE: Nekretnina u sjajnom okruženju, u salonskoj zgradi sa renoviranom fasadom i sopstvenim dvorištem. Iako delimično ispod nivoa zemlje, ne oskudeva u svetlosti. Mogućnost dogradnje još jedne prostorije. Kompletno renoviran i trenutno funkcioniše kao zubarska ordinacija. PROSTORIJE: predsoblje, kuhinja, dve sobe, kupatilo. Agencijska provizija 2%.
Stari Grad Dorćol gornji Gornji Dorcol Kralja Petra Jednoiposoban prodaja OPIS NEKRETNINE: Salonski stan u ulici Kralja Petra, jednoiposoban, uknjižen, blizina Kalemegdana, visina plafona 2.70m (izvorno 3.20) prostrano predsoblje adaptibilno u kuhinju. Idealan za izdavanje, veoma komforan za stanovanje. PROSTORIJE: prostrano predsoblje, kuhinja sa trpezarijom, dnevna soba, kupatilo. Agencijska provizija 2%.
Zvezdara Ðeram Đeram pijaca Dvoiposoban Đevđelijska stan OPIS NEKRETNINE: Odličan dvoiposoban stan u polusuterenu stambene zgrade. Izuzetna lokacija kvalitetna novogradnja iz 2016 godine. Neposredna blizina Bulevara kralja Aleksandra, Đeram pijace, prodavnica, prevoza. PROSTORIJE: predsoblje, kuhinja, dnevni boravak sa trpezarijom, dve sobe, kupatilo, ostava. Agencijska provizija 2%.
prodaja Zemun Zemun Gornji grad Zemun (Gornji grad) Četvorosoban Prvomajska OPIS NEKRETNINE: Stan se nalazi na odličnoj lokaciji blizu vrtića, Maxi-ja, pekara. Dvostrano orijentisan, svetao, u odličnom stanju, održavan. Za preporuku. PROSTORIJE: hodnik, kuhinja, trpezarija, veliki dnevni boravak, tri spavaće sobe, dva mokra čvora, lođa. Agencijska provizija 2%.
Dvosoban prodaja Beograd Novi Beograd Bežaniska kosa (1 2 3) Bezanijska kosa I Partizanske avijacije OPIS NEKRETNINE: Održavan stan, jugo-zapadno orijentisan. U sve prostorije se ulazi iz hodnika. Zgrada od bele fasadne cigle. Svi sadržaji neophodni za život u neposrednoj blizini zgrade. PROSTORIJE: predsoblje, kuhinja, dnevna soba, spavaća soba, kupatilo, lođa. Agencijska provizija 2%.
Beograd izdavanje Čukarica Banovo brdo Nikolaja Gogolja Dvosoban OPIS NEKRETNINE: Na dobroj lokaciji, u blizini hotela Šumadije izdaje se lokal pogodan za više delatnosti( frizerski salon, kozmetički salon, adv.kancelarija). Lokal ima 40 kvm i ispred prostor od 30 kvm. Infostan oko 5000 din+ struja po potrošnji. Depozit obavezan. PROSTORIJE: centralna prostorija, mokri čvor. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja preduzeća.
Zeleni venac Jug Bogdanova Trosoban izdavanje OPIS NEKRETNINe: Renoviran poslovni prostor u jednoj od najfrekventnijih ulica u strogom centru. Na samoj granici Starog grada i Beograda na vodi. Na par metara od APR-a i Brankovog mosta. Stan je klimatizovan sa tri klime, a grejanje može biti i na kraljeve peći sa ugrađenim elektrogrejačem (ima trofaznu struju) i dodatni su ukras ove nekretnine. Zgrada ima lift. Povezanost sa svim delovima grada je besprekorna. Pogodan za sve kancelarijske delatnosti kao i za ordinacije. Obavezan depozit u visini jedne mesečne kirije. PROSTORIJE: dva hodnika, kombinovana soba i još dve odvojene sobe, dve ostave, dva mokra čvora, lođa i terasa. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja preduzeća.
Zeleni venac Trosoban Jug Bogdanova stan OPIS NEKRETNINE: Renoviran stan izdaje se samo kao poslovni prostor u jednoj od najfrekventnijih ulica u strogom centru. Na samoj granici Starog grada i Beograda na vodi. Na par metara od APR-a i Brankovog mosta. Stan je klimatizovan sa tri klime, a grejanje može biti i na kraljeve peći sa ugrađenim elektrogrejačem (ima trofaznu struju) i dodatni su ukras ove nekretnine. Zgrada ima lift . Povezanost sa svim delovima grada je besprekorna. Pogodan za sve kancelarijske delatnosti kao i za ordinacije. Obavezan depozit u visini jedne mesečne kirije. PROSTORIJE: dva hodnika, kombinovana soba i još dve odvojene sobe, dve ostave, dva mokra čvora, lođa i terasa. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja preduzeća.
prodaja Zvezdara Konjarnik Jednoiposoban Zidarska 1.5, 56 m2 (lođa) , 2/4, CG, video nadzor, interfon, internet, klima, telefon, podrum, ktv. Zidarska ulica prostire se u najlepšem delu Konjarnika ušuškana između Ustaničke i Učiteljskog naselja. U ovom živopisnom delu grada, nedaleko od BEO - shoping centra i LIDL-a, nalazi se četvorospratna zgrada odvojena od ulice drvoredom i prostranim parkingom koji ne spada u zoniran deo. Zbog svog položaja, lepote i kompletno razvijene infrastrukture spada u traženije lokacije za kupovinu nepokretnosti na Zvezdari. U prilici smo da Vam ponudimo komforan jednoiposoban stan, na drugom spratu zgrade urednog ulaza. Stan je izuzetno funkcionalnog rasporeda prostorija, vrlo svetao i bez buke. Sve prostorije u stanu su prostrane, odličnog rasporeda i lako adaptibilne. Odlična pozicija stana pruža zadovoljstvo otvorenog pogleda ka Ustaničkoj ulici. Obzirom da je u izvorno ali dobro održavanom stanju potrebna su izvesna ulaganja koja pružaju mogućnost uređenja po sopstvenoj želji. Stan ima podrum a postoji i mogućnost korišćenja zajedničke vešernice na spratu. Idealan za višečlanu porodicu. Prava prilika za klijente koji traže kvalitetan stan, bez previše ulaganja, na odličnoj lokaciji. Od prostorija: predsoblje, dnevni boravak, spavaća soba, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo, ostava i lođa. Uknjižen na 56m2, brzo useljiv. Kontakt: 065/233 52 60 R-ID: #4532 Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Izvorno stanje. Stara gradnja.
Trosoban prodaja Beograd Palilula Palilula lokacija Centar (Palilula) Bulevar despota Stefana Palilula, Botanička bašta, Bulevar despota Stefana Salonac, dvostran, 3,0, 86m2 (uknjižen na 86m2 + 2T), 1/3, TA, KTV; interfon, dva ulaza, zajedničko dvorište. Svetao i veoma funkcionalan prostran stan, SALONAC, na odličnoj lokaciji, na 5 minuta hoda od Trga Republike. Izvorno, očuvano stanje. Odličan raspored prostorija: - dnevna soba (18m2) -:spavaća soba (22m2) sa izlazom na terasu (2m2) - spavaća soba (18m2) - soba (6m2) - kuhinja sa trpezarijom (14m2) sa izlazom na terasu (5m2) - degažman (3m2) - kupatilo sa prozorom (4m2) - pripadajući podrum Specifičnost stana: Nalazi se u zgradi kvalitetne gradnje iz 1933. godine koja je pod zaštitom Države. Na ulazu samo 6 stanova. Odlična lokacija - neposredna blizina Botaničke bašte, otvoren pogled, Stan funkcioniše kao troiposobni, mogućnost dva ulaza, adaptibilan. Uknjižen na 86m2 korisne površine. Infrastruktura najbolja: odlična povezanost sa svim delovima Grada, neposredna blizina svih sadržaja za udoban porodićni život. Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi 2% od dogovorene kupoprodajne cene. R-ID: #366 Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Nije prizemlje Nije poslednji sprat Može na kredit Stara gradnja.
Beograd izdavanje Zvezdara Olimp Kluz BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA Dvoiposoban Dvoiposoban stan u Bulevaru kralja Aleksandra kod Kluza. Dnevni boravak, 2 spavace sobe, kuhinja, kupatilo, terasa. Interfon, internet, TV kablovska, klima, sigurnosna blind vrata. Parking nije zoniran. Rezije oko 130€ AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv
Vračar Južni bulevar JUŽNI BULEVAR Trosoban izdavanje Južni Bulevar, 1/12, namešten stan na odličnoj lokaciji, dobra povezanost sa svim delovima grada. Uredno održavana zgrada sa centralnim grejanjem. Stan je orijentisan ka ulici Sime Igumanova tako da je zaštićen od buke. Svetao, prostran, sa dve spavaće sobe, dnevnim boravkom, kuhinjom i špaizom. Stan ima dve velike terase, potpuno renovirane sa novom keramikom (17m2). Stan je renoviran, sa pvc stolarijom, novom kuhinjom i novim nameštajem. Odmah useljiv i za svaku preporuku…budite prvi koji ćete uživati u novom nameštaju. U prizemnom delu zgrade nalazi se prodavnica, pekara i frizerski salon. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. AG PROVIZIJA 50%Kuhinjski elementi, Sudopera, Plakari/Ormani, Kreveti, Šporet, Frižider, Veš mašina, TV, Klima, Kablovska, Telefon, Internet, Interfon, Stara gradnja. Odmah useljiv
Vračar Crveni krst SC Vračar Trosoban MILEŠEVSKA stan Luksuzan trosoban stan na Vračaru u Mileševskoj ulici u novoj zgradi. Stan poseduje sopstveno parking mesto u garaži u okviru iste zgrade. Cena sa uključenim parkingom je 1000e, a bez parking mesta 850e. Idealna lokacija, blizina Kalenić pijace i svih pogodnosti koje nudi srce Vračara. Stan se sastoji od prostranog predsoblja u kom je klizni plakar do plafona, zasebne potpuno opremljene kuhinje, trpezarije, dnevne sobe, terase i dve spavaće sobe: jedna sa duplim bračnim krevetom i plakarem do plafona i druga sa kaučem i plakarom. Visoki plafoni, puno svetlosti. Dugoročno iznajmljivanje, minimum 12 meseci. AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv
izdavanje Palilula Tašmajdan Četvorosoban KNEZA DANILA Izdaje se suncan, trostrano orijentisan stan u ulici Kneza Danila, preko puta Central Gardena u zgradi od 8 spratova (5 sprat). Pogled na crkvu Sv Marka. Dva kupatila, tri terase, tri spavace sobe, velika dnevna sa trpezarijom. Stan ima tri klime sa invertorom, potpuno funkcionalan kamin, tri TV-a, masinu za ves, masinu za pranje sudja i veliku ostavu u sklopu stana. AG PROVIZIJA 50%TV, Mašina za sudove, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv Ostava
Jednosoban prodaja Beograd Zvezdara Konjarnik Milica Rakica SVI NASI KUPCI DOBIJAJU VREDAN POKLON! Konjarnik, Milica Rakica, 1.0, 37 m2, bez terase, XI od XI spratova, cg, lift, interfon, odmah useljiv, uknjizen na 35 m2, starogradnja. Prostorije: hodnik, kuhinja sa trpezarijom, spavaca soba, kupatilo i ostava. Stan je u izvornom stanju i za kompletno je renoviranje. Orijentisan je ka Medakovicu, sa lepim pogledom. Cena 65 000 evra. Kupite ovu nekretninu preko agencije Raicevic nekretnine i POKLANJAMO VAM idejno resenje dizajna enterijera! Pozovite nas za vise informacija. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 069/1659266 || dokumentacija : uknjizen
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane