Irig  slika


Nekretnina vise nije aktivna

kuca Irig prodaja Irig Irig okolina Vrdnik Vrdnik

slične nekretnine * :

Ruma prodaja - Ostalo Pavlovci Prodaje se voćnjak u selu Pavlovci površine 1 ha,udaljeno 4 km od Rume. Zasad šljiva u punom rodu, prinos oko 45 tona godisnje. Na parceli je postavljen sistem za navodnjavanje kap po kap.Prilaz asfaltnim putem.
- Ostalo Popinci Trosoban prodaja Kuca se nalazi u selu Popinci,oko 17 km od rume,na glavnom putu ka S.Pazovi. Kuca je komplet renovirana,bez ulaganja.U dvoristu se nalazi i stara kuca,garaza,zidana stala,kao i svo pomocni objekti. Plac je ravan sa zasadom mladog voca.
- Ostalo Putinci Trosoban kuca Kuca se nalazi u mestu Putinci,15 min voznje od centra Rume. Kuca je cvrste gradnje,izuzetno lepa i kvalitetna. Useljiva bez ulaganja. dvoriste je pravi raj za uzivanje i odmor od gradske buke i guzve. Sastoji se od predsoblja,kupatila,dve spavace sobe,dnevne sobe,kuhinje. Ispred kuhinje je divna velika terasa koja ima vezu sa letnjom kuhinjom. Na placu su svi pomocni objekti,garaza i iznad garaze jos jedna stambena jedinica.
prodaja Ruma Ruma okolin Pavlovci Trosoban Objekat je stambeno poslovne namene. U lepoj i mirnoj ulici,pogodan je za zivot porodice. Prizemlje ima dozvolu za poslovni prostor dok je na spratu stambeni prostor. Trenutno se cela kuca koristi za porodicno stanovanje. Kvalitetna gradnja,centralno grejanje,PVC stolarija,klima,useljivo bez ulaganja..Na placu su pomocni objekti i basta.
Trosoban prodaja Ruma - Ostalo NIkinci Prizemna kuća, čvrsta gradnja, useljiva bez ulaganja. podovi laminat i pločice,grejanje na gas( peći). Plac ograđen sa svim pomoćnim objektima i zasadom voća. Moguća zamena za mani stan u Rumi.
Ruma prodaja - Ostalo Platičevo Trosoban Stambeno poslovni objekat povrsine 139 m2. Stambeni deo: dve spavace sobe,dnevna soba kuhinja,predoblje,kupatilo. Podovi plocie i parket, PVC, klima, grejanje na gas. U sklopu kuce je i lokal povrsine 40 m2. Lokal je u zakupu,prehrambena prodavnica, donosi vlasnicima redovan prihod. Na placu od 493 m2 nalaze se pomocni objekti ,garaza i lepo uredjeno dvoriste.
- Ostalo Putinci Četvorosoban prodaja Prodaje se kuća u sremačkom selu Putinci. Kuća se nalazi u lepoj i mirnoj ulici u blizini osnovne škole. Novije gradnje,odmah useljiva. U prizemlju su smestene dve spavaće sobe,dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom,kupatilo,predsoblje i lepa velika terasa. U potkrovlju su još dve spavaće sobe i prostor za kupatilo. u dvorištu letnja kuhinja i ostali prateći pomoćni objekti.
- Ostalo Stejanovci Petosoban kuca Spratna kuća u osnovi 98 m2 , građena 80-tih godina, na placu od 19 ari. Prizemlje kuće sastoji se od dnevne sobe, trpezarije,kuhinje,kupatila,ostava, garaža i podruma, a na spratu su četiti spavaće sobe, unutrašnje stepenište. Kuća je čvrsta, kvalitetna sa lepo uređenim dvorištem i pomoćnim objektima-2 svinjca, pušnica, magacinski prostor. Sve čvrsti objekti.U produžetku parcele je bašta. Vlasnici su zainteresovani za zamenu, stan u okolini centra Rume.
prodaja Ruma Ruma Hrtkovci Petosoban Prodaje se komforna kuća u Hrtkovcima. Kuća poseduje u prizemlju dnevnu sobu ,kuhinju,špajz, kupatilo, hodnik, spavaću sobu. Na spratu su još tri spavaće sobe sa ostavom koja može da se adaptira u kupatilo. Ispod cele kuće su podrumske prostorije i garaža. postoje i tri popločane terase.Dvorište je površine 8 ari sa svim pomoćnim objektima koji prate seosko domaćinstvo.Iz dvorišta je izlaz u baštu površine 15 ari sa sopstvenim bunarom pa je pogodna za navodnjavanje. Postoji mogućnost od istog vlasnika da se kupi građevinsko zemljište površine 44a parcelisano na 4 parcele.
Šestosoban prodaja Ruma - Ostalo Kraljevci Kuca se nalazi u selu Kraljevci, udaljeno 4 km od centra Rume.Spratna luksuzna kuca kvalitetno gradjena smestena je na plac povrsine 10 ari. Podovi su parket i plocice, centralno grejanje,velika luksuzno opremljena kuhinja koja ima izlaz na terasu na zadnjem delu kuce sa prelepim pogledom.
Ruma prodaja - Ostalo Pećinci Brestač Trosoban BRESTAČ,opština Pećinci- Na prodaju kuća površine 102 m2. Kuća je čvrsta gradnja, fasada je urađena prirodnim kamenom . Sastoji se od velike dnevne sobe, kuhinje, dve spavaće sobe, kupatilo, velika terasa, centralno grejanje na čvrsto gorivo. U sklopu kuće nalazi se podrum sa kotlarnicom i garaža, a pored je ostava za drva.Plac je površine 1 ha 42 ara 64 m2, sve u građevinskom području. Deo parcele je pod voćnjakom, deo pod šumom topole, a deo je ribnjak sa mrestilištem. Ribnjak je opremljen sa sopstvenim bunarom i ispustom. Izuzetno pogodno za etno selo, restoran sa sopstvenom proizvodnjom ribe ili porodični posao i uživanje daleko od gradske gužve.
- Ostalo Buđanovci Buđanovci Četvorosoban prodaja Kuća je smeštena na samom obodu sela Buđanovci, na putu Ruma-Nikinci. Zbog lokacije kao i veličine placa interesantna je za poljoprivredne proizvođače ili mini farme. Kuća je u dobrom stanju i ne zahteva veća ulaganja.
- Ostalo Nikinci Šestosoban Nikinci kuca Nova spratna kuća u osnovi površine 97 m2.Izuzetno lepa i kvalitetnoo građena. Svuda parketi,pločice. Na spratu četiri sobe sa tri terase.U prizemlju gostinaska velika soba do ulice, kuhinja sa trpezarijom, špajz i kupatilo. U produžetku kuće je letnja kuhinja. Kuća je priključena na gradski vodovod,a poseduje i sopstveni bunar. Prednje dvorište je izbetonirano sa zasadom negovane vinove loze.Pored letnje kuhinje je smeštena garaža, šupa i magacin. Iza kuće je voćnjak i bašta,ukupna površina površina placa 44 ara.
prodaja - Ostalo Pavlovci Trosoban Pavlovci Prodaje se zemljište površine 44 ara sa zasadom 150 stabala mladog voća (starosti 4 godine)-sljiva,dunja,kajsija,tresnja,orasi...Na parceli se nalazi i kuća sa pomoćnim objektima,u ruševnom stanju ali sve uknjiženo. Lokacija odlična,prednost blizina Pavlovačkog jezera.
Šestosoban prodaja Ruma - Ostalo Putinci Putinci Kuća je smeštena u sremačko selo Putinci, na magistralnom putu Ruma-Inđija. Pruža sve uslove za komforan i udoban život daleko od gradske gužve i buke. Ušuškana u zelenilo, nadomak Osnovne škole, u novom i mirnom naselju. Sama kuća poseduje četiri spavaće sobe, dva kupatila, kuhinju sa trpezarijom,dnevna soba, gardarober, dve terase, zatim kuhinju za svakodnevnu upotrebu sa sobom za odmor, a u dvorištu letnju kuhinju sa terasom. Svuda je centralno grejanje, parketi, PVC stolarija, stepenište u drvetu-ručni rad.
Ruma prodaja - Ostalo Stejanovci Stejanovci Dvosoban Prodaje se kuća u sremačkom selu Stejanovci, udaljenom od Rume 12 km. Kuća je starija, zahteva ulaganje. Ispod kuće je vinski podrum, radionica, a u dvorištu bunar i pomoćni objekti. Plac je ograđen, održavan, pogodan za izgradnju većih objekata, zasad voćnjaka, poljoprivrednu proizvodnju.
- Ostalo Stejanovci Stejanovci Šestosoban prodaja Ako želite da imate sopstvenu farmu a da se ne odričete luksuza, onda je ovo prava nekretnina za vas. Spratna kuća koja u prizemlju ima veliko predsoblje, kuhinja sa trpezarijom, velika dnevna soba salonskog tipa, zasebno WC i kupatilo, ostava, terasa, unutrašnje stepenište koje vodi na sprat na kome su četiri spavaće sobe sa terasama i veliko kupatilo. Svuda parket i pločice, klimatizovano, centralno grejanje. Prvi deo dvorišta betonirano sa uređenim ružičnjakom i zimzelenim rastinjem. U tom delu su smeštene četiri garaže, sa dovoljnom visinom za poljoprivredne mašine, zatim veliki prostor za odlaganje stočne hrane, štala opremljena za uzgoj krava. U drugom ekonomskom delu dvorišta je objekat namenjen za uzgoj svinja kapaciteta 100 komada, zatim objekat za uzgoj pilića, objekat za odlaganje sena. Svi objekti čvrsta gradnja sa strujom i odvodima za čišćenje. U trećem delu je ograđen voćnjak koji ima pristup i iz druge ulice. Dobra investicija.
- Cerje plac Zemljiste koje se sastoji od tri povezane parcele uz sam asfaltni put Ruma-Indjija. Dozvoljena gradnja svih objekata koji su predvidjeni za poljoprivredu( farme,klanice,prerada voca i povrca).Na jednoj parceli nalazi se voda ,a na susednoj parceli trafo stanica.
prodaja - Magistralni put Ruma -Novi Sad Parcela se nalazi u industrijskoj zoni,na samom magistralnom putu Ruma-Novi Sad. Poseduje dozvolu za gradnju za skladišne i proizvodne objekte.
Dvosoban prodaja Ruma - Kudoš Nesto novo,neobicno i ekskluzivno.Stan je povrsine 80 m2,na dva nivoa.Prvi nivo je dnevna soba,kuhinja sa trpezarijom i zatvorena terasa,a na drugi nivo je smestena spavaca soba sa kupatilom.Kupatilo je opremljeno sa tus kabinom i lezecom kadom. Kvalitetno i moderno uradjen stan,odmah useljiv bez ulaganja. Uz stan je i garaza u koju se ulazi direktno sa unutrasnjeg stepenista.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane